sapir aloud555
New member
השאלון השבועי.
הפעם אני אעשה אותו, והשאלות בעניין הפורום שלנו.. ובבקשה, כל מי שקורא פה, או פעיל פה פחות או יותר..שיענה. לפי מה שהבנתי, הרבה גולשים עזבו את הפורום לאחר שהוא נהיה פחות פעיל מבעבר. אני חושבת שאם אתה רואה שהפורום לא פעיל- אז תתרום לו ואז הוא יהיה פעיל, וזה כל האובסורד במקרים האלו, שהם מתלוננים על זה שהפורום יבש ולא עוזרים לעורר אותו.
והשאלה: הפורום לא פעיל, האם כדאי לנסות לפרסם אותו בכל תפוז כרגע, או לנסות לעורר אותו לפני כן [כמו שעדן אמרה- תודה עדן] ואז לפרסם, וכשהוא יתפרסם יותר ,לא יעזבו אנשים בגלל שהוא לא פעיל? או ביותר קצר- מה עדיף, לפרסם את הפורום קודם או לעורר אותו קודם?
שאלה שנייה: מה לדעתכם צריך להוסיף לפורום בתכנים? מאמרים, גלריות [שהסרתי, אבל אם אתם רוצים אותן חזרה אין לי בעיה..], מידע, קישורים, טאגליינס..?
שאלה שלישית: האם אתם בעד פעילות\תחרות לפרסום הפורום?
שאלה [?] רביעית: אם יש לכם הצעה, עצה, וכל דבר אחר שיכול לעזור לפורום, כתבו אותו.
שאלה חמישית: מה דעתכם על אתר לפורום? [הסבר: לפורומים מסויימים בתפוז יש אתרי פורום, כגון: פורום מריה קארי, סימס וסים סיטי, גננות..P: אתם מוזמנים לראות ולהתרשם..] תודה לעונים.
הפעם אני אעשה אותו, והשאלות בעניין הפורום שלנו.. ובבקשה, כל מי שקורא פה, או פעיל פה פחות או יותר..שיענה. לפי מה שהבנתי, הרבה גולשים עזבו את הפורום לאחר שהוא נהיה פחות פעיל מבעבר. אני חושבת שאם אתה רואה שהפורום לא פעיל- אז תתרום לו ואז הוא יהיה פעיל, וזה כל האובסורד במקרים האלו, שהם מתלוננים על זה שהפורום יבש ולא עוזרים לעורר אותו.