השאלון........

nemo the great

New member
השאלון........ ../images/Emo19.gif

הכי דפוק שראיתם בחייכם... וכמה מכם שתראו חלק מהשאלות אתם פשוט תרצו לחנוק אותי
חחח מה תעשו אם... *החלון של החדר לא נפתח וחם רצח *הארטיק נמס *מישו יגיד לכם "מה השעה?" *יכאב לכם הבטן? *אין לכם גרביים בארון?! *יהיה שביתה? *מישהיא או מישהוא ערס/ית בא/ה אליכם: "הלוו מאה שקל אחרת הלך הפרצוף.. *בחור/ה הכי מאמי שראיתם בעולם שואל/ת אותכם :"מה השעה?" *הבית נהפך לבית משוגעים *התה חם אבל אתם צמאים!!.. *תראו 20 שקל ברחוב? *תראו כלב גוסס ברחוב? *קבצן יילך אחריכם ויתחנן? *הלכתם בגשם ואתם שיא הרטובים? *מישו ייפול לרגליים שלכם ויחזיק אותם חזק? *תשמעו
באמצע הרחוב? *תראו קליפת בננה באמצע מסדרון בית הספר? *הרמקול במחשב ישמיע לכם %$^$%&? *תסתכלו במראה ותראו שהשיער קצת מבולגן? *יישאלו אותכם "אתם באים לפה הרבה?" *אני יגיד לכם שאני אוהב אותכם?
*ידיד/ה קרוב/ה שלכם יגיד לכם "אני מאוהב/ת בך"? *אמא שלכם תגיד לכם "למה רק לי למה למה רק לייייי..." *סיני יקפוץ עלייכם ברחוב ויגיד לכם "פווה נה חווה נה ווה!!" {{חיחיחי}} *יהיה לכם יומולדת ואף אחד לא מראה שום תכנונים..? *אם.. אם... אמאמא של כולם חמודה!! על עצמכם: *זכיתם במדליה? *הקאתם פעם? *יש לכם קרוקס? *יש לכם שוקס? *שיחקתם פעם במונופול? *נתתם למישו אגרוף? *חטפתם? *אתם מוציאים לשון לפעמים שאתם לא שמים לב? *כוססים ציפורניים? *נושכים את השפה? *קוראים ספר או עיתון בשרותים? *שהאינטרנט זז לאט אתם דופקים על המקלדת? *כשהמורה מסתובב ללוח אתם צועקים ומשתוללים.? {כן כן...} *אתם כאלה אנשים שכשמעצבנים אותם הם מתעצבנים? *אתם מאלה שאומרים: "יאללה ייאללה יאלללה.... ספר לסבתא".. *משתמשים הרבה בסלנג? *משתמשים בבנג? *וצ'יטי גוואה וואה בנג? *אתם משחקים כדורגל? *רואים כדורגל? אוהדים מישו מכדורגל? *אוהב/ת מפורסם/ת כלשהוא/היא? *יש ליד הבית שלכם עץ גדול שמפריע? *הפח מחוץ לבית גדול או אלף קטנים? *כמה רמקולים למחשב יש לכם? *אתם נדיבים? *אתם קמצנים? *יש לכם זיפים במקרה? *ולכן יש שערות ברגליים? *אל תתדאגו זה סקסי
*אוהבים שיוצא לכם דם? *אוהבים שאחד האברים בגוף מתחיל לרטוט? *אוהבים לשחק בשער? *ולאכול אותו? *אוהבים שמישו אומר לכם וואו איזה אוזניים!! *אוהבים סןכריות טופי בטעם לימון? *כמה זמן הליכה מהבית שלכם לביצפר? *כמה תלמידים יש לכם בביצפר? *כמה אתם מכירים?
. קרה לכם ש..{ותאריכו אני רוצה סיפורים!!} *זרקתם את הזבל וקפץ עליכם יצור כגון חתול חיפושית? * שמורה קילל אתכם? *שברתם משו? *כתבתם עם עיפרון יותר מידי מחודד והשפיץ קפץ לכם לעין? *זרקתם משו מעצבים והוא חזר עליכם? *נרדמתם באמצע ארוחה? *שלולית על הכרית אחרי הלילה? *כמעט יונה נתקעה בכם? *חירבנה עליכם יונה? *נשרף בית קרוב אליכם? *קרקרה הבטן כלכך חזק עד שחשבו שעשית פלוץ? *הכיסא זז טיפה ואז זה נשמע כמו פלוץ *שמעתם קול מוזר שאף אחד לא שמע חוץ ממכם? *דיברתם מתוך שינה *שהגבהתם את הרמקולים יותר מידי ולא הבחנתם ואז פתאום "וורואראכגכטוקרי" כזה חזק?! *שראיתם סרט ואז דיברתם אל הטלוויזיה כאילו שמישו יישמע אותכם? *שהלכתם עם מישו ברחוב *ואז הוא נעלם ואתם דיברתם לאוויר? *שמישו אמר לכם "אתה קוקוריקו אתה.." *שבאתם להכניס את המזלג או הכפית לפה ואז זה נתקע באף או בלחי? העדפות: *תשחץ תשבץ תפזורת סודוקו? *פיל או אתון? *דיסקוטק או מדגישומטק? *ים או יבשה? *מחשב או טלוויזיה? *אחותך או אחיך? *צימר בצפון או מלון באילת? *צפון או דרום? *שפה מועדפת? *אנגלית או מתמטיקה? *שוקולד מריר או חלב? *אצבע משולשת לכיוון למעלה או נופל? *שעיר או חלק? *לימודים או חופש?{חעע} *פיפי או קקי? *שוקולד אגוזים שוקולד תמרים או שוקולד שוקולד? *נסטלה או השחר? *מטבח או סלון? *כף יד או הגב של היד? *שער או קרחת? *חיבוק או נישוק? *תרנגול רגיל או תרנגול הודו? *שווארמה או פרגיות? *פיצה או פלאפל? *אמריקה או ארופה? *הנאצים או היהודים? *חתתול או כלב? *פרעוש או השיניים של סבא? *השיער של סבתא או מלאך המוות? *ספר בהיסטוריה או תרגילים במתמטיקה? *לישון או לקום? *לצחצח שיניים או לצחצח נעליים? *לשטוף פנים או לשטוף ידיים? ואם אתם אמיצים מספיק לענות על כל השאלות האלו אתם גם אמיצים מספיק לשים תמונה אז קדימה...

Infinity AL

New member
אתה כתבת אותו?

