השבוע שלנו

השבוע שלנו ../images/Emo9.gif

שאלון
שיר השבוע
תמונת השבוע
המלצה
סרט השבוע
ספר שהשבוע

../images/Emo17.gifשאלון../images/Emo17.gif

פרטים אישיים שם: גיל: איזור מגורים: חברים הכי טובים: צבעים צבעים אהובים: צבעים שנואים: הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? פלאפונים איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה הפלאפון שלכם? יש לכם מצלמה בפלאפון? מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] אתם שולחים הרבה SMSים? אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? איזה מקצוע אתם הכי שונאים? צעקתם פעם על מורה? השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? יש לכם חולצה אחידה? יש לכם מנהלת או מנהל? מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים? הייתם פעם בהופעה כלשהי? איזה שיר אתם הכי אוהבים? איזה אלבום אתם הכי אוהבים? מוזיקה ישראלית או לועזית? מיי כמיקל רומנס או אוונסנס? גרין דיי או U2? MTV או 24? רוק או פופ? אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות? שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים? כמה שפות אתם יודעים? מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]? איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? איזו שפה הכי מצחיקה אותכם? זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? אוכל אוהבים לאכול? אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? אוהבים מתוקים בכלל? סוג מזון הכי אהוב- ומזון אהוב- זה או זה סבתא או סבא? אמא או אבא? אח או אחות? תפוצ'יפס או ביסלי? אופי או יופי? פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? להקות או זמרים? כלב או חתול? טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם? מה התוכנית השנואה עליכם? אוהבים את ערוץ הילדים? וערוץ 10&22? צופים בערוץ 11? צופים בAXN? השאלה החשובה איך היה השאלון? תהנו
מדגישומטיק לשרותכם: http://www.tpeople.co.il/on/mo/

../images/Emo187.gifאני../images/Emo3.gif

פרטים אישיים שם:אילנה.. גיל:15 איזור מגורים:ישראל
חברים הכי טובים:יעל ושיר בעיקר
צבעים צבעים אהובים:כחול בגווניו.. צבעים שנואים:אין בדיוק
הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:שחור.. הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:אדום.. הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:כתום וצהוב אני חושבת:) הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:אין לי מושג
מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?ורוד
מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?צהוב
מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?חום,צהוב ותכלת..הצבעים של הספרים שלי
פלאפונים איזה פלאפון יש לכם?רגיל
של איזו חברה הפלאפון שלכם?אורנג'. יש לכם מצלמה בפלאפון?לא
מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?כן.. אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?]היה לי משו דומה והורדתי כי זה יחסית הציק:// אתם שולחים הרבה SMSים?אני שולחת מספיק
אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?לא.. אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?לא
אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?לכל מקום..אין מצב שתראו אותי הולכת בלי פלאפון
איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?אממ..שמח כזה
בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם?עוד לומדת.. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?אנגלית.. איזה מקצוע אתם הכי שונאים?מתמטיקה נראה לי
צעקתם פעם על מורה?לא..נשבעת
השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן?לא
יש לכם חולצה אחידה?כן.. יש לכם מנהלת או מנהל?לתיכון-מנהלת..והמנכ"ל הראשי(הבית-ספר שייך לו)אז זה זכר
מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים?MAROON 5 הייתם פעם בהופעה כלשהי?כן.. איזה שיר אתם הכי אוהבים?וואו...יש כלכך הרבה
איזה אלבום אתם הכי אוהבים?כנ"ל
מוזיקה ישראלית או לועזית?גם וגם..אבל בגבולות:) מיי כמיקל רומנס או אוונסנס?שום דבר(
) גרין דיי או כנ"ל
U2? MTV או 24?MTV רוק או פופ?פופ.. אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?לא בדיוק
שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים?עברית..וגם צרפתית וספרדית שפות יפות
כמה שפות אתם יודעים?3.. מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?מכירה.. איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?יפנית וסינית..זה לא ודמה בגרוש אבל לשום שפה אחרת://
איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?יפנית
זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?שבן דוד שלי בא לבית שלי כשהייתי בת 5 ככה..ושיחקנו לגו..וסבתא שלי חתכה לנו ירקות
עזבוו
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?לא'דעת
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?אפשר להגיד שכן.. אוכל אוהבים לאכול?כמו כל אחד אחר
אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם?לא..בשלב כלשהו באלך להקיא מזה
אוהבים מתוקים בכלל?כן
סוג מזון הכי אהוב-פירות אני חושבת..כי ממתקים אתה יכול לאכול בגבול..בשלב מסויים באלך להקיא מהם..אבל יש מלא סוגים של פירות אז לא בדיוק יימאס לך מהם כלכך מהר
ומזון אהוב-תירס וריבת חלב
זה או זה סבתא או סבא?שניהם
אמא או אבא?שניהם
אח או אחות?אחות
תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי.....וגם תפוצ'יפס
אופי או יופי?אחד בא עם השני..אי-אפשר לבחור בדיוק
פריקים או פקאצות?פריקים.. בעד ההתנתקות או נגד?ללא דעה
מתמטיקה או ספרות?אנגלית
להקות או זמרים?גם וגם
כלב או חתול?חתול אם כבר..אפילו שאנ'לא אוהבת את שניהם
טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם?אממ..הרבה תכניות ערב של ערוץ 2 ו-10.. מה התוכנית השנואה עליכם?יש כמה לא אהובות
אוהבים את ערוץ הילדים?לפעמים
וערוץ 10&22?22 צופים בערוץ 11?פעם ב..... צופים בAXN?לא ממש:// השאלה החשובה איך היה השאלון?היה נחמדד

