השאלון

rshamir

New member
השאלון

זה עבר בהרבה פורומים ורשימות תפוצה, בהרבה גרסאות שונות. 1. שם: 2. גיל: 3. כינוי: 4. תכונה טובה: 5. תכונה רעה: 6. חולשה: 7. אובססיות: 8. פאדיחה: 9. כאב: 10. משאלה: 11. זיכרון רע: 12. זיכרון טוב: 13. געגוע: 14. פחד: 15. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 16. קמיע [אם יש]: 17. החג האהוב עליך: 18. אוכל מועדף: 19. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול: 20. שתיה מועדפת: 21. קינוח מועדף: 22. ממתק מועדף: 23. צבע מועדף: 24. חיה מועדפת: 25. חיית מחמד [אם יש]: 26. ספורט מועדף: 27. מספר מזל: 28. ספר: 29. סרט דיסני מועדף: 30. סרט: 31. שחקנ\ית: 32. זמר\ ת: 33. סדרה מעודפת: 34. מקום בעולם: 35. המעשה הכי נועז שעשית: 36. המעשה הכי טיפשי שעשית: 37. פריט לבוש מועדף: 38. ההמצאה של כל הזמנים: 39. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 40. את\ה מאמינ\ה בגורל? 41. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 42. גלידה- בכוס או בוופל? 43. שקיעה או זריחה? 44. ג´ינס או סתם מכנס? 45. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 46. מלפפון או עגבניה? 47. קור או חום? 48. לישון או לקום? 49. חוף או הרים? 50. קרמבו- וניל או מוקה? 51. חולצה מכופתרת או רגילה? 52. שיר שגורם לך לצחוק: 53. שיר שגורם לך לבכות: 54. השיר של כל הזמנים: 56. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 57. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 58. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו´..]? 59. שמות החברים הכי טובים שלך: 60. הגלידה הכי טעימה? 61. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 62. מתי התחברת לראשונה לרשת? 63. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 64. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 65. באיזה פורומים אתה? 66. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 67. יש לך חבר\ה? 68. כמה אחים ואחיות יש לך? 69. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 70. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 71. מה התחביבים שלך? 72. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 73. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 74. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 75. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 76. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 77. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 78. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 79. מהו החפץ הכי חשוב לך? 80. מי החברים שלך בפרום? 81. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 82. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 83. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 84. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? התשובות שלי בהודעה הבאה

rshamir

New member
התשובות שלי

1. שם: רפי שמיר 2. גיל: 29 3. כינוי: בפורום rshamir, בעולם האמיתי אין 4. תכונה טובה: אוהב לעזור 5. תכונה רעה: עצלן 6. חולשה: אוכל 7. אובססיות: אסור לי לגלות ספוילרים של סדרות טלוויזיה, סרטים או ספרים 8. פאדיחה: כמה מתיחות די משפילות שחברים מתחו אותי 9. כאב: המוות של אחי הבכור 10. משאלה: להראות טוב יותר 11. זיכרון רע: תאונת דרכים שהייתי מעורב בה 12. זיכרון טוב: הנסיעה הראשונה לחו"ל כולל יום הולדת 16 עם חברים 13. געגוע: אחי 14. פחד: ג'וקים וזוחלים 15. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כמה צעקות מורים בבית הספר 16. קמיע [אם יש]: אין 17. החג האהוב עליך: סוכות, חופשה ארוכה. 18. אוכל מועדף: יש המון, בעיקר אוכל של אמא - כבד קצוץ, קרפלך, אבל גם פיצות, המבורגרים טובים. 19. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול: כל מה שיוצא מהים. 20. שתיה מועדפת: קוקה קולה קר, על סף הקיפאון. 21. קינוח מועדף: משהו שוקולדי 22. ממתק מועדף: פסק זמן אדום 23. צבע מועדף: אדום, שחור 24. חיה מועדפת: אין 25. חיית מחמד [אם יש]: אין 26. ספורט מועדף: כדורסל, פוטבול, טניס היאבקות (אני יודע שזה לא ספורט) 27. מספר מזל: אין 28. ספר: סדרת הארי פוטר, כאשר הייתי ילד אהבתי את "דו קרב" של דוד גרוסמן 29. סרט דיסני מועדף: צעצוע של סיפור, מלך האריות 30. סרט: הנסיכה הקסומה, כל סרטי קווין סמית' 31. שחקנ\ית: ברוס וויליס 32. זמר\ ת: ברוס ספרינגסטין, ארת'ה פרנקלין, טינה טרנר 33. סדרה מעודפת: חולה טלוויזיה - חברים, הבית הלבן, וויל וגרייס, המרוץ למיליון, גברים עם כבוד, סופרנוס ועוד הרבה סדרות 34. מקום בעולם: לונדון 35. המעשה הכי נועז שעשית: אני די פחדן. רכבות הרים ומתקנים בלונה פארקים נחשבים? 36. המעשה הכי טיפשי שעשית: ויתרתי על דייט עם מישהי שבדיעבד מאד מצאה חן בעיניי, אבל כבר היה מאוחר 37. פריט לבוש מועדף: אין 38. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב ואינטרנט 39. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף, רק חורף, כמה שיותר חורף 40. את\ה מאמינ\ה בגורל? לפעמים כן, לפעמים לא 41. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 42. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 43. שקיעה או זריחה? שקיעה 44. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 45. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזן 46. מלפפון או עגבניה? רק לא עגבניה 47. קור או חום? קור 48. לישון או לקום? לישון 49. חוף או הרים? הרים 50. קרמבו- וניל או מוקה? מוקה 51. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 52. שיר שגורם לך לצחוק: always look on the bright side of life 53. שיר שגורם לך לבכות: ילדי חורף 73, שמע ישראל של שרית חדד 54. השיר של כל הזמנים: קשה לי לבחור אחד. אולי אלינור ריגבי של הביטלס? 56. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חשבתי על החתונה 57. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: always look on the bright side of life 58. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו´..]? אחד שחייבים להתעלם מהמראה כדי לגלות את האופי שלו 59. שמות החברים הכי טובים שלך: גיא, דן 60. הגלידה הכי טעימה? מקופלת-וניל של מנוליטוס, שוקולד בראוניז של האגן דאז 61. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהוא תמיד שם כאשר אני צריך אותו, אפילו אם לא נמצא פיזית לידי, הוא תמיד תומך. 62. מתי התחברת לראשונה לרשת? 1995 63. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז, וואלה, 411mania, IGN 64. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? rshamir זה פשוט קיצור של השם שלי. אני משתמש גם בכינוי chocscan שהוצמד לי על ידי חבר ובכינוי V1 שלקוח מעולם ההיאבקות. 65. באיזה פורומים אתה? ירושלים, תקשורת ועיתונאות, היאבקות, סלולארי (רק קורא) 66. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 67. יש לך חבר\ה? לא 68. כמה אחים ואחיות יש לך? היה אחד שנהרג בשנת 1992 69. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותח רדיו 70. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכוון טיימר לכיבוי הטלוויזיה 71. מה התחביבים שלך? היאבקות, אינטרנט, סרטים, צפייה בספורט, טלוויזיה 72. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? גדי טאוב, נראה לי איש שיחה מעניין 73. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן, טלפון סלולארי, מצלמה 74. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אולי חתול? 75. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 76. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? נכון לעכשיו, משרה קבועה 77. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] כולן - מי שראה אותי מבין. 78. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מנה ראשונה כבד קצוץ, מנה עיקרית המבורגר עסיסי עם צ'יפס טרי, לקינוח משהו שוקולדי וכל זה מלווה בקוקה קולה קרה 79. מהו החפץ הכי חשוב לך? מחזיק מפתחות עם סמל הגדוד של אחי 80. מי החברים שלך בפרום? דן, טל, אמיר, ליאור 81. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? נתגעגע אליו 82. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא בדיוק ברגע זה, אבל ממש בקרוב בחתונה של ידידה שלי באוסטרליה 83. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? מחזיר את אחי לחיים 84. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון.

