שמח להיות פה!. ונכון, אני מדבר על השידורים החדשים ב SCI-FI. המידע הוא מאתר פולני (לא, אני לא קורא פולנית
), ל-STARGATE שכל הזמן רושם תאריכי שידור, ואף פעם לא מאכזב. ולפי האתר, SG-1 תחזור לשידור ב SKY ONE ב 3.1.2007 ו ATLANTIS תחזור לשידור ב Movie Central (ערוץ קנדי), ב 23.10.2006 קוהולין.
התאריך המדובר הוא אכן 3.1.2007 אבל לא מדובר על ינואר אלא על מרץ שכן אצלנו כותבים 1.3.2007 וזה מדובר על חודש מרץ אצל האירופאים ואמריקנים במיוחד הכתיבה היא שונה הם כותבים קודם כל את החודש אז ככה ש 3.1.2007 מדבור ב 1 למרץ 2007
יש להם הרבה שריטות במוח לחבר'ה האלה.. חוץ מהם, אף אחד לא משתמש בשיטה של האינץ' (רגל במקום מטר, אינץ' במקום סנטימר, מייל במקום קילומטר...), אף אחד לא כותב תאריך ככה: MM\DD\YYYY... ועוד כמה שאני כבר לא זוכר.
גם חיבורי החשמל הם שונים. גם הכיוון המוזיקלי (תדר) נעשה גבוה יותר משאר העולם. שיטות ההמרה הן שונות. הכל מכיוון שארה"ב רוצה לשמור על התוצר שלה, והיא עושה זאת בכך שהיא מגבילה את האמצעים להפקת טכנולוגיות שונות שהן לא שייכות לשיטה האמריקאית, וכך שומרת שהתוצר האמריקאי ימשיך וישגשג. עכשיו בטח תגידו, ומה עם הסינים והיפניים ? האם לא מצאו הם דרך לחדור לשוק האמריקאי ?.. ..אכן כן, תמיד יהיה מי שיעקוף את המכשולים ויגשר. אז למה ארה"ב ממשיכה ?, את זה כבר תשאלו אותם