השאלתי שאלון

Ivy Riddle

New member
השאלתי שאלון

נלקח מפורום סקרים ושאלונים (וואי ברצי יש פורום כזה? מוזר) 1.מה הדבר הכי משוגע שעשית בחיים עד עכשיו? 2.מה הדבר הכי מביך שקרה לך אי פעם? 3.מה הדבר שהכי משמח אותך? 4.מה הדבר שהכי עושה אותך עצוב? 5.מה הוא היום הכי חשוב לך בשנה? 6.איפה היית רוצה להיות ביום המיוחד הזה, ועם מי? 7.אתה אוהב\ת את היום הולדת שלך? 8.מה הדבר הכי יפה שעשו לך ביום ההולדת שלך? 9.מי החברים הכי חשובים שלך,אם בכלל יש לך כאלה? 10.קרה לך אי פעם שממש רצית למות? 11.מה עשית עם זה? 12.מישהו עזר לך? 13.איך החיים נראו לך אחרי שהתקופה העצובה הזאת עברה לך? 14.למדת ממנה משהו? 15.איך אנשים מכנים אותך? 16.את\ה אוהב\ת את הכינוי הזה? 17.אתה חושב שזה טיפשי כל ההגדרות כמו:פריק, ערס,פרחה,פקצה וכ'ו? 18.יצא לך לרדת על מישהו בגלל הכינוי הזה שלו? 19.איך הרגשת אחרי זה? 20.את\ה בנאדם שחושב לעומק?

TziMHoNoa

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

.מה הדבר הכי משוגע שעשית בחיים עד עכשיו
סנפלינג
סתאם לודעת.. 2.מה הדבר הכי מביך שקרה לך אי פעם
הממ.. לא קרו דברים גדולים ומביכים.. היום קרה משו.. אבל אני לא ארחיב עליו. תודה
3.מה הדבר שהכי משמח אותך
מוסיקה טובה בעיקר או ספר או לנגן בגיטרה. 4.מה הדבר שהכי עושה אותך עצוב
מוסיקה עצובה יכולה לדכא אותי..
ושמישו שחשוב לי מאכזב אותי או משו... 5.מה הוא היום הכי חשוב לך בשנה
היומולדת שלי
<2.9
> 6.איפה היית רוצה להיות ביום המיוחד הזה, ועם מי
בבית, עם כל החברים והמשפחה
7.אתה אוהב\ת את היום הולדת שלך
כה
8.מה הדבר הכי יפה שעשו לך ביום ההולדת שלך
הביאו לי בלונים..
9.מי החברים הכי חשובים שלך,אם בכלל יש לך כאלה
חחחחח
רוני, שירן, מור ומאיה <שלושתן בערך כזה..
> המשפחה, הכלבים שלי וכמה אנשים מהפורום. 10.קרה לך אי פעם שממש רצית למות
כה.. אבל לא באמת.. 11.מה עשית עם זה
כלום.. חיכיתי שיעבור.. 12.מישהו עזר לך
עצמי
13.איך החיים נראו לך אחרי שהתקופה העצובה הזאת עברה לך
וואאאאוו
אני מודה על כל יום מאז
סתאם
אבל אני רגישה טוב יותר כה
14.למדת ממנה משהו
להעריך ת'שמחה
15.איך אנשים מכנים אותך
טיזנוע, אל תשאלו
<ליזע ושירן> 16.את\ה אוהב\ת את הכינוי הזה
הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש
17.אתה חושב שזה טיפשי כל ההגדרות כמו:פריק, ערס,פרחה,פקצה וכ'ו
לגמרי
18.יצא לך לרדת על מישהו בגלל הכינוי הזה שלו
בכיתה ז' בטח..
19.איך הרגשת אחרי זה
בכיתה זק הייתי דפוקה. אני עדיין דפוקה. 20.את\ה בנאדם שחושב לעומק
לפעמים.. שיוצא..
ואוו
זה היה קצר

