השאלון השבועי

necky

New member
השאלון השבועי

השבוע אני מביא את השאלות, טוב האמת את השאלות גנבתי מפורום ווסטלייף
1) מה אתם משאירים לסוף את הקרמבו עצמו או את הביסקוויט 2) מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים 3) מיהו האיש שבשבילו תסעו עד סוף העולם 4) שיר שאתם שומעים נון סטופ בלי להפסיק 5) אם היו נותנים לכם לפתוח פורום על מי היתם פותחים ?

necky

New member
שלייייי

1) מה אתם משאירים לסוף את הקרמבו עצמו או את הביסקוויט? את הביסקוויט, אבל אני אוהב את הקרמבו עצמו יותר 2) מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים ? להיות נשוי עם אהבה, זה מספיק לי 3) מיהו האיש שבשבילו תסעו עד סוף העולם ? מישהו ששווה את הנסיעה 4) שיר שאתם שומעים נון סטופ בלי להפסיק ? אין שיר, אם כבר אני שומע נון סטופ כל היום את השירים של ווסטלייף ובלו 5) אם היו נותנים לכם לפתוח פורום על מי היתם פותחים ? פותח את הפורום של אטומיק בחזרה, אבל בטח אחרי כמה ימים יסגרו אותו

sapir aloud555

New member
שלי

תודה ערפא על השאלות ..
1) מה אתם משאירים לסוף את הקרמבו עצמו או את הביסקוויט? הביסקוויט..P: 2) מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? תאמת, אנלא יודעת עדיין. 3) מיהו האיש שבשבילו תסעו עד סוף העולם? אין לי אחד כזה..עדיין. 4) שיר שאתם שומעים נון סטופ בלי להפסיק? כרגע זה I'll Stand By You. 5) אם היו נותנים לכם לפתוח פורום על מי היתם פותחים? אני חושבת שכבר עשיתי את זה ;]

תשובות

ערפפפפפפפפפפפוווווש, תודה על השאלון שגנבת י'סטילר!!!! LOL 1) מה אתם משאירים לסוף את הקרמבו עצמו או את הביסקוויט ביסקוויט 2) מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? עו''ד/פטלוגית עם דניאל+2 ילדים+כלב
..צנועה הא? 3) מיהו האיש שבשבילו תסעו עד סוף העולם? אממממ...דניאל
, למי בא לארגן לי רכב? קימבה! 4) שיר שאתם שומעים נון סטופ בלי להפסיק? כל האלבום החדש של דן, אפילו אימא שלי מתחילה לשיר.........בזיופים כן.....
5) אם היו נותנים לכם לפתוח פורום על מי היתם פותחים ? דניאל

למעלה