השאלון........

moshe present

New member
אוקיי הנה זה בא

מה תעשו אם... *החלון של החדר לא נפתח וחם רצח- אפתח מזגן *הארטיק נמס-אלקק מהר *מישו יגיד לכם "מה השעה?"-אענה לו חחח *יכאב לכם הבטן?-אקח אדוויל *אין לכם גרביים בארון?!-אין לי בארון יש בסלסה בחוץ אבל תמיד יש גרב אחת מכל סוג *יהיה שביתה?-אשן כל היום =) *מישהיא או מישהוא ערס/ית בא/ה אליכם: "הלוו מאה שקל אחרת הלך הפרצוף..-אם אני עם חברות אז אלך משם *בחור/ה הכי מאמי שראיתם בעולם שואל/ת אותכם :"מה השעה?"-אנסה לפתוח שיחה *הבית נהפך לבית משוגעים-אשתגע (באופן חיובי) *התה חם אבל אתם צמאים!!..- אשפוך קצת ואוסיף מים קרים *תראו 20 שקל ברחוב?-אקח אותם ואשים בקופת חזיר שלי :) *תראו כלב גוסס ברחוב?-אחשוב על זה מלא זמן אבל לא אעשה כלום... *קבצן יילך אחריכם ויתחנן?-אתן לו כמה שקלים *הלכתם בגשם ואתם שיא הרטובים?-הממ בגלל שזה ממש בקושי קורה אני בטח אהיה שמחה *מישו ייפול לרגליים שלכם ויחזיק אותם חזק?-אקים אותו *תשמעו באמצע הרחוב? *תראו קליפת בננה באמצע מסדרון בית הספר? חחח ברגיל *הרמקול במחשב ישמיע לכם %$^$%&? וואי שונאת כשזה קור *תסתכלו במראה ותראו שהשיער קצת מבולגן? נו ברגיל *יישאלו אותכם "אתם באים לפה הרבה?" אגיד הי זה המשפט שלי *אני יגיד לכם שאני אוהב אותכם? וואו לא ציפתי *ידיד/ה קרוב/ה שלכם יגיד לכם "אני מאוהב/ת בך"? *אמא שלכם תגיד לכם "למה רק לי למה למה רק לייייי..." כי את נחמדה מדי *סיני יקפוץ עלייכם ברחוב ויגיד לכם "פווה נה חווה נה ווה!!" {{חיחיחי}} אני אגיד אגדן דון דון *יהיה לכם יומולדת ואף אחד לא מראה שום תכנונים..? אתלונן בקול *אם.. אם... אמאמא של כולם חמודה!! תודה מאמי גם שלך על עצמכם: *זכיתם במדליה? לאאא :( *הקאתם פעם? איכס כן *יש לכם קרוקס? איכס לא *יש לכם שוקס?לא *שיחקתם פעם במונופול?באארורר *נתתם למישו אגרוף? כאפה *חטפתם? לאא *אתם מוציאים לשון לפעמים שאתם לא שמים לב? יש מצב חחח *כוססים ציפורניים? רק כשהן מעצבנות אותי *נושכים את השפה? כןן *קוראים ספר או עיתון בשרותים? חחח אם יוצא *שהאינטרנט זז לאט אתם דופקים על המקלדת? מתחרפנת כן *כשהמורה מסתובב ללוח אתם צועקים ומשתוללים.? {כן כן...} הוא לא צריך להסתובב כדי שאני אשתולל ואצעק *אתם כאלה אנשים שכשמעצבנים אותם הם מתעצבנים? יש לי סף מסויים שבו אני מתחילה להתעצבן *אתם מאלה שאומרים: "יאללה ייאללה יאלללה.... ספר לסבתא".. חחחח לא *משתמשים הרבה בסלנג? בקטנה *משתמשים בבנג? לא *וצ'יטי גוואה וואה בנג? קופנה פור קטיקה *אתם משחקים כדורגל? לא *רואים כדורגל? לא אוהדים מישו מכדורגל?לאאא *אוהב/ת מפורסם/ת כלשהוא/היא? הממ לא ממש *יש ליד הבית שלכם עץ גדול שמפריע? לא *הפח מחוץ לבית גדול או אלף קטנים? פח לכל בית כזה רגיל שחור *כמה רמקולים למחשב יש לכם? שניים *אתם נדיבים? תלוי כמה כסף יש לי *אתם קמצנים? כנ"ל *יש לכם זיפים במקרה? הו אני מקווה שלא *ולכן יש שערות ברגליים? כן הרבה זה חורף ואין לי כרגע סיבה להוריד. *אל תתדאגו זה סקסי חחח מאוד *אוהבים שיוצא לכם דם? כןןן כל כך מגניב ( חחח) *אוהבים שאחד האברים בגוף מתחיל לרטוט? חולה על זה *אוהבים לשחק בשער? אוהבת כמשחקים לי *ולאכול אותו? רק עם מלח *אוהבים שמישו אומר לכם וואו איזה אוזניים!! לא *אוהבים סןכריות טופי בטעם לימון? פוי *כמה זמן הליכה מהבית שלכם לביצפר? 20 בערך *כמה תלמידים יש לכם בביצפר? 900+ *כמה אתם מכירים? . מקסימום 250 קרה לכם ש..{ותאריכו אני רוצה סיפורים!!} קרה לכם שהלכתם עם חברה ברחוב ואז בא המצד השני מישהו מפורסם והחברה מרוב התלהבות העיפה אותכם הצידה כדי לפנות לו דרך?! *זרקתם את הזבל וקפץ עליכם יצור כגון חתול חיפושית? המממ לא * שמורה קילל אתכם? רק אני אזרוק אותך מהחלון נראה לי *שברתם משו? בושם של אחותי אוי זה היה נורא *כתבתם עם עיפרון יותר מידי מחודד והשפיץ קפץ לכם לעין? לא *זרקתם משו מעצבים והוא חזר עליכם? חחח לא *נרדמתם באמצע ארוחה? בטח פסח כשהייתי קטנה *שלולית על הכרית אחרי הלילה? לא *כמעט יונה נתקעה בכם? לא *חירבנה עליכם יונה?לא *נשרף בית קרוב אליכם? כמה שכונות ממני *קרקרה הבטן כלכך חזק עד שחשבו שעשית פלוץ? לא *הכיסא זז טיפה ואז זה נשמע כמו פלוץ ממ אולי *שמעתם קול מוזר שאף אחד לא שמע חוץ ממכם? חחח לא *דיברתם מתוך שינה כןן *שהגבהתם את הרמקולים יותר מידי ולא הבחנתם ואז פתאום "וורואראכגכטוקרי" כזה חזק?! כןןןן *שראיתם סרט ואז דיברתם אל הטלוויזיה כאילו שמישו יישמע אותכם? ברגיל *שהלכתם עם מישו ברחוב *ואז הוא נעלם ואתם דיברתם לאוויר? חחח כן *שמישו אמר לכם "אתה קוקוריקו אתה.." וואלה לא *שבאתם להכניס את המזלג או הכפית לפה ואז זה נתקע באף או בלחי? חחח אולי העדפות: *תשחץ תשבץ תפזורת סודוקו? תשבץ לא בטוחה אבל מה ההבדל *פיל או אתון? פיל *דיסקוטק או מדגישומטק? דיסקוטק *ים או יבשה? יםםם *מחשב או טלוויזיה? מחשב *אחותך או אחיך? אחותי *צימר בצפון או מלון באילת? המממ לא דעת *צפון או דרום? גם וגם *שפה מועדפת? שפת האגדון דונים *אנגלית או מתמטיקה?אנגלית בארור *שוקולד מריר או חלב? חלבבב *אצבע משולשת לכיוון למעלה או נופל? למעלה מה זה נופל *שעיר או חלק? חלק *לימודים או חופש?{חעע} לימודים!!!!!!!!!!!! פחחחח *פיפי או קקי? פיפי *שוקולד אגוזים שוקולד תמרים או שוקולד שוקולד? שוקולד שוקולדדד *נסטלה או השחר? השחר עולה עולה *מטבח או סלון? סלון *כף יד או הגב של היד?כף יד *שער או קרחת? שער *חיבוק או נישוק? נשיקה *תרנגול רגיל או תרנגול הודו? רגיל *שווארמה או פרגיות? פרגיות *פיצה או פלאפל? פיצה *אמריקה או ארופה?ארופה *הנאצים או היהודים? היהודים *חתתול או כלב? כלב *פרעוש או השיניים של סבא? מכחול של ואן גוך *השיער של סבתא או מלאך המוות? השער של סבתלה *ספר בהיסטוריה או תרגילים במתמטיקה? היסטוריה *לישון או לקום? לישון לישון ושוב לישון אם יש זמן *לצחצח שיניים או לצחצח נעליים? שיניים *לשטוף פנים או לשטוף ידיים? ידיים אאאא נגמר חחח אתה הזוי קצת קצת

