השבוע שתי הופעות בתל אביב! איזה כיף! ביום רביעי במיוזיק רום, ביום שישי בלבונטין 7.
M michali36 New member 15/3/09 #1 השבוע שתי הופעות בתל אביב! איזה כיף! ביום רביעי במיוזיק רום, ביום שישי בלבונטין 7.
G gellerj New member 15/3/09 #2 וואו, את בטוחה? למיטב זכרוני לבונטין זה בשבוע הבא והשבוע יש שם את איזבו (מעניין בפני עצמו). לגבי ההופעה במיוזיק רום לא ראיתי שום דבר, איפה קראת? בכל מקרה בין לבין יש ביום ה' את הופעת האיחוד של איפה הילד
וואו, את בטוחה? למיטב זכרוני לבונטין זה בשבוע הבא והשבוע יש שם את איזבו (מעניין בפני עצמו). לגבי ההופעה במיוזיק רום לא ראיתי שום דבר, איפה קראת? בכל מקרה בין לבין יש ביום ה' את הופעת האיחוד של איפה הילד
M michali36 New member 16/3/09 #3 לגבי לבונטין אני כנראה טועה אם כך. לגבי המיוזיק רום אני בטוחה. אתה לא ברשימת הדיוור שלהם? גם לא בפייסבוק? אנסה להזמין אותך לקבוצה. או לאירוע.
לגבי לבונטין אני כנראה טועה אם כך. לגבי המיוזיק רום אני בטוחה. אתה לא ברשימת הדיוור שלהם? גם לא בפייסבוק? אנסה להזמין אותך לקבוצה. או לאירוע.
G gellerj New member 16/3/09 #6 תודה שוב! כבר מצאתי את הקבוצה שלהם בפייסבוק, ואז נזכרתי שזה המקום ההזוי שמגביל כניסה מגיל 25, כך שאני לא אגיע להופעה הזו.
תודה שוב! כבר מצאתי את הקבוצה שלהם בפייסבוק, ואז נזכרתי שזה המקום ההזוי שמגביל כניסה מגיל 25, כך שאני לא אגיע להופעה הזו.