TziMHoNoa

New member
בשאלה 12../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

דפי עזרה לי ממש כפרעליה

יאללה אני אענה ../images/Emo66.gif

1.מה הדבר הכי משוגע שעשית בחיים עד עכשיו? צלצלתי בפעמון של השכנים וברחתי.
2.מה הדבר הכי מביך שקרה לך אי פעם? האחרון שקרה לי זה שראש העיר בא ללחוץ לי את היד ולא שמתי לב, אז הפניתי לו את הגב והלכתי.
3.מה הדבר שהכי משמח אותך? דיפלומטים
4.מה הדבר שהכי עושה אותך עצוב? לא יודעת
5.מה הוא היום הכי חשוב לך בשנה? יום ההולדת שלי
6.איפה היית רוצה להיות ביום המיוחד הזה, ועם מי? עם חברים בכל מקום...
7.אתה אוהב\ת את היום הולדת שלך? כן למה לא. אני נולדתי בו...
8.מה הדבר הכי יפה שעשו לך ביום ההולדת שלך? חברים מהדיפלומטים, הביאו לי בלונים, צרבו לי דיסק עם קליפים של פ"פ והכינו לי מצגת ממש מצחיקה
9.מי החברים הכי חשובים שלך,אם בכלל יש לך כאלה? נירית, נאור, לילי, שני וגילי. עוזר אהה...
10.קרה לך אי פעם שממש רצית למות? לא. אני מפחדת למות...
11.מה עשית עם זה?
12.מישהו עזר לך?
13.איך החיים נראו לך אחרי שהתקופה העצובה הזאת עברה לך?
14.למדת ממנה משהו? די עם השאלות המתמשכות האלה
15.איך אנשים מכנים אותך? רזיייי או רזוש. או פשוט רז
16.את\ה אוהב\ת את הכינוי הזה? כן למה לא?
17.אתה חושב שזה טיפשי כל ההגדרות כמו:פריק, ערס,פרחה,פקצה וכ'ו? כן, אבל זה לא מונע ממני להשתמש בהן
18.יצא לך לרדת על מישהו בגלל הכינוי הזה שלו? אכן
19.איך הרגשת אחרי זה? סוף הדרך פצצות. הגעתי לסיפוק עמוק והרגשת מיצוי עצמי. נו באמת....
20.את\ה בנאדם שחושב לעומק? מאוד.

Mrs Garfieldon

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

1.מה הדבר הכי משוגע שעשית בחיים עד עכשיו
קמתי היום בחמש במקום בשש וחצי, ולא חזרתי לישון
. זה כשרון מלידה
2.מה הדבר הכי מביך שקרה לך אי פעם
לא יודעת
אני נוטה לשכוח דברים שכאלו^^ 3.מה הדבר שהכי משמח אותך
צומי חיובי בהמונים. בעיקר אחרי שאני חוזרת לבצפר אחרי שאני חולה
4.מה הדבר שהכי עושה אותך עצוב
המפ.. לחשוב על דברים עצובים
5.מה הוא היום הכי חשוב לך בשנה
לא יודעת
איך אפשר לבחור אחד מתוך 300 ומשו
חוצפה
6.איפה היית רוצה להיות ביום המיוחד הזה, ועם מי
קודם אני אחליט על היום, ואח"כ נדבר על הפרטים השוליים
7.אתה אוהב\ת את היום הולדת שלך
בטח
8.מה הדבר הכי יפה שעשו לך ביום ההולדת שלך
בלונים עד הבית >< 9.מי החברים הכי חשובים שלך,אם בכלל יש לך כאלה
חוצפה
בטח שיש לי
מיטל, ענבל, אושר, נטע, בר. חוץ מנטע, אני לא חושבת שאתם מכירים מישי
10.קרה לך אי פעם שממש רצית למות
כע 11.מה עשית עם זה
כלום. פשוט נזכרתי שזה מפחיד
12.מישהו עזר לך
נופ. תתפלאו, אבל יכולת החשיבה עדיין קיימת אמ.. איפושו אצלי עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק במוח
13.איך החיים נראו לך אחרי שהתקופה העצובה הזאת עברה לך
דרך העיניים 14.למדת ממנה משהו
כע. לעולם אל תסמכו על יצורים ירוקים שמתחזים לשרק ועונים לשם שריק
15.איך אנשים מכנים אותך
יעלונט\יעלונת\הודית\בלונדה\ג'ינג'ית מסוממת 16.את\ה אוהב\ת את הכינוי הזה
את היעלונט\יעלונת לא. אבל זה עדיף על חולת נפש
17.אתה חושב שזה טיפשי כל ההגדרות כמו:פריק, ערס,פרחה,פקצה וכ'ו
18.יצא לך לרדת על מישהו בגלל הכינוי הזה שלו
כע 19.איך הרגשת אחרי זה
אושר עילאי
20.את\ה בנאדם שחושב לעומק
CAN'T. דה מוח איזנט גיב מי דיס יכולת

