השביתות!

Baroola

New member
השביתות!

אז ככה.. בגלל כל השביתות המטורפות שהולכות פה עכשיו.. [אמנם לחטיבות אין אבל לי לפחות היה בגלל רמת גן גבעתיים שתיכון זה מט' עד י"ב...].. מה דעתכם על זה? ודרך אגב- יש שביתה יום ראשון לחטיבות ותיכונים במרכז- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3374391,00.html

moruush

New member
יאייאיאי

להלן רשימת היישובים השובתים ביום ראשון: אבן יהודה, אורנית, אליכין, אלעד, אלפי מנשה, אלקנה, אריאל, באר יעקב, בית דגן, בית חשמונאי, בני עיש, ברנר, ג'לג'וליה, גבעת שמוואל, גדרה, גדרות, גזר, גן יבנה, גן רווה, גני תקוה, הוד השרון,זמר, חוף השרון, טייבה, טירה, יבנה, יהוד, כוכב יאיר, צור יגאל, כפר יונה, כפר סבא, כפר קאסם, לוד, מזכרת בתיה, נס ציונה, נתניה, עמנואל, עמק חפר, פרדסיה, פתח תקוה, צריפין, קדומים, קלנסואה, קרית עקרון, קרני שומרון, ראש העין, ראשל"צ, רחובות, רמלה, רעננה, שוהם, |תל מונד.

matron

New member
יש באמת ישוב שקוראים לו "גזר"?

חחחחחחחחח, איזה שמות מוזרים! איזה מוזר זה אם משהו אומר "אני גר בגזר!" (טוב זה עדיף מאשר להגיד את השם של הבצפר היסודי שלי, לאמריקאי או בריטי...). אף פעם לא שמעתי על ג'לג'וליה, טירה, קלנסואה... שמות ממש מוזרים...

moruush

New member
שהייתי קטנה

לפני כל הטרור, היינו נוסעים בימי שישי לטירה לאכול/ לקנות חומוס ופיתות חחח

moruush

New member
לא שמעת על המקום הזה?

אומרים את זה המון בחדשות. מלא נפצים וחזיזים משם.

אבל הממ...

נדמה לי שהשביתה היא בארגון "ארגון המורים." ואצלינו בבצפר יש "הסתדרות המורים" זה משנה?

שיהיה, למי אכפת?

רק יום אחד. וכולם נדפקים. והרווחתם יום חופש :p <או שזו סתם הראייה המעוותת שלנו>

כמו שכבר ענו,כן.

המורים בארץ מתחלקים לשני אירגונים שונים- -הסתדרות המורים (רוב מורי החטיבות וכל מורי היסודי,בד"כ) -אירגון המורים (רוב מורי התיכון) נו מה,אני בת של מורה,הייתי חייבת להסביר

אהמ.

בנוסף להשבתות הלימודים יש גם עיצומים, מה שאומר שאסור למורים לצאת לטיולים, לקיים טקסים, לעשות תיגבורים וכו'. כל השביתות האלה והעיצומים די פוגעים בנו, בעיקרבכיתות י'-יב' שמאווווד צריכות את התיגבורים לקראת המתכונות שמתקרבות. שביתה מדי פעם זה נחמד, אבל הגענו למצב שכל יומיים מושבת חלק זה או אחר בארץ
אני מניחה שרובכם מתלהבים מכל השביתות האלה, אבל תקשיבו לזקנה כמוני |קשישה|, בטווח הרחוק אנחנו המפסידים היחידים.

סנוביש

New member
רגע, אז יש שביתה לחטיבות?

אמרו משהו בחדשות? אני שואלת בשביל אחותי...

למעלה