השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: שבוע טוב

...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: on my own - אלבום השבוע: צליל מיתר/ אייל גולן - סרט השבוע: -- - ספר השבוע: סיכומים בהיסטוריה חח - האדם שעשה לכם את השבוע: אמממ - משפט השבוע: "הופה הופה" - דבר שהשגתם השבוע: עדשות - מאכל השבוע: קרקרים של אוסם - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הכל בערך
- משהו שהרס את השבוע: לבטל משחק בגלל הבגרות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות, משחק של בית"ר ומשחק שלי חח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיתנו לי שיבוץ נורמלי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסתתתתתר
סתם: - תמונת השבוע:

שלייי

השבוע שעבר: היה נחמד .. לא יותר מזה.. - שיר השבוע: השיר שלי... - אלבום השבוע: --- - סרט השבוע: סרט קבוצת איכות שלי... :] - ספר השבוע: האא..לא יודעת לא נראה לי קראתי.. - האדם שעשה לכם את השבוע: שלומי.. - משפט השבוע: " הכי כיף לשבת ולראות אותם רבים" חחחחחחחחח ובנוסף : "שונאת את כולכם!!!!!!!!!!" - דבר שהשגתם השבוע: האא.. חולצה חדשה.. - מאכל השבוע: פיצה של יום שבת.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היציאה של יום שישי עם שני - משהו שהרס את השבוע: הרבה! השבוע שבפתח: יהיה סבבי לגמרי - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שנראה אותו.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לפגוש אותו.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שלומי.. סתם: שונאת את כולכם!!!!!!!!!1 - תמונת השבוע:

1anna6

New member
הרבה זמן לא הייתי פה.....

השבוע שעבר:אמממ בסדר נדמה לי :| - שיר השבוע:אמממ Iris של GOO GOO DOOLS - אלבום השבוע: אמממ SCHRI שקניתי אתמול! - סרט השבוע:נראה לך שיהיה לי זמן?! - ספר השבוע:אממ לא ספר אבל פיקים כן! - האדם שעשה לכם את השבוע:אממ מיס פאטי שלי ואישתי. - משפט השבוע: "מה שאין לו מאחורה מתאזן מקדימה" נא לא לשאול - דבר שהשגתם השבוע:אממ דיסק חדש שריציתי - מאכל השבוע:אממ לא יודעת? - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:המכות עם בן דוד שלי מוחעחעחעחע *צחוק מרושע* - משהו שהרס את השבוע:בן דוד שלי השבוע שבפתח:הלוואי וביא איתו טוב - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אממ מפגש קומונת 1809 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אמממ השיפוד של ניקי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:וואי יש הרבה ...מיס פאטי,אישתי,מאהבת,היילי,ניקי,כריסי,יובל ועוד ששכחתי את השמות שלהם סתם:מי התגעגע? - תמונת השבוע:

למעלה