השבוע באמב"י

shuky63

New member
השבוע באמב"י

הפעילות מתקימת בבית אירגון עצה.רחוב מנחם בגין 14 רמת גן קומה 3 יום שני 19.2 בשבע בערב-סדנא לתרגול מצבי דיבור בחברה,והפעם ערב סמולציות. בערב הזה יוכל כל משתתף לבחור מצב דבור שבו הוא מתקשה ולתרגל אותו בעזרת שאר המשתתפים.למשל,לבקש הדרכה ממישהו לדבר עם פקיד מס הכנסה וכדומה. יום רביעי 21.2 שעה 19:30: ערב מקצועי בנושא: שיטת NLP והשימוש בה לטיפול בגמגום הערב יכלול הרצאות של: בוריס מלצר - מורה מוסמך ל- NLP ודר' אדוארד אוסלדצ'יק - מומחה לרפואה קונבנציונאלית ואלטרנטיבית וממציא שיטה ייחודית לטיפול בגמגום בעזרת NLP NLP היא גישה אלטרנטיבית מאפשרת להשיג גמישות התנהגותית ומחשבתית. להסבר נוסף יש ללחוץ כאן הערב יתחלק לשני חלקים. בחלק הראשון בוריס יסביר את שיטת ה- NLP. בחלק השני דר' אוסלדצ'יק יתאר את השיטה שלו לטיפול בגמגום.

vicz

New member
שוקי מה אתה חושב?

אתה בקיע בהרבה טיפולים מה שמעת על הטיפול הזה? מכיר או שמעת על מישהו שעזר לו אותי זה מעניין כי אני מאמינה ש-80% מהגמגום הוא בראש... אבל אני לא בטוחה עד כמה זה באמת פועל ניסיתי כל כך הרבה דברים שקשה לי להאמין במשהו... תודה ויקי

shuky63

New member
אין לי שום מידע על הטפול הזה

הכוונה שלי לא לNLP בכלל אלא לשמוש בו לטפול בגמגום תאורטית יכול להיות שמדובר בשרלטן. בגלל זה צריך לבוא ביום רביעי.לשמוע אותו.לשאול אותו את השאלות הכי נוקבות .אם יש בזה משהו שיכול לעזור למישהו מה טוב ואם הוא שרלטן אז צריך לחשוף אותו כדי שלא יעבוד על אותם מגמגמים שנמצאים במצוקה אמיתית בגלל הגמגום ומוכנים לשפוך כסף לכיסו של כל מי שאומר להם שיכול לעזור. יש הרבה מגמגמים שחיים די טוב עם הגמגום שלהם והם יכולים לשפוט טפול כזה בצורה אוביקטיבית.

שמחה, את באה ביום רביעי?

אני בעד לבוא לשם ללא ציפיות, 'אין ציפיות - אין אכזבות', אבל אני לא בעד לשלול את זה. לדעתי כל ידע הוא ידע בריא. שמעתי רבות על NLP ודימיון מודרך (ללא קשר לגמגום) וזה נשמע מעניין. המשך שבוע מקסים לכולם
לב.

vicz

New member
לב אתה הולך?

אם אתה הולך, תסכים להיות עיניים ואוזניים שלי? אני מאוד רוצה לבוא אבל להגיע מב"ש זה סיוט רק הדרך הלוך וחזור זה 5 שעות (carless,תחבורה ציבורית) איכשהו זה נשמע לי טוב ואני מאוד חשדנית כי ניסיתי כמה טיפולים יקרים (ואנחנו ממש אבל ממש לא בעלי אמצעים) וחסרי תועלת כשהייתי ילדה תשאל אותו שאלות קשות תשאל אותו למה הוא חושב שזה עוזר לגמגום אם הוא יכול להביא אדם שזה שיפר לו את הדיבור אם הוא מתחייב למשהו אם ניתן להגיע לטיפול ניסיון חינם/במחיר סמלי כדי להתרשם תספר לי מחר עדיף בפורום ולא במסר, אולי גם האחרים התעניינו עוד לא יצא לנו לדבר אבל אוהבת את האופטימיות שלך
ויקי

