השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע:

רותמושע

New member
שליייי

השבוע שעבר: - שיר השבוע:WITH YOU - אלבום השבוע:------ - סרט השבוע:------- - ספר השבוע:סלמנדרה - האדם שעשה לכם את השבוע:רונקי שלייייי!!!!!!!!!!XD - משפט השבוע:"אני לא רוצה לשמוע בכלל על זה שאת מתכוונת לעזוב!!" - דבר שהשגתם השבוע:חבר..P: ונזםםםםםםםםםםםםם - מאכל השבוע:מממממ....אוכל שבת של אמא... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:רוניל'ה בא!!!!!!!!!!!!!!!!!!P: - משהו שהרס את השבוע:אמא שלי רוצה שאני יעזוב את הכושר אקסטרים)': השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ממממ...לשום דבר נראה לי... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שסוסוף אני יוכל להחליף את העגיל הרפואי ולשים עיל נורמלי שלא נראה כמו בנייןןP: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ממממ....לא יודעתתת...בואו נחשוב לבדדד..חחח

שלי :) אחלה שבוע בעולם!

השבוע שעבר: היה נחמד ביותר!! - שיר השבוע: רבותי ההיסטוריה חוזרת.. - אלבום השבוע: --- - סרט השבוע: ---- - ספר השבוע: "מתי אתה חוזר?" - האדם שעשה לכם את השבוע: האאא.. - משפט השבוע: חחח בואו נחשוב.. " תסתכלי על האריזה.. רשום מייד אין יזראל".. - דבר שהשגתם השבוע: האא.. 95 במתמטיקה אחרי 34 - מאכל השבוע: הא.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: קבוצה חדדשה לחלוטין!! והצגה היוםם.. מהממת! - משהו שהרס את השבוע: לא ממש.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שעוד חניכים ישלמו לתל חי ויהיו עוד מלא אחריהם.. חחח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ציון טוב במתמטיקה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: האאא... שנירוש סתם: שבת שלום לכולם!

yanushhh

New member
שלי :)

השבוע שעבר: - שיר השבוע: שרון כרמי -איך שהלב - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: סיכומים במחשבת ישראל..... - האדם שעשה לכם את השבוע: מיכלי הנשמה שלי... - משפט השבוע: "זז לא זמן" ו-"מה את כולך חושה" - דבר שהשגתם השבוע: בושם חדש :) - מאכל השבוע: הסלט היום במסעדה עם מיכל... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היציאה היום עם מיכל.... - משהו שהרס את השבוע: כל המבחנים בבצפר ובמיוחד הבוחן באנגלית... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת לקנות תחפושת לפורים.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתהיה שביתה ולא יהיו לי מבחנים יותר....חחחח - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממממממ לא מגלה......

שלי ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: אלייך/ משה פרץ - אלבום השבוע: פלאפון... - סרט השבוע: שחקי אותה מותק - ספר השבוע: לא קראתי - האדם שעשה לכם את השבוע: כל השכבה שלי - משפט השבוע: "איזה שווה הוא.. הייתי זורמת איתו בטיול שנתי"
- דבר שהשגתם השבוע: המממ P: - מאכל השבוע: כל סוג אפשרי של וודקה חח - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: טיול שנתייייייי - משהו שהרס את השבוע: אממ כלום :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שימשיך הקיץ הזה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ------- - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני במילא אראה אותו אז מזה משנה? סתם: - תמונת השבוע:

שלי...

השבוע שעבר: כלום דבר מעניין.. חוץ מקצין מבחן - שיר השבוע: אני אטפםס את ההר.. מוקי - אלבום השבוע: לא זוכר את השם שלו.. של אינפקטד משרום - סרט השבוע: אקס מן 2.. והאחים גרין למבוגרים בלבד - ספר השבוע: לא קראיתי ספר מאז 1994 - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: האקס החדש... ותעודת זהות... - מאכל השבוע: לא אכלתי דברים ממש מעניינים.. טוסט עם גבינה בעיקר. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אני בן 16... - משהו שהרס את השבוע: לא היה כזה. למרות שספיר מכחישה את זה שהיא חייבת לי לאפה שווארמה השבוע שבפתח: תלחי... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לתלחי ליראות את כל החברה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיפול טיל על הבצפר מתי שאני יהיה בתל חי.. אמן אמן - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סוד כמוס לפרה ולסוס סתם: למה פילה ואריה נכנסו למערה ויצאו שלוש? - תמונת השבוע:

למעלה