השביתה

SABI123

New member
השביתה

אני רוצא לדעת מי נתן לאמיר פרץ את הזכות לפגוע בנו. אני לא בחרתי בו. הוא לא מיצג את כולנו . אני חושבת שאפילו את הבוחרים שלו.הוא עושה דברים על דעת עצמו . וזה מעצבן כי הוא לא ישלם לי או כל עצמאי שנפגע ביגללו. אני חושבת שמיהוא צריך לנער אותו וגרום לו לשלם על מה שהוא עשה לכל אותם אזרחים שהוא פגע בהם. אם יש אנשים שמעונים להשתתף איתי בתביע נגדו אני אשמח. כי לי נמאסכבר מימנו. אני חושבת שהוא צריך לפרוש.

אה חייב

New member
על אותו משקל

אני שואלת מי נתן לביבי את הזכות לפגוע בנו. אני לא בחרתי בו. הוא לא מייצג אותי........ סאבי, יקירתי, הנכים, החד הוריים, הקשישים וכל הפועלים בחרו בו. הוא מייצג אותם. ושלא ינסו למכור לנו בולשיט שהתוכנית הכלכלית תביא לצמיחה כי כולם צריכים לזכור שבלי שיוויון אין צמיחה (את מוזמנת לעיין בטרילון מחקרים שעשו בנושא).

SABI123

New member
התוכנית הכלכלית

לביבי אין זכות ליפגוע באף אחד . אבל גם אמיר פרץ פוגע בנו.אי אפשר להשבית את המשק . ומיצד שני לא לשלם לעובדים שלו. השביתה לא הואילה לאף אחד .

תעשי לי טובה

תסתכלי על מה את מדברת.. זה שעמיר פרץ וביבי נתניהו שניהם תחמנים ופוליטרוקים זה ידוע וששניהם שונאים האחר את השני גם זה ידוע אבל תסתכלי מה פירוש התוכנית של ביבי.. זה הרס הדמוקרטיה ופגיעה בזכויות אלמנטריות של עובדים.. ולא רק זה.. האוצר אומר שלא תהיה חקיקה בנושאי שכר.. והנה רק היום למעשה מתברר שביבי רימה את פרץ וכן יש חקיקה..מעניין איזה סעיפים ייכנסו לחקיקה אבל יש חקיקה.. האוצר רימה ומרמה לאורך כל הדרך.. אז תשימי הכל על לשון המאזניים ותראי..

למעלה