השבוע של בית"ר!!!!!

השבוע של בית"ר!!!!!

בואנה אני חייב להודות שזה היה השבוע של התנועה שלנווווווו!! אין עלינו!!! ואני לא עוזב אותה יש על "תודה למר דני דנון מנכ"ל בית"ר..." בשיר נולד?? חחחח בקיצור היה כייף איתכם!!!! נפגש בתל-חי..

וואאיי כמה שאני מסכים איתך הפעם

טוב מקווה שהיה כייף לכולם!! אני זזתי למסיבה שיש פה בישוב..

היה הכי שווה בארץ

הגרון הלך לי חחחחחחח היה פיצוץ בחיים לא צחקתי כמו היום בחיים לא יעזוב את בית"ר תסבלו אותי עוד הרבה חחחחחח אנשים מתגעגעת שוב אני מכורה אליכם...!!!

לינויהה

New member
אנשיםםםםםם

היה סושי ביותררררררררררר אין אין עלינוו יאלההה מקווה שהמפגש הבא יהיה מוקדם כי הגעגועים עוד יהרגו אותי אזז כולם ביחד... בית"ר לא נגמר לא היום ולא מחר....ות'המשך אתם יודעים

LPgirl

New member
ביתרים ביתרים!

אין עלינו! רספקט לבית שמש, שקד, ברקן, נתניה, בנימינה (כמובן גם פ"ת) וסליחה אם שכחתי מישהו על שעשו את כל הדרך על ליד אליהו... אבל תודו שהיה שווה את זה!!! רק חבל שלא הבאנו מצלמות.. אני יודעת שהבטחתי אבל בגלל לינויה שהלחיצה אותי בזמן שכחתי להביא מצלמה!!! אנשים טיול הבא בפסח... אבל מה אתם אומרים יש איזה ישוב שמתנדב לארגן אצלו איזה לילה לבן?? מה עם נתניה? אני מתה לראות את המעו"ז שלכם! בברכת תל חי חג שמח ולילה טוב.. נועה

LPgirl

New member
SORRY..

כמובן גם נצרת עלית!!! ששכחתי לציין! איך יכולתי לשכוח!?! חתיכת דרך היתה להם

אנשים יום אחד אתם תבואו אליי

יהיה צחוקים אמרו לי דרך אגב שתל חי לפני פסח אני מתה לראות אותכם שוב אני גאה למי שבא כל הכבוד לכם שיהיה לכם לילה קסום אוהבת אותכם!!!

almogm

New member
לילה לבן....

יאללה!!!! אני מזמין אלינו!!! דברו עם שובל...תשכנעו אותה...חח... תבואו בכיף...:))... יהיו צחוקים... אם אתם באמת רוצים..תגידו מה צריך לעשות ונעשה..... חג שמח.!! וכולם נהנו מנתניה בסמינר... בית"ר...אחלה תנועה!!! מקווה להפגש בהקדם.....=]

לינויהה

New member
בוקר טוב לכל הבית"רים והבית"ריות

אני מסכימה עם נועהההה על זה שצריך לעשות לילה לבן מעו"ז כלשהו אצלנו אי אפשר כי יש פעילות בימי שישי ושבת אבל במעו"זים אחרים אני בטוחה שאפשר אז יאלללללה תארגנו משהו ונבוא בכיפ..... ודבר שני נועה אני לא מסכימה איתך לא בגללי שכחת ת'מצלמה חמודה אני חיכיתי לכן 10 ד'ק ו-6 מוניות עברו אז זה בגללי או בגללך!? ומחכה כבר למפגש הבא שלנו מתגעגעתתתתת לינוי

LPgirl

New member
אז מה סיכמנו?! (ו.. לינוי כנסי מהר)

