השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: סופ"ש נעים

שלי..

השבוע שעבר: - שיר השבוע: חייל של אהבה/ אייל גולן - אלבום השבוע: כל השירים האיכותיים של אייל גולן בפלאפון. - סרט השבוע: ממש ראיתי טלויזיה השבוע.. - ספר השבוע: איזה משהו בביולוגיה. - האדם שעשה לכם את השבוע: שרון ועדי - משפט השבוע: "לחפש אותך בסיבוב? חח אותך אפשר למצוא מקסימום בצומת, מותק" - דבר שהשגתם השבוע: שיבוץ - מאכל השבוע: האוכל בבת מצווה של שחר חח - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הצחוקים בבצפר... - משהו שהרס את השבוע: הפועל ירושלים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום האהבה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבית"ר תיתן לחיפה בראש וכנ"ל ריאל לויאדוליד.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ----- סתם: - תמונת השבוע: חחחח השלג בחדרה D: איכות זוועתית.

:]

השבוע שעבר: היה נחמד.. - שיר השבוע: טנגו... ו... רבותיי ההיסטוריה חוזרת.. שיריי סוף שנה - אלבום השבוע: - סרט השבוע: פ'חחחח חושבים שיש לי זמן - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: האא.. אושרי/איתי/לאבדיי [אל תשאלו]/יאב/רועי/ - משפט השבוע: "טל..עזבי עזבי.. אנחנו אומרים הביתה"... "זה יום שישי היום רוצים קידוש".. - דבר שהשגתם השבוע: סימנים כחולים ברגליים.. - מאכל השבוע: חטיפים בין שיעורי הריקוד.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: טנגו!! - משהו שהרס את השבוע: שאולי אני לא רוקדת בסוף! השבוע שבפתח: יהיה מושלם - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: האא..כן! שאני ירקוד בסוף.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא ממש סתם: שבת שלום אנשנשים!! - תמונת השבוע:

רותמושע

New member
שלייייP:

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע:---- - ספר השבוע:סלמנדרה - האדם שעשה לכם את השבוע:ממממ לא אומרת ולא אומרתתP: - משפט השבוע:היה לך יותר כיף עם הייתי לידך - דבר שהשגתם השבוע:ממממ....ריקוד הסלואו הראשון שלי...P: - מאכל השבוע:פיצהההההההההההההההההה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:בת מצווה של אחות של חברה שלי... - משהו שהרס את השבוע:מממ כלום... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מסע 15!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני יראה אותו...P: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מממ...תסתכלו ה"האדם שעשה לכם ת'שבוע"..זה יענה לכם על השאלה...חחח אני אוהבת את כולכם!!!!!3> בקרוב נראה אותכם בתל חייXD

1anna6

New member
../images/Emo107.gifשלי עונה

השבוע שעבר: היה סביר - שיר השבוע: ich kann auch ohne dich - אלבום השבוע:אממ לא היה הכי - סרט השבוע: =\ - ספר השבוע:=| - האדם שעשה לכם את השבוע:ניקי
- משפט השבוע: "תשבע?" - דבר שהשגתם השבוע: הנסיעה לניקי לשישי שבת בעוד חודש - מאכל השבוע: סלט - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ לא יודעת =S - משהו שהרס את השבוע: לא הרס איזה אושר השבוע שבפתח: נקווה - משהו שאתם מחכים לו השבוע:צילומים 3> - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:צילומים3> - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ורד
סתם: חברה שלי הכינה לייי להתעלם מכל דבר שנמצא שם היא הכינה לי - תמונת השבוע:

מה זה הדבר המפחיד הזה בתמונה?!? ../images/Emo12.gif

וזה אמור להיות "כשרואים" לא "שרואים"

1anna6

New member
../images/Emo107.gif אור לא אני הכנתיי

חברה שליי וזה עשה לי את היוםם עזבי שגיאות כתיב קורה

yanushhh

New member
שלי....

