השאלון השבועי

השאלון השבועי

כי מחר אני לא כאן
השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע:

מנדה1

New member
שלי..

השבוע שעבר: היה מושלם!! - שיר השבוע: big girls dont cry - אלבום השבוע: )))) - סרט השבוע: הא... לא היה.. - ספר השבוע: הארי פוטר הספר השביעי והאחרון :[ (חולה על הספרים האלה) - האדם שעשה לכם את השבוע: כולםםםםםםםם ובספציפיפי יאנה וגלעדי.. - משפט השבוע: חחח יותר מדי ממסע בוגרים.. - דבר שהשגתם השבוע: נעליים חדשות.. ו85 באנגלית ו-100 בתנ"ך.. - מאכל השבוע: האוכל של מסע בוגרים חחח ... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מסע בוגרים!! ואחרי זה לראות את המיטה שלי.. - משהו שהרס את השבוע: קטעים קקטנים במסע בוגרים.. שעברו יחסית מהר.. השבוע שבפתח: יהיה מושלם.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שבת לפעולה בבית"ר.. באלי לחזור להדריך סופסוף.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כן אבל חסוי טיפה.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: האא גלעדי... שליו.. ויאנה.. סתם: יאנוששששששששש אני אוהבת אותך!! חחח אני ואת נעבור את זה ביחד! את מבינה אותי..

.......

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: כל מיני שירים במרוקאית בבר מצווה של בן דודה שלי
- אלבום השבוע: --
- סרט השבוע: חחח הדבר היחיד שראיתי השבוע זה סרטונים על עבירות
- ספר השבוע: "הגידו כן לכדורגל הוגן- חוקת משחק הכדורגל" (בחיים לא הייתי מאמינה שיש כ"כ הרבה דברים לדעת אל אופסייד)
- האדם שעשה לכם את השבוע: לירן ליאני.. הבנאדם פשוט מדהייייים
- משפט השבוע: "איזה חתיכ'וש"
- דבר שהשגתם השבוע: 3 זוגות נעליים חדשות ויפות
- מאכל השבוע: האוכל המגעיל בוינגייט
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: קורס שופטים
- משהו שהרס את השבוע: שחוזרים ללמוד... השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ישיבה עם כל השופטים של המחוז
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יתנו לנו ללמוד בימי שישי כדי להשלים חומר.
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם
סתם:
- תמונת השבוע:

yanushhh

New member
שלי

השבוע שעבר: מעולה
- שיר השבוע: big girls dont cry וזה בגלל הדר....חחחח - אלבום השבוע: אין - סרט השבוע: לא היה לי זמן לנששום ככה גם לא היה לי זמן לסרט - ספר השבוע: החוברת בהיסטוריה לבגרות........ - האדם שעשה לכם את השבוע: הדר בר ועוז שהקשיבו לכל הבעיות שיש לי
- משפט השבוע: " הגמל שלי מזמר" וגם "למה דיברת צרפתית?" ילדה בת 5 אמרה לי את זה כשדיברתי עם אמא שלי ברוסית חח - דבר שהשגתם השבוע: גרביים ממש ממש חמות...... - מאכל השבוע: השוארמה של המסע.......פשוט פצצה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מסע בוגרים כאילו.... - משהו שהרס את השבוע: שעדיין לא השגתי את התשובה שאני מחפשת כבר כמה חודשים וגם שהשביתה נגמרה..... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל להדריך נורמלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני ימצא את את התשובה שלי למרות שאני יודעת שזה לא יקרה..... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הדרוש כמובן ובכלל את כולם סתם: הדר תודה לך על הכל ובבקשה אל תהרגי אותי בגלל השטויות שאני עושה....חחחח
- תמונת השבוע:אאאאאאאאאייייייייייייייייייייייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

מנדה1

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

חחחחחח יאנוששש מתה עליך!!!!!

who is this

New member
....

השבוע שעבר: - שיר השבוע:יש איזה שיר שכל המלקה שלי שומעת משהו עם ריקוד רומנטי לאור ירח.. - אלבום השבוע:לא האזנתי - סרט השבוע:לא ראיתי - ספר השבוע:לא קראתי - האדם שעשה לכם את השבוע: המשפחה והחברים - משפט השבוע: בהצבעה, מי שמע את שמועה שטירונות בניצנים זה שכונה?" הרס" שלנו בשיחת פתיחה - דבר שהשגתם השבוע: מדים וצ'ופרים - מאכל השבוע: ביצה וקוסקוס (ממטעמי המטבח הצבאי) - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: התגייסתי - משהו שהרס את השבוע: שום דבר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מטווחים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אין משהו מיוחד - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין מישהו מיוחד סתם: - תמונת השבוע:

חחחח

השיר הולך משהו- "את משגעת עם מבטך אני כל כך רוצה לדעת מה בליבך תרקדי איתי הלילה..." ? חח גם בקורס כולם שמעו אותו... ממש זוועה

Philipil

New member
המעבר מצבא לאזרחות

השבוע שעבר: - שיר השבוע: שירו של הנפל"ט/גף א' מכין קורס 155 - אלבום השבוע: התמונות ממסיבת הסרבלים לפני צ'ק 10 - סרט השבוע: קלירנס בחצרים - הסיוט של לרוץ יום שלם ברחבי כל הבסיס כדי להחתים שם כמעט כל משד אפשרי - ספר השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות - האדם שעשה לכם את השבוע: עשה? כלומר הרס? מפקד בית הספר לטיסה הוא זה שמחליט מי נשאר ומי לא - משפט השבוע: "אתה מפסיק השתתפות בקורס..." סרן ע. מפקד קורס מכין - דבר שהשגתם השבוע: דח"ש - מאכל השבוע: אוכל של אמא - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: וואלה שום דבר לא עשה לי את השבוע לפחות לא בכיוון החיובי - משהו שהרס את השבוע: וועדות סוף מכין השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחזור למעו"ז - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: למצוא עבודה או שתיים - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש יותר מידי בכדי לפתוח פה רשימה סתם: - תמונת השבוע: תמונה ממסיבת הסרבלים, בגלל שאני בספק אם מותר לפרסם אותה פשוט דמיינו איש עם סרבל טיסה וכותפות כחולות חלקות (אל תשכחו לטשטש את הפנים עם ריבועים כאלה)

למעלה