איזה שבוע הפכפך ../images/Emo178.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif
- שיר השבוע (של אביתר): אחרי התעמקות באלבום "אביתר בנאי", אז... נראה לי "תיאטרון רוסי"
- שיר השבוע (כללי): "זזה בדאווין", "וואו", "רמי מואשם באחזקת סמים קלים", "כוח", "גג", "לא יודע למה זה קורה לי"... או בקיצור, הפלייליסט מההופעה בצוללת של ג'ירפות
- אלבום השבוע: "אביתר בנאי" (הוא עושה לי לבכות, ולא נשאר לי כבר טישו
) - ספר השבוע: סיימתי את מישהו לרוץ איתו! עכשיו נותר רק לסיים את הספרים המקוללים באיכסטוריה
- ציטוט השבוע: "במקום מזומן, מכניסים לפה שומן! במקום חלומות,
פ-ח-מ-י-מ-ו-ת-!" (או משהו כזה, פניני חוכמה של גלעד בהופעה
) אה, וגם... בחור שהסתכל על החולצה שלי, עם הכיתוב- "חייבים להציל את הכינרת", שאל אם זאת אג'נדה מסויימת. "יאללה, מחר אנחנו מצילים אותה" "כן, נשפוך בירה לים. זה בטוח יעזור" "..לדגים!" (אותי זה שיעשע קלות
) - סרט \ סדרת השבוע: אז כן, ראיתי "האח-הגדול" או יותר נכון: "הפיכס-הגדול", והספיק לי פרק אחד כדי להתרשם ולומר "זה לא בשבילי".
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): האמת שזה לא משפט משיר, אני פשוט לא מצליחה למצוא משפט טוב שיכול לייצג לי את השבוע הזה אבל... הגעתי להרבה מסקנות ותובנות בהופעה של ג'ירפות, בעזרתם של כמה אנשים בקהל, שאולי אני נראית בת 16, אבל איך שאני נשמעת... אני נשמעת הרבה יותר בוגרת (מישהו חשב שאני סטודנטית, ובנוסף לכל גם חשב שאני 5 יחידות מתמטיקה
ושאני במגמת כימיה/פיזיקה/גאוגרפיה או משהו בסגנון
). לפעמים אני לא יודעת אם זאת מחמאה. - אמוטיקון השבוע:
(אתם לא מבינים איזה סיבוך זה להגיע למעבדה ולחזור לצוללת |חבול). - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של ג'ירפות בצוללת, כרטיס חינם להופעה
, חיבוק מגלעד ונשיקה על הלחי
- משהו שהרס את השבוע: תחילת השבוע היה דיי.. חרא, אני חייבת לציין, פשוט כי הייתי מאוד מאוד מתוסכלת ועם הרבה אמוציות, אבל חמישי ריפא הכל
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: טוב, זה לא השבוע, זה חודש הבא
קניתי כרטיס להופעה של אביתר במעבדה חודש הבא! עכשיו... אני צריכה את עזרת הירושלמים הנדיבים שיכולים לעזור לי למצוא תחנת קווי לילה
אה! ויש גם "לייב בצוללת הצהובה" למי שחושקת נפשו לפגוש ב... איה זהבי פייגלין והעארק
(הכניסה חינם! בואו בהמוניכם!) - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: האמת שעוד לא העלתי, אבל... אם למישהו יש פייסבוק, ויש לו את גלעד כהנא, אז שיחפש תמונות חדשות מההופעה בצוללת שהוא מתוייג בהם. אם אתם רואים תמונות של כמה בנות רוקדות על הבמה, אז אני בניהן, עם חולצה של.. (אוי, אני לא מאמינה שאני הולכת לכתוב את זה
) "חייבים להציל את הכינרת". וזאת לא אג'נדה מסויימת! פשוט לא היה לי מה ללבוש
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): ג'ירפות, וגלעד כהנא (יש לו אלבום סולו באנגלית, ובכלליות... טקסטים טובים) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הופעות, מוזיקה, כרטיסים חינם, אגד. אני חייבת לציין (כמה דברים אני חייבת השבוע
), שהשנה... עם כל זה שהתחרבנה לי שנת הלימודים אותה אני מנסה להציל, מוזיקה היא דבר מאוד מאוד בולט שהיה לי השנה וגם המוזיקה היא דבר שגם מאוד ביגר אותי והציל אותי מהרבה נפילות. תודה לכל האמנים שהופיעו בשנה הזאת, בין אם אתם מודעים או לא... אבל עשיתם אותי אדם שמח