מה תעשו אם... *החלון של החדר לא נפתח וחם רצח? אצא מהחדר *הארטיק נמס? נגמור אותו מהר *מישו יגיד לכם "מה השעה?" אני אענה *יכאב לכם הבטן? תכאב אם כבר, ואני אקח כדור *אין לכם גרביים בארון?! אקח מהארון של אחותי *יהיה שביתה? אשמח..
*מישהיא או מישהוא ערס/ית בא/ה אליכם: "הלוו מאה שקל אחרת הלך הפרצוף.."? אני ארוץ מהררר *בחור/ה הכי מאמי שראיתם בעולם שואל/ת אותכם :"מה השעה?" ? חח אני אענה לו *הבית נהפך לבית משוגעים? זה תמיד ככה
ח *התה חם אבל אתם צמאים!!..נוסיף מים קרים לתה *תראו 20 שקל ברחוב? אני אקח *תראו כלב גוסס ברחוב?
*קבצן יילך אחריכם ויתחנן? *הלכתם בגשם ואתם שיא הרטובים? *מישו ייפול לרגליים שלכם ויחזיק אותם חזק? *תשמעו באמצע הרחוב? *תראו קליפת בננה באמצע מסדרון בית הספר? *הרמקול במחשב ישמיע לכם %$^$%&? *תסתכלו במראה ותראו שהשיער קצת מבולגן? *יישאלו אותכם "אתם באים לפה הרבה?" *אני יגיד לכם שאני אוהב אותכם? *ידיד/ה קרוב/ה שלכם יגיד לכם "אני מאוהב/ת בך"? *אמא שלכם תגיד לכם "למה רק לי למה למה רק לייייי..." *סיני יקפוץ עלייכם ברחוב ויגיד לכם "פווה נה חווה נה ווה!!" {{חיחיחי}} *יהיה לכם יומולדת ואף אחד לא מראה שום תכנונים..? *אם.. אם... אמאמא של כולם חמודה!! על עצמכם: *זכיתם במדליה? *הקאתם פעם? *יש לכם קרוקס? *יש לכם שוקס? *שיחקתם פעם במונופול? *נתתם למישו אגרוף? *חטפתם? *אתם מוציאים לשון לפעמים שאתם לא שמים לב? *כוססים ציפורניים? *נושכים את השפה? *קוראים ספר או עיתון בשרותים? *שהאינטרנט זז לאט אתם דופקים על המקלדת? *כשהמורה מסתובב ללוח אתם צועקים ומשתוללים.? {כן כן...} *אתם כאלה אנשים שכשמעצבנים אותם הם מתעצבנים? *אתם מאלה שאומרים: "יאללה ייאללה יאלללה.... ספר לסבתא".. *משתמשים הרבה בסלנג? *משתמשים בבנג? *וצ'יטי גוואה וואה בנג? *אתם משחקים כדורגל? *רואים כדורגל? אוהדים מישו מכדורגל? *אוהב/ת מפורסם/ת כלשהוא/היא? *יש ליד הבית שלכם עץ גדול שמפריע? *הפח מחוץ לבית גדול או אלף קטנים? *כמה רמקולים למחשב יש לכם? *אתם נדיבים? *אתם קמצנים? *יש לכם זיפים במקרה? *ולכן יש שערות ברגליים? *אל תתדאגו זה סקסי *אוהבים שיוצא לכם דם? *אוהבים שאחד האברים בגוף מתחיל לרטוט? *אוהבים לשחק בשער? *ולאכול אותו? *אוהבים שמישו אומר לכם וואו איזה אוזניים!! *אוהבים סןכריות טופי בטעם לימון? *כמה זמן הליכה מהבית שלכם לביצפר? *כמה תלמידים יש לכם בביצפר? *כמה אתם מכירים? . קרה לכם ש..{ותאריכו אני רוצה סיפורים!!} *זרקתם את הזבל וקפץ עליכם יצור כגון חתול חיפושית? * שמורה קילל אתכם? *שברתם משו? *כתבתם עם עיפרון יותר מידי מחודד והשפיץ קפץ לכם לעין? *זרקתם משו מעצבים והוא חזר עליכם? *נרדמתם באמצע ארוחה? *שלולית על הכרית אחרי הלילה? *כמעט יונה נתקעה בכם? *חירבנה עליכם יונה? *נשרף בית קרוב אליכם? *קרקרה הבטן כלכך חזק עד שחשבו שעשית פלוץ? *הכיסא זז טיפה ואז זה נשמע כמו פלוץ *שמעתם קול מוזר שאף אחד לא שמע חוץ ממכם? *דיברתם מתוך שינה *שהגבהתם את הרמקולים יותר מידי ולא הבחנתם ואז פתאום "וורואראכגכטוקרי" כזה חזק?! *שראיתם סרט ואז דיברתם אל הטלוויזיה כאילו שמישו יישמע אותכם? *שהלכתם עם מישו ברחוב *ואז הוא נעלם ואתם דיברתם לאוויר? *שמישו אמר לכם "אתה קוקוריקו אתה.." *שבאתם להכניס את המזלג או הכפית לפה ואז זה נתקע באף או בלחי? העדפות: *תשחץ תשבץ תפזורת סודוקו? *פיל או אתון? *דיסקוטק או מדגישומטק? *ים או יבשה? *מחשב או טלוויזיה? *אחותך או אחיך? *צימר בצפון או מלון באילת? *צפון או דרום? *שפה מועדפת? *אנגלית או מתמטיקה? *שוקולד מריר או חלב? *אצבע משולשת לכיוון למעלה או נופל? *שעיר או חלק? *לימודים או חופש?{חעע} *פיפי או קקי? *שוקולד אגוזים שוקולד תמרים או שוקולד שוקולד? *נסטלה או השחר? *מטבח או סלון? *כף יד או הגב של היד? *שער או קרחת? *חיבוק או נישוק? *תרנגול רגיל או תרנגול הודו? *שווארמה או פרגיות? *פיצה או פלאפל? *אמריקה או ארופה? *הנאצים או היהודים? *חתתול או כלב? *פרעוש או השיניים של סבא? *השיער של סבתא או מלאך המוות? *ספר בהיסטוריה או תרגילים במתמטיקה? *לישון או לקום? *לצחצח שיניים או לצחצח נעליים? *לשטוף פנים או לשטוף ידיים?

nemo the great

New member
חח כןן ../images/Emo19.gif

מה אני הגוליבר הזה שגונב שאלונים?
.... היי אבל למה לא ענית להכל?!
.. חחח איך יידעתי כבר מה תעני!!
.. אין עלייך..