מבטיח../images/Emo13.gif

יום למחרת ניפתח שירשור על ההרצאה בו כל אחד יוכל להגיד את דעתו על ההרצאות, על המרצים וכמובן על השיטה. אני מבטיח לשאול אותו את כל השאלות שביקשת (אני אכתוב אותם על דף). תראי ויקי, בסופו של דבר המטרה של המרצה היא 'למכור' לנו את השיטה שלו, וצריך להבין זאת. אני בעד להיות סקרן וכמו שאמרת לא לקבל הכל כתורה מסיניי (אבל מצד שני גם לא לשלול מיד).
אם למישהו יש שאלות שהוא רוצה לשאול הוא מוזמן לשרשר ואנחנו נדאג לשאול אותן. תודה על המחמאה ויקי
לילה מקסים
לב.

שמחה99

New member
לא.

א. אני לא מאמינה בזה בכלל. מכירים את השיטות האלטרנטיביות שמבטיחים שתעזורנה אבל רק בהתמדה אינסופית בטיפול ובהזרמה עקבית של מזומנים לכיסו של הנוכל. ב. יש לי מבחן רציני ביום חמישי. ובכלל - אני בתקופת מבחנים עכשיו (זה הראשון). תהנה לך
ואם אחרי שתשמע את האדון החשוב יתחדש לך משהו או שתוכל לשכנע אותי ללכת אליו - אשמח לשמוע...

vicz

New member
את יודעת על זה משהו?

שלום לך
מה שלומך? שמעת משהו על השיטה או שאת פסימית (שלא כהרגלך)?
ויקי

שמחה99

New member
לא.

אבל איך נשמע לך ציטוט מתוך דבריו הקישור על השיטה הזו: דר' אוסלדצ'יק, בעל המצאות בתחום רפואה קונבנציונאלית ואלטרנטיבית. הוא פיתח שיטה המבוססת על טכניקות NLP ועל דיבור ישיר עם התת-מודע. במהלך קורס טיפולי שדר' אוסלדצ'יק מעביר,הוא עוזר למשתתף לדבר עם התת-מודע שלו ,למצוא את הסיבה האמתית לבעיה ולפתור אותה. בלי לשמוע מה יש לו לומר אני כבר מגחכת
אני לא חושבת שאנחנו צריכים להאחז בקש. יש טיפולים יותר אפקטיביים, מוכחים ומעשיים. אני יכולה לכתוב דברים יותר בוטים אבל לא רוצה לקלקל לאדון בוריס הנכבד ההזדמנות להופיע על הבמה שניתנה לו בחינם. (אני חושבת שבחינם. אגב, זה מסע פרסום - לא צריך לגבות ממנו כסף? או לחילופין להתנות את בואו במתן הנחה למי שיבוא לטיפול בעקבות הפגישה?). שכל אחד יגיע למסקנותיו... חוצמזה, ראליות בהכרח סותרת אופטימיות?.... אני לא חושבת
אה, כן, ושלומי טוב ברוך השם. איך את? נגמרה לך תקופת מבחנים? איך היה? אני רק התחלתי אותה

בהצלחה במבחן ביום חמישי../images/Emo45.gif

אין ספק שהמטרה של האדון היא 'למכור' לנו את שיטתו, אבל אני לא חושב שזה נכון להגיע למסקנות בלי לשמוע מה שיש לו להגיד. לדעתי צריך לבוא לשם בלי דיעות קדומות על מה שהוא הולך להגיד ופשוט לשמוע אותו. אני כמוך (שמחה) מאמין שיש טיפולים יותר אפקטיביים, אבל בסופו של דבר טיפול אפקטיבי רק אם אנחנו רוצים בכך וגורמים לו להיות אפקטיבי. למעשה, כל הפחדים שלנו והגמגום הם נמצאים בתת מודע, כי אם לחשוב על זה שניה בהיגיון אין שום סיבה 'הגיונית' שנגמגם או נפחד לדבר. למעשה הכל בראש, הכל בתת מודע. אני עוסק די הרבה בתת-מודע (כמובן שצורה חובבנית), וללא ספק זה נושא מאוד מרתק. שמחה וויקי, מקווה לראותכן באחד המפגשים
לילה טוב לכולם
לב.

למעלה