../images/Emo121.gif"אני דורש הסבר! אמר מושינו

וכל העם התחיל להשתעל..." מה תעשו אם... *החלון של החדר לא נפתח וחם רצח. אצא החוצה *הארטיק נמס? אלקק בחושניות?
*מישו יגיד לכם "מה השעה?" אסתכל על השמש ואגיד לו בערךP: *יכאב לכם הבטן?מקפלים רגליים *אין לכם גרביים בארון?! הולכים יחפים, תמיד *יהיה שביתה? אחלה *מישהיא או מישהוא ערס/ית בא/ה אליכם: "הלוו מאה שקל אחרת הלך הפרצוף.. צוחק/הולך/מחזיר לו משהו שישאיר אותו המום *בחור/ה הכי מאמי שראיתם בעולם שואל/ת אותכם :"מה השעה?" מסתכל על השמש ואומר לה: זה עולה מספר טלפון:]
*הבית נהפך לבית משוגעים. הוא כזה
*התה חם אבל אתם צמאים!!..שותים *תראו 20 שקל ברחוב?לוקחים *תראו כלב גוסס ברחוב?בוכים *קבצן יילך אחריכם ויתחנן?נביא לו, אלה אם הוא מאלה שלוקחים סמיםP: *הלכתם בגשם ואתם שיא הרטובים?מחליפים בגדים *מישו ייפול לרגליים שלכם ויחזיק אותם חזק? כאפה *תשמעו באמצע הרחוב? נלך לראות מה הבעיה *תראו קליפת בננה באמצע מסדרון בית הספר? אצלינו מנגו זה הסיכוןP: *הרמקול במחשב ישמיע לכם %$^$%&?מכבה *תסתכלו במראה ותראו שהשיער קצת מבולגן?מקלחתP: *יישאלו אותכם "אתם באים לפה הרבה?"
אדפוק את הפרצוף של גריידי וישראל ואגיד: כיייייייייין
*אני יגיד לכם שאני אוהב אותכם? אעשה אותך
*ידיד/ה קרוב/ה שלכם יגיד לכם "אני מאוהב/ת בך"?לא דע *אמא שלכם תגיד לכם "למה רק לי למה למה רק לייייי..."? אוקי יש לי משהו לספר לכם... כפינה היא לא זאת שמקטינה את פלפלת... זה אורי גלר, הוא מנסה שנים לעקים את הכפית אבל הוא מכווץ את פלפלת במקום... *סיני יקפוץ עלייכם ברחוב ויגיד לכם "פווה נה חווה נה ווה!!" {{חיחיחי}} אגיד לו: אהלן יא סחבאק!! *יהיה לכם יומולדת ואף אחד לא מראה שום תכנונים..?הולך לישון *אם.. אם... אמאמא של כולם חמודה!! יופי על עצמכם: *זכיתם במדליה?כן
*הקאתם פעם?כן *יש לכם קרוקס?לא *יש לכם שוקס?הא? *שיחקתם פעם במונופול? קצת ניראלי *נתתם למישו אגרוף?דא *חטפתם?דא *אתם מוציאים לשון לפעמים שאתם לא שמים לב? לא *כוססים ציפורניים?דא *נושכים את השפה?לעמים *קוראים ספר או עיתון בשרותים?לפעמים *שהאינטרנט זז לאט אתם דופקים על המקלדת?לא *כשהמורה מסתובב ללוח אתם צועקים ומשתוללים.? לא *אתם כאלה אנשים שכשמעצבנים אותם הם מתעצבנים? משתדל שלא *אתם מאלה שאומרים: "יאללה ייאללה יאלללה.... ספר לסבתא".. לא *משתמשים הרבה בסלנג? לפעמים *משתמשים בבנג?בטח *וצ'יטי גוואה וואה בנג? דא *אתם משחקים כדורגל? לא *רואים כדורגל? לא אוהדים מישו מכדורגל? לא *אוהב/ת מפורסם/ת כלשהוא/היא? לא *יש ליד הבית שלכם עץ גדול שמפריע? כן
*הפח מחוץ לבית גדול או אלף קטנים?אחד גדול ורחוק *כמה רמקולים למחשב יש לכם? 2 *אתם נדיבים? בערך *אתם קמצנים? לא *יש לכם זיפים במקרה? לא *ולכן יש שערות ברגליים? כן *אל תתדאגו זה סקסי.
*אוהבים שיוצא לכם דם? תלוי *אוהבים שאחד האברים בגוף מתחיל לרטוט? דא *אוהבים לשחק בשער? רק ששבש *ולאכול אותו?לא *אוהבים שמישו אומר לכם וואו איזה אוזניים!! למה שמישהו יגיד את זה? *אוהבים סןכריות טופי בטעם לימון? טופי זה תמיד טוב *כמה זמן הליכה מהבית שלכם לביצפר? כמה ימים טובים
*כמה תלמידים יש לכם בביצפר? 100 *כמה אתם מכירים? . כולם קרה לכם ש..{ותאריכו אני רוצה סיפורים!!} *זרקתם את הזבל וקפץ עליכם יצור כגון חתול חיפושית? לא, אולי, לא זוכר * שמורה קילל אתכם? לא אותי אבל קרהD::: אתה ילד מניאק
*שברתם משו? דא *כתבתם עם עיפרון יותר מידי מחודד והשפיץ קפץ לכם לעין? לא *זרקתם משו מעצבים והוא חזר עליכם?יש מצב *נרדמתם באמצע ארוחה?לא *שלולית על הכרית אחרי הלילה? לא *כמעט יונה נתקעה בכם?עטלף נחשב? *חירבנה עליכם יונה?לא זוכר, לא ניראה לי *נשרף בית קרוב אליכם? לא *קרקרה הבטן כלכך חזק עד שחשבו שעשית פלוץ? לא *הכיסא זז טיפה ואז זה נשמע כמו פלוץ. יש מצב *שמעתם קול מוזר שאף אחד לא שמע חוץ ממכם? דא *דיברתם מתוך שינה? כן יש מצב *שהגבהתם את הרמקולים יותר מידי ולא הבחנתם ואז פתאום "וורואראכגכטוקרי" כזה חזק?! כן *שראיתם סרט ואז דיברתם אל הטלוויזיה כאילו שמישו יישמע אותכם? לא *שהלכתם עם מישו ברחוב *ואז הוא נעלם ואתם דיברתם לאוויר? וואי יש מצב! *שמישו אמר לכם "אתה קוקוריקו אתה.." אולי *שבאתם להכניס את המזלג או הכפית לפה ואז זה נתקע באף או בלחי? לא בדיוק העדפות: *תשחץ תשבץ תפזורת סודוקו?תשחץ וסודוקו *פיל או אתון?פיל *דיסקוטק או מדגישומטק? דיסקוטקXD *ים או יבשה?שניהם *מחשב או טלוויזיה?טבע *אחותך או אחיך?כולם! *צימר בצפון או מלון באילת? צימר בצפון עם מישי מותק חושילינג
*צפון או דרום? כל אחד והיופי שלו, שניהם... *שפה מועדפת?ג'בריש *אנגלית או מתמטיקה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *שוקולד מריר או חלב? חלב *אצבע משולשת לכיוון למעלה או נופל? למעלהP: *שעיר או חלק? חלק *לימודים או חופש? תלוי מה בא לי:) *פיפי או קקי?פיפי *שוקולד אגוזים שוקולד תמרים או שוקולד שוקולד? שוקולד אגוזים או שוקלד שוקולד *נסטלה או השחר? אעאעאעאע *מטבח או סלון?מטבח *כף יד או הגב של היד? כף *שער או קרחת? שיער *חיבוק או נישוק? חיבוק *תרנגול רגיל או תרנגול הודו? רגיל *שווארמה או פרגיות?פלאפל *פיצה או פלאפל?פלאפל *אמריקה או ארופה?ישראל *הנאצים או היהודים? יהודים *חתתול או כלב?שניהם *פרעוש או השיניים של סבתא? סבתא *השיער של סבתא או מלאך המוות? לא ראיתי את מלארך המוות *ספר בהיסטוריה או תרגילים במתמטיקה?מתמטיקה *לישון או לקום?לקום וליסוע *לצחצח שיניים או לצחצח נעליים? שניים *לשטוף פנים או לשטוף ידיים? פנים