HeNoOsH

New member
אמאאאא...דרור שתהיה בריא !

חחח איזה שאלות... אין לי כוח עכשיו...יותר מאוחר או מחר כבר אני אענה

זה פאקינג ארוך!!../images/Emo103.gif

אני מודיעה רשמית שאם זה נתקע באמצע או לא שולח או לא יודעת..אני לא עונה שוב! מה תעשו אם... *החלון של החדר לא נפתח וחם רצחהולכת לחדר אחר... *הארטיק נמסמלקקת אותו..
*מישו יגיד לכם "מה השעה?" אגיד לו.. *יכאב לכם הבטן?בוכה מכאבים *אין לכם גרביים בארון?!הולכת עם כפכפים.. *יהיה שביתה?אצהל ואשמח עד השמיים..ולקום מאוחר בבוקר
*מישהיא או מישהוא ערס/ית בא/ה אליכם: "הלוו מאה שקל אחרת הלך הפרצוף..ילך לו הפרצוף?! *בחור/ה הכי מאמי שראיתם בעולם שואל/ת אותכם :"מה השעה?"נמסה תוך כדי זה שאני עונה לו *הבית נהפך לבית משוגעיםחח משתגעת עם כולם *התה חם אבל אתם צמאים!!..שותה מים *תראו 20 שקל ברחוב?נו באמת..?! *תראו כלב גוסס ברחוב?שימות *קבצן יילך אחריכם ויתחנן?שימות *הלכתם בגשם ואתם שיא הרטובים?קורה *מישו ייפול לרגליים שלכם ויחזיק אותם חזק?חחחח אנסה לשחרר אותי ממני *תשמעו
באמצע הרחוב?
אני אבדוק מי צועק ואפעל בהתאם *תראו קליפת בננה באמצע מסדרון בית הספר?חחח נו ו....אז ראיתי..אז מה?! *הרמקול במחשב ישמיע לכם %$^$%&?חח הרמקול נמצא במסך..הוא לא עושה בעיות כאלה *תסתכלו במראה ותראו שהשיער קצת מבולגן?זה קורה הרבה...גומיה פותרת ת'עניין *יישאלו אותכם "אתם באים לפה הרבה?"חחח כן! *אני יגיד לכם שאני אוהב אותכם? קודם תגיד..
*ידיד/ה קרוב/ה שלכם יגיד לכם "אני מאוהב/ת בך"?תלוי מי זה יהיה *אמא שלכם תגיד לכם "למה רק לי למה למה רק לייייי..."רק לך מה?!!?!? *סיני יקפוץ עלייכם ברחוב ויגיד לכם "פווה נה חווה נה ווה!!" {{חיחיחי}}אני אגיד לו חזרה...?!
*יהיה לכם יומולדת ואף אחד לא מראה שום תכנונים..?בוכה בסתר..=/ *אם.. אם... אמאמא של כולם חמודה!!......? על עצמכם: *זכיתם במדליה?כן *הקאתם פעם?בילדותי *יש לכם קרוקס?ברור *יש לכם שוקס?לא *שיחקתם פעם במונופול?כן *נתתם למישו אגרוף?כן *חטפתם?לא שזכור לי *אתם מוציאים לשון לפעמים שאתם לא שמים לב?אני לא שמה לב נכון? *כוססים ציפורניים?פעם *נושכים את השפה?לפעמים *קוראים ספר או עיתון בשרותים?חחח לא *שהאינטרנט זז לאט אתם דופקים על המקלדת?לא *כשהמורה מסתובב ללוח אתם צועקים ומשתוללים.? {כן כן...}אממ פחות מזה אבל... *אתם כאלה אנשים שכשמעצבנים אותם הם מתעצבנים?שתנסח ת'שאלה טוב יותר אני יענה
*אתם מאלה שאומרים: "יאללה ייאללה יאלללה.... ספר לסבתא"..בלי הספר לסבתא.. *משתמשים הרבה בסלנג?כן *משתמשים בבנג?לא *וצ'יטי גוואה וואה בנג?ברור...{זה עוד יפגע בי} *אתם משחקים כדורגל?לא *רואים כדורגל?לא אוהדים מישו מכדורגל?לא *אוהב/ת מפורסם/ת כלשהוא/היא?לא אוהבת... *יש ליד הבית שלכם עץ גדול שמפריע?קרוב *הפח מחוץ לבית גדול או אלף קטנים?גדול *כמה רמקולים למחשב יש לכם?אחד..במסך *אתם נדיבים?תלוי למי *אתם קמצנים?כנ"ל *יש לכם זיפים במקרה?חחחח
*ולכן יש שערות ברגליים?חח זה חורף...
סתם אין *אל תתדאגו זה סקסי אני בטוחה *אוהבים שיוצא לכם דם?אני מבינה שגם לך האורך של השאלון לא עשה טוב... *אוהבים שאחד האברים בגוף מתחיל לרטוט?כנ"ל *אוהבים לשחק בשער?שהוא היה ארוך... *ולאכול אותו?כנ"ל בצעירותי *אוהבים שמישו אומר לכם וואו איזה אוזניים!!לא *אוהבים סןכריות טופי בטעם לימון?אוהבת טופי.. *כמה זמן הליכה מהבית שלכם לביצפר?בין 5 ל-10 דקות *כמה תלמידים יש לכם בביצפר? בסביבות ה-500 *כמה אתם מכירים? . מעט מאוד קרה לכם ש..{ותאריכו אני רוצה סיפורים!!}לא מאריכה..זה גם ככה ארוך! *זרקתם את הזבל וקפץ עליכם יצור כגון חתול חיפושית? לא! * שמורה קילל אתכם?לא *שברתם משו?כן *כתבתם עם עיפרון יותר מידי מחודד והשפיץ קפץ לכם לעין?לעין לא *זרקתם משו מעצבים והוא חזר עליכם?לא *נרדמתם באמצע ארוחה?לא *שלולית על הכרית אחרי הלילה? *כמעט יונה נתקעה בכם?לא *חירבנה עליכם יונה?ציפור *נשרף בית קרוב אליכם?בצפר ביסודי..חחח *קרקרה הבטן כלכך חזק עד שחשבו שעשית פלוץ?חח כןןןןןן אבל לא קירקרה..חחח סתם עשתה קולות שונאת אותה! ואני לא יודעת אם חשבו מה שחשבו..אני חשבתי שחשבו... *הכיסא זז טיפה ואז זה נשמע כמו פלוץחזק בפלוצים אהה? *שמעתם קול מוזר שאף אחד לא שמע חוץ ממכם?כן *דיברתם מתוך שינהלא *שהגבהתם את הרמקולים יותר מידי ולא הבחנתם ואז פתאום "וורואראכגכטוקרי" כזה חזק?! כן *שראיתם סרט ואז דיברתם אל הטלוויזיה כאילו שמישו יישמע אותכם?לא *שהלכתם עם מישו ברחוב *ואז הוא נעלם ואתם דיברתם לאוויר?לא *שמישו אמר לכם "אתה קוקוריקו אתה.."לא *שבאתם להכניס את המזלג או הכפית לפה ואז זה נתקע באף או בלחי?חחחחחחחחחח