shellyland

New member
בדרך כלל אני לא עונה לשאלונים כאלה

אבל היום נחה עלי הרוח. 1. שם: שלי 2. גיל: 34 3. כינוי: שלילנד בפורומים ושלילנד בחיים 4. תכונה טובה: חום אנושי 5. תכונה רעה: חוסר סבלנות 6. חולשה: דברי מתיקה 7. אובססיות: מלא 8. פאדיחה: השאלון הזה 9. כאב: בעיקר לב 10. משאלה: אהבה 11. זיכרון רע: היום הראשון בכיתה א' 12. זיכרון טוב: הולדת האחיינית שלי 13. געגוע: לטיול לדרום אמריקה אחרי הצבא 14. פחד: להזדקן לבד 15. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "זאת לא את, זה אני" 16. קמיע [אם יש]: פיגה (זה סוג של חמסה ברזילאית) 17. החג האהוב עליך: פורים 18. אוכל מועדף: הכל (כמעט) 19. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול: גויאבה 20. שתיה מועדפת: קולה 21. קינוח מועדף: אין - הכל הולך 22. ממתק מועדף: כנ"ל, עם עדיפות לשוקולד 23. צבע מועדף: סגול על כל גווניו (ולפעמים גם כתום) 24. חיה מועדפת: פרפר 25. חיית מחמד [אם יש]: חתולה 26. ספורט מועדף: יוגה (זה ספורט?) 27. מספר מזל: אין 28. ספר: מה, אחד? קשה... רק אחד? אולי "אדם בן כלב" ואולי "הנסיך הקטן" 29. סרט דיסני מועדף: אין 30. סרט: "קברט", "אשה על הגובה" 31. שחקנ\ית: אנטוניו בנדרס 32. זמר\ ת: יגאל בשן (ישראלי), אלאניס מוריסט (לועזי) וקאיטנו ולוזו ואליס רג'ינה (ברזילאי) 33. סדרה מעודפת: יש מלא. אני חולה על סדרות, על טלנובלות ועל סיט-קומס. לא סובלת את אלי מקביל! 34. מקום בעולם: ברזיל, כמובן 35. המעשה הכי נועז שעשית: נולדתי 36. המעשה הכי טיפשי שעשית: נולדתי 37. פריט לבוש מועדף: אין 38. ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט 39. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 40. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 41. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 42. גלידה- בכוס או בוופל? ישר לפה 43. שקיעה או זריחה? גם וגם 44. ג´ינס או סתם מכנס? לא משנה 45. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? אמא של הבזבזניות! 46. מלפפון או עגבניה? סלט 47. קור או חום? נעים, אבל אם אני חייבת לבחור אז חום 48. לישון או לקום? לא זה ולא זה 49. חוף או הרים? הרים, כמובן 50. קרמבו- וניל או מוקה? תלוי במצברוח 51. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה, לא סובלת כפתורים 52. שיר שגורם לך לצחוק: לא תאמיני יש לי מאהב לטיני כל בוקר הוא אוסף אותי בלמבורגיני (וגם כל השירים של כוורת) 53. שיר שגורם לך לבכות: "כמו צמח בר", "את פרי גנך" 54. השיר של כל הזמנים: עוד לא נכתב 56. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת 57. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אל מלא רחמים, נעולה היא דלתי 58. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו´..]? לא הייתי 59. שמות החברים הכי טובים שלך: עופר, אפרת, שרה, ושוב עופר (אותו אחד) 60. הגלידה הכי טעימה? גלידה קונוס בירושלים - לא משנה איזה טעם 61. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות, מסירות ויכולת הקשבה ותמיכה 62. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת 63. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורומים בעיקר 64. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יש לי כמה. הכי הרבה מכירים אותי כ-shellyland וזה שם שקיבלתי מחברים שלי כי הם אומרים שאני חיה בעולם משל עצמי 65. באיזה פורומים אתה? מנהלת פורום מוזיקה ברזילאית, גולשת בתרבות עברית, מוזיקה עברית ישנה וחדשה, אפי היקרה וספרדית 66. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? כתפיים רחבות וצוואר יפה. 67. יש לך חבר\ה? לא 68. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 69. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מדליקה את המחשב 70. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את המחשב 71. מה התחביבים שלך? מוזיקה ברזילאית, מוזיקה ישראלית וספרות עברית 72. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את המחשב והטלפון 73. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון ותיק נסיעות 74. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אדם 75. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 76. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה 77. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] - ארוחת בוקר מאוחרת 78. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? כזאת שלוקח הרבה מאוד זמן להכין אותה 79. מהו החפץ הכי חשוב לך? אין לי כזה 80. מי החברים שלך בפרום? הזה? אף אחד. יש לי מלא חברים נפלאים בפורומים אחרים 81. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה שכתוב בכרטיס האישי שלי ב"על עצמי" 82. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בבית עם זיון טוב 83. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הפרידה מהאקס המיתולוגי שלי 84. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ירושלים

