השבוע זה קורה!!!!!

shaylev69

New member
השבוע זה קורה!!!!!

זה המספר 03-6066860 של הבחירות של גלגל"צ השיר שנבחר: מלחמה בשידור ישיר ביום שלישי נתחיל להציף את גלגל"צ ולדחוף את שבק יש הסכמה???? \

רק שבק

New member
אני מתנדב המפקד!

תעקרו ת'מנעולים מהדלתות, תעקרו את הדלתות מהקירות הנה זה בא! אור ישראל הולך לשבת חזזזזזזק על הטלפון.. גלגל"צ? הנה אני בא, תתקעו בחצוצרה!

רק שבק

New member
יאללה אנשים, תתקשרו! מלחמה שידור ישיר!

כי בחירות, יש גם בגלגל"צ :)

natan44

New member
זה עבד???

לא היה לי שניה זמן אתמול עבדתי מהבקר עד הלילה זה עבד השמיעו את "מלחמה"??? כמה פעמים???

shaylev69

New member
אם יצא לפועל או לא זה שאלה של זמן

לא מתקשרים מעכשיו ומיד משדרים וגם לא מתקשרים רק פעם אחת ומקווים שהשיר יגיע למקום הראשון אני אישית התקשרתי כמה וכמה פעמים אבל הייתי באוניברסיטה אז לא יצא לי לשמוע מה יצא מזה אני שמח שהייתה היענות מצדכם ומקווה שנמשיך לעבוד על זה כמה וכמה פעמים במהלך השבוע לא צריך מאות שיחות כל אחד כל דקה אבל פעמיים בשבוע מכל אחד זה יותר ממעולה מה שאפשר חוץ מזה בסוף ננצח

רק שבק

New member
אם רק 4 אנשים מתקשרים, לא נגיע רחוק.

אתה אמור להשאיר שם ומספר טלפון כחלק מהרישום (אחרת הם יתעלמו), כמה אתה כבר יכול לשחק עם זה? צריכים לגייס עוד אנשים מחוץ לפורום הזה, זוגתי היא הראשונה. נתקשר כל יום פעם אחת כל אחד. זה עולה בדיוק 25 אגורות מבזק, בדיוק דקת שיחה

גם אני התקשרתי:)

ואני אמשיך להתקשר,אני ממש בעד ששבק יכנסו לפלייליסט ונצליח להוכיח לכולם שזה אפשרי! בסוף עוד יצא מזה משהו טוב,בטוח.

למעלה