המשך..../images/Emo122.gif../images/Emo103.gif

העדפות: *תשחץ תשבץ תפזורת סודוקו?תפזורת *פיל או אתון?אתון *דיסקוטק או מדגישומטק?מדגישומטיק שליטה!!
*ים או יבשה?ים *מחשב או טלוויזיה?גם וגם *אחותך או אחיך?אחיי...אין לי אחיות
*צימר בצפון או מלון באילת?מלון באילת! *צפון או דרום?צפון...{חחח זה מאוד תואם תש'אלה לפני זאת} *שפה מועדפת?עברית *אנגלית או מתמטיקה?מתמטיקה! *שוקולד מריר או חלב?שוקולד! *אצבע משולשת לכיוון למעלה או נופל?נופל *שעיר או חלק?חלק.. *לימודים או חופש?{חעע}נו ברור שלימוד....חופש!!!! *פיפי או קקי?נעל או כפכף?? *שוקולד אגוזים שוקולד תמרים או שוקולד שוקולד?שוקולד מכל סוג שהוא *נסטלה או השחר?חחח זה שוקולד לא? *מטבח או סלון?סלון *כף יד או הגב של היד?כף *שער או קרחת?שיער *חיבוק או נישוק?גם וגם *תרנגול רגיל או תרנגול הודו?רגיל *שווארמה או פרגיות?שווארמה *פיצה או פלאפל?פיצה *אמריקה או ארופה?גם וגם *הנאצים או היהודים?נו באמת... *חתתול או כלב?כלב! *פרעוש או השיניים של סבא?השיניים של סבא! אחלה שינים יש לו!
*השיער של סבתא או מלאך המוות?שיער של סבתא..כנ"ל *ספר בהיסטוריה או תרגילים במתמטיקה?תרגילים במתמטיקה *לישון או לקום?לישון *לצחצח שיניים או לצחצח נעליים?שיניים *לשטוף פנים או לשטוף ידיים?פנים הודגש באמצעות מדגישומטיק
יום טוב!!!

