השבת בדימונה

עמוס201

New member
השבת בדימונה

הטסתי יחד עם חברים ממועדון הסילון.היה יפה מאוד חבל"ז
יש לי בקשה מהחברים מדימונה . היה אדם אחד מבוגר ( לא בא עם טיסן ) עם מצלמה שצילם את כולם וגם אותי עם טיסן הפנטום בצבעי חיל האויר הישראלי על המסלול ובשטח. שכחתי לבקש ממנו טלפון שישלח לי תמונות, אם אתם מכירים אותו אשמח לקבל את הטלפון שלו .אנחנו צילמנו גם כן אבל היה לו מצלמה מקצועית ואני מאמין שהתמונות בהתאם. תודה מראש וגם על הארוח תודה. עמוס.

היי עמוס

אני חושב שאני יודע על מי אתה מדבר - למיטב ידיעתי הוא אינו טיסנאי ואין לי מושג מה שמו. כך או כך גם נסי גיל וגם גלעד ליבני צילמו תמונות, ואני מקווה לקבל את התמונות הנ"ל מהם בקרוב. לגבי השבת אין מה להגיד - היה פשוט תענוג !! נהנינו מכל רגע. תודה שבאת.

festorm

New member
עמוס שלום...

בלינק המצורף יש כמה תמונות שצילמתי אותך מלפני שבוע בברכה, אפי

עמוס201

New member
יש מדימונה חברים בפורום

שיכולים לענות לי בבקשה, תודה עמוס

כן..

אני דימונאי אבל כרגע אני לא יכול לענות לך בקשר לזה כי לא הייתי שבת אחרונה במסלול... אני ינסה לברר עם דימונאים שהיו שם מי צילם.. וכמו שליאור ציין רוב הסיכויים שהוא לא טיסנאי.

עמוס201

New member
נדב תודה

על המאמץ . אגב היה בשטח בחור בשם ישראל שהטיס באותו היום אולי זה יעזור . ועוד פעם תודה על העזרה .

Get This

New member
אני הייתי שם.

אם הבחנת ברוכב אופניים שבא לשטח עם משהו קצת לא קשור(אופניים)...כדי לנוח מהטיסן. אז ככה...היה בחור בשם דוד,שבמקרה גם שכן שלי , לידיעתכם הוא כן טיסנאי ועוד איזה, הוא בונה טיסני סקייל ענקיים כמו "ערבה" ו"ספיטפייר" די גדול בשלבי בניה,אך מה לעשות התחביב שלו זה לבנות , לצלם אבל לא להטיס. אני אנסה לדבר איתו למרות ששעות העבודה של שנינו קצת הפוכות,אם אני אשמע ממנו, אני אעדכן אותך.

עמוס201

New member
יפה מאד כל הכבוד ../images/Emo45.gif

אתה עם האופניים שבמחיר שלהם אפשר לקנות טיסן סילון ... אני זוכר אותך . אם תוכל לעשות את השירות הזה אני אודה לך . תודה רבה. עמוס .

עמוס201

New member
החבר מדימונה עם האופניים

לא אמרתה את שמך אבל אם לא יוצא לך לראות אותו אולי תשיג את הפלא שלו ואני אצור קשר איתו . בכל אופן תודה על המאמץ. עמוס 0507318812

למעלה