חתיכת חוצפניתתתתת כולה 10 דקות אפשר לחשובבבבבב עכשיו תזכרי א זה כל החיים!? ואני שמחה שאתם מסכימים עם הרעיון... מה דעתכם.. על בקרוב? נגיד שישי הבא? או זה שאחריו... שישי הבא זה ה - 7.1.06 (איזה מוזר זה 2006) וזה שאחריו זה ה- 14.1.06 אמממ.. יאלה להתחיל לברר מי יכול מי לא ובאיזה תאריכים נוח... התאריכים האלו זה רק הצעה אתם מוזמנים לזרוק הצעות אחרות ובית שמש ונתניה התנדבו אז אם יש עוד מעוזים שרוצים אז בכיף ואלמוג תן לי תמספר של שובל אני אנסה לכנע אותה אם זה בעיה ... וביתרים שלייי בוקר טוב!!!!!
(יש לאמא שלי היום יומולדת
אז זזתי להכין עוגה ולנקות את הבית לכבודה! פייי כמה זמן לא ראיתי אותה)

לינויהה

New member
כל החיים לא עד מתי שימאס לי חחח

אז ככה באמת תתחילו לחשוב על תאריכים שנוח לכם ונעשה משהו....... שבת שלום..!!

ASTAR3

New member
חבר'ה...

היה סוף הדרך...גם בסמינר וגם בשיר נולד...עשינו קצת בלאגן רקדנו שרנו השתוללנו..-היה מדהים! ובקשר ללילה לבן....מעו"ז בית שמש מזמין את כל המעו"זים בכיףף רק צריך תאריך ויהיה מהמם! איזה שישי שבת אחד...(כבר התרגלנו כי עשינו את זה כבר עם הש"ש המיועדים לשנה הבאה..). שיהיה שבת שלום! אָסתָר-מעו"ז בית-שמש.

Oded shmilo

New member
באמת השבוע הזה הוכיח כמה התנועה...

ענקית עם פוטנציל אדיר... אני מזמין את כולם לשקד עם אתם רוציים תדעווו שאני מ'זה נהכנתי עם כולםם!! באמת מקווה לראות את כולםםם בזמן הקרוב כי וואלה אתם חסרייםם... תדעוו לכםם שאני אוהב את כולכםם ואני מעריך אחד אחד אני אוהב אותכםםם!! אני חושב שמה שהיה בשיר נולד הראה לכל מי שלא חשב שאנחנו תנועה ענקית עם צעירים מגובשים שיעשו הכל בשביל התנועה הזאתת!! אז באמת אנחנו חייבים להחזיר את התנועה למה שהיא הייתה ואנחנו נעשה את זה ב"ה !!! תל-חי ושבת שלום לכולםם!!

Oded shmilo

New member
הקיצר יש לי שאלה והיא חשובה...

אתם באמת רוצים לארגןן כי לנו זה מתאים רצחח.. ואני רוצה להגיד עוד כמה דבריים בקטע הזה של התנועה.... איך ראוים שתנועה מגובשתתת רואים שנוער מושך נוער.... ועכשיו באמת מה שאני רואה זה שהתנועה התחילה להתחבר יאנטו כל החניכים בלי יוצא מן הכלל כולם ביחדד... אז בוא נמשיך לצעוד אל העתיד הזהוב שב"ה יהיה לתנועהה

וואלה נכון תתחילו לפעיל את העיניינם

להגיד מתי נוח לכולם לי מתאים כל יום חחחח רק תעשו אם זה משהו לא רק דיבורים

LPgirl

New member
אוקי.. אז ככה...!!!

מי שמכיר אותי יודע שנאי אלופה בלארגן דברים אז קיצ... ההצעות שקיבלנו עד כה זה מנתניה שקד בית שמש ו.. נראה לי שזהו.. אז.. יש העדפות?! לאיזה מעו"ז נוח שישי שיבוא?... ו.. ישנה עוד בעיה.. מי ששומר שבת יהיה לו בעיה להגיע לשישי שבת! וחוצמזה שמתי לב שכמעט כל מי שבפורום מסתכם במעוזים הגדולים יחסית כמו פ"ת, ברקן, בית שמש, נתניה, שקד, בנימינה אבל יש עוד מלא מעוזים בארץ איך אתם חושבים שאפשר לזמן גם אותם לפורום או בכלל לגבש את כולם??? אולי אפשר לפנות למפקדי מעו"ז שיפרסמו קצת תפורום במעו"זים... ואז כל אירוע שנתכנן אז יגיעו מכל הארץ! סתם רעיון =) שיהיה לכם שבת שלוםםם

למעלה