השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: שבוע טוב

איזה ביאוס להיות חולים..

השבוע שעבר: היה חרא!!! - שיר השבוע: הא...אין.. - אלבום השבוע: - סרט השבוע: אין - ספר השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: ניצן - משפט השבוע: "אמא כואב לי.." [ואז אפשרויות: גרון ראש בטן גב או שיש לי חום] - דבר שהשגתם השבוע: שפעת קטלנית ויומיים בבית חולים. - מאכל השבוע: כדורים מרוסקים. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המסיבת הפתעה שארגנתי [עם עזרה כמובן] לניצנוש!!! - משהו שהרס את השבוע: אמ.. כן.. אני עדין חולה ויום חמישי הייתי בבית עד שיש עם מי לצאת.. :]] אבל לא נורא .. הוא נחמד ובא לבקר אותי לאיזה 4 שעות ככה.. השבוע שבפתח: אמן יותר טוב - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כןןן להבריא בבקשה!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יהיה בריאה שוב!! :):) - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא את הרופא ואת כל החברים!!

מאוד באסה להיות חולים ../images/Emo10.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: כמה אהבה/ מאיר בנאי - אלבום השבוע: מקסימום אתניקס - סרט השבוע: ריאל מדריד- הסרט, אמריקן פאי 6 - ספר השבוע: -- - האדם שעשה לכם את השבוע: מעין מלכה - משפט השבוע: כל הלילה של חמישי חח קשה לי לבחור משפט אחד.. - דבר שהשגתם השבוע: דלקת גרון - מאכל השבוע: מקס ברנר בולנטיין D: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הכל - משהו שהרס את השבוע: מחלה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: צ'מפיונס ליייייג - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אבריא - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמממ סתם: - תמונת השבוע: איזה קוונית אני ינעל העולם, אין דברים כאלה

למעלה