L i o R s 28

New member
היהיהיהי../images/Emo68.gif

מה תעשו אם... *החלון של החדר לא נפתח וחם רצחידליק מאוורר +מזגן
*הארטיק נמס אזרוק אותו? *מישו יגיד לכם "מה השעה?" אני יענה לו מה השעה? ואם אין לי כח אני אגיד שתתאבד. *יכאב לכם הבטן?יתאבד/יקח נורופן *אין לכם גרביים בארון?!מתחרפנת וגונבת לאחותי *יהיה שביתה?יצהל
*מישהיא או מישהוא ערס/ית בא/ה אליכם: "הלוו מאה שקל אחרת הלך הפרצוף..אני אגיד לה נשמה לך הולך הפרצוף וידתקע לה בוקס:] *בחור/ה הכי מאמי שראיתם בעולם שואל/ת אותכם :"מה השעה?"הממ חחחחחחחחחחחח *הבית נהפך לבית משוגעים הוא כבר נהפך. מזמן. *התה חם אבל אתם צמאים!!..יעשה פווווווווווו *תראו 20 שקל ברחוב?יקח אותםXD *תראו כלב גוסס ברחוב?יבעט בו או שאני אצחק ויגיד שמגיע לו *קבצן יילך אחריכם ויתחנן?אני אגיד לו רבאק אין לי עבודה אני מסכנה עלובה וכל הבגדים שלי תרומות חפש אנשים אחרים *הלכתם בגשם ואתם שיא הרטובים?קרה לי אלף פעם חוזרת הביתה בוכה למקלחת רותחת *מישו ייפול לרגליים שלכם ויחזיק אותם חזק?ידרוך לו על הידים עד שיעזוב אותי חחחח *תשמעו באמצע הרחוב?מה אני אשמע? *תראו קליפת בננה באמצע מסדרון בית הספר?אחליק עליו בכונה חחח סתם תאמת החלקתי פעם באמצע הסדרון בבצפר אבל בלי בננה *הרמקול במחשב ישמיע לכם %$^$%&?ירביץ לו *תסתכלו במראה ותראו שהשיער קצת מבולגן?יתקע אלף סיכות עד שהוא יסתדר *יישאלו אותכם "אתם באים לפה הרבה?"אני אגיד לו אתה מאמין באהבה ממבט ראשון?או שאני יעשה סיבוב ואחזור חחחחח *אני יגיד לכם שאני אוהב אותכם? יתן לך נשיקה
*ידיד/ה קרוב/ה שלכם יגיד לכם "אני מאוהב/ת בך"?הממ אני אהיה בהלם חחחח *אמא שלכם תגיד לכם "למה רק לי למה למה רק לייייי..."אני יברח מהביתXD *סיני יקפוץ עלייכם ברחוב ויגיד לכם "פווה נה חווה נה ווה!!" {{חיחיחי}}אני יעשה לו עם הידים כזה האאאא יאא *יהיה לכם יומולדת ואף אחד לא מראה שום תכנונים..?אני אזכיר לכולם חחחחח *אם.. אם... אמאמא של כולם חמודה!! על עצמכם: *זכיתם במדליה?יאפ *הקאתם פעם?יאפ *יש לכם קרוקס?ל----------------------------------------------א *יש לכם שוקס?:( *שיחקתם פעם במונופול?אפקורס *נתתם למישו אגרוף?יאפ *חטפתם?כאפה חחח *אתם מוציאים לשון לפעמים שאתם לא שמים לב?לא
*כוססים ציפורניים?יאפ *נושכים את השפה?יאפ *קוראים ספר או עיתון בשרותים?יאפ *שהאינטרנט זז לאט אתם דופקים על המקלדת?כןןן חחחחח *כשהמורה מסתובב ללוח אתם צועקים ומשתוללים.? {כן כן...}גם כשהוא לא מסתובב חחחחחחח *אתם כאלה אנשים שכשמעצבנים אותם הם מתעצבנים?יאפ *אתם מאלה שאומרים: "יאללה ייאללה יאלללה.... ספר לסבתא"..בערך חחחח *משתמשים הרבה בסלנג?לפעמים כשבא חחח *משתמשים בבנג?שו? *וצ'יטי גוואה וואה בנג?אהא בטח *אתם משחקים כדורגל?במקום הכדור באחותי *רואים כדורגל?לא אוהדים מישו מכדורגל?כןןןן נו הכוסון הזה מאחת הנבחרות משהו קקה *אוהב/ת מפורסם/ת כלשהוא/היא?איימי לי הכוסית חח *יש ליד הבית שלכם עץ גדול שמפריע?כרתו אותו חחחח *הפח מחוץ לבית גדול או אלף קטנים?מליון פחים גדולים וקטנים חחחחחח *כמה רמקולים למחשב יש לכם?בנתיים רק אוזניות כי האח האדיוט שלי גנב לי אותם *אתם נדיבים?תלוי *אתם קמצנים?לפעמים *יש לכם זיפים במקרה?ברגליים חחחחחחח *ולכן יש שערות ברגליים?כן חחחחחח *אל תתדאגו זה סקסי לבנות זה ממש לא חחחח *אוהבים שיוצא לכם דם?אני מרגישה מאגניבה [?] חחחח *אוהבים שאחד האברים בגוף מתחיל לרטוט?ממש לא:|:| *אוהבים לשחק בשער?יאפ *ולאכול אותו?ל-א *אוהבים שמישו אומר לכם וואו איזה אוזניים!!כשמדברים על העגילים כן כשמדברים על הכיעור שלהם לא חחחחח *אוהבים סןכריות טופי בטעם לימון?לא *כמה זמן הליכה מהבית שלכם לביצפר?חמש דקות גג *כמה תלמידים יש לכם בביצפר? לא יודעת *כמה אתם מכירים? . את השכבה שלי קרה לכם ש..{ותאריכו אני רוצה סיפורים!!} *זרקתם את הזבל וקפץ עליכם יצור כגון חתול חיפושית? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שתי חתולים קפצו עליי אמאלה * שמורה קילל אתכם?לא חחחח *שברתם משו?כן חחח יום אחד חשתי שפית ושמתי את כל המצרכים בקעריות זכוכית ושמתי את השום בתוך הרוטב וזה נשבר על היד שלי וירד לי דם שומי חחחחח לתוך הרוטב חחחחחחחחחחח וכאב לי
*כתבתם עם עיפרון יותר מידי מחודד והשפיץ קפץ לכם לעין?לא לעין אבל קפץ חחחח *זרקתם משו מעצבים והוא חזר עליכם?חחחחחחחחח לא אבל זה מזכיר לי היינו בבאולינג וידיד שלי זרק את הכדור לפני שהפס הזה עלה וזה פגע וזה חזר אלינו חחחחחחחחחחחחחחחחחח *נרדמתם באמצע ארוחה?כן :S לתוך מרק *שלולית על הכרית אחרי הלילה?לא חחחח *כמעט יונה נתקעה בכם?לא אבל יונה חירבנה עליי חחח *חירבנה עליכם יונה?חחחח כן *נשרף בית קרוב אליכם?כן לגמרי הלך קפוט *קרקרה הבטן כלכך חזק עד שחשבו שעשית פלוץ?חחחחחחח לא *הכיסא זז טיפה ואז זה נשמע כמו פלוץ כןן חחחחח *שמעתם קול מוזר שאף אחד לא שמע חוץ ממכם?כןןןןן כלל הזמן חחחח *דיברתם מתוך שינה ברור,פעם חברה שלי התקשרה אליי ודיברה איתי חצי שעה וחזרתי לישון ואז כשקמתי התקשרתי אליה ואני עושה לה יאא אדר חלמתי שהתקשרת אליי ואמרת לי לפתוח טלויזיה כי יש את זה ואת זה והיא עושה לי יואו יא דפוקה זה באמת קרה חחחחחחח *שהגבהתם את הרמקולים יותר מידי ולא הבחנתם ואז פתאום "וורואראכגכטוקרי" כזה חזק?! הא? *שראיתם סרט ואז דיברתם אל הטלוויזיה כאילו שמישו יישמע אותכם?חחחחחחחחחח פעם קרה לי שראיתי משהו בטלויזיה ומחאתי לאיש כפיים חחחחחח *שהלכתם עם מישו ברחוב *ואז הוא נעלם ואתם דיברתם לאוויר?כן *שמישו אמר לכם "אתה קוקוריקו אתה.."לא חחח *שבאתם להכניס את המזלג או הכפית לפה ואז זה נתקע באף או בלחי?כן חחחחחחחח העדפות: *תשחץ תשבץ תפזורת סודוקו?תשחץ *פיל או אתון?פיל *דיסקוטק או מדגישומטק?הא? *ים או יבשה?יבשה *מחשב או טלוויזיה?מחשב *אחותך או אחיך?אחותי *צימר בצפון או מלון באילת?צפון *צפון או דרום?צפון *שפה מועדפת?אנגלית *אנגלית או מתמטיקה?אנגלית *שוקולד מריר או חלב?חלב *אצבע משולשת לכיוון למעלה או נופל?הא? *שעיר או חלק?חלק *לימודים או חופש?{חעע}מה אתה חושבXD? *פיפי או קקי?שלשול חחחחח *שוקולד אגוזים שוקולד תמרים או שוקולד שוקולד?שוקולד בוטנים של M&M *נסטלה או השחר?נוטלה *מטבח או סלון?מטבח חחחחח *כף יד או הגב של היד?כף *שער או קרחת?שער *חיבוק או נישוק?חיבוק+נשיקה
*תרנגול רגיל או תרנגול הודו?פרה *שווארמה או פרגיות?שווארמה *פיצה או פלאפל?פלאפל אבל רק של פלאפל שופ השאר מגעיל פיכס חחח *אמריקה או ארופה?ארה"ב *הנאצים או היהודים?הנוצרים חחחחחחחחח *חתתול או כלב?ארנב *פרעוש או השיניים של סבא?איככככככככככ *השיער של סבתא או מלאך המוות?מלאך המוות חחחחחח *ספר בהיסטוריה או תרגילים במתמטיקה?פיכס *לישון או לקום?לישון *לצחצח שיניים או לצחצח נעליים?שינים? *לשטוף פנים או לשטוף ידיים?ידים להיות אמיצה? אמאלה אל תמותו מכיעור תשבעו לי
למרות שחזרתי להיות יותר בלונדינית זה סוגשל ג'ינג'י כזה חחח אבל ירד
פיכסה עליי

L i o R s 28

New member
איף../images/Emo68.gif

אני לא אוהבת תתמונה הזו
שמישהו יוריד אותה או משו

nemo the great

New member
באמת פיכסא.. ../images/Emo19.gif

חחח סתם!.. האמת את מזכירה לי את אחת השחקניות מהמלאכיות של צארלי.

