השבוע בפורום - "Extended Universe"

השבוע בפורום - "Extended Universe"

כל מה שקשור למלחמת הכוכבים אך אינו לקוח ישירות מן הסרטים, החל במשחקי מחשב וכלה בספרים. כלכך הרבה ספרים יצאו מאז שניתנו הזכויות להפצת ספרי "מלחמת הכוכבים" לפני כעשר שנים, שכבר אי אפשר לספור אותם. משחקי מחשב היו רבים מספור ורובם (אם כי לא כולם) היו ועוד הינם משובחים ביותר. אז בואו לדבר, לחוות ולשתף, ולהצטרף במרדף אחר עוד מידע ועוד מלחמת הכוכבים!

Padme Amidala

New member
ממממ...הספרים שתורגמו לעברית...

ואני מתכוונת לספרי ההמשך, לא לספרים שמתארים את הטרילוגיה המקורית. בכל מקרה זה היה לפי דעתי גרוע. בייחוד הקטע עם הילד קן, או קני, או איך שלא יקראו לו.

lord moul

New member
כן..

אני הכי שונא את קן. מישיהוא קלט מה זה לעזזל נסיך ג'דיי?

Padme Amidala

New member
אויויוי... זה בכלל נוראי... ../images/Emo3.gif

כי כל הרעיון בג'דיים זה שכל אחד מתקדם לפי הכח שלו, אין שם נסיכויות או מלכויות כמו בשאר הגלקסיה! מדובר כאן על ילד שכל חייו גדל עם דרואידים ואז לוק סקייווקר בא ולוקח אותו על חסותו- מה הוא לעזאזל יודע על הכוח!? ומה זה באמת נסיך ג'דיי?!

odiman11

New member
זה משו שעשיתי לפני זמן מה

ולא הייתי יכל למחוק את זה כי זה... היה מעייף לעשות את זה זאתי רשימת המישחקים הכימעט מלא אני בטוח שחסרים משחקים וגם לא הוספתי מישחקים חדשים star wars: the empire strikes back. PLATFORM:atari 2600 (1982) star wars. PLATFORMS: ARCADE, C64 (1983) star wars: jedi arena. PLATFORMS: atari 2600 (19830 star wars: death star battle. PLATFORMS: atari 2600, atari 5200 (1983) star wars: return of the jedi. PLATFORMS: arcade (1984) star wars: the empire strikes back. PLATFORMS: (1985), C64 (1988) star wars. PLATFORMS: nintendo (1991), sega master (1993) the empire strikes back. PLATFORMS: nintendo (1992) super star wars. PLATFORMS: super nintendo (1992) super star wars: empire strikes back. PLATFORMS: (1993) rebel assault. PLATFORMS: 3DO, sega cd, pc (1993), mac (1994) x-wing PLATFORMS: pc (1993) star wars. PLATFORMS: arcade (1993), 32X(1994) star wars chess. PLATFORMS: pc (1993), sega cd(1994) super return of the jedi. PLATFORMS: super nintendo (1994) tie fighter. PLATFORMS: pc (1994) dark forces. PLATFORMS: pc (1995) reberl assault 2: the hidden empire. PLATFORMS: pc, mac (1995), playstation (1996) shadows of the empire. PLATFORMS: pc, N64 (1997) star wars monopoly. PLATFORMS: pc(1997) x wing vs tie fighter. PLATFORMS: pc (1997) yoda stories. PLATFORMS: pc (1997) dark forces 2. PLATFORMS: pc (1997) star wars: masters of teras kasi. PLATFORMS: playstation (1997) star wars: rebellion. PLATFORMS: pc (1998) star wars: rogue squadron. PLATFORMS: N64, pc (1998) star wars trilogy arcade. PLATFORMS: arcade (1998) star wars: episode 1 racer. PLATFORMS: pc, N64 (1994) dreamcast (2000) star wars episode 1 the phantom menace. PLATFORMS: pc, playstation (1999) star wars: x-wing alliance. PLATFORMS: pc (1999) star wars episode 1: the gungan frontier. PLATFORMS: pc (1999) star wars: pit droids. PLATFORMS:pc (1999) star wars: demolition. PLATFORMS: dreamcast. playstation (2000) star wars: episode 1 battle for naboo. PLATFORMS: N64 (2000), pc (2001) star wars: force commander. PLATFORMS:pc (2000) star wars: jedi power battles. PLATFORMS: playstation. dreamcast (2000) star wars racer arcade. PLATFORMS: arcade (2000) star wars starfighter. PLATFORMS: playstation 2 (2001) star wars: super bombad racing. PLATFORMS: playstation 2. pc (2001) star wars: jedi knight: jedi outcast. PLATFORM: pc (2002)

Lu Tze

New member
כל הכבוד על ההשקעה

ודרך אגב, אתה יודע מאיפה אפשר להשיג קבצי רומים ואמולטור של המשחקים היותר ישנים לאטארי,נינטנדו וסופר נינטנדו? ודרך אגב, יש לא את זירת הג'דיי, האימפריה מכה שנית ושובו של הג'דיי לאטארי 2600 וצריך לציין אלה משחקים די נחמדים יחסית לתקופה

odiman11

New member
אין לי שמץ של מושג

מאיפה להשיג אימולטורים של מכשירים ישנים מאוד אבל אני יודע שאתה יכל להשיג את סופר נינטנדו, נינטנדו, סדה וכל המכשירים הכי טובים שעדיין קיימים בשוק במשו שאסור להזכיר כאן וP2P את האמת אתה יכל בכל הP2P ולדעתי המישחקים הישניייייייייייים קורעים את כל החדשים

Lu Tze

New member
כן, אבל לך תוריד מהמקום

שאסור להזכיר אוספי רומים ואז תחפש את אלה שאתה רוצה (בד"כ אין בתוכנה שאסור להזכיר רומים בודדים אלא אוספים). חשבתי |החנפנות חסרת בושה| שבתור אדם שמתמצא בנושא |סחנפנות חסרת בושה| אתה תוכל לומר לי בדיוק מאיפה להוריד.

האמת היא שאין לי מושג לגבי החוקיות

של הורדת רומים, מאחר ויש איזה חוק התיישנות לדעתי שקובע שכל דבר שאי אפשר לקנות כבר בחנות, חוק זכויות היוצרים לא חל עליו.

odiman11

New member
תאמין לי אם הייתה בא אלי

לפני שנתיים הייתי אומר לך בקלות אבל פשוט זנחתי את זה ואין לי שמץ של מושג איפה יש דברים כאלה יש לך איזה מכשיר שנוצר לפני המגה סון האדיר

Lu Tze

New member
פחות או יותר,

כל דבר שלא מיוצר ע"י החברה. ואסור שיהיה רומים ואמולטור על אותו שרת, אבל בד"כ מכופפים את החוק הזה ועושים רומים לוחד ואמולטור לחוד

למעלה