השבוע שעבר עלי

נתנאל56

New member
השבוע שעבר עלי

אוקי השבוע קיבלתי פעמיים שיתוק שינה, בעבותיהם החלטתי שאני פורש מהתחום מרוב פחד הפסקתי לנהל את יומן החלומות וזה היה הכל מרוב פחד עצום של החוויה ולקחתי בחשבון את כל הדברים שאמרתם לי של להנות מהחוויה ולא לפחד אבל זה גדול עלי מידי. אז מה קרה התעוררתי היום באיזה 04:00 כשהלכתי לישון ב 23:00 אז כשהתעוררתי ב 4 נשארתי ער עד 5 ונרדמתי באופן לא מודע מה אז קרה... חלמתי שאני הולך באיזה רחוב בעיר שמעולם לא הייתי בא! לפתע אני רואה איזה ילד אחד שרק התכתבתי איתו ולא ממש פגשתי בחיים האמיתיים חשבתי שהוא אמיתי ניסיתי לדבר איתו אבל הוא ישר עזב. אז שאלתי את עצמי "רגע מזה המקום הזה אף פעם לא הייתי פה... איך הגעתי לפה?.. "כוסעמו זה חלום! (סליחה על הבוטות) ובום זה נהיה לי מוצק אבל התרגשתי יותר מידי ואז ישר בום כל החלום פשוט כמשמעו התפרק לי מול העיניים כאילו ניקרע לחלקים ואז חזרתי למציאות והתבאסתי אבל זה החזיר לי את המוטיבציה לחזור לתחום, בנוסף ראיתי את הסרט אפקט הפרפר היום אפילו שהוא קצת רחוק מהתחום זה הזכיר לי את זה והביא לי את החשק לחזור לתחום :) אז אני אמשיך לנסות.

נתנאל56

New member
התחושה של השיתוק וההזיות

התחושה של כשאני משותק זה לא נעים כי מרגישים זרם חזק בגוף במקביל אני שומע צרחה אדירה מרגיש דברים נוגעים בי ואני רואה יצורים בחדר וזה פשוט לא נעים וזה גרם לי לחפד לחזור לישון אפילו שידעתי שזה הכל בראש שלי אבל כשאני מתוערר באמצע הלילה וזה קורה או כשאני מנסה להירדם זה קורה מהר מידי ואני לא מספיק לקלוט שזה זה עד שזה נגמר

Amaterasu

New member
דרכים להקל את השיתוק

נסה את הדברים הבאים, הם עזרו לי מאוד נגד קולות ומגע: - לישון עם רעש חלש ברקע (מזגן דולק, מאוורר, מחשב...) אם יש צרחה למשל, אתה יכול לשייך אותה לרעש המזגן שמתגבר בגלל השיתוק. - לחבק משהו (כרית, שמיכה, בובה נעימה...) אם משהו נוגע בך, אתה יכול לשייך את זה לחפץ שאתה מחבק. זה מאוד נעים ועוזר מאוד להקל את השיתוק.

makron2

New member
השאלה העיקרית היא...

מה התדירות,אם זה פעם פעמיים בשבןע זה חפיף.

למעלה