השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: שבוע טוב אנשות

שליי ../images/Emo192.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: let love in/ כנסיית השכל - אלבום השבוע: פלאפון - סרט השבוע: -- - ספר השבוע: -- - האדם שעשה לכם את השבוע: כמה וכמה ילדים מהשכבה שלי - משפט השבוע: "חיים שלי, את" - דבר שהשגתם השבוע: :X - מאכל השבוע: מסטיקים - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הממ לא היה משהו מיוחד - משהו שהרס את השבוע: כלום
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בלומפילד יום ראשון, יומולדת לידיד ויום בעקבות לוחמים ברביעי ויומולדת לחברה בחמישי :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיקרה מה שקרה בטיול שנתי
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כוללללם חח סתם: - תמונת השבוע: מחר אם יהיה לי כוח.. שבוע טוווב :)

שלי :]

השבוע שעבר: לא היה נחמד - שיר השבוע: אין - אלבום השבוע: --- - סרט השבוע: ---- - ספר השבוע: --- - האדם שעשה לכם את השבוע: יאנוש - משפט השבוע: "אמא אני לא מרגישה טוב ".. - דבר שהשגתם השבוע: מחלה - מאכל השבוע: כדור - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כלום - משהו שהרס את השבוע: אני חולההההה השבוע שבפתח: אמן שיהיה טוב - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיחה עם בן דוד שלי שגר בחו"ל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאבריא - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא אכפת לי מי אבל שאני יהיה בריאה קודם סתם: שיהיה לכולנו שבת שלום! - תמונת השבוע:

loves me NOT

New member
../images/Emo107.gif עונה אחרי הרבה זמןן

השבוע שעבר: חרא - שיר השבוע:סולמייט - אלבום השבוע:
- סרט השבוע:ביג מאמא - ספר השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:סיוון אחותי הגדולה
- משפט השבוע:על זונה לא מאיימים עם זין - דבר שהשגתם השבוע:סייד ליפ - מאכל השבוע:לא אוכלת לא יכולה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הסיידליפ - משהו שהרס את השבוע:הצעקות של אבא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:טיול שנתי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אפיל את זיו מהצוק - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ניקי סתם: - תמונת השבוע:אני מעלה תמונה שלי עם הסייד הסקסי

למעלה