השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: שבת שלום

שלי..../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: היה עם עליות וירידות. - שיר השבוע: חלום עצוב של דנידין. - אלבום השבוע: ---- - סרט השבוע: ------ - ספר השבוע: "מתי אתה חוזר?" ספר מהממם שקראתי במסגר "לקראת" שיש לי בבית הספר. - האדם שעשה לכם את השבוע: האאא.. איןן מישהו מיוחד. - משפט השבוע: "אבל מה המשפט האופייני שלי? נווווווווווווו " - דבר שהשגתם השבוע: האא.. 100 במבחן בחשבון חחח ו-40 במבחן בחשבון אחר. (אלגברה 100 גאומטריה 40) - מאכל השבוע: האאא ארוחת שישי שיש עוד מעט. יאמי.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום ההולדת של דנינו והמסיבה שתערך במעו"ז... - משהו שהרס את השבוע: היו מלא! .. אולי יותר מדי.. השבוע שבפתח: אחרי יום שבת...? !? אולי יהיה נחמד.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תוצאות של הבחינה בסטודיו שלי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאמא ואבא יסכימו לי ב100% לנסוע לחו"ל לברצלונה מהסטודיו. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יאנהבת דודה שלי מהוד השרון,ועוד מישהו (חסוי טיפה) סתם: שיהיה לכולםםםםם שישי שלום!! :) "כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר. "

רותמושע

New member
שליייייD:..כנסווו שלי הכי מענין..חחח

השבוע שעבר: - שיר השבוע:"כנפיים"/להקת חיל האוירר - אלבום השבוע:כפיר אפשטיין - סרט השבוע:תזיזו ת'רגליים....חחח - ספר השבוע:איןןןן - האדם שעשה לכם את השבוע:ידיד שליי - משפט השבוע:"כולם לרדת למצב 2 ומשמעת לילה!" - דבר שהשגתם השבוע:קצת כושרר - מאכל השבוע:בורקססס - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:כושר אקסטריםםםםםםםםםםםםםםםXD - משהו שהרס את השבוע:הקורררר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לכושר אקסטריםםםםXD - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא עניינכםםם...חחח - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חברה שלי וידיד שלי..P: כושר אקסטרים שולטטטטטטטטטטט!!!!!!!!XD (מי שלא יודע זה הכנה לצבא...זה אימונים כאלה...)

שלי..

השבוע שעבר: - שיר השבוע: everybody hurt/ rem - אלבום השבוע: היהודים/ מציאות נפרדת - סרט השבוע: -- - ספר השבוע: -- - האדם שעשה לכם את השבוע: נוי דנינו - משפט השבוע: "מה את רצינית? ראית כמה שתייה הייתה להם על השולחן? שלושתם חזרו הביתה באותו לילה כשהיה להם יותר אלכוהול מדם בגוף!" [ענבר מנסה להסביר לאנט למה לא כדאי להביא אלכוהול לבת מצווה של שחר]
- דבר שהשגתם השבוע: מספר שופטת - מאכל השבוע: מקס ברנר - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: משחק של הפועל עפולה. - משהו שהרס את השבוע: לעזוב את הבצפר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אימון כושרררר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיביאו לנו כבר את המדים של השיפוט. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ניצן
סתם:

שלי קצת באיחור...

רק בגלל שאור אמרה לי שהפורום מתתתת ואין כלום אז החלטתי לכתוב פה סתם זה רק משיעמום מטורף השבוע שעבר:קונגרס ציוני היה מעניין וכיף - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע : ספר השבוע: -האדם שעשה לכם את השבוע: אה... חן הסטלן ממעלה שומרון - משפט השבוע: אדיום את סאזי מינה אף אחד לא הבין.. עדיף ככה אולי דבר שהשגתם השבוע:אולי חברה חדשה... מעניןן כמה ימים זה יחזיק הפעם - מאכל השבוע: פרוסה עם שוקולד - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: הגילוי על הדודה [קראו למטה תבינו..] השבוע שבפתח: שום דבר מעניין - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי. ליראות את ויקי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכל הטמבלים שיוצאים לחגוג בסילבסטר יעשו תאונת דרעים או משהו כזה. מי שלא יודע סילבסטר היה אנטישמי גדול ועשה הרבה עוולות לעם היהודי . - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את דודה שלי. גילו לה סרטן בריאות סתם: אור? מה ענבר אמרה?! על מי אמרה מתי ולמה ניראה לה שלא יהיה אלכוהול בבת מיצווה של אחותי הקטנה?!?! באמת למה ניראה לה...

ענבר אמרה לאנט

שאחרי כל השטויות שאני עודד ועומר עשינו בבריתה של גאיה עם כל השתייה שהייתה שם, אז כדאי לה לשקול שוב אם היא רוצה להביא אלכוהול לבת מצווה של שחר כשהיא הזמינה אותנו לשם. יש מבין?

למעלה