Mrs Garfieldon

New member
וגם..../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

אנע אוהבת את צפונה אהבתי הוירטואלית ואת צ'אקע הבובע ואת סיונע שקנתה לי עגילים מדהימים

darkness calls

New member
הו השאלון הזה חביב ביותר=]

1.מה הדבר הכי משוגע שעשית בחיים עד עכשיו? נראהלי לטוס לשבועיים באנגליה לבד... 2.מה הדבר הכי מביך שקרה לך אי פעם? מעדיפה לא לזכור :S 3.מה הדבר שהכי משמח אותך? אנשים שאני אוהבת... 4.מה הדבר שהכי עושה אותך עצוב? שאנשים שאני אוהבת לא אוהבים אותי בחזרה.. 5.מה הוא היום הכי חשוב לך בשנה? וואי אממ.. לוידעת.. יומחשוב?.. אולי יומולדת.. 6.איפה היית רוצה להיות ביום המיוחד הזה, ועם מי? באנגליה עם חברה של טליה
7.אתה אוהב\ת את היום הולדת שלך? לא
מאז שעליתי לכיתה ז' הוא יוצא על החופש הגדול
8.מה הדבר הכי יפה שעשו לך ביום ההולדת שלך? אממ.. אני זוכרת שבשנה שעברה מלא חברים שלי עשו לי מסיבת הפתעה.. וחברה שלי שהיתה אחראית על הכל כתבה לי ברכה ממש מרגשת.. =] 9.מי החברים הכי חשובים שלך,אם בכלל יש לך כאלה? שחר, טליה, די.. אני אעצור כאן בשביל לא לכתוב מגילות
כ-ו-ל-ם חשובים.
10.קרה לך אי פעם שממש רצית למות? כה 11.מה עשית עם זה? שמרתי את הכל בפנים 12.מישהו עזר לך? כה.. מישהי שכבר לא מעוניינת בקשר איתי.. 13.איך החיים נראו לך אחרי שהתקופה העצובה הזאת עברה לך? מושלמים. 14.למדת ממנה משהו? אנשים אומרים שהם רוצים להקשיב, לשמוע, לעזור, אבל כשאתה באמת תיפתח בפניהם כבר יהיה להם פחות כיף איתך, והם ינטשו אותך. 15.איך אנשים מכנים אותך? לכל בנאדם יש נטייה למצוא לי שם אחר
תומ, תומי, תומוש, תומאס, תומאצ, תוצ, תוצי, תוצה, תוצע, תום ים, סיון, טוסט, תומקה, תומקיס, סבטלנה, תומאסית 16.את\ה אוהב\ת את הכינוי הזה? את תום ים אני ממש לא אוהבת, את תומאס טיפה לא.. כל השאר אפשר לחיות איתם >< 17.אתה חושב שזה טיפשי כל ההגדרות כמו:פריק, ערס,פרחה,פקצה וכ'ו? אני חושבת שזה טיפשי שקובעים את האופי לפי איך שהבנאדם מתלבש. 18.יצא לך לרדת על מישהו בגלל הכינוי הזה שלו? כן
19.איך הרגשת אחרי זה? טוב.. זה בצחוקים =] 20.את\ה בנאדם שחושב לעומק? כה.. מה נגמר?

