השביתה בבית שמש

• פותח הנושא mk56
  • פורסם בתאריך

mk56

New member
השביתה בבית שמש

מדוע אף אחד לא מתייחס לחשיכה השוררת עכשו בחוץ? כמו כן לזבל ברחובות? האם ראש העיר יוכל להמשיך במשחקים הפוליטיים שלו ?או,שיתחיל כבר להתייחס לתושבי העיר הזאת

faith2

New member
בדיוק באתי לשלוח הודעה על זה...

החשכה הזאתי ממש לא במקום! פגיעה בציבור לא תביא לשום קידום! אלא רק מחלות, תאונות, פגיעה בנוער ובילדים....מה מטרת השביתה? הרי השביתה לא פוגעת בממשלה באופן ישיר, עד שכדור השלג הזה יתגלגל אנחנו אלו שנפגעים! אני בטוחה שהרחוב של ראש העיר שוקק "חיים".

AXER

New member
לא יודע עם לצחוק או לבכות..

לאן הגענו לעזאזל!!?

אני מסתכל בחוץ ובוכה...

אנשי העיריה בבית שמש מקבלים משכורות... אבל לא... ראש העיר שלנו החליט שהוא צריך להשתתף בשביתה הזאת.... אני לא יכול ככה... תראו איזה חושך.. זה לא מצחיק!! זה עצוב בצורה מעוררת רחמים!! והזבל... גועל נפש!!

בע

מה שהכי עיצבן אותי זה המצב של האמפי. לא הייתי פה ארבע ימים אבל הבנתי שהיה שם איזה אירוע. עכשיו, אנחנו יודעים שהרשויות שובתות, אנחנו יודעים שלא יהיה מי שינקה אחרינו, אז למה ללכלך את הדשא -סתם-? כואב להציב פחים, ואם הוצבו, כואב לזרוק דברים לפח?! הרשויות שובתות בגלל סיבה הוגנת. קודם זה עיירות בדרום ובקרוב זה יהיה גם פה. אז לטעמי זה טוב שיש מחאה כוללת ולא נקודתית.

MS6

New member
מה הקשר ראש העיר???

כל הארץ כבויה.. זה החלטה של הרשויות המקומיות וחוץ מיזה אסביר לכם את המצב הסבוך של בית שמש: כל רעיון השביתה הוא משום קיצוץ ב"תקציב המאזן". מזה תקציב מאזן? או! שמח ששאלתם.. תקציב מאזן משמעו סכום שהממשלה נותנת לעיריות השווה פחות או יותר לסכום ארנונה שהעירייה לא גובה מאנשים שלא חייבים בתשלום ארנונה. מי לא חייב בתשלום ארנונה? משפחות שלהם מעל 6 ילדים לדוגמא. בבית שמש יש הרבה מאוד משפחות שלהם מעל 6 ילדים.. זה בגלל שיש לנו הרבה מאוד חרדים בבית שמש, עכשיו הממשלה קיצצה 50% בתקציב המאזן ולעירייה אין כסף למשכורות בכלל (40% מהעיר הם חרדים.. זה סכום עצום!), אז הרבה ראשויות, ביניהם בית שמש, שובתות ומאיר שטרית, השר בתוך משרד האוצר, דן איתם על החזרת אחוז מסויים מהתקציב המאזן. תאמינו לי אני ממש לא אוהב שביתות. לצערי הרב אנשים רבים מנצלים שביתות בשביל הון פוליטי (כמו עמיר פרץ שהורס את המדינה) אבל השביתה הזאת מאוד מאוד מוצדקת.