L i o R s 28

New member
הא?../images/Emo68.gif

הייתי מתה
דווקא עשיתי כזה באתר אחד שאומר לך למי אתה דומה אמרו לי שאני דומה לג'ודי פוסטר
(מי זו?! חחח) ואני באמת איכסה

nemo the great

New member
כןכןכן ../images/Emo19.gif

נראה לי זאת היא.. את דומה לזמרת הזאת ששרה ליטל טו לייט בתמונה הזאת לפחות.. ואת דומה גם לזאת שמשחקת בילדות רעות נראה לי... ונראה לי.......... שזאת אותה אחת חחח כי יש זמרים שמשחקים בסרטים כמו סנופ דוג בסטארסקי והאצ.. את באמת דומה לשתייהם או לאותה אחת חחח

nemo the great

New member
../images/Emo2.gif אני קראתי הכל!! ../images/Emo19.gif

חח למה את מזלזלת בעצמך?!
אה ואגב שמתי לב שחלק מהשאלות את ענית על משו אחר ואז שאלה אחרי זה שמת לב שזה בדיוק מה שענית כמו ביונה ובשערות ברגליים

L i o R s 28

New member
../images/Emo68.gif חחחחח

ככה אני
אני נביאה אני יודעת מה יהיה אחרי ואני עונה קודם היהיהיהיהיהי

חלק א'../images/Emo80.gif

מה תעשו אם.. *החלון של החדר לא נפתח וחם רצח אביא מאוורר *הארטיק נמס אזרוק אותו. אין לי כח להתלכלך. *מישו יגיד לכם "מה השעה?" אגיד לו תשעה? *יכאב לכם הבטן?*תכאב, אקח נורופן *אין לכם גרביים בארון?! אקח מאחותי *יהיה שביתה? *תהיה אשמח? *מישהיא או מישהוא ערס/ית בא/ה אליכם: "הלוו מאה שקל אחרת הלך הפרצוף.. *מישהי\מישהו, אדפוק בו/בה מבט עצבני ואמשיך ללכת. *בחור/ה הכי מאמי שראיתם בעולם שואל/ת אותכם :"מה השעה?"אומרת לה תשעה? *הבית נהפך לבית משוגעים הו יופי. *התה חם אבל אתם צמאים!!.. אלך לקחת מים *תראו 20 שקל ברחוב?אקח אותם ואהיה שמחה? *תראו כלב גוסס ברחוב? אוי. לא רוצה לחשוב על זה. *קבצן יילך אחריכם ויתחנן? אתקשר לחברה טובה. *הלכתם בגשם ואתם שיא הרטובים? אחפש חיבוק. *מישו ייפול לרגליים שלכם ויחזיק אותם חזק? אתה צריך משהו? *תשמעו באמצע הרחוב? אשמע מה? *תראו קליפת בננה באמצע מסדרון בית הספר? אמשיך ללכת *הרמקול במחשב ישמיע לכם %$^$%&? אכבה אותו *תסתכלו במראה ותראו שהשיער קצת מבולגן? אתעלם *יישאלו אותכם "אתם באים לפה הרבה?" לא ישאלו *אני יגיד לכם שאני אוהב אותכם? תהנה. *ידיד/ה קרוב/ה שלכם יגיד לכם "אני מאוהב/ת בך"? אכנס לדיכי. ידיד קרוב לא אמור לאהוב. *אמא שלכם תגיד לכם "למה רק לי למה למה רק לייייי..." ככה? *סיני יקפוץ עלייכם ברחוב ויגיד לכם "פווה נה חווה נה ווה!!" {{חיחיחי}} אמאשך. *יהיה לכם יומולדת ואף אחד לא מראה שום תכנונים..? פסדר. *אם.. אם... אמאמא של כולם חמודה!!? על עצמכם: *זכיתם במדליה? לא *הקאתם פעם? כן *יש לכם קרוקס? לא *יש לכם שוקס? לא *שיחקתם פעם במונופול? כן *נתתם למישו אגרוף? לא *חטפתם? אגרוף? לא. בכלליות? כן. *אתם מוציאים לשון לפעמים שאתם לא שמים לב? כן, אני אומרת ס' במקום ש'. *כוססים ציפורניים? לא *נושכים את השפה? הרבה *קוראים ספר או עיתון בשרותים?לא *שהאינטרנט זז לאט אתם דופקים על המקלדת? לפעמים *כשהמורה מסתובב ללוח אתם צועקים ומשתוללים.? {כן כן...} לפעמים *אתם כאלה אנשים שכשמעצבנים אותם הם מתעצבנים?כן *אתם מאלה שאומרים: "יאללה ייאללה יאלללה.... ספר לסבתא".. לא *משתמשים הרבה בסלנג? לא? כן? לא יודעת *משתמשים בבנג?לא *וצ'יטי גוואה וואה בנג? נו דיי *אתם משחקים כדורגל? השאלון התחיל להמאס. *רואים כדורגל?לא אוהדים מישו מכדורגל?לא *אוהב/ת מפורסם/ת כלשהוא/היא?לא *יש ליד הבית שלכם עץ גדול שמפריע?כן *הפח מחוץ לבית גדול או אלף קטנים?נממ יש לנו 2 רגילים *כמה רמקולים למחשב יש לכם?2 *אתם נדיבים? לפעמים *אתם קמצנים?לא *יש לכם זיפים במקרה? זקן! *ולכן יש שערות ברגליים? ברור, גידולים. היום הלכתי על שביל בצד. *אל תתדאגו זה סקסי דה. *אוהבים שיוצא לכם דם?וכמה שיותר יותר טוב *אוהבים שאחד האברים בגוף מתחיל לרטוט? למה שאחד האיברים בגוף יתחיל לרטוט? *אוהבים לשחק בשער?לא *ולאכול אותו?לא *אוהבים שמישו אומר לכם וואו איזה אוזניים!! לא אמרו לי. *אוהבים סןכריות טופי בטעם לימון? טופי? זה תמידטוב *כמה זמן הליכה מהבית שלכם לביצפר? 30 דק' לכל היותר.. *כמה תלמידים יש לכם בביצפר? 1200 *כמה אתם מכירים? . שכבה שלי, שכבה מעליי קצת ושכבה מתחתיי קצת. ועוד איזה 50 מפוזרות בכל השכבות האחרות. קרה לכם ש..{ותאריכו אני רוצה סיפורים!!} *זרקתם את הזבל וקפץ עליכם יצור כגון חתול חיפושית? לא * שמורה קילל אתכם? לא *שברתם משו? יותר מדיי דברים. האחרון שבהם היה האייפוד.. *כתבתם עם עיפרון יותר מידי מחודד והשפיץ קפץ לכם לעין?לא *זרקתם משו מעצבים והוא חזר עליכם?לא *נרדמתם באמצע ארוחה?לא *שלולית על הכרית אחרי הלילה?מה? מה אני ילדה קטנה? (לא)

