השבוע בצה"ל

skeep

New member
השבוע בצה"ל

1. היום חזרתי משבוע אימון במילואים, עם שפתיים סדוקות וחסך בשעות שינה אבל בסה"כ היה לא רע. חזרתי מיום ולילה של אימונים. נכנסתי להתקלח. אחרי חצי שעה של מקלחת משובחת (אין כמו המים החמים של המקלחות הצבאיות) נכנס בחור (בערך בן 25) מפלוגה אחרת בגדוד שלי. הוא התחיל להתקלח במקלחת ממול. הוא נעץ בי מבטים, וזה התחיל להיות מביך. למרות שוהא לא היה מושך במיוחד הססמוגרף שלי התחיל לרעוד קלות באיזור החלציים....אגב, מישהו שם לב לתופעה (או שזה רק אצלי?) שהגוף הגברי (לפחות במקלחת) ממש לא משהו? בכל מקרה, לא נאלצתי לגייס את השואה על מנת לשלוט בעצמי. 3. אפרופו מקלחות וגוף גברי, לפני שנתיים, במהלך שירות מילואים אחר, נתקלתי במקלחת בגשש בדווי, דווקא דיי חמוד. כשנכנסתי ראיתי איבר שמעולם לא ראיתי (גם לא בסרטים או באינטרנט...). עצום בגודלו, מפחיד ממש. לא יכולתי להוריד את המבט שלי מהאייטם הזה. באותו רגע, התייבשתי להוריד את התחתונים ולחשוף את איברי המבוייש והמכונס בעצמו. 4. זה מזכיר לי שבמהלך הטירונות שלי בסדיר, המ"כ שלי התחיל איתי בעמדת השמירה. כסטרייט גמור באותה תקופה הייתי בהלם. זו היתה אחת השמירות המתוקות ביותר שהיו לי בצבא. אחר כך היחסים איתו הפכו למתוחים על רקע מה שקרה במגדל. מעניין מה קורה איתו בימים אלה.... 5. במוצ"ש כמעט ונהרגתי בפיגוע. פיספסתי אותו בכמה דקות. חזרתי לעשן בגללו. כוס אמא של המחבלים. צריך להפסיק מחדש. המחשב שלי כמו המחבלים הפלסטינים, מקבל ככל הנראה הוראות ישירות מלשכתו של ערפאת. לשמחתי אני יכול לבעוט בו, מבלי שהארופאים/אמריקאים/שמאלנים יפי נפש, יורו לי לחדול. 6. למישהו יש מושג למה ברוב המסעדות לא מוכנים להגיש ארוחת בוקר אחרי השעה 12?

skeep

New member
שאני יבין ספיינבאר, זו היתה ירידה

על הודעה לא מוצלחת?

campari

New member
מה קרה לסעיף 2../images/Emo35.gif

היי סקיפ, אחלה הודעה. אבל איפה סעיף 2? יש לי הרגשה שהוא היה מעניין מדי אז צינזרת אותו. האמנם? לא זוכר מתי הייתי לאחרונה במקלחת צבאית. ממש מזמן כנראה. ואני מקווה שזה ישאר ככה בעתיד... זין גדול? מנסיוני זה סתם מטרד. הרבה יותר כיף זין קטן. אפשר לעשות איתו מלא דברים, זה לא כואב ולא נוקעים את הלסת. מלא יתרונות, בקיצור. ארוחות בוקר מוגשות כל היום במלא מקומות. ואם נחרים בבוז את אלה שלא מגישים אותן אחרי 12:00, עוד מקומות יחדלו מהמנהג הפסול הזה. באמת המדינה מתדרדרת: האבטלה עברה את ה-12%, ברמאללה תולים משת"פים מעמודי חשמל ובתל אביב קשה להשיג ארוחת בוקר אחרי 12:00 |חביתה עם סלט| אגב, ב"דיטה" מגישים א. בוקר כל היום וכל הלילה (ברחוב אילת, ובש"ד רוטשילד).

skeep

New member
אם הייתי יודע

על ארוחת בוקר בצהריים ובערב בתל אביב, לא הייתי מעלה על הדעת לעבור לגור בבירת ישראל לנצח נצחים. לעניין סעיף 2, אכן צונזר. נדמה לי שתארתי שם את שלב ההתנגבות.

spainbar

New member
חס וחלילה...

ההודעה אחלה, רק מעידה שיש לך אחלה חויות אנחנו חסרי החיים... ס´

skeep

New member
אני דווקא התרשמתי שהחיים שלך

משו משו. אפשר להתחלף?