hadarh111

New member
ני ני ני

מה תעשו אם... *החלון של החדר לא נפתח וחם רצח: אדליק מאוורר *הארטיק נמס: אלקק אותו:) או אנגס..תלוי מה בא לי באותו הרגע *מישו יגיד לכם "מה השעה?" אענה לו.. *יכאב לכם הבטן? התקפלעל המיטה עם רגלים לבטן.. *אין לכם גרביים בארון?! אקח מאמאP: *יהיה שביתה? אשן עד מאוחר *מישהיא או מישהוא ערס/ית בא/ה אליכם: "הלוו מאה שקל אחרת הלך הפרצוף.. אגיד לה טיפשה ואמשיך ללכת *בחור/ה הכי מאמי שראיתם בעולם שואל/ת אותכם :"מה השעה?" אענה.. *הבית נהפך לבית משוגעים אבקש מקרובים לאמץ אותי *התה חם אבל אתם צמאים!!.. אשתה מים? *תראו 20 שקל ברחוב?אקח אותם *תראו כלב גוסס ברחוב? אתקשר לאס או אס ואכריח מישהו לעזור לי להעביר אותו לשם:) *קבצן יילך אחריכם ויתחנן? אנסה למצוא מילוט אני פוחדת בדרך כלל *הלכתם בגשם ואתם שיא הרטובים?אגיע הביתה והתיבש *מישו ייפול לרגליים שלכם ויחזיק אותם חזק?אשאל אותו מה הוא רוצה? *תשמעו באמצע הרחוב? מה אני אשמע? *תראו קליפת בננה באמצע מסדרון בית הספר? אעבור מסביבP: *הרמקול במחשב ישמיע לכם %$^$%&? אסגור אותו *תסתכלו במראה ותראו שהשיער קצת מבולגן? אסדר אותו? אם זה בבוקר אמשיך ללכת ככהP: *יישאלו אותכם "אתם באים לפה הרבה?" פעם אחת שאל אותי שכן שנה מעלי שלא ידע שהוא שכן שלי אז עניתי כן אני גרה פה והוצאתי לשוןP: (אנחנו 18 קומות בבנין..) *אני יגיד לכם שאני אוהב אותכם? אגיד תודה *ידיד/ה קרוב/ה שלכם יגיד לכם "אני מאוהב/ת בך"? תלוי מי.. כל אחד תגובה אחרת לרוב אני אגיד תודה איזה חמוד\ה *אמא שלכם תגיד לכם "למה רק לי למה למה רק לייייי..." כי זה מגיע לך כרגע? *סיני יקפוץ עלייכם ברחוב ויגיד לכם "פווה נה חווה נה ווה!!" {{חיחיחי}} אני אגיד לו בחזרה *יהיה לכם יומולדת ואף אחד לא מראה שום תכנונים..? אנסה לרמוז רמז עבההה מאוד *אם.. אם... אמאמא של כולם חמודה!! אז איזהיופי לכולנו על עצמכם: *זכיתם במדליה? כע בהתעמלות קרקע בכיתה ג *הקאתם פעם?כע *יש לכם קרוקס?לא *יש לכם שוקס?לא *שיחקתם פעם במונופול?כן *נתתם למישו אגרוף?כן *חטפתם?כן בעין.. *אתם מוציאים לשון לפעמים שאתם לא שמים לב?כןן היה לי שיניים ישרות כמו סרגל בלי ישור שיניי ועכשיו הרסתי אותן בגלל זה *כוססים ציפורניים?לפעמים:X *נושכים את השפה? לפעמים.. כשאני נבוכה.. *קוראים ספר או עיתון בשרותים? בטחחח המקום אצלי לקריאה *שהאינטרנט זז לאט אתם דופקים על המקלדת?לא.. מה זה יעזור? *כשהמורה מסתובב ללוח אתם צועקים ומשתוללים.? {כן כן...} לא אני כל הזמן מדברת גם שהיא לא עם הגב ללוח *אתם כאלה אנשים שכשמעצבנים אותם הם מתעצבנים? כע *אתם מאלה שאומרים: "יאללה ייאללה יאלללה.... ספר לסבתא"..לא *משתמשים הרבה בסלנג?לא אני משתמשת הרבה במילה קקהP: *משתמשים בבנג?מה זה בנג? *וצ'יטי גוואה וואה בנג? איצי קיצי יאיא טטה טטה מוקה צוקלטה יא יאP: *אתם משחקים כדורגל?לא *רואים כדורגל?לא אוהדים מישו מכדורגל?לא *אוהב/ת מפורסם/ת כלשהוא/היא?לא לא יודעת לפחות.. אולי כן ולא עולה לי בראש כרגע *יש ליד הבית שלכם עץ גדול שמפריע?לא *הפח מחוץ לבית גדול או אלף קטנים? יש לנו איזה 15 פחים בחדר פחים של הבנין(אנחנו 18 קומות) *כמה רמקולים למחשב יש לכם?2 *אתם נדיבים?תלוי במצב רוח *אתם קמצנים?לא *יש לכם זיפים במקרה? אני בת:/ *ולכן יש שערות ברגליים? כרגע לא..:) *אל תתדאגו זה סקסי שערות ברגלים לבת? *אוהבים שיוצא לכם דם?כע אני אוהבת את הצבע לא הכאב *אוהבים שאחד האברים בגוף מתחיל לרטוט? לא זה מעצבן *אוהבים לשחק בשער?תלוי אם אני נבוכה *ולאכול אותו? פעם.. הפסקתי *אוהבים שמישו אומר לכם וואו איזה אוזניים!!אף פעם לא אמרו *אוהבים סןכריות טופי בטעם לימון? כעע *כמה זמן הליכה מהבית שלכם לביצפר?לאיודעת זה 20 דקות נסיעה *כמה תלמידים יש לכם בביצפר? 1000+ *כמה אתם מכירים? . את השכבה ועוד כמה קרה לכם ש..{ותאריכו אני רוצה סיפורים!!}החלקתי על הטוסיק:/ *זרקתם את הזבל וקפץ עליכם יצור כגון חתול חיפושית? לא * שמורה קילל אתכם?לא *שברתם משו? דברים כן.. משהו בגוףלא *כתבתם עם עיפרון יותר מידי מחודד והשפיץ קפץ לכם לעין?לא *זרקתם משו מעצבים והוא חזר עליכם?כע *נרדמתם באמצע ארוחה?כע *שלולית על הכרית אחרי הלילה?לא *כמעט יונה נתקעה בכם?לא *חירבנה עליכם יונה?לא *נשרף בית קרוב אליכם?לא *קרקרה הבטן כלכך חזק עד שחשבו שעשית פלוץ?לא *הכיסא זז טיפה ואז זה נשמע כמו פלוץ כן *שמעתם קול מוזר שאף אחד לא שמע חוץ ממכם?כן *דיברתם מתוך שינה כן *שהגבהתם את הרמקולים יותר מידי ולא הבחנתם ואז פתאום "וורואראכגכטוקרי" כזה חזק?! כן *שראיתם סרט ואז דיברתם אל הטלוויזיה כאילו שמישו יישמע אותכם?כן *שהלכתם עם מישו ברחוב כן *ואז הוא נעלם ואתם דיברתם לאוויר?כן *שמישו אמר לכם "אתה קוקוריקו אתה.."לא *שבאתם להכניס את המזלג או הכפית לפה ואז זה נתקע באף או בלחי?כן העדפות: *תשחץ תשבץ תפזורת סודוקו?סודוקו *פיל או אתון?פילל *דיסקוטק או מדגישומטק?שמישהו יגיד לי סוף סוך מה זה מדגישומטק *ים או יבשה?יםםםםם *מחשב או טלוויזיה?מחשב *אחותך או אחיך?אחי כרגע אחותי פעם.. זה מתחלף *צימר בצפון או מלון באילת? צימר בצפון *צפון או דרום? דרום *שפה מועדפת?עברית ואז אנגלית *אנגלית או מתמטיקה?אנגלית *שוקולד מריר או חלב?מריר *אצבע משולשת לכיוון למעלה או נופל?לא עושה אצבע משולשלת *שעיר או חלק? חלקק *לימודים או חופש?{חעע}חופש *פיפי או קקי?פיפי *שוקולד אגוזים שוקולד תמרים או שוקולד שוקולד?שוקולד שוקולד *נסטלה או השחר?נסטלה *מטבח או סלון?מטבחP: *כף יד או הגב של היד? כף יד *שער או קרחת?שער *חיבוק או נישוק?חיבוק *תרנגול רגיל או תרנגול הודו?רגיל *שווארמה או פרגיות?כלום.. צימחונית *פיצה או פלאפל?פלאפל *אמריקה או ארופה?אמריקה *הנאצים או היהודים?יהודים *חתתול או כלב?כלבבבב *פרעוש או השיניים של סבא? פרעוש *השיער של סבתא או מלאך המוות?שיער של סבתא *ספר בהיסטוריה או תרגילים במתמטיקה?ספר היסטוריה *לישון או לקום?לישון *לצחצח שיניים או לצחצח נעליים? שיניים *לשטוף פנים או לשטוף ידיים פנים

