השבט חוזרת

yael0000

New member
השבט חוזרת

אמרתי לכם שהם הולכים להחזיר את זה כן כן לקראת העונה השישית עושים מהתחלה בזאפ לראשון היה רשום בקרוב

love Jay

New member
איפה היה רשום???

עונה 6? ../images/Emo12.gif

קרה פה משהו בזמן שהתקלקל לי המחשב?
אני מתנצלת, אחזור ככל המוקדם

אזירפאל

New member
../images/Emo118.gifאוקיי, שאלה ../images/Emo3.gif

http://zap.iba.org.il/ בקישור הזה בצד ימין כתוב שהם הולכים לשדר את כל העונות (ב-8.10) וגם את העונה השישית והחדשה. האם הם באמת מתכוונים לעונה השישית או ל"מחר החדש"? כי לא שמעתי שום דבר על עונה שישית.
בכל מקרה, שלחתי להם גם שאלה על זה, נראה אם יענו. ^^

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifהוו!

זה מהאתר--- השבט מגיע לזאפ אמנם המלחמה קצת שבשה את התוכניות, אבל סוף סוף בשעה טובה אחרי אינספור מכתבים ובקשות, ב 8.10 נתחיל בשידור הסדרה המדהימה- " השבט" בכל יום בשעה 15:55 תוכלו לצפות בכל 5 העונות הראשונות וגם- שימו לב שימו לב, בעונה השישית והחדשה. פרטים נוספים וגם דף לסדרה באתר שלנו, יעלו בקרוב בואו נקווה שזה ממממממממששששששש אבל מממממששששש נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifניממממממממממממממ

אני חושבת שזה די טו לי כי אני גומרת הכי מאוחר בשלוש וחצי בשני ושלישי........... אבל עדייין 4 או טיפה אחרי זה יותר טוב......... 15:55 זה מלחיץ כזה........... למרות שזאת שעה מגניבה............. וואההההההההההההה! עוד פחות מחודש.......... זה קורה........ לפחות איייייי וויייייייש!

איזה איזה כייף!!!

סוף סוף אני אוכל להשיג את ממש ממש כל הפרקים!! וכמובן לשוב ולראות את הכל (עם קצת עזרה מנטלי אני מקווה כי בקומונה אין לי וידיאו ואני לא חוזרת כל יום הבייתה וזה)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאלעדדדדדדדד ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תישאר לעד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif [וזה אפילו מתחרז../images/Emo6.gif]

שאלה

אם זה יהיה המחר החדש ולא העונה ה6, מישהו יודע אולי איזה שחקנים מהשבט ישחקו בו?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifב"המחר החדש " לא משחקים אף אחד משחקני "השבט" המקוריים. עם זאת, שניים השתתפו בהפקת הסדרה- ונסה סטייסי [אליס] הייתה מדריכה של השחקנים הצעירים בסדרה, וכיילב רוס [לקס] היה עוזר במחלקת האומנות.

קרניjack

New member
זה אדיר| אבל מוזר../images/Emo70.gif

עונה שישית? אחרי כל המאמרים והעידכונים המהימנים שלא תיהיה עונה
בכל אופן, אני ממש שמחה שהם הולכים לשדר את זה שוב כי התגעגעתי
הנוסטלגיה שבה. ויש גם כמה פרקים בעונה ה1 שלדאבוני עלא ראיתי, אבל זה הולך להתבטל בקרוב..

הם כנראה התבלבלו כי לא היתה שום

הודעה או שמועה על עונה 6.... בדקתי גןם בטרייבוורלד עכשיו

למעלה