MARMELAD

New member
../images/Emo29.gif זכרונות מתוקים

אההההההה... הכנסת אותי לנוסטלגיה צבאית
בצבא באמת יצא לי להחשף לכל מיני איברי מין שיותר הזכירו לי חדק של פיל מאשר זין של גבר.... מקום שלישי : בחור מהטירונות, אשכנזי. איזה יום אחד עמד לו במסדר.. ומה אני אגיד לכם... אפילו המפקדים לא היו מרוכזים. מקום שני : איזה בדואי מהגששים של חורשת טל בצפון. בואו רק נסכם ונאמר שעם רגל שלישית הרבה יותר קל לגשש בשטח. מקום ראשון : החייל המרוקאי ששירת בבסיס שהייתי בו במעצר. המקלחות היו המקלחות של חיילי הבסיס (איזה בסיס חיל אויר ליד ראש העין או משהו כזה). באחד הימים נכנסנו למקלחת, אני ועוד חבר שגם היה במעצר, ו.. איך נאמר את זה בצורה עדינה... הבחור היה חייב להניח את השפיץ של ה%*$ על הכתף כדי לא לגרום לסתימה במקלחות
מהמם. אני חייב להודות אבל שמעולם לא נגעתי באף אחד מהאנשים האלה, לצערי. אבל סמכו על מרמלד שבאילת הוא מצא לעצמו בחור.... שהיה לו משהו בערך בגודל של היד שלי. (יש לי יד גדולה ד"א, אני תימני)

skeep

New member
נדמה לי שאנחנו יכולים להסכים

שלגששים בדוואים מגיע מקום של כבוד. אולי במצעד הגאווה תארגנו משאית של גששים בדוואים? סקיפ

skeep

New member
נדמה לי שאנחנו יכולים להסכים

שלגששים בדוואים מגיע מקום של כבוד. אולי במצעד הגאווה תארגנו משאית של גששים בדוואים? סקיפ

icy rain drop

New member
סלח לי שאני מתייחסת רק לסעיף 6

אבל למה באמת??? אני אוהבת ארוחות בוקר כ"כ ... מבאס
מחכה לתשובה!!

skeep

New member
סעיף 6 הוא בוודאי הסעיף הפיקנטי

של ההודעה. אין לי מושג למה. זה מטריד אותי כבר כמה שנים. אולי יש בפורום הומו מסעדן שיכול לתת תשובה ברורה? ההשערה שלי שפשוט יש רק טבח אחד שיודע להכין ארוחות בוקר, ומטבע היותו טבח של ארוחות בוקר, הוא איש של בוקר. אחרי שהבוקר עובר, הטבח הולך הבית לישון. סקיפ

icy rain drop

New member
גם אני מוטרדת ../images/Emo100.gif

אבל לא הגיוני שטבח יעבוד רק כמה שעות בבוקר וילך לישון כל היום וכל הלילה! וחוצמזה יש את דיקסי ויש שם ארוחות בוקר (טובות!) 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע... והאווירה שם... בקיצור, תלכו. והמלצר שהגיש לנו היה ממש חמוד!

MARMELAD

New member
../images/Emo71.gif התשובה הרשמית:

המחיר של ארוחת בוקר הוא בד"כ זול יותר מהמחיר של כל אותם פריטים בנפרד. בנוסף, בארוחות הבוקר יש דברים שלוקח יותר זמן להכין ממנות אחרות (כמו מיצתפוזים סחוט במקום, סלט ירקות קצוץ וכו´). ארוחת הבוקר נועדה לתת דחיפה לבית הקפה לשעות הבוקר, כשאז אין המון לקוחות, יש זמן להכין מנות שלוקחות קצת יותר זמן ולא משתלמות מאוד כלכלית, ובעל העסק מעדיף רווח קטן משום רווח. לדוגמא: מחיר ארוחת בוקר ממוצעת הוא 28 - 35 שקלים כשהוא כול כוס קפה, כוס מיץ, שתי גבינות, לחם, חביתה / ביצת עין וסלט. מחיר אותו הקפה בד"כ - 10-13 שקלים מיץ - 8 - 12 שקלים חביתה / ביצת עין - 20 - 30 שקלים הבנתם ת´חישוב? אם זה מנחם מישהו במשהו אז גם אני מוטרד מהעניין.

spainbar

New member
אני מוטרד מהעובדה שאתה יודע את

המחירים בע"פ איפה חחיך מרמלד? איפה? ס´

למעלה