עונהה

מה תעשו אם... *החלון של החדר לא נפתח וחם רצח- אממ...מזגן? מאוורר *הארטיק נמס- אלקק אותו מהר מהר *מישו יגיד לכם "מה השעה?" "אין לי שעון" *יכאב לכם הבטן?-מתי? *אין לכם גרביים בארון?!- לאאא זה כל כך מעצבןן אני חייבת גרביים חדשות! *יהיה שביתה?- הייתה =] *מישהיא או מישהוא ערס/ית בא/ה אליכם: "הלוו מאה שקל אחרת הלך הפרצוף..-לאא *בחור/ה הכי מאמי שראיתם בעולם שואל/ת אותכם :"מה השעה?"- אין לי שעון *הבית נהפך לבית משוגעים-אם אז לא ידעתי מה לעשות גם עכשיו אני לא אדע *התה חם אבל אתם צמאים!!..-אשתה אותו *תראו 20 שקל ברחוב?-ארים אותם ואלך לקנות לי סנדוויץ' *תראו כלב גוסס ברחוב?-אקח אותו לוטרינר *קבצן יילך אחריכם ויתחנן?-אם יהיה לי כמה שקלים לתת לא, אז אני אתן *הלכתם בגשם ואתם שיא הרטובים?-אמשיך ללכת הביתה.....? *מישו ייפול לרגליים שלכם ויחזיק אותם חזק?-אני אעיף אותו חזק *תשמעו באמצע הרחוב?-לשמוע מה? *תראו קליפת בננה באמצע מסדרון בית הספר?-חחחחח אחכה שמישהו יחליק *הרמקול במחשב ישמיע לכם %$^$%&? אכבה את הרמקול *תסתכלו במראה ותראו שהשיער קצת מבולגן?-הרבה קרם ואז אאסוף אותו לעגבנייה *יישאלו אותכם "אתם באים לפה הרבה?"-באתי..עכשיו כנראה אני אתחיל לצמצם *אני יגיד לכם שאני אוהב אותכם? - גם אני! *ידיד/ה קרוב/ה שלכם יגיד לכם "אני מאוהב/ת בך"?- אממ תלוי מי =] *אמא שלכם תגיד לכם "למה רק לי למה למה רק לייייי..."- כי את מיוחדת *סיני יקפוץ עלייכם ברחוב ויגיד לכם "פווה נה חווה נה ווה!!" {{חיחיחי}} פוננה וווההה ברר שוקלךמפהחליי *יהיה לכם יומולדת ואף אחד לא מראה שום תכנונים..?-אהיה עצובה =[ *אם.. אם... אמאמא של כולם חמודה!! נכון!! על עצמכם: *זכיתם במדליה? בערך... *הקאתם פעם? ברור *יש לכם קרוקס? לא =/ *יש לכם שוקס? לא *שיחקתם פעם במונופול? חח בכל הסוגים *נתתם למישו אגרוף?-נראה לי... *חטפתם?-אה? *אתם מוציאים לשון לפעמים שאתם לא שמים לב?-כשאני לא שמה לב?? לא *כוססים ציפורניים?- וגאה בזה!! *נושכים את השפה?-אפקורס *קוראים ספר או עיתון בשרותים?- לא.. *שהאינטרנט זז לאט אתם דופקים על המקלדת? חחח ברור, ובעטת במחשב *כשהמורה מסתובב ללוח אתם צועקים ומשתוללים.? {כן כן...}- לא ממש *אתם כאלה אנשים שכשמעצבנים אותם הם מתעצבנים?-מאדדד *אתם מאלה שאומרים: "יאללה ייאללה יאלללה.... ספר לסבתא"..- אממממ בערך *משתמשים הרבה בסלנג?- חח כה *משתמשים בבנג?- לא *וצ'יטי גוואה וואה בנג?- שופה כלה מיאה *אתם משחקים כדורגל?-שיחקתי פעם *רואים כדורגל?-רק את המונדיאל אוהדים מישו מכדורגל?- לא אל תגזימו *אוהב/ת מפורסם/ת כלשהוא/היא?-דרייק בל
*יש ליד הבית שלכם עץ גדול שמפריע?- היה וכרתו אותו *הפח מחוץ לבית גדול או אלף קטנים?-שלושה גדולים *כמה רמקולים למחשב יש לכם? שניים... *אתם נדיבים? לפעמים *אתם קמצנים? לפעמים *יש לכם זיפים במקרה? *ולכן יש שערות ברגליים? הו הוו יער אני פותחת פה *אל תתדאגו זה סקסי - ברור, ואני הסבתא של כיפה אדומה *אוהבים שיוצא לכם דם?- בעכס לא *אוהבים שאחד האברים בגוף מתחיל לרטוט?-חחח כן זה מגניב *אוהבים לשחק בשער?-מצאתם את מי לשאול...את המלכה בזה! *ולאכול אותו?-אוקיי, לא *אוהבים שמישו אומר לכם וואו איזה אוזניים!!- אף אחד לא אמר לי... *אוהבים סןכריות טופי בטעם לימון?-כןןן *כמה זמן הליכה מהבית שלכם לביצפר? 18 דקות.. *כמה תלמידים יש לכם בביצפר? מאיפה לי? *כמה אתם מכירים? .- מאיפה לי? קרה לכם ש..{ותאריכו אני רוצה סיפורים!!} *זרקתם את הזבל וקפץ עליכם יצור כגון חתול חיפושית?- וואי כןןן אני חשבתי שאני עומדת למות!! אני באה לפח של סבתי היקרה פותחת אותו ופתאום קפץ משם חתול אני כמעט התעלפתי! * שמורה קילל אתכם?- אמרו לי סתמי, זה נחשב? *שברתם משו?- ברור, שברתי את הזכוכית מגדלת של המעבדה שלנו מול כל ההורים והילידם והמורותת!! זה היה ממש ממש מביך. גם פעם אחת רציתי לקחת צלוחית מהמדף הגבוה וכל שלושת המדפים מתחתיו והוא, נפלו והכל נשבר שם *כתבתם עם עיפרון יותר מידי מחודד והשפיץ קפץ לכם לעין?- לא.. *זרקתם משו מעצבים והוא חזר עליכם?- חחח יש מצב לא זוכרת *נרדמתם באמצע ארוחה?-גם לא זוכרת *שלולית על הכרית אחרי הלילה?-הו הוו! בריכה פתחתי שם *כמעט יונה נתקעה בכם?- חחחח כמובן אבל לא זוכרת מה בדיוק קרה *חירבנה עליכם יונה?- כןןןן פעמיים ברציפותת!!! גועל נפשש *נשרף בית קרוב אליכם?-לא *קרקרה הבטן כלכך חזק עד שחשבו שעשית פלוץ?-לא זכור לי *הכיסא זז טיפה ואז זה נשמע כמו פלוץ- חח ברור, ואז ניסיתי להזיז אותו עוד פעם ככה שיראו שזה לא היה פלוץ. *שמעתם קול מוזר שאף אחד לא שמע חוץ ממכם?- כל כך הרבה פעצים!! להשתגע מזה, או שכולם חרשים, או שהאזניים שלי מצפצפות *דיברתם מתוך שינה- לא ידוע לי *שהגבהתם את הרמקולים יותר מידי ולא הבחנתם ואז פתאום "וורואראכגכטוקרי" כזה חזק?! - חחח כן לצערי *שראיתם סרט ואז דיברתם אל הטלוויזיה כאילו שמישו יישמע אותכם?- ברור, כל הזמן בטלנובלות *שהלכתם עם מישו ברחוב *ואז הוא נעלם ואתם דיברתם לאוויר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי שכה *שמישו אמר לכם "אתה קוקוריקו אתה.."- לא, אבל בחודשיים האחרונים, לא מפסיקים להגיד לי שאני טיפשה. *שבאתם להכניס את המזלג או הכפית לפה ואז זה נתקע באף או בלחי?- כן, וזה כאב! העדפות: *תשחץ תשבץ תפזורת סודוקו?- לא *פיל או אתון?-פיל *דיסקוטק או מדגישומטק? דיסקוטק *ים או יבשה? יםםם
*מחשב או טלוויזיה?- מחשב *אחותך או אחיך?-אחותך *צימר בצפון או מלון באילת?- מלון באילתתת *צפון או דרום?- צפון =] (וכן, אני יודעת שזה סותר) *שפה מועדפת?ספרדית *אנגלית או מתמטיקה?- אממממ באנגלית אני נכשלת בלי סוף, ובמתמטיקה במבחן האחרון קיבלתי "אין ציון" אז באמת שאין לי מושג. *שוקולד מריר או חלב?- חלבב *אצבע משולשת לכיוון למעלה או נופל?- למעלה ברור *שעיר או חלק?- משולב *לימודים או חופש?{חעע}- אממ בוא נחשוב.. *פיפי או קקי?- חחחחחחחחחחח פיפי *שוקולד אגוזים שוקולד תמרים או שוקולד שוקולד?- אגוזיםם *נסטלה או השחר?- נוטלה *מטבח או סלון?- מטבח *כף יד או הגב של היד?כף יד *שער או קרחת?- שער ברור *חיבוק או נישוק?- נישוקק *תרנגול רגיל או תרנגול הודו?- הודו *שווארמה או פרגיות?- צימחונית *פיצה או פלאפל?- ]יצה ברור *אמריקה או ארופה?- אמריקה!!! *הנאצים או היהודים?- באמת שאין לי מושג :S *חתתול או כלב? כלב *פרעוש או השיניים של סבא?- פרעוש *השיער של סבתא או מלאך המוות?- השיער של סבתא *ספר בהיסטוריה או תרגילים במתמטיקה?- תרגילים במתמטיקהה *לישון או לקום? לישון לישון לישון לישון לישון לישון לישון *לצחצח שיניים או לצחצח נעליים?- אף אחד מהם *לשטוף פנים או לשטוף ידיים?-ידיים

