השאלון השבועי!

Nickita111

New member
אני

השיר השבועי -Behind these hazel eyes השיר השבועי [של הבויז]: I still הופעת השבוע:אין תמונת השבוע:
איך עבר השבוע:בסדר

my turn

~*~ השיר השבועי [הכללי]: Rollong Stones - She's A Rainbow ~*~ השיר השבועי [של הבויז]: Divine Intervention
שיר שחבל על הזמן עד כמה שהוא יפה
~*~ הופעת השבוע: אין ... :( ~*~ תמונת השבוע: ~*~ איך עבר השבוע? נחמד - אני לא רוצה לחזור לבסיס
אני רוצה להיות בבית ... טוב לי שם

עטר9

New member
אמממ גמאני...

השיר השבועי: אממממ WAKE UP של הילארי דאף... השיר השבועי של הבויז: אברי באדי ללא ספק... הופעת השבוע: אין תמונת השבוע: אין איך עבר השבוע: היה ממש ממש ממש טוב! וזה בגלל: א.היה חופש 3 ימים ב.היום היה לי יום של"ח לת"א והיה ממש ממש כיף!!!! ג.לא היה קשה מדי בבצפר...[ראו סעיפים קודמים..חחחחח]

lovenickcarter

New member
אני../images/Emo13.gif

השיר השבועי [הכללי]:אמאממ...Sean Paul - We Be Burnin
השיר השבועי [של הבויז]:Drowning
הופעת השבוע:אין
תמונת השבוע:
איך עבר השבוע?אחלה

Shiri from the block

Active member
אניייי השיר השבועי[הכללי]: ארממ, שיהיה סאמדיי של בריטני והייזל אייז של קלי.. השיר השבועי[של הבויז]: סבירייה. הופעת השבוע: איזשי הופעה ישנה של בריטני../images/Emo12.gif תמונת השבוע: בגלל היומולדת איך עבר השבוע? סבבי

עדידי15

New member
אני אני אני:../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

השיר השבועי [הכללי]: BOY של קלי קלארקסון השיר השבועי [של הבויז]: וואו אממ שייפ אוף מי הרט(אין לי כוח לכתוב באנגלית
) הופעת השבוע: הקליפ של BOY נחשב?
תמונת השבוע:חח לא יודעת למה איך עבר השבוע? בסדר...

yaeli235

New member
משהו ששמתי לב...

אתן רושמות בשיר השבועי רק שירים מהאלבום החדש.. תנסו להתעמק באלבומים הקודמים. בבקשה.

M a r i a n22

New member
אני אני אני

השיר השבועי [הכללי]:My Chemical Romance-The ghost of you השיר השבועי [של הבויז]:Crawling back to you שוב.פשוט שיר מושלם הופעת השבוע:לא ראיתי משהו מיוחד. תמונת השבוע:הלו קיטי פאנק אני אוהבת אותה איך עבר השבוע?טוב תודה:)

poster girl

New member
גם אני.. ../images/Emo9.gif

השיר השבועי [הכללי]: אין... השיר השבועי [של הבויז]: more than that!
הופעת השבוע: גם אין.. תמונת השבוע:
איך עבר השבוע? נחמד מאוד...

אניייי

השיר השבועי [הכללי]:kelly clarckson-addicted britney spears-born to make you happy ricky martin-i dont care nick lachey-your the only place השיר השבועי [של הבויז]:i stil// incomplete just want you to know הופעת השבוע::\ תמונת השבוע::{ איך עבר השבוע?רעעעעעעעעע....ראש השנה היה מעולה אבל ניסיתי לשכוח אחד שאני אוהבת ....וסבלתי ממנו כל השבועע

frackit

New member
אניייי../images/Emo140.gif

השיר השבועי [הכללי]:Ashlee Simpson-Boyfriend השיר השבועי [של הבויז]:If you want it to be good girl... הופעת השבוע:אין תמונת השבוע:רפאל נאדל(שחקן טניס) המושלם שליי איך עבר השבוע?סבבההההההההההההההההההההההההההה =]]]]]]]]

koral669

New member
קליייי ../images/Emo99.gif

אני ממש אוהבת אותה היא מזה חמודה...
(אני הכנתי)

למעלה