אני עונה... = ] ../images/Emo150.gif

1.מה הדבר הכי משוגע שעשית בחיים עד עכשיו? אהממ... סנפלינג?!? 2.מה הדבר הכי מביך שקרה לך אי פעם? לא יודעת... מה נקרא דבר מביך?? נגיד היו לי נפילות מצחיקות וזה.. אבל זה מצחיק ולא מביך... אז ממש אין לי מושג.. 3.מה הדבר שהכי משמח אותך? עופר..
4.מה הדבר שהכי עושה אותך עצוב? לחשוב על המצב בארץ... = / ... ולהיות רחוקה מעופר.. =] 5.מה הוא היום הכי חשוב לך בשנה? תאריך לא יום.. 28.11.04... או בכלל בכל חודש.. =] 6.איפה היית רוצה להיות ביום המיוחד הזה, ועם מי? =].. במזכרת בתייה... עם עופר... =] 7.אתה אוהב\ת את היום הולדת שלך? ברור.. איך אפשר שלא? 8.מה הדבר הכי יפה שעשו לך ביום ההולדת שלך? אין לי מושג... 9.מי החברים הכי חשובים שלך,אם בכלל יש לך כאלה? בטח שיש לי.. מה אני בדד?!?!?! טל, נעמה, מורן, הדר, שלי, עומר ועומרי. 10.קרה לך אי פעם שממש רצית למות? כן... 11.מה עשית עם זה? כתבתי לי את זה ביומן שניהלתי אז.. 12.מישהו עזר לך? אני לא נתתי לאנשים לעזור.. אני התנהגתי כאילו שהכל בסדר.. אף אחד לא ידע.. לא רציתי שידעו... 13.איך החיים נראו לך אחרי שהתקופה העצובה הזאת עברה לך? אהמממ... בסדר.. 14.למדת ממנה משהו? כן!!.. שאני לא רוצה למות!! = P 15.איך אנשים מכנים אותך? ששון 16.את\ה אוהב\ת את הכינוי הזה? כן.. למה לא?!? 17.אתה חושב שזה טיפשי כל ההגדרות כמו:פריק, ערס,פרחה,פקצה וכ'ו? לגמרי טיפשי... אני חושבת שלא צריך לקטלג אנשים... 18.יצא לך לרדת על מישהו בגלל הכינוי הזה שלו? לא בפנים.. אני תמיד יורדת על פרחות וזה.. 19.איך הרגשת אחרי זה? טוב... מצחיק וזה... 20.את\ה בנאדם שחושב לעומק? לגמרי... ואם אני עושה משו בלי לחשוב לעומק אז אני לא בטוחה וזה... ולפעמים אני מרגישה דיי רע אחרי זה...

קטרפי

New member
אניאני ../images/Emo110.gif

1.מה הדבר הכי משוגע שעשית בחיים עד עכשיו? אני לא יכול להחליט בין הכול 2.מה הדבר הכי מביך שקרה לך אי פעם? כנ"ל 3.מה הדבר שהכי משמח אותך? כנ"ל 4.מה הדבר שהכי עושה אותך עצוב? שאני לבד 5.מה הוא היום הכי חשוב לך בשנה? אין לי יום מיוחד 6.איפה היית רוצה להיות ביום המיוחד הזה, ועם מי? אמרתי שאין לי יום מיוחד 7.אתה אוהב\ת את היום הולדת שלך? לא 8.מה הדבר הכי יפה שעשו לך ביום ההולדת שלך? הלכתי לאיזה מסעדה עם כמה חברים 9.מי החברים הכי חשובים שלך,אם בכלל יש לך כאלה? כולם 10.קרה לך אי פעם שממש רצית למות? המון 11.מה עשית עם זה? הבאתי לזה לעבור עד שזה חוזר 12.מישהו עזר לך? לא 13.איך החיים נראו לך אחרי שהתקופה העצובה הזאת עברה לך? היא עוד לא עברה 14.למדת ממנה משהו? שהחיים זה חרא 15.איך אנשים מכנים אותך? פבריציו 16.את\ה אוהב\ת את הכינוי הזה? בהתחלה לא אבל עכשיו אני חושב שזה מאגניב, עדיף מהכינוי הקודם שלי שאני לא יגיד 17.אתה חושב שזה טיפשי כל ההגדרות כמו:פריק, ערס,פרחה,פקצה וכ'ו? כה אבל מה לעשות שזה נכון 18.יצא לך לרדת על מישהו בגלל הכינוי הזה שלו? לא 19.איך הרגשת אחרי זה? אמרתי שלא 20.את\ה בנאדם שחושב לעומק? לפעמים יוצא לא לחשוב יותר מדיי לעומק וזה סתאם מסבך לי את העוגיות. מוסר השכל אל תחשבו. תהייו אידיוטים