גליזה

New member
בוא נראה למה כדאי לדון אותך../images/Emo123.gif

מה תעשו אם... *החלון של החדר לא נפתח וחם רצח - אחפש מאוורר?
*הארטיק נמס-אתחיל ללקק את האצבעות שיהפכו לדביקי,ואת הטיפות שייזלו ממנו
וגם אתבאס טיפה אם המצב נואש
*מישו יגיד לכם "מה השעה?" אגיד לו מה השעה
*יכאב לכם הבטן?אתפתל מכאבים ואקטר לחצי עולם *אין לכם גרביים בארון?! אחפש בארונות של אחרים
*יהיה שביתה?אשבות! *מישהיא או מישהוא ערס/ית בא/ה אליכם: "הלוו מאה שקל אחרת הלך הפרצוף.." -אתפוצץ מצחוק?בעצם..ארים גבה ואלך מהמקום-.- *בחור/ה הכי מאמי שראיתם בעולם שואל/ת אותכם :"מה השעה?" אגיד לה מה השעה
*הבית נהפך לבית משוגעים-הוא כבר כזה ואני לא רואה את עצמי עושה עם זה משהו
*התה חם אבל אתם צמאים!!..אשתה בנתיים משהו אחר -.- *תראו 20 שקל ברחוב?אחמוד אותם
*תראו כלב גוסס ברחוב?אתבאס נורא ואעשה פרצוף עצוב *קבצן יילך אחריכם ויתחנן?אחפש כמה שקלונים בארנק להביא לו,או שאם הוא ייראה מזויף למדי אטען בתוקף שאני מצטערת,אבל אין לי -.- *הלכתם בגשם ואתם שיא הרטובים?ממ..אקטר ברמה מעצבנת שזה לא יאומן,ואם הבית בסביבה אחליף בגדים ואדליק את הדוד למקלחת חמה
*מישו ייפול לרגליים שלכם ויחזיק אותם חזק?מישהו יעשה דבר כזה?
*תשמעו
באמצע הרחוב?אתעלם,אלא אם כן זה נשמע משהו אמיתי ורציני *תראו קליפת בננה באמצע מסדרון בית הספר?מישהו מעוניין להרים את הגברת?
לא?אמ..-.- לא ראיתי כלום! *הרמקול במחשב ישמיע לכם %$^$%&?אני אענה לו ב %#^&%&%^& ואכבה אותו ^^ *תסתכלו במראה ותראו שהשיער קצת מבולגן?אסדר אותו
*יישאלו אותכם "אתם באים לפה הרבה?" אני אענה אם אני באה לפה הרבה P: *אני יגיד לכם שאני אוהב אותכם? אני אומר שאני אוהבת אותך בחזרה!
אלא אם כן אני שונאת אותך,אבל אני לא
*ידיד/ה קרוב/ה שלכם יגיד לכם "אני מאוהב/ת בך"?הו וואו,לא נראה לי שזה יקרה
אבל אם כן..אמ..הבה ונבחן כל סיטואציה לגופה
*אמא שלכם תגיד לכם "למה רק לי למה למה רק לייייי..." אני אשאל אותה "אמא את בסדר?
-__-" *סיני יקפוץ עלייכם ברחוב ויגיד לכם "פווה נה חווה נה ווה!!" {{חיחיחי}} אני אגיד לו "הו? 0.O" *יהיה לכם יומולדת ואף אחד לא מראה שום תכנונים..?אף אחד אף פעם לא מראה שום תכנונים
אני חיה עם זה. גם ככה בשנים האחרונות יש לי דיכאון פרה-יומולדתי -.- *אם.. אם... אמאמא של כולם חמודה!! אז אמאמא של כולם חמודה
על עצמכם:הבה נבדוק.. *זכיתם במדליה?לא *הקאתם פעם?דההה
*יש לכם קרוקס?לא *יש לכם שוקס?לא *שיחקתם פעם במונופול?כן *נתתם למישו אגרוף?לא *חטפתם?לא *אתם מוציאים לשון לפעמים שאתם לא שמים לב?חחחחחחחחחחח זה קורה לפעמים כשאני עושה מוציא לשון במסנג'ר,או..או..אחרי שאני צוחקת (יש הטוענים
) או כשאני נבוכה!! או כשהשפתיים יבשות וזה בא באינסטינקט!! *כוססים ציפורניים?בגמילה:/ *נושכים את השפה?לא הרבה,אבל לעיתים *קוראים ספר או עיתון בשרותים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק בשירותים של אבא,אם אני מבחינה בכותרת מעניינת אל מול עייני (הוא שם אותם על מכסו של פח שאינו בשימוש
) *שהאינטרנט זז לאט אתם דופקים על המקלדת?חחחחחחחחחחחחח לא! *כשהמורה מסתובב ללוח אתם צועקים ומשתוללים.? {כן כן...} לא יודעת,ענית כבר במקומי אז לא שווה
*אתם כאלה אנשים שכשמעצבנים אותם הם מתעצבנים?חחחחחחחחחחחחחחח כולם כאלה
..יותר קל לפגוע בי מלעצבן אותי *אתם מאלה שאומרים: "יאללה ייאללה יאלללה.... ספר לסבתא"..לא! *משתמשים הרבה בסלנג?כע *משתמשים בבנג?לא
*וצ'יטי גוואה וואה בנג?זה על עצמי זה???רמאי! *אתם משחקים כדורגל?פעם הייתי משחקת
*רואים כדורגל?לא,זה משעמם תחת
אוהדים מישו מכדורגל?לא *אוהב/ת מפורסם/ת כלשהוא/היא?כן *יש ליד הבית שלכם עץ גדול שמפריע?יש עץ גדול,והוא לא מפריע (גזען!-.-) *הפח מחוץ לבית גדול או אלף קטנים?גדול *כמה רמקולים למחשב יש לכם?2 *אתם נדיבים?כשיש לי לתת אני תמיד נותנת -.- *אתם קמצנים?כשאין מה לתת אין הרבה ברירות P: *יש לכם זיפים במקרה?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD לא. *ולכן יש שערות ברגליים?בתקופות של עצלות:| *אל תתדאגו זה סקסי - ואני שליטת פרס
*אוהבים שיוצא לכם דם?מתה על זה -___________- *אוהבים שאחד האברים בגוף מתחיל לרטוט?
מה?! *אוהבים לשחק בשער?כן! *ולאכול אותו?לא ממש *אוהבים שמישו אומר לכם וואו איזה אוזניים!!- קודם כללללללללללללל לא אומרים לי את זה -.- ודבר שני,עזבו את האוזניים שלי! *אוהבים סןכריות טופי בטעם לימון?סןכריות טופי בטעם לימון?
טחח סתם אמ למה לא *כמה זמן הליכה מהבית שלכם לביצפר?15 דקות לערך *כמה תלמידים יש לכם בביצפר?1600 בערך *כמה אתם מכירים?האמ....הרבה! קרה לכם ש..{ותאריכו אני רוצה סיפורים!!} {אני רוצה הרבה דברים!!
} *זרקתם את הזבל וקפץ עליכם יצור כגון חתול חיפושית?לא * שמורה קילל אתכם?קילל?לא *שברתם משו?כן *כתבתם עם עיפרון יותר מידי מחודד והשפיץ קפץ לכם לעין?מה?חלילה! *זרקתם משו מעצבים והוא חזר עליכם?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא *נרדמתם באמצע ארוחה?לא!איך אפשר להרדם באכילה?
אוכל.. *שלולית על הכרית אחרי הלילה?נאמ *כמעט יונה נתקעה בכם?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא *חירבנה עליכם יונה?
כן.היא בת יונה! *נשרף בית קרוב אליכם?לא *קרקרה הבטן כלכך חזק עד שחשבו שעשית פלוץ? ?!?!?!?!??!?! שייקום הבנאדם שזה קרה לו! *הכיסא זז טיפה ואז זה נשמע כמו פלוץ? די עם דברים מגעילים
*שמעתם קול מוזר שאף אחד לא שמע חוץ ממכם?קרה,לדעתי.. *דיברתם מתוך שינה-חצי שינה כן
*שהגבהתם את הרמקולים יותר מידי ולא הבחנתם ואז פתאום "וורואראכגכטוקרי" כזה חזק?!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברור, לכולם קורה שפתאום "וורואראכגכטוקרי" כזה חזק
*שראיתם סרט ואז דיברתם אל הטלוויזיה כאילו שמישו יישמע אותכם?
יש מצב
*שהלכתם עם מישו ברחוב -דההה
*ואז הוא נעלם ואתם דיברתם לאוויר?
האמ,לאדעת *שמישו אמר לכם "אתה קוקוריקו אתה.." אני לא תרנגולת!-.- אבל יש מצב..
*שבאתם להכניס את המזלג או הכפית לפה ואז זה נתקע באף או בלחי?חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא

גליזה

New member
המשך../images/Emo189.gif

העדפות: *תשחץ תשבץ תפזורת סודוקו?סודוקו ותפזורת.וגם תשבצי שלד!(כי אני עצלנית) *פיל או אתון?פיל *דיסקוטק או מדגישומטק?מה הקשר בין השניים?XDD *ים או יבשה?יםםםםםםםםםםם
יבשה *מחשב או טלוויזיה?מחשב-__- ,אבל הלוואי שהייתי יותר על הטלויזיה,באמאשלי *אחותך או אחיך?יש לי שתי אחיות-.- *צימר בצפון או מלון באילת?מלון באילת
צימר בצפון גם מעולה *צפון או דרום?צפון *שפה מועדפת?עברית,כי אני הכי פחות עילגת בזה
*אנגלית או מתמטיקה?
*שוקולד מריר או חלב?חלב *אצבע משולשת לכיוון למעלה או נופל?להלהלהלה! *שעיר או חלק?חלק (כל עוד לא באזור הקרפקפת
) *לימודים או חופש?{חעע} -________________- תן לי לחשוב על זה ולחזור אלייך *פיפי או קקי?דרור!
*שוקולד אגוזים שוקולד תמרים או שוקולד שוקולד?שוקולד אגוזים וגם שוקולד שוקולד (דאבל שוקולד?D:) *נסטלה או השחר?נסטלה *מטבח או סלון?
אני משוחדת לשני הכיוונים! *כף יד או הגב של היד?חחחחחחחח כף יד *שער או קרחת?שיער.. *חיבוק או נישוק?שניהם!שניהם! *תרנגול רגיל או תרנגול הודו?הודו,אני חושבת..מה זה משנה בעצם?שניהם!
*שווארמה או פרגיות?שניהם *פיצה או פלאפל?שניהם נוטה לפיצה *אמריקה או ארופה?אמריקה *הנאצים או היהודים?<_< יהודים כאילו? *חתתול או כלב?כלב
*פרעוש או השיניים של סבא?דרוררררררררררררר
*השיער של סבתא או מלאך המוות?<_< *ספר בהיסטוריה או תרגילים במתמטיקה?<_< *לישון או לקום?לישון ואז לקום?
*לצחצח שיניים או לצחצח נעליים?שיניים *לשטוף פנים או לשטוף ידיים?פנים ואם אתם אמיצים מספיק לענות על כל השאלות האלו אתם גם אמיצים מספיק לשים תמונה אז קדימה... אמיצה כן,חרוצה לא -.-

danina the 1

New member
מתחילה לענות.... ../images/Emo122.gif

מה תעשו אם... *החלון של החדר לא נפתח וחם רצח- ידליק מזגן
*הארטיק נמס- יקלל אותו וינסה להמשיך לאכול אותו *מישו יגיד לכם "מה השעה?"- אם יהיה לי כוח אז אני יענה ואם לא אז אני יעשה כאילו לא שמעתי
*יכאב לכם הבטן? יתבכן על זה שכואבת לי הבטן *אין לכם גרביים בארון?! יקח מאחותי *יהיה שביתה? ימשיך לישון עד מאוחר *מישהיא או מישהוא ערס/ית בא/ה אליכם: "הלוו מאה שקל אחרת הלך הפרצוף.."- יתחיל לבכות להגיד שאין לי *בחור/ה הכי מאמי שראיתם בעולם שואל/ת אותכם :"מה השעה?" יענה לו... *הבית נהפך לבית משוגעים- ישתגע עם כולם... *התה חם אבל אתם צמאים!!.. יקח משו אחר לשתות מהמקרר
*תראו 20 שקל ברחוב? יקח אותם *תראו כלב גוסס ברחוב? ירחם עליו ונתקשר למד"א *קבצן יילך אחריכם ויתחנן? יתן לו 2 שקל.... *הלכתם בגשם ואתם שיא הרטובים? יבוא הביתה ויחליף בגדים.... קרה לי כבר כמה פעמים
*מישו ייפול לרגליים שלכם ויחזיק אותם חזק? יבקש שיעזוב *תשמעו
באמצע הרחוב? יברח... אני נלחצת בקלות... *תראו קליפת בננה באמצע מסדרון בית הספר? יחכה שמישו יחליק עליה ויתפוצץ מצחוק... *הרמקול במחשב ישמיע לכם %$^$%&? ידפוק על המחשב ואם זה לא עוזר אז על הרמקולים *תסתכלו במראה ותראו שהשיער קצת מבולגן? ישאיר אותו ככה *יישאלו אותכם "אתם באים לפה הרבה?" כן בטח! כל הזמן אני פה....
*אני יגיד לכם שאני אוהב אותכם? יחזיר- אני גם אוהבת אותך
*ידיד/ה קרוב/ה שלכם יגיד לכם "אני מאוהב/ת בך"? ינשק אותו *אמא שלכם תגיד לכם "למה רק לי למה למה רק לייייי..." היא כל הזמן אומרת.... ובדרך כלל אני עונה באדישות משו.... *סיני יקפוץ עלייכם ברחוב ויגיד לכם "פווה נה חווה נה ווה!!" {{חיחיחי}} יגיד לו- פווה נה חווה נה ווה גם לך! *יהיה לכם יומולדת ואף אחד לא מראה שום תכנונים..? אבכה עד יאוש וקצת אחשוד.... *אם.. אם... אמאמא של כולם חמודה!! נכון! על עצמכם: *זכיתם במדליה? לא *הקאתם פעם? כן *יש לכם קרוקס? בטח.... שלא! *יש לכם שוקס? אכן כן *שיחקתם פעם במונופול? מודה באשמה
*נתתם למישו אגרוף? כן.. חח *חטפתם? כן... *אתם מוציאים לשון לפעמים שאתם לא שמים לב? לא.... זה קורה רק לך חחח *כוססים ציפורניים? כן
*נושכים את השפה? לפעמים *קוראים ספר או עיתון בשרותים? לא *שהאינטרנט זז לאט אתם דופקים על המקלדת? לא.... על העכבר *כשהמורה מסתובב ללוח אתם צועקים ומשתוללים.? {כן כן...} לא... פשוט מתחילה לדבר עם מישו... *אתם כאלה אנשים שכשמעצבנים אותם הם מתעצבנים? כן *אתם מאלה שאומרים: "יאללה ייאללה יאלללה.... ספר לסבתא".. לא... אני מאלה שמתעלמים אם זה לא מעניין ועושים עם הראש כל הזמן כן.... *משתמשים הרבה בסלנג? כן *משתמשים בבנג? לא *וצ'יטי גוואה וואה בנג? כן! *אתם משחקים כדורגל? לא *רואים כדורגל? לא אוהדים מישו מכדורגל? לא *אוהב/ת מפורסם/ת כלשהוא/היא? כןן
*יש ליד הבית שלכם עץ גדול שמפריע? בבית שלי יש עץ שמפריע.... *הפח מחוץ לבית גדול או אלף קטנים? יש גדול ויש מלא מלא קטנים של אנשים... *כמה רמקולים למחשב יש לכם? 2 *אתם נדיבים? חח נראה לי... *אתם קמצנים? לא חושבת... *יש לכם זיפים במקרה? כן.... אבל רק במקרה... *ולכן יש שערות ברגליים? מודה שכן
*אל תתדאגו זה סקסי
* אז למה אתה צוחק?!?! *אוהבים שיוצא לכם דם? במקרה שלי לא יוצא.... *אוהבים שאחד האברים בגוף מתחיל לרטוט? מאודדד!!! חחחח מה? *אוהבים לשחק בשער? כן *ולאכול אותו? הכי טעים שיש! *אוהבים שמישו אומר לכם וואו איזה אוזניים!! בטח! *אוהבים סוכריות טופי בטעם לימון? כןן יאמיי! *כמה זמן הליכה מהבית שלכם לביצפר? שעה.... *כמה תלמידים יש לכם בביצפר? הרבה! *כמה אתם מכירים? . לא הרבה... קרה לכם ש..{ותאריכו אני רוצה סיפורים!!} *זרקתם את הזבל וקפץ עליכם יצור כגון חתול חיפושית? קרה לי שזרקתי את הזבל על חתול.... הוא פשוט היה שם.... זה היה בטעות.... * שמורה קילל אתכם? אמממ לא *שברתם משו? אני שוברת הרבה דברים... כמעט שברתי היום במעבדה את הביורטה (מין מבחנה ארוכה כזאת...).. ופעם שברתי לאמא סט שלם של צלחות רק בגלל שהתלהבתי איך שזה נשבר... וגם שברתי מלא דברים... *כתבתם עם עיפרון יותר מידי מחודד והשפיץ קפץ לכם לעין? זה עדיין לא קרה לי... אבל קרה לי שהוא עף לי לתוך החולצה.... *זרקתם משו מעצבים והוא חזר עליכם? לא חחח *נרדמתם באמצע ארוחה? כן... הייתי קטנה ועייפה אז נרדמתי באמצע האוכל על הצלחת של הפסטה.... *שלולית על הכרית אחרי הלילה? חחחחח לא *כמעט יונה נתקעה בכם? לא *חירבנה עליכם יונה? לא *נשרף בית קרוב אליכם? לא *קרקרה הבטן כלכך חזק עד שחשבו שעשית פלוץ? חחחחחח לא *הכיסא זז טיפה ואז זה נשמע כמו פלוץ* לא *שמעתם קול מוזר שאף אחד לא שמע חוץ ממכם? לא *דיברתם מתוך שינה* אמממ.... לא חושבת.... *שהגבהתם את הרמקולים יותר מידי ולא הבחנתם ואז פתאום "וורואראכגכטוקרי" כזה חזק?! קרה לי ששמעתי מוזיקה ונרדמתי באוטובוס בדרך לאיזה מקום ואז היה שיר אחד והזמר פשוט צעק וקמתי מבוהלת כזה.... *שראיתם סרט ואז דיברתם אל הטלוויזיה כאילו שמישו יישמע אותכם? חחחחח כן *שהלכתם עם מישו ברחוב *ואז הוא נעלם ואתם דיברתם לאוויר? כן לצערי... *שמישו אמר לכם "אתה קוקוריקו אתה.." מה? לאא חח *שבאתם להכניס את המזלג או הכפית לפה ואז זה נתקע באף או בלחי? אממ כן... העדפות: *תשחץ תשבץ תפזורת סודוקו? תפזורת... אין לי כוח לחשוב בכל מיני דברים כאלה *פיל או אתון? פיל *דיסקוטק או מדגישומטק? מדגישומטק! *ים או יבשה? ים
*מחשב או טלוויזיה? שאלה קשה... *אחותך או אחיך? יש לי רק אחות
*צימר בצפון או מלון באילת? צימר בצפון... לא ממש אוהבת את אילת.... *צפון או דרום? צפון *שפה מועדפת? אנגלית *אנגלית או מתמטיקה? אנגלית! *שוקולד מריר או חלב? חלב *אצבע משולשת לכיוון למעלה או נופל? לכיוון למעלה *שעיר או חלק? חלק *לימודים או חופש?{חעע} אמממ... שאלה מאוד קשה! ברור שחופשש *פיפי או קקי? פיפי {וואט דה.....?!} *שוקולד אגוזים שוקולד תמרים או שוקולד שוקולד? שוקולד שוקולד *נסטלה או השחר? נסטלה *מטבח או סלון? סלון *כף יד או הגב של היד? כף *שער או קרחת? שיער *חיבוק או נישוק? נישוק *תרנגול רגיל או תרנגול הודו? רגיל *שווארמה או פרגיות? שווארמה
*פיצה או פלאפל? פיצה
*אמריקה או ארופה? אירופה *הנאצים או היהודים? יהודים... *חתתול או כלב? כלב קטן וחמוד כזה... *פרעוש או השיניים של סבא? השיניים של סבא!! *השיער של סבתא או מלאך המוות? השיער של סבתא כפרעליה! *ספר בהיסטוריה או תרגילים במתמטיקה? ספר בהיסטוריה.... |שעוד מעט נגמר!| *לישון או לקום? לישוןןן *לצחצח שיניים או לצחצח נעליים? שיניים שונאת נעליים *לשטוף פנים או לשטוף ידיים? ידיים.... יאיי סיימתי!! אחרי חצי שעה!

