moshe present
New member
אוקיי הנה זה בא
מה תעשו אם... *החלון של החדר לא נפתח וחם רצח- אפתח מזגן *הארטיק נמס-אלקק מהר *מישו יגיד לכם "מה השעה?"-אענה לו חחח *יכאב לכם הבטן?-אקח אדוויל *אין לכם גרביים בארון?!-אין לי בארון יש בסלסה בחוץ אבל תמיד יש גרב אחת מכל סוג *יהיה שביתה?-אשן כל היום =) *מישהיא או מישהוא ערס/ית בא/ה אליכם: "הלוו מאה שקל אחרת הלך הפרצוף..-אם אני עם חברות אז אלך משם *בחור/ה הכי מאמי שראיתם בעולם שואל/ת אותכם :"מה השעה?"-אנסה לפתוח שיחה *הבית נהפך לבית משוגעים-אשתגע (באופן חיובי) *התה חם אבל אתם צמאים!!..- אשפוך קצת ואוסיף מים קרים *תראו 20 שקל ברחוב?-אקח אותם ואשים בקופת חזיר שלי
*תראו כלב גוסס ברחוב?-אחשוב על זה מלא זמן אבל לא אעשה כלום... *קבצן יילך אחריכם ויתחנן?-אתן לו כמה שקלים *הלכתם בגשם ואתם שיא הרטובים?-הממ בגלל שזה ממש בקושי קורה אני בטח אהיה שמחה *מישו ייפול לרגליים שלכם ויחזיק אותם חזק?-אקים אותו *תשמעו באמצע הרחוב? *תראו קליפת בננה באמצע מסדרון בית הספר? חחח ברגיל *הרמקול במחשב ישמיע לכם %$^$%&? וואי שונאת כשזה קור *תסתכלו במראה ותראו שהשיער קצת מבולגן? נו ברגיל *יישאלו אותכם "אתם באים לפה הרבה?" אגיד הי זה המשפט שלי *אני יגיד לכם שאני אוהב אותכם? וואו לא ציפתי *ידיד/ה קרוב/ה שלכם יגיד לכם "אני מאוהב/ת בך"? *אמא שלכם תגיד לכם "למה רק לי למה למה רק לייייי..." כי את נחמדה מדי *סיני יקפוץ עלייכם ברחוב ויגיד לכם "פווה נה חווה נה ווה!!" {{חיחיחי}} אני אגיד אגדן דון דון *יהיה לכם יומולדת ואף אחד לא מראה שום תכנונים..? אתלונן בקול *אם.. אם... אמאמא של כולם חמודה!! תודה מאמי גם שלך על עצמכם: *זכיתם במדליה? לאאא
*הקאתם פעם? איכס כן *יש לכם קרוקס? איכס לא *יש לכם שוקס?לא *שיחקתם פעם במונופול?באארורר *נתתם למישו אגרוף? כאפה *חטפתם? לאא *אתם מוציאים לשון לפעמים שאתם לא שמים לב? יש מצב חחח *כוססים ציפורניים? רק כשהן מעצבנות אותי *נושכים את השפה? כןן *קוראים ספר או עיתון בשרותים? חחח אם יוצא *שהאינטרנט זז לאט אתם דופקים על המקלדת? מתחרפנת כן *כשהמורה מסתובב ללוח אתם צועקים ומשתוללים.? {כן כן...} הוא לא צריך להסתובב כדי שאני אשתולל ואצעק *אתם כאלה אנשים שכשמעצבנים אותם הם מתעצבנים? יש לי סף מסויים שבו אני מתחילה להתעצבן *אתם מאלה שאומרים: "יאללה ייאללה יאלללה.... ספר לסבתא".. חחחח לא *משתמשים הרבה בסלנג? בקטנה *משתמשים בבנג? לא *וצ'יטי גוואה וואה בנג? קופנה פור קטיקה *אתם משחקים כדורגל? לא *רואים כדורגל? לא אוהדים מישו מכדורגל?לאאא *אוהב/ת מפורסם/ת כלשהוא/היא? הממ לא ממש *יש ליד הבית שלכם עץ גדול שמפריע? לא *הפח מחוץ לבית גדול או אלף קטנים? פח לכל בית כזה רגיל שחור *כמה רמקולים למחשב יש לכם? שניים *אתם נדיבים? תלוי כמה כסף יש לי *אתם קמצנים? כנ"ל *יש לכם זיפים במקרה? הו אני מקווה שלא *ולכן יש שערות ברגליים? כן הרבה זה חורף ואין לי כרגע סיבה להוריד. *אל תתדאגו זה סקסי חחח מאוד *אוהבים שיוצא לכם דם? כןןן כל כך מגניב ( חחח) *אוהבים שאחד האברים בגוף מתחיל לרטוט? חולה על זה *אוהבים לשחק בשער? אוהבת כמשחקים לי *ולאכול אותו? רק עם מלח *אוהבים שמישו אומר לכם וואו איזה אוזניים!! לא *אוהבים סןכריות טופי בטעם לימון? פוי *כמה זמן הליכה מהבית שלכם לביצפר? 