nemo the great
New member
השאלון........ ../images/Emo19.gif
הכי דפוק שראיתם בחייכם... וכמה מכם שתראו חלק מהשאלות אתם פשוט תרצו לחנוק אותי
חחח מה תעשו אם... *החלון של החדר לא נפתח וחם רצח *הארטיק נמס *מישו יגיד לכם "מה השעה?" *יכאב לכם הבטן? *אין לכם גרביים בארון?! *יהיה שביתה? *מישהיא או מישהוא ערס/ית בא/ה אליכם: "הלוו מאה שקל אחרת הלך הפרצוף.. *בחור/ה הכי מאמי שראיתם בעולם שואל/ת אותכם :"מה השעה?" *הבית נהפך לבית משוגעים *התה חם אבל אתם צמאים!!.. *תראו 20 שקל ברחוב? *תראו כלב גוסס ברחוב? *קבצן יילך אחריכם ויתחנן? *הלכתם בגשם ואתם שיא הרטובים? *מישו ייפול לרגליים שלכם ויחזיק אותם חזק? *תשמעו
באמצע הרחוב? *תראו קליפת בננה באמצע מסדרון בית הספר? *הרמקול במחשב ישמיע לכם %$^$%&? *תסתכלו במראה ותראו שהשיער קצת מבולגן? *יישאלו אותכם "אתם באים לפה הרבה?" *אני יגיד לכם שאני אוהב אותכם?
*ידיד/ה קרוב/ה שלכם יגיד לכם "אני מאוהב/ת בך"? *אמא שלכם תגיד לכם "למה רק לי למה למה רק לייייי..." *סיני יקפוץ עלייכם ברחוב ויגיד לכם "פווה נה חווה נה ווה!!" {{חיחיחי}} *יהיה לכם יומולדת ואף אחד לא מראה שום תכנונים..? *אם.. אם... אמאמא של כולם חמודה!! על עצמכם: *זכיתם במדליה? *הקאתם פעם? *יש לכם קרוקס? *יש לכם שוקס? *שיחקתם פעם במונופול? *נתתם למישו אגרוף? *חטפתם? *אתם מוציאים לשון לפעמים שאתם לא שמים לב? *כוססים ציפורניים? *נושכים את השפה? *קוראים ספר או עיתון בשרותים? *שהאינטרנט זז לאט אתם דופקים על המקלדת? *כשהמורה מסתובב ללוח אתם צועקים ומשתוללים.? {כן כן...} *אתם כאלה אנשים שכשמעצבנים אותם הם מתעצבנים? *אתם מאלה שאומרים: "יאללה ייאללה יאלללה.... ספר לסבתא".. *משתמשים הרבה בסלנג? *משתמשים בבנג? *וצ'יטי גוואה וואה בנג? *אתם משחקים כדורגל? *רואים כדורגל? אוהדים מישו מכדורגל? *אוהב/ת מפורסם/ת כלשהוא/היא? *יש ליד הבית שלכם עץ גדול שמפריע? *הפח מחוץ לבית גדול או אלף קטנים? *כמה רמקולים למחשב יש לכם? *אתם נדיבים? *אתם קמצנים? *יש לכם זיפים במקרה? *ולכן יש שערות ברגליים? *אל תתדאגו זה סקסי
*אוהבים שיוצא לכם דם? *אוהבים שאחד האברים בגוף מתחיל לרטוט? *אוהבים לשחק בשער? *ולאכול אותו? *אוהבים שמישו אומר לכם וואו איזה אוזניים!! *אוהבים סןכריות טופי בטעם לימון? *כמה זמן הליכה מהבית שלכם לביצפר? *כמה תלמידים יש לכם בביצפר? *כמה אתם מכירים?
. קרה לכם ש..{ותאריכו אני רוצה סיפורים!!} *זרקתם את הזבל וקפץ עליכם יצור כגון חתול חיפושית? * שמורה קילל אתכם? *שברתם משו? *כתבתם עם עיפרון יותר מידי מחודד והשפיץ קפץ לכם לעין? *זרקתם משו מעצבים והוא חזר עליכם? *נרדמתם באמצע ארוחה? *שלולית על הכרית אחרי הלילה? *כמעט יונה נתקעה בכם? *חירבנה עליכם יונה? *נשרף בית קרוב אליכם? *קרקרה הבטן כלכך חזק עד שחשבו שעשית פלוץ? *הכיסא זז טיפה ואז זה נשמע כמו פלוץ *שמעתם קול מוזר שאף אחד לא שמע חוץ ממכם? *דיברתם מתוך שינה *שהגבהתם את הרמקולים יותר מידי ולא הבחנתם ואז פתאום "וורואראכגכטוקרי" כזה חזק?! *שראיתם סרט ואז דיברתם אל הטלוויזיה כאילו שמישו יישמע אותכם? *שהלכתם עם מישו ברחוב *ואז הוא נעלם ואתם דיברתם לאוויר? *שמישו אמר לכם "אתה קוקוריקו אתה.." *שבאתם להכניס את המזלג או הכפית לפה ואז זה נתקע באף או בלחי? העדפות: *תשחץ תשבץ תפזורת סודוקו? *פיל או אתון? *דיסקוטק או מדגישומטק? *ים או יבשה? *מחשב או טלוויזיה? *אחותך או אחיך? *צימר בצפון או מלון באילת? *צפון או דרום? *שפה מועדפת? *אנגלית או מתמטיקה? *שוקולד מריר או חלב? *אצבע משולשת לכיוון למעלה או נופל? *שעיר או חלק? *לימודים או חופש?{חעע} *פיפי או קקי? *שוקולד אגוזים שוקולד תמרים או שוקולד שוקולד? *נסטלה או השחר? *מטבח או סלון? *כף יד או הגב של היד? *שער או קרחת? *חיבוק או נישוק? *תרנגול רגיל או תרנגול הודו? *שווארמה או פרגיות? *פיצה או פלאפל? *אמריקה או ארופה? *הנאצים או היהודים? *חתתול או כלב? *פרעוש או השיניים של סבא? *השיער של סבתא או מלאך המוות? *ספר בהיסטוריה או תרגילים במתמטיקה? *לישון או לקום? *לצחצח שיניים או לצחצח נעליים? *לשטוף פנים או לשטוף ידיים? ואם אתם אמיצים מספיק לענות על כל השאלות האלו אתם גם אמיצים מספיק לשים תמונה אז קדימה...
הכי דפוק שראיתם בחייכם... וכמה מכם שתראו חלק מהשאלות אתם פשוט תרצו לחנוק אותי