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Cascada - What Hurts The Most - אלבום השבוע:------- - סרט השבוע: הצד שלו הצד שלה......או משו כזה.. - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: הילה....בשיעורי מנהל עסקים.... - משפט השבוע: " את יכולה לבטל את הבייבי..." וגם "הילה בואי נעשה דו"ח מו"ש..." - דבר שהשגתם השבוע: כלום..... - מאכל השבוע: אורז של אמא..... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: לא דיברתי עם אבא 4 ימים :/ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: השיאצו שלי ביום רביעי...... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמורה שלי למנהל עסקים לא יבוא כל השבוע...... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סוד........ סתם: - תמונת השבוע:

חחח הצד שלו הצד שלה זה הסרט הכי גרוע שראיתי

בחיים.. הוא אפילו יותר גרוע מבתול בן 40, שזה דבר ממש קשה..

yanushhh

New member
מסכימה איתך במאה אחוז....

פשוט זה הסרט היחיד שראיתי השבוע....חחחחח

ואני מצטער על הצער של ציפי

שגרם לי לצער רב..... ודורש התנצלות פומבית מכל מי שישב ביום הזה באולם הקולנוע בגללה...

JaboGirl

New member
טוב גם אני רוצה

השבוע שעבר: - שיר השבוע: הרגלים רעים/יוני בלוך - אלבום השבוע: הרמתי את הדיסקים של בריטני מהמדף השבוע(מישהו רצה שירי פאקצות לנסיעה, אני נקייה מאשמה
) - סרט השבוע: 27 שמלות, אוצר לאומי 2 - ספר השבוע: ספר ערבית
- האדם שעשה לכם את השבוע: זה לא אדם אבל הוא שחור ויש לו גלגלים - דבר שהשגתם השבוע: קניתי אייפוד טאץ' - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: טיול מגניב לצפון - משהו שהרס את השבוע: זה שהוא נגמר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לוידעת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא ארדם בחדו"א - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בכל מקרה אני לא אראה(המירמור..) סתם: - תמונת השבוע:

נצטרף למאמץ הלאומי...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: "עכשיו אתה מסנן את השיחה" שיר חדש של חזי שחזר מהמדפים על משקל "עכשיו אתה חוזר בחזרה" - אלבום השבוע: - סרט השבוע: גבר מי שמטפלת - חורשים אותו אין סוף באות - ספר השבוע: "המאהב" - ע"ע עצמי - האדם שעשה לכם את השבוע: אסתר שבזכותה אני מתחיל השבוע מחקר חדש בשם:"תנסה לסנן את אסתר שטרית לחודשיים ואז תגלה כיצד זה משפיע על הגוף שלך..." - משפט השבוע: "אתה לא תגיד לי מה לעשות- אני אמות ואני לא אתאבד"(שיחה עמוקה עם מישהי אהובה) - דבר שהשגתם השבוע: משכורת ראשונה - מאכל השבוע: כנפי עוף מתובלות בבורגר קינג - רק שלא יקחו לי את זה כמו שלקחו את צ'אק - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נחכה ונראה.... - משהו שהרס את השבוע: אני חושב שהפכתי אנטיפת באופן סופי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאבישג תגיע בריאה ושלמה לפסיכומטרי כי אני אהיה הכי קרוב אליה... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד. אמרתי כבר אנטיפת?? סתם: - תמונת השבוע: אין לי את התמונה, אבל מכבי ת"א יורדים מגמר גביע המדינה ולא מכבדים את המעמד. אחרי 40 שנה שכל קבוצה כיבדה אותם עד הסוף, במכבי כנראה שלא יודעים להפסיד...

אישית אני אוהד של הפועל גליל עליון

אבל סתם זה מגעיל לראות מי שקורא לעצמה "הקבוצה של המדינה" ושתמיד רצינו שהיא תזכה בתארים באירופה יורקת לבאר ממנה היא שותה כל הזמן...

למעלה