עונהה :]

פרטים אישיים שם:ירדדן גיל:13+ איזור מגורים:חולון חברים הכי טובים:נווי דניאאל הגריי רעוותי דוריני סהרוני :) צבעים צבעים אהובים:ורוד לבן חום שחור צבעים שנואים:ירווק :\ הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:אפור הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:שחוור הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:ורוד הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:אדדום חזקק מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?ורוד מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?ירוקק פלאפונים איזה פלאפון יש לכם?נוקייה 3220 של איזו חברה הפלאפון שלכם?סלקום יש לכם מצלמה בפלאפון?כהה מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?כהה אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?]ליי לוייתן קרעתי את אמא שלו D: אתם שולחים הרבה SMSים?לאא אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?לאא אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?ללא :\ אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?לוקחים איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?הצלצול של יודה באלוופה בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם?לומדיים :\ איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?ביולוגיה בערךך =\ איזה מקצוע אתם הכי שונאים?גאומטריה צעקתם פעם על מורה?כהה מללא פעמים השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן?חס וחסה O; יש לכם חולצה אחידה?כה יש לכם מנהלת או מנהל?מנהלת גממדה ! [ XD ] מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים?לא שומעת להקוות הייתם פעם בהופעה כלשהי?כהה איזה שיר אתם הכי אוהבים?i'm lost כרגע D: איזה אלבום אתם הכי אוהבים?מאיה בוסקילה - ימים של אהבה מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית מיי כמיקל רומנס או אוונסנס?אוונסנס גרין דיי או U2?לא שומעת לא מבינה בזה :\ MTV או 24?MTV רוק או פופ?פופ אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?נמנמנ כה :) שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים?עברית D: כמה שפות אתם יודעים?4 בערך מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?ברור כפרעליייוו ! איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?גרוזינית איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?סינית זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?הייתי נראת כמו חננה מהלכת מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?פעם אחת חברה שלי באה לזרוק לי טיפקס בול פגע לי במצח XD יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?נמנמנ כה :\ לא זוכרת מה אוכל אוהבים לאכול?כהה ! אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם?לאלאלא בשלב כלשהו זה נהיה דוחה אוהבים מתוקים בכלל?חולה עלליהם :) סוג מזון הכי אהוב-מתוווק ומזון אהוב-שווקולד ! זה או זה סבתא או סבא?סבתא אמא או אבא?:\ שניהם אותו דבר אח או אחות?אחות תפוצ'יפס או ביסלי?תפוצ'יפס אופי או יופי?אופי פריקים או פקאצות?פקאצות בעד ההתנתקות או נגד?נגד מתמטיקה או ספרות?ספרות להקות או זמרים?זמרים כלב או חתול?כלב טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם?היורש ! מה התוכנית השנואה עליכם?שידור חוקר אוהבים את ערוץ הילדים?כהה ! וערוץ 10&22?בארווור ! חעחע צופים בערוץ 11?ללא :\ צופים בAXN?לאא :\ השאלה החשובה איך היה השאלון?מזהה אבלל מזה נחמד באמא'שלי !