חלק ב'../images/Emo80.gif

*כמעט יונה נתקעה בכם? יו!! היום קרה לי משהו מפחיד. יש לנו 2 קומות בבית, אנחנו גרים בקומה למעלה ובקומה למטה יש כל מיני דברים(מחסן, משרד, חדר של אחי, חדר כביסה..). טוב, אני יורדת ללמטה, ויש לנו מין דלת סורגים כזו, פתאום אני קולטת שם איזה ציפור-נראה לי נקר. כולי נבהלת, וגם הציפור כולה נבהלה, התחילה לעוף לברוח ממני. עפה עפה עפה, אופס, נתקעה בשולחן\= ואז היא נפלה על הרצפה. התחלתי לבכות, זה היה ככ מפחיד ומלחיץ.. היא אחכ הלכה.. לא ראיתי אותה עפה, אבל הלכתי משם אחרי 2 דק'.. *חירבנה עליכם יונה? כן! עוד מקרה עצוב.. אני נמצאת עם חברותיי בביצפר, מסתכלת לשמיים ואומרת להן וואיי! תראו איזו להקה ענקית עוברת! ו..אופס.. המעיל שלי התלכלך בחרא של ציפור\= *נשרף בית קרוב אליכם? כן, אחי פעם שרף תבית של השכנה=| ז"א, תחצר. הוא עשה ניסוי, מה יקרה אם הוא יזרוק גפרור ו.. 2 גינות נשרפו, הביאו מכבי אש וזה.. *קרקרה הבטן כלכך חזק עד שחשבו שעשית פלוץ? לא זכור לי *הכיסא זז טיפה ואז זה נשמע כמו פלוץ קורה. *שמעתם קול מוזר שאף אחד לא שמע חוץ ממכם? כן. *דיברתם מתוך שינהכן *שהגבהתם את הרמקולים יותר מידי ולא הבחנתם ואז פתאום "וורואראכגכטוקרי" כזה חזק?! כן *שראיתם סרט ואז דיברתם אל הטלוויזיה כאילו שמישו יישמע אותכם?כן *שהלכתם עם מישו ברחוב *ואז הוא נעלם ואתם דיברתם לאוויר?לא *שמישו אמר לכם "אתה קוקוריקו אתה.." כן! יו, מי אמר לי את זה=\ *שבאתם להכניס את המזלג או הכפית לפה ואז זה נתקע באף או בלחי? לא זוכרת העדפות: *תשחץ תשבץ תפזורת סודוקו? סודוקו *פיל או אתון? פיל!!
*דיסקוטק או מדגישומטק? מדגישומטיק
*ים או יבשה? ים *מחשב או טלוויזיה? מחשב *אחותך או אחיך? אחי. *צימר בצפון או מלון באילת?אילת *צפון או דרום? צפון *שפה מועדפת? עברית *אנגלית או מתמטיקה? אנגלית *שוקולד מריר או חלב? מריר *אצבע משולשת לכיוון למעלה או נופל?מעלה *שעיר או חלק?חלק *לימודים או חופש?{חעע}חופש *פיפי או קקי? פיפי *שוקולד אגוזים שוקולד תמרים או שוקולד שוקולד?שוקולד אגוזים *נסטלה או השחר?
נ-ו-ט-ל-ה.
*מטבח או סלון? סלון *כף יד או הגב של היד? כף היד *שער או קרחת? שער *חיבוק או נישוק? חיבוק *תרנגול רגיל או תרנגול הודו? רגיל *שווארמה או פרגיות? פרגיות *פיצה או פלאפל? פיצה *אמריקה או ארופה? ארופה *הנאצים או היהודים? היהודים? *חתתול או כלב? כלב *פרעוש או השיניים של סבא? ? *השיער של סבתא או מלאך המוות?(*@#% *ספר בהיסטוריה או תרגילים במתמטיקה?היסטוריה *לישון או לקום? לישון *לצחצח שיניים או לצחצח נעליים?שיניים *לשטוף פנים או לשטוף ידיים? פנים הודגש באמצעות מדגישומטיק

vered151

New member
עונה!

