השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: שבת שלוום :)

שלי...

נענה כבר על השבוע הזה
השבוע שעבר: - שיר השבוע: הלב שלי/ אייל גולן.. כמה יוסי/ ברי סחרוף - אלבום השבוע: פלאפון חח - סרט השבוע: היומן - ספר השבוע: היומן - האדם שעשה לכם את השבוע: ל"ל
- משפט השבוע: "אם שחקן היה עושה לך ככה, מה היית עושה לו?" - דבר שהשגתם השבוע: עוד זוג נעליים לאוסף P: - מאכל השבוע: מסטיקים - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כל השבוע היה טוב ביותר - משהו שהרס את השבוע: כלום
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המממ שומדבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שריאל תחזור לנצח סוף סוף - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם סתם: - תמונת השבוע:

שלי

השבוע שעבר: שיעמום - שיר השבוע: - אלבום השבוע: אלבום של תאקט - סרט השבוע: - ספר השבוע: הגל. אבל עוד לא התחלתי לקרוא בכלל - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: "בים המלח יש דגים טעימים" נחם מחיוננית - דבר שהשגתם השבוע: עבודה בזבל..ואיזה מיפגש במועצה - מאכל השבוע: היה יותר מידי.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא ראיתי את הבצפר [וגם את חדרה] שבוע שלם.. איזה כיף - משהו שהרס את השבוע: הייתי קצת חולה השבוע שבפתח: אילת אולי.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להגיע לאילת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאור תביא לי את השמן של הגזר והקוקוס וכל זה.. לשיזוף כי גם ככה לא צריכה אותו - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וואלה לא יודע.. סתם: - תמונת השבוע:

אתה באמת חושב שאני אביא לך את השמן שיזוף

המדהים שלי?
חחחח סתם בוא קח אותו היום או מחר, כי כל שאר השבוע אני לא ישנה בבית :)

למעלה