השביתה, השאלה והמחלוקת ! ../images/Emo4.gif

השביתה היא בגלל שיש ערים כמו קרית מלאכי שבהם העובדים לא מקבלים כסף. השאלה: האם בית שמש צריכה לשבות ?! המחלוקת: מצד אחד- אם אנחנו היינו במקומם, היינו רוצים שהערים האחרות יצטרפו אלינו לשביתה, ויעזרו לנו. וגם יכול להיות שעכשיו זה רחוק מאיתנו ובקרוב זה יגיע גם לבית שמש. מצד שני- למה אנחנו מצטרפים לשביתה שכרגע לא נוגעת לנו ? וגם ממתי בית שמש משתתפת בשביתות ארציות ?! ?! לפי דעתי, צריך לבדוק את המניעים של מר ראש עיר דני וקנין לשביתה. ועפ"י זה להחליט באמצעות משאל בעירנו הקטה, אם אנו רוצים להשתתפף בשביתה או לא ?!

yossi018

New member
האם החשכה היא המפריעה או הסכנה....

חברים היום זאת היתה סכנת נפשות!!!! נסעתי למעו"ז בשעה 19:00 ואני חייב להגיד שפשוט לא ראיתי כלום!!!! זאת סכנת נפשות נסעתי על 20-30 קמ"ש, ובכביש של הגפן פתאום אני קולט ילדים מולי!!!!! זה היה מפחיד!!!! אני מקווה שלא קרה כלום בשאר הארץ ואם קרה צריך לתבוע את אמיר פרץ הזה שפשוט משבית דברים שאסור לשבות בהם!!!! מה זה השטויות האלה לכבות את האורות, זה סכנת נפשות !!!!!!!!!!!!! יכלתי עכשיו בגללו לשבת ולהצטער שיצאתי מהבית והוא מבחנתו - משבית בלי לחשוב בכלל!!! מי בכלל רוצה את השביתה הזאת????? בושה וחרפה!!!

MS6

New member
יוסי הפעם (רק הפעם) עמיר פרץ לא אשם

הפעם זה באמת שביתה מוצדקת... העירייה חייבת להחזיר חלקים מהתקציב המאזן שלה והשביתה מאוד מוצדקת. הפעם זה לא קשור לשטויות של עמיר פרץ או ההסתדרות הדבילית שלו.. הפעם זה קשור לראשי עירייה שאין להם כסף בגלל הקיצוץ המאסיבי הזה של הממשלה. הסברתי על מה השביתה אתה יכול לקרוא מה שכתבתי, אתה יודע כמה אני מתעב שביתות בכלל ואת אנשי ההסתדרות בפרט אבל הפעם...

yossi018

New member
כשתסע באוטו ותראה ילד.....

מול העיניים שלך אז תדבר!!!!! זה ממש לא מעניין אותי מי אשם - אותו ילד יכל עכשיו להיות בבית חולים או גרוע מזה - ורק בגלל שלמעלה החליטו לכבות אורות. יש מספיק דרכים לא מסוכנות לעשות שביתה!

faith2

New member
צודק....

אישית אני נסעתי על 30 קמ"ש בטיילת מרוב פחד!....ושהיו אנשים בקושי ראיתי אותם, לא שזה מזיז להם- כאילו מה? דווקא ללכת על הכביש שאתם יודעים שבקושי רואים?

MS6

New member
אין דרכים פחות מסוכנות לעשות שביתה.

ואתה לא חושב עם הראש... אני שמח על השביתה והיא נכונה מאוד. אגב יחזירו את האורות היום.. ככה לפחות שמעתי.

yossi018

New member
לא אמרתי שלא רק אמרתי

שאם כבר משביתים אז שישביתו חכם, להאפיל את הרחובות זה סכנת נפשות - ולכן השביתה (אם היא חייבת להתקיים) תתקיים אבל בצורה חכמה כך שהאורות ידלקו והרמזורים יפעלו. תאר לך רמזור ראשי בי-ם יפסיק לעבוד - אתה יודע איזה מסוכן זה???? במיוחד בבוקר כשיש מספיק הולכי רגל שירצו פה ושם לחצות את הכביש!

faith2

New member
מסכימה בהחלט...

תאמינו לי שזאת ממש סכנת נפשות! לנהוג ללא אור זאת פשוט מסימת התאבדות!

yossi018

New member
היסטוריה בפורום !!!!!

רותם, זה אני או שזאת הפעם הראשונה שאנחנו מסכימים על משהו????

למעלה