עונה../images/Emo48.gif../images/Emo126.gif

פרטים אישיים
שם:ספיר גיל: 13 וקצת איזור מגורים: מרכז חברים הכי טובים: שמות
שיר ענבר שני רותם טל יובל שיר הגר, עוד
צבעים
צבעים אהובים: ורוד צבעים שנואים: לא יודעת הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: שחור הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: אדום+שחור הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: ורוד ותכלת הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: כתום מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? ורוד
מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? שחוררר
פלאפונים
איזה פלאפון יש לכם? מוטורולה משהו
של איזו חברה הפלאפון שלכם? סלקום יש לכם מצלמה בפלאפון?
מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?כן אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] לא אתם שולחים הרבה SMSים? כן אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? לא אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? חח לא אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?כל מקום-גם למקלחת
איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? "כשאתה כאן"
בית ספר
אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? עדיין לצערי איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? תנך זה סבבה איזה מקצוע אתם הכי שונאים?אנגלית
צעקתם פעם על מורה?חח לאא אני לא כזאת אני ביישנית
השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן?לא יש לכם חולצה אחידה?כן
יש לכם מנהלת או מנהל?מנהלת
מוזיקה
איזו להקה אתם הכי אוהבים? אוונסנס, בלאק אייד פיז הייתם פעם בהופעה כלשהי? כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? כל השירים של נינט בעיקר 'היא יודעת'
איזה אלבום אתם הכי אוהבים? 'יחפה' של נינט
מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית
מיי כמיקל רומנס או אוונסנס? אוונסנס
גרין דיי או U2? גרין דיי MTV או 24? 24 רוק או פופ? רוק
אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות? חח כן
שפות
איזו שפה אתם הכי אוהבים? עברית כמה שפות אתם יודעים? עברית טיפ'לה ערבית טיפטיפה אנגלית
מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]? כןןןןןןן
איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? רוסית איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?יפנית
זכרונות
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? הרבה מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? גם הרבה יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כן
אוכל
אוהבים לאכול? מי לא?
אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? לא אוהבים מתוקים בכלל? כן סוג מזון הכי אהוב- חלביי
ומזון אהוב- כל מיני
זה או זה
סבתא או סבא?
סבתא
אמא או אבא? שניהם אח או אחות? אחות תפוצ'יפס או ביסלי? ציפס אופי או יופי? שניהם פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? ---- מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול?כלב
טלויזיה
מה התוכנית המועדפת עליכם? 'השמיניה'
והשיר שלנו
מה התוכנית השנואה עליכם? נולד לרקוד אוהבים את ערוץ הילדים? כן וערוץ 10&22? כן צופים בערוץ 11? לא צופים בAXN? אין לי הוט אבל שהיה לי ראיתי זה אחלה ערוץ
השאלה החשובה איך היה השאלון? חמוד מאוד

עונה../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

שם: ליטל גיל: 14 עוד מעט איזור מגורים: כפר סבא חברים הכי טובים: סופיה ושיר. צבעים צבעים אהובים: תכלת צבעים שנואים:
הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: שחור הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: אדום הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: ורוד הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: מממ מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?ורוד
מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? שחור פלאפונים איזה פלאפון יש לכם? telit של איזו חברה הפלאפון שלכם? של פלאפון יש לכם מצלמה בפלאפון? כן מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? כן אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] היה לי מלאא אין לי כוח לכתוב כמה אתם שולחים הרבה SMSים? כן אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? כן אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? לא אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? כל מקום
איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?"היא יודעת"-נינט טייב
בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? לומדים
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?
איזה מקצוע אתם הכי שונאים?הכל! צעקתם פעם על מורה?כההההההה השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? לא יש לכם חולצה אחידה? כן יש לכם מנהלת או מנהל? מנהלת מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים? היהודים הייתם פעם בהופעה כלשהי? כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? "היא יודעת"-נינט טייב איזה אלבום אתם הכי אוהבים?"יחפה"-נינט טייב מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם תלוי מיי כמיקל רומנס או אוונסנס?
גרין דיי או U2?
MTV או 24? שניהם
רוק או פופ? רוק אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות? כן שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים? ספרדית כמה שפות אתם יודעים? עברית חח מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]? כן איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? רוסית איזו שפה הכי מצחיקה אותכם? מממ זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? הרבה
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כן אוכל אוהבים לאכול? תלוי מה אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? לא אוהבים מתוקים בכלל? כן סוג מזון הכי אהוב- ומזון אהוב- זה או זה סבתא או סבא? שניהן
אמא או אבא? שניהם
אח או אחות? אחחחח תפוצ'יפס או ביסלי? תפו אופי או יופי? אופי למרות שיופי לא מזיק פריקים או פקאצות?
בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם? "השיר שלנו" מה התוכנית השנואה עליכם? אין אוהבים את ערוץ הילדים? לא ראיתי שניםםם חח וערוץ 10&22? בסדר.. צופים בערוץ 11? לפעמים צופים בAXN?
השאלה החשובה איך היה השאלון? נחמדד

../images/Emo187.gifהיא יודעת-נינט טייב../images/Emo99.gif

שיר כזה שולטט
התחלתי ממש לחרוש עליו

למעלה