JAMES DEAN

New member
הנה אני:

1. שם: גלעד 2. גיל: 23.5 3. כינוי: גילי, 7 4. תכונה טובה: נחמד מידי. 5. תכונה רעה: נחמד מידי. 6. חולשה: אנשים במצוקה, ופרצוף כלבלב. 7. אובססיות: המשפחה והחברה שלי. 8. פאדיחה: בצבא הסתכלתי על חזה של מישהי וכולם הסתכלו עליי וצחקו עליי חוץ מהבחורה כי היא לא ידעה. 9. כאב: פרידה מסבתא שלי. 10. משאלה: אושר ובריאות לי ולמשפחתי. 11. זיכרון רע: מוות של סבתא שלי 12. זיכרון טוב: כל דבר שעשיתי והייתי שלם איתו. 13. געגוע: לסבתא שלי. 14. פחד: מוות 15. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: צעקות 16. קמיע [אם יש]: אין לי. 17. החג האהוב עליך: פסח 18. אוכל מועדף: על האש וביצים 19. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול: שונא חצילים וקישואים ובחיים אני לא אסכים לאכול חזיר. 20. שתיה מועדפת: קרה=ספרייט, חמה=שוקו, אלכוהול=קארלסברג 21. קינוח מועדף: שוקולד 22. ממתק מועדף: שוקולד וסוכריות גומי. 23. צבע מועדף: כחול ותכלת. 24. חיה מועדפת: כלב 25. חיית מחמד [אם יש]: כבר לא. 26. ספורט מועדף: כדורגל 27. מספר מזל: 7 28. ספר: חוכמת הביגלה או מעריב לנוער (למרות שאני גדול) 29. סרט דיסני מועדף: שרק. (למרות שזה דרימוורקס) 30. סרט: כל סרט של ג'ים קארי ופורסט גאמפ. 31. שחקנ\ית: ג'ים קארי 32. זמר\ ת: סטינג 33. סדרה מעודפת: נישואים פלוס 35. המעשה הכי נועז שעשית: רחיפה במצנח בגובה 80 מטר 36. המעשה הכי טיפשי שעשית: 37. פריט לבוש מועדף: ספורטיבי 38. ההמצאה של כל הזמנים: טלוויזיה 39. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ כי אני אלרגי לאביב ולסתיו. 40. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן. 41. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן. 42. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 43. שקיעה או זריחה? שקיעה 44. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 45. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? זה משתנה. 46. מלפפון או עגבניה? עגבניה 47. קור או חום? חום 48. לישון או לקום? לישון 49. חוף או הרים? חוף 50. קרמבו- וניל או מוקה? וניל. (חבל ואין שוקולד) 51. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 52. שיר שגורם לך לצחוק: always look on the bright side of life 53. שיר שגורם לך לבכות: אין כזה 54. השיר של כל הזמנים: calling you 56. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: calling you 57. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: always look on the bright side of life 58. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו´..]? נחמד, בעל זקן צרפתי, וזהו. 59. שמות החברים הכי טובים שלך: ארז, אמיר, ורד, 60. הגלידה הכי טעימה? שוקולד או תות 61. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כינות 62. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכר נראה בשנת 97 63. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז 64. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ג'יימס דין אני מעריץ את הבן אדם הזה. 65. באיזה פורומים אתה? י-ם, של מי השורה. ואספנות. 66. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים 67. יש לך חבר\ה? כן. 68. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 69. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתעורר 70. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה טלויזיה 71. מה התחביבים שלך? אינטרנט, טלוויזיה, קולנוע, מוזיקה 72. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? תנ"ך ואת החברה שלי. 73. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון וארנק. 74. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב 75. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר 76. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה 77. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]: צהריים 78. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? על האש 79. מהו החפץ הכי חשוב לך? ארנק 80. מי החברים שלך בפרום? רוקדת עם זאבים 81. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "חי באושר עד עצם היום הזה. 82. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? חברה שלי והמשפחה לבד. 83. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? מוות סבתא שלי. 84. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ישראל. טוב לי פה. או ארה"ב.

