השאלון השבועי.

sapir aloud555

New member
השאלון השבועי.

הפעם אני אעשה אותו, והשאלות בעניין הפורום שלנו.. ובבקשה, כל מי שקורא פה, או פעיל פה פחות או יותר..שיענה. לפי מה שהבנתי, הרבה גולשים עזבו את הפורום לאחר שהוא נהיה פחות פעיל מבעבר. אני חושבת שאם אתה רואה שהפורום לא פעיל- אז תתרום לו ואז הוא יהיה פעיל, וזה כל האובסורד במקרים האלו, שהם מתלוננים על זה שהפורום יבש ולא עוזרים לעורר אותו.
והשאלה: הפורום לא פעיל, האם כדאי לנסות לפרסם אותו בכל תפוז כרגע, או לנסות לעורר אותו לפני כן [כמו שעדן אמרה- תודה עדן] ואז לפרסם, וכשהוא יתפרסם יותר ,לא יעזבו אנשים בגלל שהוא לא פעיל? או ביותר קצר- מה עדיף, לפרסם את הפורום קודם או לעורר אותו קודם?
שאלה שנייה: מה לדעתכם צריך להוסיף לפורום בתכנים? מאמרים, גלריות [שהסרתי, אבל אם אתם רוצים אותן חזרה אין לי בעיה..], מידע, קישורים, טאגליינס..?
שאלה שלישית: האם אתם בעד פעילות\תחרות לפרסום הפורום?
שאלה [?] רביעית: אם יש לכם הצעה, עצה, וכל דבר אחר שיכול לעזור לפורום, כתבו אותו.
שאלה חמישית: מה דעתכם על אתר לפורום? [הסבר: לפורומים מסויימים בתפוז יש אתרי פורום, כגון: פורום מריה קארי, סימס וסים סיטי, גננות..P: אתם מוזמנים לראות ולהתרשם..] תודה לעונים.

שב''ש

הייייייייייי........... ראית איך קברו את ערפאק? מסכן
1. לעורר? ניסינו כבר...לא ממך הלך הא?...עדיף לפרסם אותו....תלוי באילו פורמים/קומונות.......והמבין יבין.... 2. מאמרים!!!!!, גלריות!!!!!!!!!!!, מיידע!!!!!! לינקס!!!!!!!!!! וכל מה שיעלה על רוחך הנאה 3. לפרסם את הפורום בקומונת ופורמים נורמלים..... 4. אפשרי, מיכאל יכול לעזרו בזה (=מיכאל=סוניק) שב"ש ושבוע טוב לכל הקוראים כאן.

sapir aloud555

New member
../images/Emo105.gif

אני מאוכזבת, אני יודעת שיש בפורום המון קוראים שלא מגיבים. בבקשה, רק עכשיו. תגיבו..אני זקוקה לתשובות שלכם.

Eden McFadden

New member
עונה על השאלון...

שאלה ראשונה: הפורום לא פעיל, האם כדאי לנסות לפרסם אותו בכל תפוז כרגע, או לנסות לעורר אותו לפני כן [כמו שעדן אמרה- תודה עדן] ואז לפרסם, וכשהוא יתפרסם יותר ,לא יעזבו אנשים בגלל שהוא לא פעיל? או ביותר קצר- מה עדיף, לפרסם את הפורום קודם או לעורר אותו קודם? אני דבקה בגרסה הראשונה שלי, שצריך לעורר את הפורום ורק אח"כ לפרסם אותו.
שאלה שנייה: מה לדעתכם צריך להוסיף לפורום בתכנים? מאמרים, גלריות [שהסרתי, אבל אם אתם רוצים אותן חזרה אין לי בעיה..], מידע, קישורים, טאגליינס..? לדעתי, צריך להחזיר את הגלריות.
שאלה שלישית: האם אתם בעד פעילות\תחרות לפרסום הפורום?
שאלה [?] רביעית: אם יש לכם הצעה, עצה, וכל דבר אחר שיכול לעזור לפורום, כתבו אותו. אם אפשר, לשלוח מסרים לכמה שהיו כאן עד לא מזמן ונטשו אותנו. זה במת מוזר שהם עזבו מבלי לומר מילה.
שאלה חמישית: מה דעתכם על אתר לפורום? [הסבר: לפורומים מסויימים בתפוז יש אתרי פורום, כגון: פורום מריה קארי, סימס וסים סיטי, גננות..P: אתם מוזמנים לראות ולהתרשם..] תודה לעונים. אני לא כל כך הבנתי למה הכוונה, אז... וואטאבר, אני מסכימה. אבל איך עושים את זה?

sapir aloud555

New member
אז ככה,

שלחתי מסרים לכל מי שהיה בפורום בעבר, כבר עשיתי את זה פעמיים. פעם ראשונה זה היה לפני שנכנסתי לניהול ,כי פחדתי מאוד שהפורום יימחק. וזה לא עזר כל כך, אז החלטתי לנסות את מזלי בניהול הפורום. הפעם השנייה הייתה קצת אחרי שנכנסתי לניהול, הפורום היה בתקופה חזקה, הרבה הודעות ושרשורים מקופלים..אז אמרתי לעצמי, אם הם לא חזרו בגלל המצב שהיה קודם בפורום, סביר להניח שאם הפורום במצב טוב כרגע, הם יחזרו. עברתי על כל הארכיון כדי לחפש כל מי שהיה בפורום בעבר, חלק החזירו לי תשובה, חלק התעלמו. כמה אמרו לי "אין בעיה ,אני אחזור, רק תני לי לינק" שמתי להם, וזהו, לא חזרו. חלק ענו לי "אני כבר לא מעוניינ\ת בהם כמו בעבר" וחלק אמרו "אין בעיה, אני חוזר\ת" אלו שהיו בעד לחזור היו בפורום, ועזבו שוב. אני לא מבינה למה זה קורה.. ובקשר לאתר פורום..כמו שבונים אתר ולפעמים יש בו פורום, לנו יהיה פורום ויהיה בו אתר..
עכשיו יותר מובן? ואם כבר מדברים על אתרים, האתר שהתכוונתי לבנות מלפני כמה חודשים, הפסקתי לבנות אותו, התייאשתי, ומעכשיו אני אעבוד על בניית האתר לפורום. כך שיהיו הרבה יותר גולשים..:] איך עושים אתר פורום? זה כבר תלוי בהנהלת תפוז ובמנהל הפורום ;]

