השבוי !

FreeFeeling

New member
השבוי !

זאת גרסה שציירתי בפוטושופ. (אולי גם אשפר בעזרת Painter !) ..סמלים בעבודה.. - השבוי בחיים ! - היד: בפוזה די רגועה ומנסה להיות מדויקת. (לא בדיוק אבל בכול זאת). מה שגם מאיד על זה שהוא מודה לזה שיש לו זמן איפה שהוא כרגע נימצא ! - מאיפה אדם ? חשבתם על זה !? או מימנו או מהחבר שלו ! (אני יודע זה נישמע נורא !) חור הכדור בקיר: אולי הירי בקיר הוא חלק מימה שהתרחש במקום וגרם לפציעה !? למה דפקה "אבא": אני חושב שזה הכי מיצג ! מילה מאוד קרובה וחזקה. (יכול מאוד להיות שהגעתי לזה בגלל שבחדשות רואים את האבא מנשה לדבר אם כול מי שרק הוא יכול לחשוב אליו) ובאמת כול כך משתדל. וכול הפוליטיקה מקשקשת ולא באמת מנשה לעזור (אולי כן ,אי אפשר לדאת בפוליטיקה) אולי קצת הגזמתי ! FreeFeeling

FreeFeeling

New member
כאת הושלמה גם גרסת Painter ../images/Emo66.gif

אין לי מוסג איך לצייר Blood. אבל יצא לא רעה

בהחלט קצת הגזמת...

קודם כל, אני חייבת להגיד שהציור נהדר, יש לך כישרון גדול, ואם אתה מצייר רק שנה וחצי כמו שקראתי- זאת התקדמות ממש מהירה, ובכלל לצייר כך במחשב זה נורא קשה. כל הכבוד !!
. ומבחינת הציור, תדמיין לעצמך שאתה מציג אותו בתערוכה נגיד, היית כותב ליד את הפירושים שלך? אם אתה רוצה להאכיל אנשים בכפית, תעשה את זה, תעשה את זה יותר ברור, תכתוב על הציור אולי, או שאפילו תעשה את זה בצורה אחרת, בכתיבה. אם הכוונה שלך להעביר מסר מסויים, ואתה רוצה שאנשים יקלטו אותו בדיוק כמו שאתה רוצה- תגרום להם לעשות את זה בלי ההסברים. ואם אתה רוצה להעביר תחושה, לרמוז - אז זה יכול להשאר כמו שזה, בלי ההסברים. וביותר קיצור : אם אתה רוצה להעביר מסר מדוייק, תנסה לגרום לו לעבור בלי עוד תוספות מהצד, במיוחד לא כאלה שלא נותנות "צ´אנס" למסתכל להבין בכלל, אלא מדביקות לו את הפרשנות שלך. ואם הכוונה היא להעביר תחושה, או לרמוז למשהו- בשביל זה הציור טוב בפני עצמו. בכל מקרה, הציור יפה. קבל ח"ח
.

FreeFeeling

New member
הכובענית המטורפת תדוה רבה ../images/Emo6.gif

אני הייתי גמור מתי שכתבתי את זה ולכן זה נראה ככה..... (לפנות בוקר !) (לא רציתי לשנות את זה בגלל שזה מה שחשבתי לכתוב באותו הרגע) בגלל שזאת אומנות הרשתי לעצמי ללכת רחוק (כמו שכבר אמרתי אולי יותר מידי !) ושמחתי לראות שלפחות את כתב לי משהוא
(תודה) אני מתחבר אם מה שאמרת ! ולדאתי את צודקת. מתי שאני יעשה תערוכה אני בכלל לא מתכנן לשים הסברים...... וגם לא לשים ציורים שכאלה ! זה היה בשביל התרגיל ובשביל הראיון. חשבתי בהתחלה שלא לאלות אותו ובסוף הוחלת שקדי. אני מאוד לא אוהב לצייר דברים אלימים אבל בגלל כול התקופה שאני כרגע נימצא בה אין לי בררה ואני הולך אם הרגשות שלי. (מקווה ומעכל לעצמי להתרחק מהסגנון האלים בחיים ובציורים שלי...) אחינו עצמכם בקרוב דברים עליזים !