התשובות שלי

1. שם: ורד לוי
2. גיל: 27 (נושקת ל- 28) 3. כינוי: רוקדת עם זאבים 4. תכונה טובה: טוב לב 5. תכונה רעה: שאני בוכה בקלות ומתעצבנת מהר 6. חולשה: לאהבה
7. אובססיביות: לאהבה
8. פאדיחה: באמצע כיכר ציון בשלג האחרון החלקתי על התחת!!! 9. כאב: מוות של אמא
10. משאלה: להחזיר את אמא לחיים 11. זיכרון רע: המוות של אמא שלי
12. זיכרון טוב: זיכרונות ילדות עם אמא 13. געגוע: לאמא שנפטרה לפני 9 שנים
14. פחד: מוות 15. את/ה לעולם לא תרצה לשמוע שוב: מתי תתחתני?!?! 16. קמיע: אין 17. החג האהוב עליך: חנוכה (יום הולדת שלי!!!) 18. אוכל מועדף: גלידות!!! 19. המאכל שאת/ה שונא ובחיים לא תסכים לאכול: דגים!!! 20. שתיה מועדפת: דיאט קולה עם לימון וקרח 21. קינוח מועדף: גלידה/אבטיח
22. ממתק מועדף: פרינגלס וכל דבר מלוח 23. צבע מועדף: סגול/כחול 24. חיה מועדפת: האוגרים של האחיינים שלי 25. חיית מחמד [אם יש]: אין 26. ספורט מועדף: שחיה 27. מספר מזל: 3 28. ספר: המאהב/א. ב. יהושוע, האלכימאי/פאולו קאלו 29. סרט דיסני מועדף: "בת הים הקטנה", "שרק" 30. סרט: "אשה יפה", כל סרט של ברוס וויליס 31. שחקנ\ית: ריצ'ארד גיר / ג'וליה רוברטס 32. זמר\ ת: מייקל ג'קסון (בימיו הטובים), שרית חדד 33. סדרה מעודפת: חברים, סיינפלד, משחק החיים, נשואים פלוס ועוד רבים 34. מקום בעולם: לונדון 35. המעשה הכי נועז שעשית: סקס בים (אם זה נחשב לנועז..) 36. המעשה הכי טיפשי שעשית: השתכרתי במסיבת פורים ועשיתי שטויות בקילו 37. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וחולצה 38. ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט, טלוויזיה 39. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף!!! 40. את\ה מאמינ\ה בגורל?: מאוד מאוד מאוד 41. את\ה מאמינ\ה באלוהים?: כן 42. גלידה- בכוס או בוופל?: וופל וגדול 43. שקיעה או זריחה?: גם וגם... כל אחד והרומנטיות שלו...
44. ג´ינס או סתם מכנס?: ג'ינס 45. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?: בזבזנית של היקום!!! 46. מלפפון או עגבניה?: גם וגם וגם גמבה 47. קור או חום?: קור 48. לישון או לקום?: תלוי במצב רוח 49. חוף או הרים?: חוף 50. קרמבו- וניל או מוקה?: מוקה 51. חולצה מכופתרת או רגילה?: רגילה 52. שיר שגורם לך לצחוק: פינוקיו: "בוקר טוב עולם, מה שלום כולם.." 53. שיר שגורם לך לבכות: דמעות/אייל גולן 54. השיר של כל הזמנים: I WILL ALWAYS LOVE YOU/וויטני יוסטון 56. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ראה תשובה לשאלה 54 57. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: "עד סוף העולם" 58. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו´..]?: מקסימה!!! 59. שמות החברים הכי טובים שלך: גילי/גלעד/לולי/גיל-גיל
, דני, שלומית, אירית וכו' 60. הגלידה הכי טעימה?: וניל פיצפוצים עם ריבת חלב 61. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?: כנות ושאני צריכה אותם הם שם!!! 62. מתי התחברת לראשונה לרשת?: WOW זה היה מזמן... בערך 94-95 63. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?: תפוז, וואלה, YNET וכו' 64. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?: ע"פ הסרט.. 65. באיזה פורומים אתה?: י-ם, משחק החיים, חתונות (קוראת), של מי השורה? 66. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?: תחת 67. יש לך חבר\ה?: כן ואני חולה על התחת שלו
68. כמה אחים ואחיות יש לך?: 3 אחים גדולים 69. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?: מדליקה טלוויזיה 70. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?: מכבת את הטלוויזיה 71. מה התחביבים שלך?: קריאה, שחיה, ביזבוז, טיולים, כל מה שעושה לי כיף 72. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?: את חבר שלי 73. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?: פלאפון, חבר, מברשת+שמפו+מרכך, פנאי פלוס. 74. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?: חתולה 75. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?: ערב+לילה
76. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?:
נשיקה צרפתית מריצ'ארד גיר 77. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?: [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]: ארוחת ערב עם החבר שלי 78. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?: קובה שאמא שלי היתה מכינה.. 79. מהו החפץ הכי חשוב לך?: תמונות עם החבר, רכב, פלאפון 80. מי החברים שלך בפורום?: JAMES DEAN 81. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?: מה שרשום על המצבה של אמא שלי "תמיד החיוך היה על שפתיה" 82. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?: עם חבר שלי ולא משנה איפה 83. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?: הייתי מחזירה את אמא שלי לחיים 84. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?: רק בישראל!!! אחלה שאלון, היה קשה, אבל עברתי את זה, בהצלחה לכולם...

shellyland

New member
הערה אחת:

I will always love you במקור הוא בכלל של דולי פרטון, ולטעמי הביצוע שלה הרבה יותר מוצלח ומרגש מזה של וויטני. מכירה?