Ivy Riddle

New member
עונה

מה הדבר הכי משוגע שעשית בחיים עד עכשיו? אמ..הרבה דברים וכולם בכיתה ז'
מה הדבר הכי מביך שקרה לך אי פעם? השירותים בבי"ס שלי הם יוניסקסים. יום אחד הבנות כולל אותי תפסו תשרותים כדי להחליף בגדים לספורט. שאלנו אם יש שם בנים, לא הייתה שום תשובה. אז התחלנו להתארגן ומישהו יצא מהשירותים...הידיד שלי
מה הדבר שהכי משמח אותך? התאריך של הארי פוטר 6 נכון לעכשיו
מה הדבר שהכי עושה אותך עצוב? אמ..סרט קיטש?
מה הוא היום הכי חשוב לך בשנה? יום הולדת שלי
איפה היית רוצה להיות ביום המיוחד הזה, ועם מי? איפה
עדיין לא ממש יודעת עם מי
עם חברות שלי כמובן
אתה אוהב\ת את היום הולדת שלך? ברור
מה הדבר הכי יפה שעשו לך ביום ההולדת שלך? שנה שעברה שעשו לי מסיבת הפתעה. זה היה המסיבת ההפתעה הכי מוצלחת
מי החברים הכי חשובים שלך,אם בכלל יש לך כאלה? ברור שיש
ואתם לא מכירים אותן
קרה לך אי פעם שממש רצית למות? לא ברצינות
מה עשית עם זה? שמעתי קצת שירים כועסים כאלה דברתי עם משפוחה וחברות וזה עבר
מישהו עזר לך? משפוחה וחברים אמרתי כבר
איך החיים נראו לך אחרי שהתקופה העצובה הזאת עברה לך? אחלה של חיים.
למדת ממנה משהו? מה שאתה מבשל זה מה שיש לך..אה וגם שבנים יכולים להיות אידיוטים.
איך אנשים מכנים אותך? יש המון כינויים....טלי, טלוש, טולי, משוגעת אה והכי חשוב Ivy
את\ה אוהב\ת את הכינוי הזה? חחח...למה נראה לכם שרשמתי כינויים סברים שלי
אתה חושב שזה טיפשי כל ההגדרות כמו:פריק, ערס,פרחה,פקצה וכ'ו? לא. מעליב תצד השני אולי. אבל לא אשמתי שהם כאלה ואני לא סובלת אנשים מסוג זה.
יצא לך לרדת על מישהו בגלל הכינוי הזה שלו? כן
איך הרגשת אחרי זה? לפחות עכשיו הארס מפסיק לקרוא לי כוסית. הפרחה מחזירה לי עטים והפקצה...אני וחברה שלי כבר נטפל בה
את\ה בנאדם שחושב לעומק? לפעמיים...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאני 1.מה הדבר הכי משוגע שעשית בחיים עד עכשיו?טינאייג' פאנקלאב באמצע היכל התרבות../images/Emo6.gif אחחח נוסטלגיה... 2.מה הדבר הכי מביך שקרה לך אי פעם? לא זוכרת../images/Emo3.gif אני לא בנאדם שמובך בקלות... 3.מה הדבר שהכי משמח אותך? האנשים שאני אוהבת../images/Emo9.gif 4.מה הדבר שהכי עושה אותך עצוב? אנשים שאני אוהבת שמאכזבים אותי../images/Emo4.gif 5.מה הוא היום הכי חשוב לך בשנה? לא יודעת../images/Emo3.gif 6.איפה היית רוצה להיות ביום המיוחד הזה, ועם מי? לא יודעת איפה, אבל עם האנשים שאני אוהבת../images/Emo9.gif 7.אתה אוהב\ת את היום הולדת שלך? ../images/Emo127.gif../images/Emo9.gif 8.מה הדבר הכי יפה שעשו לך ביום ההולדת שלך? מממ הטיול בת מצווה שלי../images/Emo23.gif 9.מי החברים הכי חשובים שלך,אם בכלל יש לך כאלה? אתם, והחברות הממש קרובות שלי מנסציונה 10.קרה לך אי פעם שממש רצית למות? לשניה ואז עבר 11.מה עשית עם זה? זה עבר תוך באמת זמן קצר אז לא היה לי זמן לעשות עם זה כלום 12.מישהו עזר לך? למען האמת הטלוויזיה 13.איך החיים נראו לך אחרי שהתקופה העצובה הזאת עברה לך? הרבה יותר טובים.... אפילו נפלאים... 14.למדת ממנה משהו? כן../images/Emo11.gif 15.איך אנשים מכנים אותך? דפי, דפע, דוף, דופע, קש, דופניצק 16.את\ה אוהב\ת את הכינוי הזה? יאפ../images/Emo127.gif 17.אתה חושב שזה טיפשי כל ההגדרות כמו:פריק, ערס,פרחה,פקצה וכ'ו? טיפשי, אך לעיתים נכון 18.יצא לך לרדת על מישהו בגלל הכינוי הזה שלו? לא שזכור לי... 19.איך הרגשת אחרי זה? 20.את\ה בנאדם שחושב לעומק? בד"כ כן...

