השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: שבוע טוב

....

השבוע שעבר: - שיר השבוע: אגדת דשא/ מאיר אריאל - אלבום השבוע: מאיר אריאל- המיטב - סרט השבוע: לא ראיתי.. - ספר השבוע: סיכומים בהסיטוריה - האדם שעשה לכם את השבוע: הבוחן של הבגרות בהיסטוריה. הוא יותר בקטע של לעשות לי את הציון בבגרות
- משפט השבוע: "ברור שאור הייתה צוחקת.. אני מזהה אנשים חסרי לב ממרחק.." - דבר שהשגתם השבוע: תיק אימונים הכי יפה ביקום - מאכל השבוע: מוקפץ - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שיחות כאלה ואחרות במסנג'ר
והבגרות בהיסטוריה.. כזאת שכונה לא הייתה מעולם במערכת החינוך בישראל D: - משהו שהרס את השבוע: שביטלו את המשחקי ליגות ילדים השבת.. עולם אכזר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר מיוחד... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אממממ :X - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסתר שטרית, למרות שאיבדתי תקווה שזה יקרה מתישהו במהלך המאה הקרובה.. סתם: - תמונת השבוע:

! שליי !

השבוע שעבר: נחמד ולא יותר.. - שיר השבוע: בכלליות שירים שקטיים אין ספציפי - אלבום השבוע: -- - סרט השבוע: אין! - ספר השבוע: "מרגלים" - האדם שעשה לכם את השבוע: אההה... אין - משפט השבוע: "זה רק בשביל הכיף".. - דבר שהשגתם השבוע: האא נעליים חדשות! :) ומהממותתת - מאכל השבוע: האא.. אין - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא.. - משהו שהרס את השבוע:היה אבל עזבו.. אישי השבוע שבפתח: בעזרת השם.. ורק בעזרתו יותר טוב - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמן אמן ואמן.. לדודים מחו"ל. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יצליח בכל המבחנים. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: האדם שינחם ירגיע ויעזור.. אותו אני משתוקק לראות. סתם: סופ שבוע רגוע אנשים! שבת שלום

י נ ה

New member
היי...הרבה זמן לא כתבתי כאן =]

שיר השבוע:השיר של מירב פלדמן מהפסטיגל=] סרט השבוע:ביג מאמא...בפעם המאה שראיתי האדם שעשה לכם את השבוע:מירי... משפט השבוע:"זה לא משנה מי אתה אם אני אוהבת אותך" דבר שהשגתם השבוע:ציון טוב בתנ"ך מאכל השבוע:הסנגביץ' של אמא לביציפר משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הפעולה של הרוסים עם פיליפ היה מצחיק משהו שהרס את השבוע:פיליפ הישתלט על הפעולה =/ חח השבוע שבפתח:יהיה מדהים בעזרת ה' משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגיע יום שישי שהשבוע יעבור מהר.... משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שתיהיה בגרות קלה ביום שני טפו טפו טפו... האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:*** =] : סתם:שיהיה שבוע קל..3>

______../images/Emo47.gif_________________

השבוע שעבר: - שיר השבוע: בא מכאב - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:
שלומית המדהימה הזאת .. - משפט השבוע: "אבל את עוזבת.." - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: אפרופו - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא לעזוב. - משהו שהרס את השבוע: השבוע מקווה של-א נכשלים.. סתם:שבפתח: עיקלתי את זה שאני בן אדם פחות חולה נפש ויותר מידי יבש בתקופה האחרונה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תעודה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיפסק השלגגגג - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: - תמונת השבוע: אני ורחל אהבתתתת חיי לעת עתה..חח שבוע טוב

JaboGirl

New member
אוי, את כל כך גרועה.

אני מתלהבת מזה שפה יורד שלג בכאילו.. ואת מקווה שיפסק השלג

למעלה