בטח שאני מכירה ../images/Emo26.gif

אבל אני אוהבת את הסרט "שומר ראש" ואיך שהיא שרה את זה שם, אי אפשר שלא להזיל דימעה... מרגש בטרוף

VinceCarter

New member
המבחן הכי קשה שהיה לי אי פעם

. שם:יניב.ק. 2. גיל: 23 ו9 חודשים וכמה ימים. 3. כינוי: Crazy Shark 4. תכונה טובה:להיות נחמד 5. תכונה רעה: עצלן 6. חולשה: משחקי מחשב 7. אובססיות: נונדניק(הפסקתי להיות כזה כבר יותר מ90 אחוז) 8. פאדיחה: לא זכור לי, אבל בטוח שהיה לי 9. כאב: לא יודע מהו, אבל יש 10. משאלה: להפוך לביל גייטס הבא וגם למצוא אהבה 11. זיכרון רע: ימים רעים בתיכון(מצב חברתי רע) 12. זיכרון טוב: לא זוכר
13. געגוע: אין לי כרגע 14. פחד: נהיגה עם אחי הקטן 15. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אתה עצלן 16. קמיע [אם יש]: אין 17. החג האהוב עליך: לג בעומר 18. אוכל מועדף: ממתקים 19. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול: יש הרבה 20. שתיה מועדפת: מיץ ענבים 21. קינוח מועדף: ממתקים 22. ממתק מועדף: כל דבר שבוא מתוק 23. צבע מועדף: סגול 24. חיה מועדפת: כלב 25. חיית מחמד [אם יש]: נחש פיתון של אחי 26. ספורט מועדף: כדורסל 27. מספר מזל: 45 28. ספר: IceRigger מאת אלן פוסטר 29. סרט דיסני מועדף: טום וג'ארי 30. סרט: מהיר ועצבני 1 ו-2 31. שחקנ\ית: ג'אקי צאן 32. זמר\ ת: לימפ ביזקית 33. סדרה מעודפת: מסע בין כוכבים:וויאג'ר 34. מקום בעולם: רוסיה-סראטוב 35. המעשה הכי נועז שעשית: הצעתי לבחורה לצאת איתי 36. המעשה הכי טיפשי שעשית: ראה את סעיף הקודם(35) 37. פריט לבוש מועדף: אלגנטי 38. ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט 39. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף(לא ישראלי כמובן) 40. את\ה מאמינ\ה בגורל? בקושי 41. את\ה מאמינ\ה באלוהים? בקושי 42. גלידה- בכוס או בוופל? גם זה וגם זה 43. שקיעה או זריחה? שקיעה 44. ג´ינס או סתם מכנס? ג´ינס 45. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? קצת מזה וקצת מזה 46. מלפפון או עגבניה? עגבניה 47. קור או חום? שניהם בו זמנית 48. לישון או לקום? לישון 49. חוף או הרים? הרים 50. קרמבו- וניל או מוקה? וניל 51. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 52. שיר שגורם לך לצחוק: אין 53. שיר שגורם לך לבכות: אין 54. השיר של כל הזמנים: עדין לא החלטתי 56. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש עוד זמן 57. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: מקווה שלא נגיע עד אז 58. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו´..]? בחור נחמד, חמוד וכו' 59. שמות החברים הכי טובים שלך: בני 60. הגלידה הכי טעימה? גלידה בכוס בטעם תות 61. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 62. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 4 שנים 63. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אשמור זאת לעצמי, בשאר מקרים צאט, חדשות וספורט 64. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Crazy Shark, פעם הקמתי קבוצת כדורסל בשם הזה בפנימיה שלמדתי כשהייתי קטן 65. באיזה פורומים אתה? איפה שכיף 66. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? קשה להגיד זאת, יש מספר גורמים שהייתי רוצה לראות בבת 67. יש לך חבר\ה? אין ולא הייתה מאז מלחמת עולם השניה 68. כמה אחים ואחיות יש לך? אחד(אח קטן) 69. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזר למיטה... 70. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? רואה TV או יוצא לזרוק כדור לכמה דקות 71. מה התחביבים שלך? מחשבים, מוזיקה כדורסל 72. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? בנתיים אין לי מישהי כזאתי 73. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מכשיר שמיעה הזעיר שלי 74. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? נמר 75. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 76. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? יש הרבה דברים שאני רוצה לקבל, בעיקר כסף 77. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]אין לי 78. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לבקש סעודה מבשר של מי שמוציא אותי להרוג(במקרה הזה קל להפוך לקניבל) 79. מהו החפץ הכי חשוב לך? מכשיר שמיעה שלי 80. מי החברים שלך בפרום? מממ..בנתיים אין 81. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא רוצה לחשוב על זה בנתיים 82. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם בחורה חמודה וחכמה במסעדה או בבית 83. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לידה המסובכת שלי שפגע בשמיע שלי 84. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? קנדה או ניו זילנד או אירלנד לחלק מהסעיפים סתם עניתי כי לא הצלחתי לחשוב על מהשהו יותר מקורי תהנו

אין לי משו יותר טוב לעשות כרגע,אז..

