השבת אבידה של ממש !

פופקס

New member
השבת אבידה של ממש !

ברח` הטורים. הקשר עין דיבר בעד עצמו. אבל התביישתי לגשת ולדבר, וזהו! היא הלכה. הערבי פה ראה ושמע מהחנות והוא אומר לי; היא רצתה לאכול אותך עם העיניים שלה... הערבי גם שמע אותה אומרת לחברה שלה ``הוא מפחד לבוא`` השבת אבידה! אולי תראי את הודעתי??

לדבר עם ערבי..

זה פסול בעיני.. למה בכלל אתה נותן לו יכולת לפזול על בנות יהודיות?.. בקשר לבחורה ברחוב הטורים.. היא מוכרת בכל העיר כבר..חח

פופקס

New member
לא הבנתי את התגובה שלך

אתה לא מדבר עם ערבי ששוטף לך את האוטו כדי שלא יפזול על בנות יהודיות? מה הקשר?

פופקס

New member
הוא רק ניסה לעזור

יש כזה דבר ערבים נורמאלים והם כן חיים בתוכנו. זה לא אומר שהוא חושב עליה לעצמו. הוא רק מבין את המצב.

חחח, אתה תמים מידי

אחי , פופקס.. כתושב ירושלמי, המצוי היטב , באיזור מזרח העיר, ומכיר את הלכי הרוח.. אין לי אלא לצוטט מאמרם זל:``אין אמונה בגוי, עד שבעים שנה בקבר`` ``הטוב שבגוים, הרוג``... העזרה של הערבי בנידון, היא באה מהתשעה קבין של זימה שהם ירשו, ולא מהצד הטוב, שהם לא ירשו, ובעצם לא קיים אצלם.

רגע..

נגיד שהיא הסתכלה, ואכלה אותך בעיניים..זה אומר שאתה חייב לרוץ אליה? זה דברים שקורים כל יום, לא צריך להתלכלך על כל פרחה

אני. . .

מצאתי אותה אבל זה היה ברשות הרבים כך שאני לא חייב להחזיר לך אותה! /tapuzforum/images/emo3.gif

חבר'ה?!../images/Emo2.gif

קצת, טיפהל'ה כבוד כי היא בכל זאת בת ישראל, גם אם היא עצמה לא שמרה על הכבוד שלה. לפחות תתנסחו בעדינות...

מכירה אתזה..

זה מאכזב.. תישכח מיזה, גם אני חשבתי כמוך, אבל פה לא כולם נימצאים...לצערי..חח

ואוליי

כל מי שהיה דלוק על מישי או מישו ברחוב היה מקוה שדוקא פה הוא ימצא...והיה זה פורום החיפושים..

למעלה