השבוע הקשה שלי

השבוע הקשה שלי

רציתי לשתף אתכן בשבוע הקשה שעבר עלי, הדוד שטיפלתי בו ודאגתי לו הוא ערירי נפטר ביום שבת בשבוע שעבר הזמנתי אוהל יפה פרסתי שטיחים בריצפה מפני הבוץ כי יום ראשון ירד גשם כמובן ילדי עזרו לי אירגנתי את קרובי המשפחה ועד לרגע זה עבדתי קשה בלארח אנשים ,פעמיים היו סעודות ביום הראשון וביום האחרון וכן מידי יום לקרובי המשפחה מחר אנו עולים לקבר ,,נשאר לי לטפל בחמותי שהיא אחותו של הנפטר ,למעשה חמותי אימצה את אישי היא אחות אימו , אמא של בעלי הביולוגית נפטרה בחו"ל כשאישי היה בן שנתיים, לדודה אין ילדים היא אימצה את 5 הילדים של אחותה , חיתנה אותם ורק עם אישי יש לה קשר עד היום, היום אני מתפרקת ואני כותבת לכם מה עבר עלי אתן בפורום קורות וכל אחת מנחמת ומעודדת וזה עושה לי טוב,אישי היה כל הזמן איתי הוא בכה בהלויה ואני יחד איתו וכעת הוא קצת בדיכאון , הבילבול מתגבר אצלו וממש קשה לי איתו, דיברתי עם רופאת המישפחה שתנסה לאתר לי טיפות במקום כדורים , תודה על הקריאה

אויש.... ככה זה כשמישהו מת

המון בלבול, עבודה קשה, תחושות חדשות ומציאות חדשה. הלואי שכולנו לא נדע יותר צער. ומאחלת שבוע טוב, על באמת!

אפס שתיים-תודה לך

נכון היה לו המון בלבול והייתי לחוצה , סיפרתי כמעט לכולם שיש לאישי אלצהיימר כדי שאם הוא לא יגיב נכון שלא יצחקו עליו,תודה על התגובה ושבוע טוב ומבורך

zs1957

New member
שלא תדעו צער

זה בסדר שאשך קצת בדיכאון לאחר מות אדם יקר לו זה תהליך האבלות.מוות של אדם יקר עלול לגרום לבלול אצל החולה. אבל זה יעבור על תדאגי.חשוב להמשיך בשגרת יום רגילה שכן החיים נמשכים גם אם יקירינו מתים זה דרכו של עולם. כל טוב, זהבה שחם

ענתי44

New member
משתתפת בצעריכם

ושלא תדעו צער. מחזיקה לך אצבעות שיהיה בך הכוח להמשיך ולהוביל את משפחתך. את אישה מדהימה. ואת עושה מצווה גדולה.

ענתי44-תודה

אמן שלא נדע עוד צער אך החיים נמשכים ופעם יש צער ופעם שמחה גלגל עובר שבוע טוב ומבורך

1957-זהבה שחם-תודה על התגובה

כן נכון צריך להמשיך בשיגרת החיים תודה לך ושבוע טוב ומבורך

אסתרס

New member
שלא תדעו יותר צער

ושהמקום ינחם אותכם.טוב שסיפרת לאנשים על מחלת בעלך, עכשו יוקל לך ,לא תצטרכי להשקיע אנרגיה בלהסתיר.ותיראי שתקבלי המון תמיכה. כל הכבוד על ההשקעה בשבעה.כיבדת את הדוד, ותאמיני לי יוחזר לך כיפליים. איתך בצערך , אסתר

אסתרס נשמה טובה../images/Emo140.gif

כל פעם אני שמחה שאני מקבלת תשובה ממכם בפורום זה עושה לי טוב ונותן לי הרבה כח חוץ מזה כל מי שמטפל בחולים יש לו הרבה חסד של אמת והרבה זכויות ואני מנסה לצבור כמה שיותר כי כשניפטר האדם הוא לא לוקח כלום רק את השם שלו שכתוב על המצבה והחסדים והמצוות הם דבר רוחני שהנשמה לוקחת איתה לבורא עולם ואני משתדלת לאסוף כמה שיותר תבורכי מפי עליון על התגובה

אסתרס

New member
../images/Emo39.gifיכול ליהיות שקורה נס?!

