השבוע הזה.....

השבוע הזה.....

השבוע הזה היה ממש שיגעון צחקנו בכינו עברנו פה המון נאחל לכולנו שבת שלום ונחזור רעננים ביום ראשון יותר אופטימיים יותר נחמדים יותר חיכניים ובלי משחקים בלי ציניות ועקיצות נו מה כבר יכול להיות ננסה להביט אל האופק ונשתדל לפעמים להתאפק אולי זה נשמע קצת מתנשא אבל נמאס כבר מכל הנעשה אז יחד הושיטו ידיים לשלום ואם לא "נתחכם" יהיה זה לא חלום שבת שלום לכולםםםםםם בלי יוצא מן הכלל היום אני פשוט שמחה כי קיבלתי בשורה שמחה

יאצפן

New member
השבוע../images/Emo117.gif

מזל"ט רואים לפי הכיתוב, שימרי חזק חזק ובהצלחה. שבת שלום.

חן אפשר לדעת מה הבשורה????

למה תמיד משפחה יודעת תמיד אחרונה ????????? שתהיה לכם אחלה של שבת למרות הגשמים והרוחות מקווה כבר לראותכים בקרוב כי בא לי

מור../images/Emo24.gif

שבת שלום נשמה אממממ את הבשורה אגלה לך בפון משהו נחמד לא משהו גדול וששששש אני לא בהריון חחחחחח גם אנחנו כבר מתגעגעים אולי תואילו בטובכם לבקר את המשפחה ובלי תירוצים וסיפורים יאללה תפתיעו ותגיעו מואהההההההההההההההההההההההההההההה >פתאום נעלמו לי האייקונים<

חןןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

שבת שלום משפחתי היקרה !! לא נגיע כי את לא מגלה
סתם צחקתי כי אני פשוט חולה
אז בטח שנפתיע מבלי להודיע רק נראה מתי תהיה השעה היום התאריך והשנה כי 2003 בפתח בתקווה שיותר יהיה שמח כי את השנה שעברה רוצה למחוק מראשי לכל השנה.............
וזה לאחיינים
לא הכל מגיע רק לך

ד ו ר י ן

New member
חןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo24.gif

מה עניינים מתוקה ? התגעגעתי אלייך נורא מצטרפת אלייך לקריאה ושמחה שקיבלת בשורה טובה שתהיה לך ולכולם/ן שבת נפלאה

למעלה