השברולט איכזב

dalitush

New member
השברולט איכזב

שעה 11 בערך אני בדרכי לשברולט- יום שישי רגיל.. אז היה מלאאאאאאאא אנשים פשוט מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מלא ערסים,וונאבי סטיליסטים אני מדברת על כל הסוגים כמו שהשברולט אף פעם לא ראה.. בקיצר בסוף נשרף רמקול ולא הייתה הופעה- היא נדחתה כנראה לשבוע הבא מוקי יצא החוצה דיבר עם כולם ושר לנו עם גיטרה אקוסטית של "נופל וקם" של שבק היה נחמד אחרי זה שעמם רצח מזל שיש אנשים נחמדים להעביר איתם את הלילה! לילה טוב!

katykr

New member
../images/Emo10.gif

טוב לפחות יהיה שבוע הבא, לא? ורגע, מה קרה לכסף של הכרטיסים? תאלצו לשלם גם שבוע הבא או שזה נשאר מאתמול?

‡NoK

New member
הם החזירו ת´כסף..

סטייליסטים וערסים ראו פה ושם..אבל לא יותר מדי..
yey ואני ראיתי את בני אפרו..ואת עידוווווו!!
אה..אחר כך חברה שלי נישקה את האוטו של קוואמי..חח..על השימשה אז הוא עשה לנו נשיקות באויר..איזו התרגשות
.. טוף..ואז הסתובבנו עוד שעתיים והלכנו..באסה.

Mashina Girl

New member
YOOOPPPI YEEEYYY../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
| יווווופּפּפּפּפּפּפּפּפּפּפּפּפּפּפּפּפּפּפּפּפּפּפּפּפּייייייייייייי~
~
~
~
~ עכשיו גמממנייייי אוכל לבוא שבוע הבאאאאא
חחחח אני שמחהההה!! שמחהההה! שמחה!!! חחחחחחחחחחחחחח
וואי איזה גדול,כולם נדפקו! >אנ´לא רעה! זה פשוט הורס אותי מצחוק....מ ל א אנשים שאני מכירה הלכו לשם אתמול! ואני חולה...אז לא שווה
< הההממממ אז - אנשים שנדפקו -סווווררררררייי.....
בכ"א - תבואו שבוע הבא
>>כמעט בטוח אני שם<<
:-:)
סופסופ אני קצת מאושרת

dalitush

New member
אני השארתי את הכרטיס אצלי..

הוא ישמש אותי לשבוע הבא! ואותי לא ראית! לא חיפשת אפילו! חוצפנית!חיחי מי שראה אותי הייתי עם ג´ינס כזה ותלתלים ג´ינג´ים איפור שחור וחולצת משבצות עם שרוול קצר מכופתרת כזאת והסתובבתי עם יעל שהיה לה ג´ינס מתרחב כזה כהה יותר וחולצה בורדו גזורה והיה מלא ערסים

גם אני....

השארתי את הכרטיס אצלי אבל אני בטוחה שהשברולט יפסיד הרבה ממה שקרה... שבוע הבא לא יבואו כל כך הרבה אנשים כמו שהיו השבוע!! זה כל כך איכזב!

Mashina Girl

New member
טוב,אז נראה אותך בטוח..

חח אם זה רק אני ואתה אז לא יהיה קשה לזהות

dalitush

New member
הלו גם אותי!

תחפשו את דלית אני ג´ינג´ית ככה שזה מצמצם את האפשרויות! ועכשיו על הפרנציף אני יפרסם תמונות!!!!!!

katykr

New member
איזה יופי.....

את ממש חמודה...
אולי זה יעודד גם אנשים אחרים לפרסם תמונות. הייתי מפרסמת אבל התוכנה של הסורק שלי די מטומטמת ואין שם שום תמונה שהגודל שלה בטווח המתאים לפרסום.... ואין לי מושג איך לכווץ.

מאוד חמודה ../images/Emo70.gif

והכי חשוב ג´ינג´ית
אני רוצה להכיר לה חבר שלי הוא גם ג´ינג´י

benny afro

New member
אם דיברנו על סורקים!

הסורק הדפוק שלי השתגע!!! הוא סורק לי הכל בירוק בגלל זה אין לי תמונות שלי. בא לי לזרוק אותו מהחלון, גם ככה הוא ענתיקה.

למעלה