השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: שבת שלווום

שלייייייייי

השבוע שעבר: היה מדהים ומעייף.. - שיר השבוע: הקדוש ברוך הוא.. אנחנו אוהבים אותך.. הקדוש ברוך הוא.. אנחנו אוהבים אותך.. חחחח עזבו.. ריקוד חסידי של ההופעה ביום שבת..!! :) [היום] - אלבום השבוע: אלבום "רויטל" חחח P: - סרט השבוע: האאא הדיוידי של הפעימות בשביל תרגול תרגול תרגול.. - ספר השבוע: האא אין - האדם שעשה לכם את השבוע: קבוצת קברט! - משפט השבוע: "הקדוש ברוך הוא.. אנחנו אוהבים אותך .. אתה אוהב אותנו?? תן לנו לצאת מפההההההה" - דבר שהשגתם השבוע: אחלה הופעה.. ואולי חבר! - מאכל השבוע: ביסקווטים בהופעה! :):) - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הופעה הופעה הופעה.. - משהו שהרס את השבוע: האאא שיחה פרטית שהתגלתה... אבל עבר השבוע שבפתח: יהיה כיף! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נראאה לי שיש טיול.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: האא שהשיעור עם טל מחר ייתבטל.. אין לי כוח אליה.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ירינוששששש סתם: שיהיה לכולם אחלה שבוע!!!!! ושהשבוע שהיה לייחזור שוב ושוב ושוב.. [: עם שיפורים קטים]

רותמושע

New member
שליייייP:

השבוע שעבר: - שיר השבוע:WITH YOU - אלבום השבוע:---- - סרט השבוע:סוויני טוד - ספר השבוע:סלמנדרה - האדם שעשה לכם את השבוע:רוניXD - משפט השבוע:אנו אוהב אותך - דבר שהשגתם השבוע:חברP: - מאכל השבוע:אוכל של אמא... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:חתונה של בן דודה שלי... - משהו שהרס את השבוע:כלוםםםםםםםD: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שהוא יבוא סוף סוףףף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:מממ לא עניינכםם..חחח - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:רוניP:

.....

השבוע שעבר: - שיר השבוע: קח שירים/ כנסיית השכל - אלבום השבוע: אין אחד מסויים.. - סרט השבוע: -- - ספר השבוע: -- - האדם שעשה לכם את השבוע: עדיי - משפט השבוע: "אללה חברה יומולדת" - דבר שהשגתם השבוע: הכרטיס של ארומה חח - מאכל השבוע: ארומה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כולו היה טוב :) - משהו שהרס את השבוע: לגלות שהיומולדת 18 שלי יוצא ביום כיפור!!!!!!!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ שום דבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמצא דרך להביא אלכוהול לטיול שנתי בלי שיתפסו אותי
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ........ סתם: - תמונת השבוע:

רותמושע

New member
שלי יוצא בערב יום כיפור..שנה הבאה..חחח

זה גם יהיה יומולדת 18 שלי... וזה כבר פעם שנייה שזה יוצא ביום כיפור...:/

ווי ערב כיפור זה אפילו יותר מדכא..

לחגוג יומולדת 18 במרתון טאקי ובבית כנסת עם חצאית לבנה בלי לאכול ולשתות?!? עולם אכזר ממש.

ברור..

לפחות את יכולה לאכול, לשתות, אנשים יכולים להתקשר להגיד לך מזל טוב :/

JaboGirl

New member
לא נורא..

אז תצאי בערב. אני מבטיחה להתקשר להגיד לך מזל טוב.

למעלה