Ben Dor

New member
אאאאאאאאני

מה תעשו אם... *החלון של החדר לא נפתח וחם רצח-רצה בכל הבית ערומה בתקווה שיהיה לי יותר קר... *הארטיק נמס-מלקקת את הטיפות שנמסו *מישו יגיד לכם "מה השעה?" -אני יגיד לו "אתה מתחיל איתי או שאתה באמת רוצה לדעת את השעה?" *יכאב לכם הבטן?-יצרח ויצרח ויצרח ויצרח עד שיגמר לי האוויר אני יתעלף וככה לא יכאב לי *אין לכם גרביים בארון?!-יקח תחתונים יגזור אותם יתפור אותם ויהפוך אותם לגרביים *יהיה שביתה?-אני הכי ישמח בעולם עד שאני ימות *מישהיא או מישהוא ערס/ית בא/ה אליכם: "הלוו מאה שקל אחרת הלך הפרצוף.."-הלוו כפרה מאה שקל תקבל אחר שתספק אותי ולא תגמור אחרי שנגעתי בך! *בחור/ה הכי מאמי שראיתם בעולם שואל/ת אותכם :"מה השעה?"- אני יגיד לו "למרות שאתה הכי מאמי שראיתי אתה מתחיל איתי או שאתה באמת רוצה לדעת מה השעה?" *הבית נהפך לבית משוגעים-הוא כבר בית משוגעים האחים שלי הפכו מקודם לקופים *התה חם אבל אתם צמאים!!..-שותה עד שנשרף לי הגרון ואז מי שהכין לי ת'תה ידע איך להכין אותו כי יהיה לו יסוריי מצפון... *תראו 20 שקל ברחוב?-יקפוץ בכל הרחוב ויצעק מצאתי 20 שקל מצאתי 20 שקל ואני להחליף אותם בעד 50 שקל... *תראו כלב גוסס ברחוב?-יקפוץ ברחוב בכל הרחוב ויצעק מצאתי כלב גוסס מצאתי כלב גוסס ואני ינסה להחליף אותו עם חתול גוסס *קבצן יילך אחריכם ויתחנן?-אני יצתרף אליו ונעקוב אחרי אנשים ונתחנן שיתנו לנו כסף *הלכתם בגשם ואתם שיא הרטובים?-יקפוץ בקשם ובתוך השלוליות אני כבר רטובה ננצל את זה עד הסוף =] *מישו ייפול לרגליים שלכם ויחזיק אותם חזק? אני ישכב עליו ויתן לו מכות בתחת *תשמעו באמצע הרחוב?-אני ישמע באמצע הרחוב *תראו קליפת בננה באמצע מסדרון בית הספר?-יצעק לאחת הפרחות שמייקל לאויס פה ואז היא תרוץ ותחליק *הרמקול במחשב ישמיע לכם %$^$%&?אז אני ישמע %$^$%& *תסתכלו במראה ותראו שהשיער קצת מבולגן?-אני יגיד "ואווו השיער שלי נראה טוב" השיער שלי תמיד מבולגן לא קצת...ואז אני יחפש את נחמה...הכינה... *יישאלו אותכם "אתם באים לפה הרבה?"-לא אני סתם מכירה פה את כל העולם ואתמול דפקו אותי פה בשירותים ואני יודעת איפה יש שירותים נקיים... *אני יגיד לכם שאני אוהב אותכם?-מי את בכלל?? *ידיד/ה קרוב/ה שלכם יגיד לכם "אני מאוהב/ת בך"?-וואלה לא הרגשתי את זה הייתי בטוחה שאתה שונא אותי מה אתה אוהב אותי?? *אמא שלכם תגיד לכם "למה רק לי למה למה רק לייייי..."-כי את אמא וזה ההשלכה של להיות אמא תתמודדי מואהאהא *סיני יקפוץ עלייכם ברחוב ויגיד לכם "פווה נה חווה נה ווה!!" {{חיחיחי}}-אני יקפוץ עליו ויגיד לו " שמע אתה חייב ללמד אותי מה ההבדל בין סיני ליפני...ואז אני יזמין אותי לאיזה פאלפאל ישראלי *יהיה לכם יומולדת ואף אחד לא מראה שום תכנונים..?ישששששש מסיבת הפתעה... *אם.. אם... אמאמא של כולם חמודה!! אז נזיין את אמאמא של כולם על עצמכם: *זכיתם במדליה?כה וואי איפה הם באמת!? *הקאתם פעם? כה וואי איפה הוא באמת?! *יש לכם קרוקס? איכ לא מה אני גיי שלובש נעל עם חורים ויש עליו תנין מחייך? *יש לכם שוקס?אני בשוק! מזה שוקס!?!? *שיחקתם פעם במונופול? בטח ככה לימדו אותי איך מסתדרים בחיים ועובדים על כולם כשגונבים מהקופה *נתתם למישו אגרוף?חחחחחחח למי לא!? *חטפתם? לא...מה אני פות? *אתם מוציאים לשון לפעמים שאתם לא שמים לב? אני נראת לכם חולת תסמונת דאון?!?!!? מה הוללךךך!? *כוססים ציפורניים? וואי כוססים...כסיסה זה ביחד?! כסיסה היא כיססה אתמול חחח מה זאת המילה הזאת?! *נושכים את השפה? אין לי שפה...אכלתי אותה... *קוראים ספר או עיתון בשרותים? אני בנדם עסוק נראה לכם שיש לי זמן לשבת בשירותים ולקרוא ספר\עיתון....אני עושה את זה במקלחת! *שהאינטרנט זז לאט אתם דופקים על המקלדת? חחחח המקלדת שלי ברחה מרוב שהרבצתי לה... *כשהמורה מסתובב ללוח אתם צועקים ומשתוללים.? {כן כן...} חחחחחח מתי לא?! *אתם כאלה אנשים שכשמעצבנים אותם הם מתעצבנים? חחחח שדופקים לך כאפות את לא תתעצבני איזה בנדם לא יתעצבן!? *אתם מאלה שאומרים: "יאללה ייאללה יאלללה.... ספר לסבתא"..חחחחחחח קוווווווללללל *משתמשים הרבה בסלנג? כאילו דה...לא! לייק או מיי גאד מי פאקינג משתמש בסלנג? *משתמשים בבנג? הוא משתמש בי זה נחשב!? *וצ'יטי גוואה וואה בנג? מהה?!!? איפה העיברית!?!? *אתם משחקים כדורגל? כה בילדים קטנים *רואים כדורגל? לא מה אני גיי עם כיפה בגודל של פיתה דרוזית שרשום עליה נ נח נחמן (נראלי נחמן השתתף בניסוי...כל המבין יבין!!!) אוהדים מישו מכדורגל? אותך *אוהב/ת מפורסם/ת כלשהוא/היא? כה את רוני סופרסטאר היא כזאת קולית לייק או מייגאד! *יש ליד הבית שלכם עץ גדול שמפריע? שום עץ לא מפריע! *הפח מחוץ לבית גדול או אלף קטנים?יש לי פח צפרדע...אם אני ינשק אותו הוא יהפך לפח לחדר?! *כמה רמקולים למחשב יש לכם? 2 למה כמה צריך להיות!? מה זה מערכת קולנוע ביתית לייק אנלא מבינה מה הולך פה... *אתם נדיבים? מה אני העץ הנדיב?! שצריכה לתת את הכלל!? *אתם קמצנים? מה אני....אני...מה אני... *יש לכם זיפים במקרה? כה באוזן... *ולכן יש שערות ברגליים? כה יש לי יערות האמזונס ועשיתי שם ראסטות אתמול...כל הרוצה לצפות 75 שקל לשעה... *אל תתדאגו זה סקסי- הכל סקסי *אוהבים שיוצא לכם דם? חחח מה אני מזרקת דם?! *אוהבים שאחד האברים בגוף מתחיל לרטוט? כה