20 בערך *כמה תלמידים יש לכם בביצפר? 900+ *כמה אתם מכירים? . מקסימום 250 קרה לכם ש..{ותאריכו אני רוצה סיפורים!!} קרה לכם שהלכתם עם חברה ברחוב ואז בא המצד השני מישהו מפורסם והחברה מרוב התלהבות העיפה אותכם הצידה כדי לפנות לו דרך?! *זרקתם את הזבל וקפץ עליכם יצור כגון חתול חיפושית? המממ לא * שמורה קילל אתכם? רק אני אזרוק אותך מהחלון נראה לי *שברתם משו? בושם של אחותי אוי זה היה נורא *כתבתם עם עיפרון יותר מידי מחודד והשפיץ קפץ לכם לעין? לא *זרקתם משו מעצבים והוא חזר עליכם? חחח לא *נרדמתם באמצע ארוחה? בטח פסח כשהייתי קטנה *שלולית על הכרית אחרי הלילה? לא *כמעט יונה נתקעה בכם? לא *חירבנה עליכם יונה?לא *נשרף בית קרוב אליכם? כמה שכונות ממני *קרקרה הבטן כלכך חזק עד שחשבו שעשית פלוץ? לא *הכיסא זז טיפה ואז זה נשמע כמו פלוץ ממ אולי *שמעתם קול מוזר שאף אחד לא שמע חוץ ממכם? חחח לא *דיברתם מתוך שינה כןן *שהגבהתם את הרמקולים יותר מידי ולא הבחנתם ואז פתאום "וורואראכגכטוקרי" כזה חזק?! כןןןן *שראיתם סרט ואז דיברתם אל הטלוויזיה כאילו שמישו יישמע אותכם? ברגיל *שהלכתם עם מישו ברחוב *ואז הוא נעלם ואתם דיברתם לאוויר? חחח כן *שמישו אמר לכם "אתה קוקוריקו אתה.." וואלה לא *שבאתם להכניס את המזלג או הכפית לפה ואז זה נתקע באף או בלחי? חחח אולי העדפות: *תשחץ תשבץ תפזורת סודוקו? תשבץ לא בטוחה אבל מה ההבדל *פיל או אתון? פיל *דיסקוטק או מדגישומטק? דיסקוטק *ים או יבשה? יםםם *מחשב או טלוויזיה? מחשב *אחותך או אחיך? אחותי *צימר בצפון או מלון באילת? המממ לא דעת *צפון או דרום? גם וגם *שפה מועדפת? שפת האגדון דונים *אנגלית או מתמטיקה?אנגלית בארור *שוקולד מריר או חלב? חלבבב *אצבע משולשת לכיוון למעלה או נופל? למעלה מה זה נופל *שעיר או חלק? חלק *לימודים או חופש?{חעע} לימודים!!!!!!!!!!!! פחחחח *פיפי או קקי? פיפי *שוקולד אגוזים שוקולד תמרים או שוקולד שוקולד? שוקולד שוקולדדד *נסטלה או השחר? השחר עולה עולה *מטבח או סלון? סלון *כף יד או הגב של היד?כף יד *שער או קרחת? שער *חיבוק או נישוק? נשיקה *תרנגול רגיל או תרנגול הודו? רגיל *שווארמה או פרגיות? פרגיות *פיצה או פלאפל? פיצה *אמריקה או ארופה?ארופה *הנאצים או היהודים? היהודים *חתתול או כלב? כלב *פרעוש או השיניים של סבא? מכחול של ואן גוך *השיער של סבתא או מלאך המוות? השער של סבתלה *ספר בהיסטוריה או תרגילים במתמטיקה? היסטוריה *לישון או לקום? לישון לישון ושוב לישון אם יש זמן *לצחצח שיניים או לצחצח נעליים? שיניים *לשטוף פנים או לשטוף ידיים? ידיים אאאא נגמר חחח אתה הזוי קצת קצת
מה תעשו אם... *החלון של החדר לא נפתח וחם רצח- אפתח מזגן *הארטיק נמס-אלקק מהר *מישו יגיד לכם "מה השעה?"-אענה לו חחח *יכאב לכם הבטן?-אקח אדוויל *אין לכם גרביים בארון?!-אין לי בארון יש בסלסה בחוץ אבל תמיד יש גרב אחת מכל סוג *יהיה שביתה?-אשן כל היום =) *מישהיא או מישהוא ערס/ית בא/ה אליכם: "הלוו מאה שקל אחרת הלך הפרצוף..-אם אני עם חברות אז אלך משם *בחור/ה הכי מאמי שראיתם בעולם שואל/ת אותכם :"מה השעה?"-אנסה לפתוח שיחה *הבית נהפך לבית משוגעים-אשתגע (באופן חיובי) *התה חם אבל אתם צמאים!!..- אשפוך קצת ואוסיף מים קרים *תראו 20 שקל ברחוב?-אקח אותם ואשים בקופת חזיר שלי