../images/Emo187.gifאני../images/Emo3.gif
פרטים אישיים שם:אילנה.. גיל:15 איזור מגורים:ישראל
חברים הכי טובים:יעל ושיר בעיקר
צבעים צבעים אהובים:כחול בגווניו.. צבעים שנואים:אין בדיוק
הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:שחור.. הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:אדום.. הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:כתום וצהוב אני חושבת

הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:אין לי מושג
מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?ורוד
מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?צהוב
מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?חום,צהוב ותכלת..הצבעים של הספרים שלי
פלאפונים איזה פלאפון יש לכם?רגיל
של איזו חברה הפלאפון שלכם?אורנג'. יש לכם מצלמה בפלאפון?לא
מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?כן.. אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?]היה לי משו דומה והורדתי כי זה יחסית הציק:// אתם שולחים הרבה SMSים?אני שולחת מספיק
אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?לא.. אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?לא
אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?לכל מקום..אין מצב שתראו אותי הולכת בלי פלאפון
איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?אממ..שמח כזה
בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם?עוד לומדת.. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?אנגלית.. איזה מקצוע אתם הכי שונאים?מתמטיקה נראה לי
צעקתם פעם על מורה?לא..נשבעת
השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן?לא
יש לכם חולצה אחידה?כן.. יש לכם מנהלת או מנהל?לתיכון-מנהלת..והמנכ"ל הראשי(הבית-ספר שייך לו)אז זה זכר
מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים?MAROON 5 הייתם פעם בהופעה כלשהי?כן.. איזה שיר אתם הכי אוהבים?וואו...יש כלכך הרבה
איזה אלבום אתם הכי אוהבים?כנ"ל
מוזיקה ישראלית או לועזית?גם וגם..אבל בגבולות

מיי כמיקל רומנס או אוונסנס?שום דבר(
) גרין דיי או כנ"ל
U2? MTV או 24?MTV רוק או פופ?פופ.. אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?לא בדיוק
שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים?עברית..וגם צרפתית וספרדית שפות יפות
כמה שפות אתם יודעים?3.. מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?מכירה.. איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?יפנית וסינית..זה לא ודמה בגרוש אבל לשום שפה אחרת://
איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?יפנית
זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?שבן דוד שלי בא לבית שלי כשהייתי בת 5 ככה..ושיחקנו לגו..וסבתא שלי חתכה לנו ירקות
עזבוו
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?לא'דעת
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?אפשר להגיד שכן.. אוכל אוהבים לאכול?כמו כל אחד אחר
אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם?לא..בשלב כלשהו באלך להקיא מזה
אוהבים מתוקים בכלל?כן
סוג מזון הכי אהוב-פירות אני חושבת..כי ממתקים אתה יכול לאכול בגבול..בשלב מסויים באלך להקיא מהם..אבל יש מלא סוגים של פירות אז לא בדיוק יימאס לך מהם כלכך מהר
ומזון אהוב-תירס וריבת חלב
זה או זה סבתא או סבא?שניהם
אמא או אבא?שניהם
אח או אחות?אחות
תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי.....וגם תפוצ'יפס
אופי או יופי?אחד בא עם השני..אי-אפשר לבחור בדיוק
פריקים או פקאצות?פריקים.. בעד ההתנתקות או נגד?ללא דעה
מתמטיקה או ספרות?אנגלית
להקות או זמרים?גם וגם
כלב או חתול?חתול אם כבר..אפילו שאנ'לא אוהבת את שניהם
טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם?אממ..הרבה תכניות ערב של ערוץ 2 ו-10.. מה התוכנית השנואה עליכם?יש כמה לא אהובות
אוהבים את ערוץ הילדים?לפעמים
וערוץ 10&22?22 צופים בערוץ 11?פעם ב..... צופים בAXN?לא ממש:// השאלה החשובה איך היה השאלון?היה נחמדד