Tinkerblack

New member
MEGAN

1
.מה הדבר הכי משוגע שעשית בחיים עד עכשיו
היו הרבה דברים כאלו... 2.
מה הדבר הכי מביך שקרה לך אי פעם
הלכתי למסיבה בקיבוץ של נוריאל אבל נור לא טרחה להזכיר לי שהם לבושים בבגדי אפר מכוערים אז הלכתי עם לבוש כל כך פקצתי וכל כך הייתי מובכת 3.
מה הדבר שהכי משמח אותך
אמממ יש הרבה גלידה, מחמאות, דברים רומנטיית ועוד 4.
מה הדבר שהכי עושה אותך עצוב
כשמתעלמים ממני כשלא עונים לי כשאני מרגישה דחוייה, כשמעליבים אותי וכאלו דברים 5.
מה הוא היום הכי חשוב לך בשנה? היום הולדת שני אני משארת
6.איפה היית רוצה להיות ביום המיוחד הזה, ועם מי? עם חבר שלי אם יהיה לי אחד ועם החברות שלי שיבואו אליי או משהו כזה ושיקחו אותי לאיזה מקום לאיפה שבא להן ובערב משהו רומנטי עם חברחיח 7.
אתה אוהב\ת את היום הולדת שלך? חחח כן 8
.מה הדבר הכי יפה שעשו לך ביום ההולדת שלך? מסיבת הפתעה בכיתה ה' מסיבת הפתע השל הפורום מתה עליכם ומסבת הפתעה של החברות שלי 9.
מי החברים הכי חשובים שלך,אם בכלל יש לך כאלה? אמממ יש הרבה כאלו אבל בעיקר שגיא(המפגררר) ענבל, אבי, נסי כמובן כאילו דה שיו , ותתפלאו אבל גם ילדה בשם בלונינה וגיתותה 10
.קרה לך אי פעם שממש רצית למות? אממ כן קורה הרב הלילדה דיכאונית כמוני 11
.מה עשית עם זה? כלום 12
.מישהו עזר לך? גיגוש ודפוש 13
.איך החיים נראו לך אחרי שהתקופה העצובה הזאת עברה לך? שמחים מלאי הפתעות וניצולי רגע 14.
למדת ממנה משהו? תלמד לנצל את הרגע חיים רק פעם אחת 15.
איך אנשים מכנים אותך? ש"ס/שיווי/ מייגו 16.
את\ה אוהב\ת את הכינוי הזה? כמובן 17.
אתה חושב שזה טיפשי כל ההגדרות כמו:פריק, ערס,פרחה,פקצה וכ'ו? אממ כן לפעמים אבל לפעמים רוצים לתאר מישהו צריכים איך שהו לתאר אותו 18.
יצא לך לרדת על מישהו בגלל הכינוי הזה שלו? אממ על פקות וערסים 19
.איך הרגשת אחרי זה? בסדר גמור ואתה? 20.
את\ה בנאדם שחושב לעומק? אני בן אדם שגרוע בחשיבה לאי ודעת פשוט לא הצד החזק שלי

SwEEt T

New member
../images/Emo9.gif

1.מה הדבר הכי משוגע שעשית בחיים עד עכשיו:לין ורגב אצלי בבית 2.מה הדבר הכי מביך שקרה לך אי פעם:היו יותר מידי דברים 3.מה הדבר שהכי משמח אותך:שמי שאני אוהבת שמח 4.מה הדבר שהכי עושה אותך עצוב:שמי שאני אוהבת לא שמח 5.מה הוא היום הכי חשוב לך בשנה:23.8 6.איפה היית רוצה להיות ביום המיוחד הזה, ועם מי: 7.אתה אוהב\ת את היום הולדת שלך: כמובן 8.מה הדבר הכי יפה שעשו לך ביום ההולדת שלך: מפגש פורום 9.מי החברים הכי חשובים שלך,אם בכלל יש לך כאלה:כולם חשובים לי 10.קרה לך אי פעם שממש רצית למות:לא 11.מה עשית עם זה:כלום 12.מישהו עזר לך:אני 13.איך החיים נראו לך אחרי שהתקופה העצובה הזאת עברה לך:יפים? 14.למדת ממנה משהו:כן שלא צריך למות 15.איך אנשים מכנים אותך:יש הרבה כינויים אני לא אתחיל לפרט 16.את\ה אוהב\ת את הכינוי הזה:חלקם 17.אתה חושב שזה טיפשי כל ההגדרות כמו:פריק, ערס,פרחה,פקצה וכ'ו:אין לי מילה בנושא 18.יצא לך לרדת על מישהו בגלל הכינוי הזה שלו:על ה3 האחרונים כי הם עם שצריל להיכחד מן העולם 19.איך הרגשת אחרי זה:מצויין 20.את\ה בנאדם שחושב לעומק:כן

למעלה