השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: שבוע טווב

שלי

השבוע שעבר: - שיר השבוע: שער שש/ אריק ברמן - אלבום השבוע: אריק ברמן הראשון - סרט השבוע: -- - ספר השבוע: סיפור פשוט.. הספר הכי חופר ביקום - האדם שעשה לכם את השבוע: כל השכבה שלי - משפט השבוע: "אם היה לך עוד שנה אחת הייתי כל כך מתחיל איתך את פשוט יפה..." [האנשים במקושרים זה משהו
] - דבר שהשגתם השבוע: מדים ונעלי שיפוט !! - מאכל השבוע: אוכל של סבתא
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: משחק של בית"ר בחדרה.. - משהו שהרס את השבוע: כ-ל-ו-ם ! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ שומדבר מיוחד.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיתנו לי פטור משיעורי תנ"ך - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסתר שטרית אהובתי סתם: - תמונת השבוע: חחח הישר מידיו של מאלון יפת..

שליי

השבוע שעבר: לא משהו מעניין - שיר השבוע:גל של מוש בן ארי - אלבום השבוע: משא ומתן מוש... - סרט השבוע: אומן האשליות.. ומישפחת סיפסון אחלה סרטים - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: בן דוד של אבא שלי היה פה שישבת היה צחוקים.. והוא נתן לי מתנה . 250 שקל - משפט השבוע: מיכאל קום הישיבת סגל ניגמרה... - דבר שהשגתם השבוע: 250 שקל - מאכל השבוע: חומוס פול - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הודיעו לי היום שב26.06.08 יש לי בגרות איזה כיף... - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שירו טילים אמיתייים על שקד וצהל יכנס לג'ינין .. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהדודה שלי תחלים מהר בעזרת השם!! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע:

שלי! :)

השבוע שעבר: היה נחמד.. - שיר השבוע: האא זיוף גרוע של lets talk about love.. - אלבום השבוע: --- - סרט השבוע: --- - ספר השבוע: האא.. הארי פוטר - האדם שעשה לכם את השבוע: אין מישהו מיוחד.. - משפט השבוע: לא נורא ליאור.. הטרגדיה תעבור.. חחחחחחחחחחחחחח - דבר שהשגתם השבוע: הא לא! - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא! - משהו שהרס את השבוע: כן.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מבחנים.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיו מבחנים.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה..

רותמושע

New member
שלייייP:

השבוע שעבר: - שיר השבוע:אבא/שלומי שבת - אלבום השבוע: - סרט השבוע:מבצע אנטבה - ספר השבוע:ספר היסטוריה...:/ - האדם שעשה לכם את השבוע:ממממ...ידיד שלייי..P: - משפט השבוע:"בזכות הדור הזה ניתן לתקן את הדורות הבאים" - דבר שהשגתם השבוע:מממ...כאבי גרון וחום - מאכל השבוע:מממ...האוכל של אמאאא - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הייתי בגאלה(מועדון)ביום שישי והיה כיףףף - משהו שהרס את השבוע:המבחן בתנ"ך השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום חמישי...לאימון בכושר אקסטרים..P: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:מממ...לא אומרת ולא אומרת...P:..חחח - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חברים שלי מהכושר אקסטריםםם סתם: - תמונת השבוע:לא מצליחה להעלות..:/ אהה..ועוד משו קטןן אני אוהת אותכם הכי בעולם!!!!!!D:

למעלה