השבוע שיבוא:

elivnat

New member
השבוע שיבוא:

מה התכניות שלכם לשבוע הזה

elivnat

New member
השבוע שלי:../images/Emo42.gif

יום ראשון: ללמוד למתכונת בספרות ואולי לבקר את גיסתי שלא מרגישה טוב. יום שני: מתכונת בספרות, אם יתחשק לי אני אכין עבודה בתנ"ך.. יום שלישי: מתכונת באנגלית, אם יתחשק לי אני אתחיל ללמוד למבחן בתנ"ך שיש לי ביום ראשון הבא אבל בגלל ששבת הבאה יש לנו שבת סמינריון אני לא אוכל ללמוד לתנ"ך. יום רביעי: למידה לתנ"ך ואולי שופינג.. יום חמישי: למידה לתנ"ך, לארגן תיק לשבת... שישישבת: שבת סמינריון בצפת

אפ7ת

New member
חחחח

אני לא יודעת מה התוכניות שלי למחר בכלל אז תוכניות לשבוע הקרוב?!
אני רק יודעת שב"ה יום חמישי אני במיונים מוקדמים בת"א!!

EDTH

New member
השבוע

אממ מחר אני צריך ללמוד למבחן במתמטיקה... השבוע מקווה ללכת לקנות ג'ינסים (אני תמיד דוחה את זה..), וצריך ללכת גם לכלי זמר לקנות מיתרים. וכמובן לנגן
... מקווה שיהיה קצת יותר מעניין... שיהיה לכולם אחלה שבוע

odeleya

New member
השבוע...

ממ.. להתחיל לארגן את השבת משלחת חונכויות...חברים... ללמוד גם להשבוע הזה וגם לשבוע הבא אותו אני מקדישה למיונים וימים פתוחים במכינות... אהה! לקבל מיקוד לבגרות באזרחות ולהתחיל ללמוד לזה... אה.. יש לנו גם יום מגמות ובעז"ה אני אלך לשתי הצגות: שלמה המלך ושלמי הסנדלר (עוד לא הייתי!) ומניין נשים... שבוע טוב!!!

תוכניות לכל השבוע??

טוב אני אסתפק בתוכניות להיום- לצלם מחברת בתנ"ך(כי יש מבחן תיכף ורק לי אין חומר) ללמוד טקסטים בע"פ ללמוד טקסטים בע"פ ו...ללמוד טקסטים בע"פ! למרות שלי זה ממש קל כי אני מלחינה את הטקסטים ואז פשוט זוכרת אותו לפי שירה אבל איף זה כמות איומה של טקסטים! וכמובן חזרות כל אחר הצהרים. יום טוב

דללה

New member
והשבוע שלי...

היום- מבחן בחיבור שני- עבודה+ללמוד למבחן בספרות ואנגלית שלישי- מבחן באנגלית, בייביסיטר וחזרות וללמוד למבחן בספרות
רביעי- מבחן בספרות חמישי- אסיפת הורים א-ח-ר-ו-נ-ה!!!! שישי- דיקסי
שבת- הקלטות שבוע טוב לכולם

דללה

New member
טוב.. מתקנת ../images/Emo3.gif

לא היה מבחן בחיבור ואין מבחן בספרות

dodib1

New member
שבוע טובבבבבב

שבושששששששש ארוךךך(שבוע ישיבות)בכותל

למעלה