*אוהבים לשחק בשער?בשער של מי!? של ביתר מכבי חיפה?! *ולאכול אותו?אני לא בטוחה שאפשר לאכול אותו הוא גדול מידי! *אוהבים שמישו אומר לכם וואו איזה אוזניים!! חחח איזה אוזניים!? מה אני דמבו!? וואי אולי אני יעשה הגדלת אוזניים ואז אני יעוף! *אוהבים סןכריות טופי בטעם לימון? וואי איפה מיצרים את טופי בשם סן-כריות...בסן-קריות...בטח הכל מלא בסמים וזה לא...לא תודה *כמה זמן הליכה מהבית שלכם לביצפר?לא הלכתי את זה זה ארוך מידי... *כמה תלמידים יש לכם בביצפר? 89465784 *כמה אתם מכירים? . 894789 קרה לכם ש..{ותאריכו אני רוצה סיפורים!!} *זרקתם את הזבל וקפץ עליכם יצור כגון חתול חיפושית? שרק קפץ עלי אבל אז הוא ברח..הוא נבהל... * שמורה קילל אתכם?אף אחד לא מקלל אטותי...אני ילדת פרחים ופרפרים... *שברתם משו? שולחן... *כתבתם עם עיפרון יותר מידי מחודד והשפיץ קפץ לכם לעין? מי כותב? חח *זרקתם משו מעצבים והוא חזר עליכם? חחח מה זה בומרנג? *נרדמתם באמצע ארוחה? חחח לא אבל ישבתי על קינוח... *שלולית על הכרית אחרי הלילה? שלולית אבל לא על הכרית מואהאהאה *כמעט יונה נתקעה בכם? לא בעלו את יונה? *חירבנה עליכם יונה? רגע.....לא בלעו את יונה? *נשרף בית קרוב אליכם? החדר מדצים נחשב? *קרקרה הבטן כלכך חזק עד שחשבו שעשית פלוץ? מה אני הומלסית בלי אוכל? *הכיסא זז טיפה ואז זה נשמע כמו פלוץ? אולי...מה הבעיה עם נודים חוץ מזה שהם מסריחים עושים רעש ומרחיק אנשים?

Ben Dor

New member
המשך...

*שמעתם קול מוזר שאף אחד לא שמע חוץ ממכם? כה...המצפון שלי... *דיברתם מתוך שינה? חחח מתי לא אני יכולה לקדוח לכם מתוך שינה *שהגבהתם את הרמקולים יותר מידי ולא הבחנתם ואז פתאום "וורואראכגכטוקרי" כזה חזק?! ואז פתאום מה?? *שראיתם סרט ואז דיברתם אל הטלוויזיה כאילו שמישו יישמע אותכם? נו כה ותמיד עושים מה שאני אומרת להם...אחרי שאני רואה תסרט בפעם המיליון *שהלכתם עם מישו ברחוב?לא אני ילדה בודדה...חבר דימיוני נחשב? *ואז הוא נעלם ואתם דיברתם לאוויר? הוא תמיד באאויר... *שמישו אמר לכם "אתה קוקוריקו אתה.." מה אני תרנגולל? *שבאתם להכניס את המזלג או הכפית לפה ואז זה נתקע באף או בלחי? אנלא סטלנית עד כדי כך העדפות: *תשחץ תשבץ תפזורת סודוקו? תפזורת איזה מילים סטלניות מתפזרות בכל מקום.. *פיל או אתון?עיתון לא רושמים ככה? *דיסקוטק או מדגישומטק? מה? *ים או יבשה?ים ויבשה... *מחשב או טלוויזיה? מחשב כי הוא מחשב.. *אחותך או אחיך? אחי-ך *צימר בצפון או מלון באילת? צימר-זיונים בצפון שליטה חחח וואי נראלי עם אוספים את כמוך השפיך אפר למלות תכינרת... *צפון או דרום? צפון *שפה מועדפת?אמהרית כל הזמן הם בשוק "מה קרה מה קרה" *אנגלית או מתמטיקה?אינליש וייז בני *שוקולד מריר או חלב?מה הקשר בין שוקולד מריר וחלב? *אצבע משולשת לכיוון למעלה או נופל? מה נופל מיל מעלה? אצבע משולשת באחכסון *שעיר או חלק? חלק ממה? מפאזל? *לימודים או חופש?{חעע} חופש לייק דה *פיפי או קקי? פיפייי *שוקולד אגוזים שוקולד תמרים או שוקולד שוקולד? שוקלד... *נסטלה או השחר?השחר של מי? *מטבח או סלון? סלון *כף יד או הגב של היד? איזה גב יש לכף יד? *שער או קרחת? עוד פעם שער? שער של איזה בית? *חיבוק או נישוק? כל שעה נשיקה כל שעתיים חיבוק *תרנגול רגיל או תרנגול הודו? הודו רולז *שווארמה או פרגיות? פרגיות רולז *פיצה או פלאפל? ולנו יש פאלפאל פלאפל *אמריקה או ארופה? אמריקאקי *הנאצים או היהודים? יהודים לייק דה *חתתול או כלב?כלבלבלוב *פרעוש או השיניים של סבא?פרעוש על השיניים של סבא *השיער של סבתא או מלאך המוות?מלאך המוות הוא לא סבתא?! *ספר בהיסטוריה או תרגילים במתמטיקה? תרגילים בהיסטוריה *לישון או לקום? לישון בלי לחלום *לצחצח שיניים או לצחצח נעליים? לצחצח ריצפה *לשטוף פנים או לשטוף ידיים? לשטוף רצפה סייממתי =] טוב תקשיבו...הכל בצחוק וחוש הומור...אני לא באמת כזאת מפגרת =] מקווה שהגעתם עד הסוף ולכל אלה שהגיעו עד הסוף קבלו תמונה =]

למעלה