מה תעשו אם... *החלון של החדר לא נפתח וחם רצח מאוורר *הארטיק נמס ללקק אותו? *מישו יגיד לכם "מה השעה?" "שתהיה בנאדם" *יכאב לכם הבטן? אסבול בשקט *אין לכם גרביים בארון?! אקח לאמא *יהיה שביתה? אשןןןןן *מישהיא או מישהוא ערס/ית בא/ה אליכם: "הלוו מאה שקל אחרת הלך הפרצוף.. מסתובבת והולכת *בחור/ה הכי מאמי שראיתם בעולם שואל/ת אותכם :"מה השעה?" אני אגיד לך מהה שעה בתנאי שתביא לי את הטלפון שלך *הבית נהפך לבית משוגעים מתרגלים... *התה חם אבל אתם צמאים!!.. אשתה מים *תראו 20 שקל ברחוב? ברחוב ארים? בבצפר? אתן למזכירות (מנסיון) *תראו כלב גוסס ברחוב? :( :( :( :( אקרא לאח שלי *קבצן יילך אחריכם ויתחנן? אתן לו את הכסף הקטן שיש לי *הלכתם בגשם ואתם שיא הרטובים? כלום מה כבר יש לעשות? *מישו ייפול לרגליים שלכם ויחזיק אותם חזק? תלוי מי זה..חח *תשמעו באמצע הרחוב? אסתכל מאיפה זה בא *תראו קליפת בננה באמצע מסדרון בית הספר? אבעט בה לצד *הרמקול במחשב ישמיע לכם %$^$%&? אתגבר *תסתכלו במראה ותראו שהשיער קצת מבולגן? תלוי מתי *יישאלו אותכם "אתם באים לפה הרבה?" תלוי מי *אני יגיד לכם שאני אוהב אותכם? אני אגיד לך שגם אני אוהבת אותך =] *ידיד/ה קרוב/ה שלכם יגיד לכם "אני מאוהב/ת בך"? אממ..לא ידעת *אמא שלכם תגיד לכם "למה רק לי למה למה רק לייייי..." האאא? *סיני יקפוץ עלייכם ברחוב ויגיד לכם "פווה נה חווה נה ווה!!" {{חיחיחי}} אתפוצץ מצחוק *יהיה לכם יומולדת ואף אחד לא מראה שום תכנונים..? כלום.. *אם.. אם... אמאמא של כולם חמודה!! ...? על עצמכם: *זכיתם במדליה? כן *הקאתם פעם? כן *יש לכם קרוקס? לא *יש לכם שוקס? ?! *שיחקתם פעם במונופול? כן *נתתם למישו אגרוף? כן *חטפתם? בפנים לא? בכתף כזה *אתם מוציאים לשון לפעמים שאתם לא שמים לב? לא *כוססים ציפורניים? לא *נושכים את השפה? לא *קוראים ספר או עיתון בשרותים? לא *שהאינטרנט זז לאט אתם דופקים על המקלדת? על המסך *כשהמורה מסתובב ללוח אתם צועקים ומשתוללים.? {כן כן...} לא *אתם כאלה אנשים שכשמעצבנים אותם הם מתעצבנים? כןןן *אתם מאלה שאומרים: "יאללה ייאללה יאלללה.... ספר לסבתא".. כן *משתמשים הרבה בסלנג? כן *משתמשים בבנג? הא? *וצ'יטי גוואה וואה בנג? בטחחחחחח *אתם משחקים כדורגל? לא *רואים כדורגל? לא אוהדים מישו מכדורגל? רק דויד בקהאם..(ולא בגלל איך שהוא משחק..) *אוהב/ת מפורסם/ת כלשהוא/היא? כן *יש ליד הבית שלכם עץ גדול שמפריע? לא *הפח מחוץ לבית גדול או אלף קטנים? אחד גדול *כמה רמקולים למחשב יש לכם? 2 *אתם נדיבים? לא יודעת *אתם קמצנים? לא *יש לכם זיפים במקרה? *ולכן יש שערות ברגליים? לא *אל תתדאגו זה סקסי *אוהבים שיוצא לכם דם? האאאאאא? חח *אוהבים שאחד האברים בגוף מתחיל לרטוט? לא *אוהבים לשחק בשער? כן *ולאכול אותו? לא *אוהבים שמישו אומר לכם וואו איזה אוזניים!! לא *אוהבים סןכריות טופי בטעם לימון? כן *כמה זמן הליכה מהבית שלכם לביצפר? 15 דקות נסיעה *כמה תלמידים יש לכם בביצפר? 1100 ככה *כמה אתם מכירים? . פיי שאלה טובה קרה לכם ש..{ותאריכו אני רוצה סיפורים!!} *זרקתם את הזבל וקפץ עליכם יצור כגון חתול חיפושית? לא * שמורה קילל אתכם? כן..ימח שמה של שקוריפנטשיכא *שברתם משו? בגוף? לא... *כתבתם עם עיפרון יותר מידי מחודד והשפיץ קפץ לכם לעין? לא *זרקתם משו מעצבים והוא חזר עליכם? לא *נרדמתם באמצע ארוחה? לא *שלולית על הכרית אחרי הלילה? לא *כמעט יונה נתקעה בכם? לא *חירבנה עליכם יונה? לא *נשרף בית קרוב אליכם? לא *קרקרה הבטן כלכך חזק עד שחשבו שעשית פלוץ? לא *הכיסא זז טיפה ואז זה נשמע כמו פלוץ כן *שמעתם קול מוזר שאף אחד לא שמע חוץ ממכם? כן *דיברתם מתוך שינה מאיפה אני יודעת? אני ישנה.. *שהגבהתם את הרמקולים יותר מידי ולא הבחנתם ואז פתאום "וורואראכגכטוקרי" כזה חזק?! כן *שראיתם סרט ואז דיברתם אל הטלוויזיה כאילו שמישו יישמע אותכם? כןן חחחחח *שהלכתם עם מישו ברחוב כן? *ואז הוא נעלם ואתם דיברתם לאוויר? כןן חחח *שמישו אמר לכם "אתה קוקוריקו אתה.." לא *שבאתם להכניס את המזלג או הכפית לפה ואז זה נתקע באף או בלחי? לא העדפות: *תשחץ תשבץ תפזורת סודוקו? תשבץ *פיל או אתון? פיל *דיסקוטק או מדגישומטק? דיסקוטק *ים או יבשה? יבשה *מחשב או טלוויזיה? מחשב *אחותך או אחיך? אין לי אחות אז אחי.. *צימר בצפון או מלון באילת? אילת *צפון או דרום? צפון *שפה מועדפת? ספרדית *אנגלית או מתמטיקה? מתמטיקה *שוקולד מריר או חלב? חלב *אצבע משולשת לכיוון למעלה או נופל? מעלה *שעיר או חלק? חלק *לימודים או חופש?{חעע} מה נראה לך?! ברור שחופש! *פיפי או קקי? פיפי *שוקולד אגוזים שוקולד תמרים או שוקולד שוקולד? שוקולד שוקולד *נסטלה או השחר? נוטלההה *מטבח או סלון? מטבח *כף יד או הגב של היד? כף *שער או קרחת? שיער *חיבוק או נישוק? גם וגם *תרנגול רגיל או תרנגול הודו? צריך להשמיד תחיה הזאתי *שווארמה או פרגיות? פרגיות *פיצה או פלאפל? פלאפל *אמריקה או ארופה? אמריקה *הנאצים או היהודים? האאא?! *חתתול או כלב? כלב *פרעוש או השיניים של סבא? חחחח *השיער של סבתא או מלאך המוות? הלוואי שסבתא היתה פה =( *ספר בהיסטוריה או תרגילים במתמטיקה? מתמטיקה *לישון או לקום? לישון *לצחצח שיניים או לצחצח נעליים? שיניים *לשטוף פנים או לשטוף ידיים? ידיים

למעלה