1.שם-ענת. 2.עוד מעט 18. 3.כינוי-כל עיוות אפשרי לשמי-ענתוש,נתוש,ענתי,נתי וכו'. וגם-"פרלל". 4.תכונה טובה-אאממ..אין לי. 5.תכונה רעה-ציניות,אדישות,חוסר טאקט וחוסר החלטיות. 6+7.חולשה ו-אובססיה גם יחד-לבנים. 8.פאדיחה-יש הרבה וזה ארוך.אין לי כוח. 9.כאב-שחלות. 10.משאלה-אם אפרסם אותה בנט,היא לא תתגשם.הא! 11.זיכרון רע-בתוך אינקובטור סגור ומסוגר,שכבתי אני מכווצ(ת) ונשמתי אוויר חמצני.. 12.הזכרון הנ"ל הוא גם האחרון. 13.געגוע?ממ..לא,אין. 14.פחד-עכבישים,סינים ועפולה. 15.לעולם לא רוצה לשמוע שוב-ג'סטין טימברלייק. 17.החג האהוב עליי-אני לא אוהבת חגים. 18.אוכל מועדף-חומוס! 19.אוכל שנוא שלעולם לא אוכל-בשר/מוצרי חלב/ביצים. 20.שתיה מועדפת-מים,מיץ תפוזים. 23.צבע מועדף-שחור,כחול. 24.חיה מועדפת-פרה. 25.חיית מחמד-תוכית גמדית. 26.ספורט מועדף-כדורסל. 27.מספר מזל-7 28.ספר-בעל זבוב,1984,חוות החיות,האלכימאי,מי הזיז את הגבינה שלי,התפשן בשדה השיפון,הנבואה השמיימית. 29.סרט דיסני מועדף-מלך האריות. 30.סרט-טריינספוטינג,אמריקה איקס,רקוויאם לחלום,מונטי פייטון, ספרות זולה,לב אמיץ ושליחות קטלנית 2. 31.שחקן-יואן מקרגור,שון קונרי ואדוארד נורטון. 32.זמר-יובל בנאי,ברי סחרוף,רמי פורטיס ויהודה פוליקר. 33.סדרה מועדפת-חברים,סיינפלד,24. 34.מקום בעולם-סקוטלנד! 38.ההמצאה של כל הזמנים-חומוס! 39.עונה-סתיו..או חורף.. 40.מאמינה בגורל-לא. 41.מאמינה באלוהים-לא. 43-שקיעה או זריחה-שקיעה. 44.ג'ינס או סתם מכנס-ג'ינס. 45.אני בזבזנית! 46.מלפפון או עגבניה-הממ..עגבניה. 47.קור או חום-קור. 48.לישון או לקום-לישון. 49.חוף או הרים-הרים. 51-חולצה מכופתרת או רגילה-רגילה. 52.שיר שגורם לי לצחוק- רמי פורטיס-"אינקובטור". 57.שיר בלוויה שלי- My Dying Bride-For My Fallen Angel 64.הכינוי שלי הוא שם של שיר של הלהקה Dark Tranquility 66.הדבר המושך אצל בני המין השני-עיניים ושפתיים. 67.יש לך חבר/ה-אני בקשר עם מישהו,מאוהבת במישהו אחר ומשתרללת עם כולם. 68.כמה אחים ואחיות-2-אח ואחות. 69.דבר הראשון שאני עושה בבוקר-משתינה. 72.את מי היית לוקחת לאי בודד-את ידיד הטוב(שהוא גם מושא אהבתי!) 74.אם הייתי חיה,היתי רוצה להיות נמרה. 84.אם היתה לי אפשרות לגור במקום אחר בעולם-סקוטלנד.ללא ספק.

rshamir

New member
ציניות זאת לא תכונה רעה

בדיוק להיפך, זאת תכונה מעולה.

מבחינתי גם חוסר טאקט..

אבל עשיתי את זה מנקודת מבט של הסובבים אותי... מבחינתם-זה רע.