Eden McFadden

New member
סבבה, זה נשמע לי טוב

אז אני מסכימה לגבי בניית האתר. ואני רוצה לשנות תשובה אחת שלי... אני חוזרת בי, ואני חושבת שעדיף להתחיל לפרסם את הפורום.

sapir aloud555

New member
את רוצה שאני אענה?

אני חושבת שאני צריכה לדעת את דעות הגולשים לגביי מה שהולך כאן בפורום [ולצערי לא הולך הרבה..] ולהחליט מה לעשות..

ליאוריש

New member
לדעתי

1-כדאי לפרסם אותו בתפוז כי התעוררות כבר עשית כמה פעמים לפי מה שראיתי.... 2-ועוד איך להוסיף זה מראה המון אחד על עניין, שניים זה מראה שיש מידע על הלהקה ועל הפורום. צריכה להחזיר או להוסיף גלריות מאמרים....טאגליינס זה דבר טוב (אנשים אוהבים את זה מאוד) וקישורים זה חשוב מאוד... 3-לא יודע אם צריך פעילות או תחרות זו יותר כמו שמפרסמים בשער תפוז וכדומה על הפורום אי אפשר להציק לאנשים... נגיד אם תפרסמי בפורומים שונים זה אולי ירתיע אנשים כי יש להם רגישות לפורום שלהם... צריך פרסום קליל וקולע, כמו שאומרים....צריכה כותרת טובה כדי שהפורום יגיע לשער תפוז... 4-אין לי עוד הצעות כרגע כי הצעתי בשאלות למעלה מה שאני חושב, אני אחשוב עוד כי חשוב לי לעזור לך ולפורום. 5-לא צריך אתר פורום כי יש כבר את הפורום אני חושב ואפשר להעלות כאן מספיק מידע כמו עם אתר....וככה רוב העבודה תתרכז בפורום ולא באתר, כי מה שצריך עזרה זה הפורום. מקווה שהכל יסתדר והפורום יחזור לחיות.... אני אשמח לכתוב כאן כמה שיותר כדי שהוא לא ייעלם... ואשמח לתת לך מידע על מכירות ומידוויקס כמה שיותר ליאור

necky

New member
מנסה לעזור

והשאלה: הפורום לא פעיל, האם כדאי לנסות לפרסם אותו בכל תפוז כרגע, או לנסות לעורר אותו לפני כן [כמו שעדן אמרה- תודה עדן] ואז לפרסם, וכשהוא יתפרסם יותר ,לא יעזבו אנשים בגלל שהוא לא פעיל? או ביותר קצר- מה עדיף, לפרסם את הפורום קודם או לעורר אותו קודם? לפי נסיוני מפורום אטומיק(ז"ל) אני חושב שקודם צריכים להעיר את הפורום ואחר כך לפרסם כי ניסיתי לפרסם את הפורום של אטומיק לפני שהערנו אותו ואנשים פשוט היו באים אומרים שלום ונעלמים אז קודם צריכים להעיר אותו. שאלה שנייה: מה לדעתכם צריך להוסיף לפורום בתכנים? מאמרים, גלריות [שהסרתי, אבל אם אתם רוצים אותן חזרה אין לי בעיה..], מידע, קישורים, טאגליינס..? צריכים להחזיר את הגלריות, ולעדכן את העמוד הראשי, וגם מידע וקישורים לא יזיקו ובקשר לטאגליינס אין לי מושג מה זה שאלה שלישית: האם אתם בעד פעילות\תחרות לפרסום הפורום? בטח שבעד, זה דבר שיעזור מאוד בקידום הפורום, ואפילו שיש סיכוי שתפוז יפרסמו את זה בדף הראשי שאלה [?] רביעית: אם יש לכם הצעה, עצה, וכל דבר אחר שיכול לעזור לפורום, כתבו אותו. אפשר להמשיך את השאלון השבועי ולהתחיל לשחק משחקים כמו שאני עושה למשל בפורום ווסטלייף עם השירים, זה יעזור קצת להעיר את הפורום שאלה חמישית: מה דעתכם על אתר לפורום? [הסבר: לפורומים מסויימים בתפוז יש אתרי פורום, כגון: פורום מריה קארי, סימס וסים סיטי, גננות..P: אתם מוזמנים לראות ולהתרשם..] בינתיים אתר לפורום לא צריך כי קודם צריך להתרכז אך ורק בפורום ואחרי שיהיו פה מספיק אנשים והפורום יהיה פעיל אז נתחיל לחשוב על אתר לפורום.

תשובות../images/Emo136.gif

קודם לנסות להעיר, ואם לא הולך, אז לפרסם:)
את המאמרים והגלריות
תחרות עם פרסים תעזור מ-א-ו-ד
הרבה תחריות, חדשות, ומשמתמשים בפורום:) וגם פעילות רבה:)
אתר לפורום, אני אפילו מוכנה לעזור, אני טובה בהטמל:)

למעלה