השבוע ב CSI ערוץ 1.

השבוע ב CSI ערוץ 1. ../images/Emo196.gif

טוב... אין לי מונולוג פתיחה היום חחחח
אז נלך ישר לתקצירים... מי שהוא בעל ספויילרים מוזמן להפציץ בי.
[ניו יורק] - רביעי 27/6 - 22:35 - פרק תשיעי – "עיר הבובות" -"CITY OF THE DOLLS" "רופא", בעל "בית חולים" לבובות, נמצא מת כשהוא לופת בובה באגרופו. מתברר שסופי הבובה מיוחדת במינה, יש בה תיבת קול שאפשר להקליט עליה "סודות", ולינדזי ומק חוקרים לאן מוביל הסוד שהוקלט עליה. במקביל נחקר מותה של מלצרית צעירה החולה בסרטן קיבה, אך סיבת מותה אינה המחלה כי אם הרעלת ארסניק. סטלה, דני והוקס חוקרים שני חשודים אפשריים, אבל מופתעים לבסוף לנוכח זהות הרוצח והיצירתיות שלו – וגם לנוכח המניע. [מיאמי] - מוצ"ש 30/6 - 23:00 - פרק עשרים : FREE FALL"" הצוות חוקר מי מנסה להרוג זוג צעיר שהשתחרר מהכלא ונחשב ל"חביב התקשורת". קאלי צריכה לעבוד עם חברה לשעבר שעוזר בחקירה. תהנו חבר'ה, צפייה מהנה !!!!

חחח בטח../images/Emo13.gif../images/Emo58.gifאבל את כל הסיפור של הפרק?

כולל פתרון תעלומה?

טוב אמממ...

לא ראיתי אתמול ניו יורק
כי הייתי במסיבת סיום בבצפר שלי... והחברים סחבו אותי אחרי זה לבאולינג... אז לא ראיתי.. מישהו יכול לעשות לי טובה ולתת לי תקציר מורחב מה היה?! תודה !!!!

ראיתי אותו שנה שעברה...

בהחלט לא זוכר את העלילה... משהו עם בובות XD בתכלס ההתחלה ממש יפה ועושה רושם של פרק טוב אבל הוא לא יותר מנחמד...

ועוד שאלה....

מי זאת סינדי שעשית לה בחתימה שלך נר זיכרון עם התאריך 18/6/07???? כי זה ממש לפני שבוע שבועיים בערך... ?!?!?!!??!?!?!?!??!?!?!?!

CapitanSparrow

New member
הפרק שהיה של NY נחמד ביותר.

של מיאמי לא ראיתי, זה מהפרקים שאחרי שהפסקתי לצפות. XXXXX:

הקפצההההההההה......./images/Emo13.gif

היום, מיאמי.... [מיאמי] - מוצ"ש 30/6 - 23:00 - פרק עשרים : FREE FALL"" הצוות חוקר מי מנסה להרוג זוג צעיר שהשתחרר מהכלא ונחשב ל"חביב התקשורת". קאלי צריכה לעבוד עם חברה לשעבר שעוזר בחקירה.

ואיי איזה פרק בנזונהההההההההההה ../images/Emo13.gif

היה פשוט אחלה פרק.... אני נורא אוהב את הקטע הזה שהם כזה חוזרים לסיפור מסוים מהעבר ועושים לו המשך כזה... ווואייי היה ממש אחלה.... גם ההתחלה, וגם הסוף של הפרק.... היה פשוט נהדררררררררררררררררר... נורא נהנתי... והעיתונאית הזאת קיארה, דורשת מכותתתתתתתתתתת
היה פרק מעולה
ממש אהבתי

למעלה