מרילנצח

New member
התשובות שלי

1. שם: מור 2. גיל:22 וחצי 3. כינוי: מורי, ומומית מימה, מומו 4. תכונה טובה:אופטימיות 5. תכונה רעה:אופטימיות 6. חולשה:ערסים 7. אובססיות:פיניקי ומוח 8. פאדיחה:אמממ לא יודעת אין לי בראש עכשיו שום פדיחה... 9. כאב:ניתוח בפה .. 10. משאלה:גדולה מידי 11. זיכרון רע:לא מדברת על זה 12. זיכרון טוב:הנשיקה הראשונה 13. געגוע:לחברה הכי טובה שלי שמטיילת בדרום אמריקה... 14. פחד:להגיע לגיהנום 15. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:הרבה דברים.. 16. קמיע [אם יש]:יש לי בובה של סאם העצוב ושרשרת מלה .. 17. החג האהוב עליך:חנוכה 18. אוכל מועדף:שניצל של אמא /המבורגר של בורגרס באר 19. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול:תרד וטונה!!!!!!!!!!! 20. שתיה מועדפת:קוקה קולה 21. קינוח מועדף:גלידה 22. ממתק מועדף:טוויקס או כל שוקולד 23. צבע מועדף:סגול 24. חיה מועדפת:דולפין 25. חיית מחמד [אם יש]:אין 26. ספורט מועדף: כדורסל 27. מספר מזל: 7 28. ספר: אליפים / אורי - אסתר שטרייט וורצל 29. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 30. סרט: ריקוד צמוד 31. שחקנ\ית: גוליה סטיילס, גוש הארטנר
32. זמר\ ת: עברי לידר
רובי וויליאמס
33. סדרה מעודפת: דוסון קריק 34. מקום בעולם: מצו פיצו 35. המעשה הכי נועז שעשית: חסוי 36. המעשה הכי טיפשי שעשית: התחלתי עם ערס.. 37. פריט לבוש מועדף: גינס 38. ההמצאה של כל הזמנים: מקלחת!!!! 39. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף!!!!!!!!!!!!!!!!!! 40. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן מאוד 41. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 42. גלידה- בכוס או בוופל? וופל כאילו דההההה 43. שקיעה או זריחה? זריחה 44. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 45. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית מומחית 46. מלפפון או עגבניה? :גזר!!! 47. קור או חום? :קור 48. לישון או לקום? :לישון!!!!!! כמה שיותר 49. חוף או הרים? :הרים 50. קרמבו- וניל או מוקה? :מוקה 51. חולצה מכופתרת או רגילה? :רגילה 52. שיר שגורם לך לצחוק: ריקודי עמבה של טיפקס 53. שיר שגורם לך לבכות: מלאך של אביב גפן 54. השיר של כל הזמנים: איש יקר של עברי לידר 56. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: הנך יפה - עידן רייכל 57. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: קרן אור - אביב גפן 58. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו´..]? :מופרעת 59. שמות החברים הכי טובים שלך: למה ? זה יעזור לכם? 60. הגלידה הכי טעימה? :האגן דאז קרם עוגיות 61. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?:כנות 62. מתי התחברת לראשונה לרשת? :מזמן 63. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? :תפוז ומשם מפליגים.. 64. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?:מרילנצח על שם ה שיר של עברי לידר מרי לנצח.. שיר שאני ממש ממש ממש אוהבת 65. באיזה פורומים אתה? :דוסון קריק, עברי לידר , רובי וויליאמס 66. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? :עניים 67. יש לך חבר\ה? : לא 68. כמה אחים ואחיות יש לך? :2 אחים ואחות 69. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פיהוק 70. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? :סוגרת את האור 71. מה התחביבים שלך? :לרקוד, ולעשות שאלונים .. 72. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? :את תומר 73. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?:מברשת שיניים ומשחת שיניים ודאודורנט 74. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? :דולפין 75. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? :לילה 76. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? :נשיקה מהבחור שאני אוהבת 77. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] :לילה!! זאת שאוכלים ב שתיים בלילה.. 78. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?:שניצל של אמא ,עם פירה וסלט והרבה קולה .. 79. מהו החפץ הכי חשוב לך? :היומן שלי 80. מי החברים שלך בפרום? :אמממ... פה אין לי הרבה אבל יש לי בפורומים אחרים.. 81. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? :שקט!!! ישנים!!! 82. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? :לא אגיד איפה אבל אם הבחור שתפס את ליבי 83. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? : את הילדות 84. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? :דרום אמריקה

