השבוע ב CSI ערוץ 1.

השבוע ב CSI ערוץ 1. ../images/Emo11.gif

אהלן וסהלן וסהלן ואהלן. [ניו יורק]- הערב [רביעי 2/5] ערוץ 1- 22:45 : פרק ראשון : "קיץ בעיר" - summer in the city" " סטלה ודני חוקרים את רציחתו של מעצב תכשיטים שנמצא מת לבוש בחזייה יקרת ערך שהוא עיצב . איידן לוקחת באופן אישי מקרה אונס שהיא חוקרת. הוקס יוצא למשימת השטח הראשונה שלו [מיאמי]- מוצ"ש 5/5 - 23:00 - פרק שלושה עשר – "SILENCER" – כנופיית MALA NOCHE מכה שוב והצוות מנסה לתפוס אותם. סודות מחיי האהבה של החוקרים מתגלים.
 

CapitanSparrow

New member
אוי, אני אוהבת את הפרק הזה של NY.

והפרק הזה של מיאמי כ"כ מסריח. -.-
 
בשבילך כל הפרקים של מיאמי

מסריחים. אני עוקב אחרי ההודעות שלכם בנוגע למיאמי ואני רואה שכל פרק אתם אומרים אותו דבר. כאילו מה הקטע שלכם? יאללה הבנו שאתם לא סובלים את מיאמי, חלאס קלטנו, כל פעם אותו סרט. בשבילך מסריח בשביל אחרים לא. הבנו תקטע של להראות לכולם "עד כמה אנחנו לא סובלים את H ידידנו העקום".
 

CapitanSparrow

New member
לא כל הפרקים..

אני מתה על העונות הראשונות. לא סובלת את העונה הרביעית מה לעשות..
 
אני לא מבינה למה אתה מקשיב להם בכלל

אני לא יכולה להעביר יום בלי לראות מיאמי,ואני מתה על הורישיו תתעלם
 
את צודקת..אבל..

לא מפריע לי כבר הקטע שהם יורדים על מיאמי, כי לא איכפת לי, שיגידו מה הם רוצים. אבל כן מפריע לי הקטע הזה שהם מנסים בכוח להראות לנו כמה הם שונאים את מיאמי. כאילו יאללה קלטנו... ועצם זה שהם רק יורדים על מיאמי, זה מה שנותן לי מוטיבציה לאהוב אותה עוד יותר. כי תכלס, אני גם לא יכול בלעדיה.
 
אההה היה אחלה של פרק..

דרך מצוינת לפתוח עונה. למרות שלא הבנתי את הסוף..... למה היא הסתכלה על השערה של האנס??? ואז ניגמר הפרק??? לא הבנתי... אז מה ניסגר??? זה הוא או לא??
 

CapitanSparrow

New member
זה הוא.

והיא תשתול את השיערה על החולצה של הנאנסת. יעני זייפה ראיות.
 
היא רצתה לשתול...

היא בסוף לא שתלה אותה, החזירה אותה לשקית הזו וישר אמרה למאק מה היא היתכוונה לעשות והוא פיטר אותה...
 

CapitanSparrow

New member
באמת? הייתי בטוחה שהיא כן שמה...

טוב, זה היה ממזמן אל תאשים אותי. :S
 
מממ לא, לפחות כחוקרת וחלק מהצוות...

יהייה פרק לקראת סוף עונה 3 שיהייה קשור בה, אבל אני לא אפרט, כדי לא להרוס וגם כי יש על זה דיון פה.
 
זה לא ידוע עדין!למרות שהיא בטוחה שזה הוא

אבל אין לה מספיק ראיות,אבל אני לא בטוחה כי לא ראיתי היום
 
למעלה