ר רעות שטיינברג New member 30/5/07 #2 השבוע במגזין ראש 1 כתבת שער על אמיר בת שלוש עמודים ובמצעד טופ 10 אמיר נמצא השבוע במקום השביעי עליה של 3 מקומות
השבוע במגזין ראש 1 כתבת שער על אמיר בת שלוש עמודים ובמצעד טופ 10 אמיר נמצא השבוע במקום השביעי עליה של 3 מקומות
T TetiBETTY New member 31/5/07 #12 הוא מזכיר כאן את סיילר מ HEROES ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ר רעות שטיינברג New member 31/5/07 #20 חח כן קצת אבל אמיר פייייייייייייייייייי מיליוןןןןןןןןןן יותר חתיך
ג ג ב ש ו ש New member 31/5/07 #13 סיגלית,את יכולה לסרוק לי בבקשה../images/Emo88.gif את מה שיש על שורטי בעיתון של ראש 1?? אני חושב שמראים אותה בעמוד של ההשקה של הראל מויאל..פליז
סיגלית,את יכולה לסרוק לי בבקשה../images/Emo88.gif את מה שיש על שורטי בעיתון של ראש 1?? אני חושב שמראים אותה בעמוד של ההשקה של הראל מויאל..פליז
ר רעות שטיינברג New member 31/5/07 #17 אני אסרוק לך תהיה איתי בקשר במסרים פרטיים עוד שעה בערך. ואפרופו שורטי אל תשכחו שהיום ב21:00 אמיר מתארח בתוכנית שלה בערוץ המוזיקה 24
אני אסרוק לך תהיה איתי בקשר במסרים פרטיים עוד שעה בערך. ואפרופו שורטי אל תשכחו שהיום ב21:00 אמיר מתארח בתוכנית שלה בערוץ המוזיקה 24