לא דיברתי על עליז או עצוב..

או אלים, או שמח... אין כל רע בציור הזה. התכוונתי שתחשוב איך לגרום לציור לשרת את מה שאתה מנסה להעביר, ואם הוא לא מעביר אותו, ואתה צריך לכתוב הסברים בצד, אולי עדיף לעשות את זה בצורה שונה? ואם הוא כן מעביר, הרי שההסברים לא נחוצים. אתה לא צריך להאכיל אף אחד בכפית. כשאנשים מתבוננים בציור הם חווים משהו בעצמם.

FreeFeeling

New member
היי ../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif

כתבתי בהודעה הקודמת שלי שלדעתי את צודקת ! (אולי לא היתי מוכן דאיו) גם המורה (המדהימה שלי לרישום) אמרה את מה שאת כתבת........ ומשם כיבלתי את העבנה לזה. (וטוב שכתבת את זה כיבן שזה באמת דבר חשוב ושיעזור פה לאוד אנשים ללמוד) ונכון במקרה בציור הזה (ובאוד ציור) הוספתי גם כיתוב. כמו שאת כבר יודעת מה כתוב אף פעם לא היה חלק חזק אצלי ! (ולכן גם יש תופעות שכאלה) FreeFeeling

שלום כובענית וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

אני כל כך שמחה שאת פה! אני יודעת שיהיה לך מה לתרום ואני שמחה שבאת! תבואי הרבה!! נשיקות וחיבוקים!
אפרת

עומר_

New member
פשוט טווווב

לדעתי הציור צועק בצורה מאוד נכונה.....יש הבנה של הציור לפי השימוש בכלים שבחרת + השם שלא משאיר ספיקות לבריחה של הראש לסיטואציה אחרת. אבל אחי הסיפור שכתבת לידו מיותר עשית עבודה טובה סגור את הבסטה ובוא מחר...אני יודע שיש לאומנים צעירים נטייה להצתדק ולכתוב תירוצים ונימוקים לציורים שלהם....גם לי היה יש ומן הסתם עוד יהיה את זה עוד כמה שנים...פשוט צריך ללמוד לא לשים זין על ביקורת....ולטרוף אותה כשהיא בונה. שא ברכה.

FreeFeeling

New member
היי עומר_ ../images/Emo6.gif

המון תודות לך על התגובה.
"סגור את הבסטה ובוא מחר" אתה גדול !
(יש לי תחושה שהיום לא נמצאים פה כמאת אנשים) FreeFeeling

בנצ´ו - ציור מצוין!

אהבתי את השם אהבתי את הציור, יותר מזה לא צריך - בטח לא בציורים שלך שיכולים לגרום צמרמורת לאנשים! נשיקות

SC

New member
תשמע בן הציור הזה שלך פשוט....

מצמרר ומרגש. איזה רעיון יפהפה. הציור אומר הכל, את כל מה שאמרת, את זה שהאדם נמצא בחדר אפל ושיש לו זמן ושהוא כותב בדם, דם של ייסורים והיריות שעל הקיר האפל הזה. בקיצור נתת אוירה בהחלט מושלמת. הדם יצא לך לא רע בכלל, להיפך. המילה "אבא" באמת מזכירה את האב השכול והדומיננטי. אתה יודע מה מעציב אותי מאוד ? שהאוירה שיצרת היא זו האוירה האמיתית בה שוהים השבויים אם הם בכלל בחיים וגם זו הנצחה של שבריר שניה מן המצב האמיתי, שזו האמת לאמיתה. כמה יפה בן שיחקת אותה. תראה מה שעושה האומנות לבני האדם וזו לדעתי המטרה של האומנות, להביע רגש, להביע. חוץ מזה שהאומנות היא שקר יפה !

FreeFeeling

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

אפרת@הבית: תודה תודה
SC: אתה כתבתה את המסר הרבה יותר יפה ממני !
(ומאוד אהבתי לכרו) .בקשר לחלק השני. (כנראה באמת שאין לנו מוסג מה זה הדבר העמתי) FreeFeeling

למעלה