סיפרתי לכם ששלמה קם היום הפוך, והתנגד לכל טיפול ועזרה. ולפני מספר ימים ספרתי על הדרדרות , ושהוא שכח שצרכים עושים בשרותים. אז לפני שעה הוא הלך לשרותים ואני אחריו כדי להושיבו על האסלה למנוע ....... ,הוא סרב שאכנס , סגר הדלת, וכשהצצתי מחור המנעול ר אי ת י את שלמה מוריד מכנסים ו מ ת י ש ב על האסלה ! ! ! האין זה נס ? תגידו אתם. יש אלהים !

משתתפת בצערכם הכבד

אריאלה יקרה , אכן עבר עלייך שבוע קשה מאד וגם על בן זוגך. צפוי שהוא יסבול ולא כל כך יוכל לשתף במה שעובר עליו. אני מקווה שהשבוע תחזרו קצת לשיגרה וגם הוא יחזור לעצמו והבילבול יפחת. אכן סיפור מעניין , אימוץ הילדים וכל הכבוד לך שאת נותנת לדודה/אמא יחס כזה נפלא כמו שמגיע לה על גידול ילדי אחותה. בהצלחה השבוע עם כל הסידורים ומאחלת לכם שבוע טוב ורגוע , טובה

לאורלילי-תודה נשמה

הזמן חולף, השמש זורחת מידי יום ,כל יום שעובר בלי בעיות, אנחנו נושמים רואים וכו' תודה לבורא עולם על הכל מידי שעה ודקה ושניה אני משתדלת כעת לטפל ולדאוג לאמא המאמצת של בן זוגי נכבד אותה כל עוד היא חיה נדאג לכל מחסורה וב"ה היא לא זקוקה למזומנים יש לה היא עבדה קשה וחסכה אני מתפללת לבורא עולם שלא נראה בצער הזולת רק נשמע ונראה בשורות טובות אמן

קורנית

New member
איראלה יקרה

קשה נורא, נכון? ויהיה יותר קשה, כשאישך לא יזכור שהמתים מתו, ויתחיל לחפש אותם, ויתלונן שהם לא באים לבקר אותו, וירצה לנסוע אליהם או לדבר איתם בטלפון. שתחזיקי מעמד!

לקורנית תודה

|אישי עוד לא בדרגה כזו קשה שלא יזכור את המתים וישאל עליהם הוא יותר מבולבל בלעשות דברים או בלהגיד מה הוא רוצה, שוכח היכן שם דברים הוא היה השבוע בדיכאון אבל לאט אני מרגישה שזה עובר לו עם הרבה חיבה ואהבה לכל צרכיו

נילי41

New member
אריאלה יקירתי../images/Emo201.gif

שלא תדעו יותר צער... את כל הזמן עושה מצוות וזה ממש נפלא. אני מתארת לי איזה שבוע קשה עבר עליך ועל אישך המסכן. אני מקווה שהוא עדיין במצב שהוא מבין שהדוד נפטר ושהוא לא ישכח את זה. זה שהוא בוכה ובדיכאון זה מראה שהוא מבין את העניין. אבל עם הזמן, כשתקומו מהשבעה ותחזרו לשגרה הוא בטח יחזור לעצמו. זה טוב שהרופאה תתן לו את התרופות בטיפות במקום בכדורים, ככה הוא יתחיל לקבל טיפול, כי במשך כל הזמן שהוא לא לקח את הכדורים, הוא לא קיבל שום דבר שיעצור קצת את ההתדרדרות שלו. אולי תוכלי להרגיש בהבדל עכשיו. כל הכבוד לך אריאלה על המשימות הקשות שאת לוקחת על עצמך... שהמקום ינחם אתכם עם כל אבלי ציון...

נילי נשמה טובה-41../images/Emo24.gif

תודה על התגובה כמה שזה מנחם שכותבים בפורום רואים שיש שיתוף פעולה של אהבת הזולת ואיכפתיות וזה מחזק אחת את השניה אם לא לדבר אז לכתוב וכך מורגשת התמיכה בין כל המטפלים הרבה תודה תבורכי ולכולם בפורום תבורכו מפי עליון על התגובות

למעלה