tribe spirit

New member
שאלונים זה טוב.../images/Emo118.gif

1. שם:נדיה 2. גיל:14 ותשעה חודשים ויומיים 3. כינוי:הממ...אינטרנט:טרייב ספיריט,בחיים-נד,נדי,נדיושה,שושה ובייסיקלי כל מה שבא לכם... 4. תכונה טובה:אוהבת מאווווד אנשים למרות הפאקים הקטנים 5. תכונה רעה:מוצאת את הפאקים הקטנים באנשים קצת יותר מדי... 6. חולשה:דיסקים של אביב גפן,חתולים... 7. אובססיות:חתולים,השבט,אביב גפן,נרקיסים,קרמבו מוקה,ורוד והרשימה עוד ארוכה אבל אני לא אתחיל... 8. פאדיחה:אאוץ'....לוידעת....המוון קטנות....נגיד פעם אחת היתי עם החונכת שלי וחבר שלה ודיברנו על משו והם עברו נושא ואני לא שמתי לב והם נורא צחקו עליי....אבל אין משהו ענקי שכולם זוכרים ומתפוצצים כשהם חושבים עליו... 9. כאב:אמאלה...אני לא מסוגלת לסבול כאב. 10. משאלה:המממ....מישו מסוים,להיות עורכת דין,להיות בניו זילנד ולפגוש את הקאסט של השבט... 11. זיכרון רע:כיתה ג'-ח' 12. זיכרון טוב:השנה... 13. געגוע:אנשים מאד מסויימים בשכבה 14. פחד:מוות.כאב.זוחלים וחרקים.אני יודעת טוב מאד שרובם לא יכולים לעשות לי כלום וניסיתי הכל(החזקתי ג'וקים וליטפתי אלמנה שחורה!)אבל אני לא מסוגלתלראות אותם בלי לפחד..... 15. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:לא נראה לי שיש משפט כזה...המממ...שאחד החתולים שלי מת,שנהגמר הקרמבו מוקה.... 16. קמיע [אם יש]:הממ...לא ממש יש... 17. החג האהוב עליך:שבועות!!!בגלל החלב...אבל בעצם כולם...אני חולת חגים! 18. אוכל מועדף:כל דבר שיש בו חלב או שוקולד,קמבו מוקה,הכל חוץ מחומוס בגרגירים,תירס,בשר,דגים וג'לטין.וארטישוק...אייייכס 19. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול:בשר דגים וג'לטין.וארטישוק... 20. שתיה מועדפת:שוקוווו....אבל הכל בעצם... 21. קינוח מועדף:הממ...קרמבו מוקה,גלידה,עוגת גבינה,עוגה...הכל! 22. ממתק מועדף:חחח...קרמבו מוקה! 23. צבע מועדף:סגול ירוק כתום שחור וורוד 24. חיה מועדפת:חתוליייים! 25. חיית מחמד [אם יש]:שני חתולים מקסימים,קלאודי ותומס 26. ספורט מועדף:חח...אני,ספורט?שחייה... 27. מספר מזל:4 מספר אהוב,24 גם כן,מספרי מזל לפי נומרולוגיה(שם ותאריך לידה)6 ו-7 28. ספר:אמבר,הארי פוטר,האסופית 29. סרט דיסני מועדף:כולללללם!!!!!!שרק,מפלצות בע"מ,מולאן,אנסטסיה... 30. סרט:מועדון קרב,מועדון ארוחת הבוקר,'לחתוך מהכיתה'(באנגלית זה נשמע יותר טוב.cutting class) 31. שחקנ\ית:הקאסט של השבט... 32. זמר\ ת:אביב גפן,מריל קאסי... 33. סדרה מעודפת:השבט! 34. מקום בעולם:ניו זילנד...הקבר של בן גוריון...ניו יורק ולונדון. 35. המעשה הכי נועז שעשית:המממ...לא עולה לי בראש.בכיתה ה' כתבתי למורה שלי מכתב עם קללות...ונתתי לה אותו... 36. המעשה הכי טיפשי שעשית:נהייתי חברה של מישי שהרסה לי את החיים. 37. פריט לבוש מועדף:גוזיות וגרביים... 38. ההמצאה של כל הזמנים:באמת שאין לי מושג.נלך על קרמבו מוקה. 39. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף בטירוווווף!!!!גשם שלג רוח קור!!!!!קרמבווו! 40. את\ה מאמינ\ה בגורל?אממ...לפעמים...איך שנוח לי...נוטה לכן... 41. את\ה מאמינ\ה באלוהים?איך שנוח,מאמינה שיש מישו שם למעלה,אבל בטח לא האלוהים הזה... 42. גלידה- בכוס או בוופל?תלוי בעונה ובמצב רוח(קיץ-כוס,חורף-וופל) 43. שקיעה או זריחה?גם וגם.שניהם מדהימים. 44. ג´ינס או סתם מכנס?גינס... 45. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית...כרגע יש לי שמונה שקל בארנק,ושום דבר מוחשי שיסביר על מה בזבזתי שבעים שקל ביום אחד חוץ מעדיל שעלה 15 שקל... 46. מלפפון או עגבניה?קשה...שניהם,אבל מלפפון-לא בסלט! 47. קור או חום?קור,קור ועוד פעם קור.והרבה ממנו. 48. לישון או לקום?לישון....אלא אם כן קמים ליום נחמד... 49. חוף או הרים?שניהם.אני אוהבת נוף... 50. קרמבו- וניל או מוקה?די ברור...מוקהההה!!!! 51. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה! 52. שיר שגורם לך לצחוק:כל שיר 53. שיר שגורם לך לבכות:כנ"ל,בעיקר גן החטאים,מלאך והאם ךהיות בך מאוהב של אביב,doced ש רד הוט צ'ילי פפרס... 54. השיר של כל הזמנים:אין דבר כזה.בעצם,על הכנרת בזריחה. 56. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אני לא רוצה חתונה 57. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:אוווו....כל מה שבא לכם שנראה לכם שיתאים לי... 58. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו´..]?ילדה יצורית ומשוגעת,אבל חמודה ואוהבת את כולם ומנסה להתחבר איתם... 59. שמות החברים הכי טובים שלך:עומר. 60. הגלידה הכי טעימה?הכללללל! 61. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?שהיא יודעת להקשיב...ושהיא בוטחת בי 62. מתי התחברת לראשונה לרשת?בטח לפני איזה שלוש שנים...אבל אני קבוע לפני קצת יותר מחצי שנה... 63. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?הפורומים פה,אביב גפן,השבט,סדרות אחרות שאני אוהבת...וכו'... 64. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?טרייב ספיריט,שזה השיר סיו של השבט,שזו הסדרה האהובה עליי 65. באיזה פורומים אתה?השבט,אביב גפן,אוז,תלונות וקיטורים וירושלים... 66. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?המראה הכללי...אין משו ספציפי 67. יש לך חבר\ה?כרגע לצערי לא,אבל בפוטנמיאל... 68. כמה אחים ואחיות יש לך?אחות ואח.קטנים ומעצבנים. 69. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מנסה לשכנע את העולם לתת לי לישון עוד קצת,ואז אוכלת ארוחת בוקר... 70. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מסתכלת על כמה תמונות חשובות,אומרת לילה טוב לחתולים...כותבת מכתבים שאף פעם לא ישלחו...אבל בד"כ רק נכבר את האור. 71. מה התחביבים שלך?פפפ....קריאה,מחשב,טלוויזיה ושאר שטויות...לא משו מיוחד... 72. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את החתולים שלי ואת החברה הכי טובה 73. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?דאודורנט דרך לשמוע אביב גפן את עצמי... 74. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?חתול! 75. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?גם וגם וגם...אבל אני לא אוהבת שחם בצהריים.. 76. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?חיים?סתם...לא יודעת..כרגע כסף...או דיסקים...אבל אין משו..אה כן!חדר לבבבבבבד... 77. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]הכל!!!!!זה במילא לא משהו מסודר... 78. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?המממ...הרבה גבינות וקרמבו מוקה....ו..לא יודעת!אי אפשר להחליט! 79. מהו החפץ הכי חשוב לך?תמונה מסיימת,כמה דיסקים אבל לא ממש יש בעמם... 80. מי החברים שלך בפרום?שלומי...הוא היחיד שאני מכירה 81. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?הייתי,הלכתי נגמר אין דבר...אתם עוד תשמעו ממני....ואת כל השירים של השבט ושל אביב גפן. 82. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?אהובי לא משנה איפה 83. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?כיתות ג'-ח'... 84. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ניו זילנד!לונדון!ניויורק! אני לא משהו טובה בשאלונים...אני סתם אוהבת אותם...

למעלה