השבחת זרע

noomitz

New member
השבחת זרע

שלום בנות אני מהפורום השכן (לקראת הריון) וכנראה בקרוב עוברת לפורום זה. לאחר בדיקת הזרע נאמר לנו כי יש בעיה עם התנועתיות שלו. והסבירו לי על השבחת זרע אבל לא ממש הבנתי מה רוצים ממני. אשמח את תוכלו לתת לי פרטים בנושא ואיפה באינטרנט אפשר למצוא מידע. המון המון תודה

לא מבינה בזה הרבה

אבל בכל הזרעה עושים את זה. אני לא יודעת מה ההליך המעבדתי, אבל את הצד של הפציינטים אני מכירה: בעלך ייתן זרע לכוסית סטרילית ובמעבדה יעבדו על זה ואחרי כשעה תהיה מבחנה מוכנה עם זרע "מתושבח". את הזרע המצוין הזה יחדירו לך בתהליך ממש פשוט: על כיסא גניקולוג (זה כמו בדיקה של גניקולוג, רק שהוא מכניס צינורית ומזריק את הזרע דרכה ישירות לרחם). את תישארי לנוח שם כ-10 דקות ואמן שאחרי עוד שבועיים תהיה לך תשובה חיובית בבדיקה! מקווה שעוד מעט ייכנסו בנות שיפנו אותך לקישורים מקצועיים או יסבירו לך ממה שהן יודעות. בהצלחה!

נועם@בת

New member
השבחת זרע זה תהליך בו הזרע נשטף

ומנוקה מתאים פגומים וחסרי תנועה. אחרי ההשבחה עשוים הזרעה בה הזרע מוזרק בעזרת צינורית לרחם ומגדיל את הסיכוי למפגש זרע ביצית. על הזרעה תוכלי לקרוא במאמרים (סרגל כחול למעלה) ואולי (לא בטוחה) גם בשאלות הנפוצות. סליחה שאני לא מברכת אותך, אבל יש לי הרגשה שאת לא תספיקי להצטרף אלינו ותדלגי ישר לפורום הריון
. בהצלחה נועם

למעלה