השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע:

.....

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: פלורנטין/ אהוד בנאי
- אלבום השבוע: ממשיך לנסוע/ אהוד בנאי.. פשוט אלבום גאוני
- סרט השבוע: הפרק האחרון של דקסטר
- ספר השבוע: מלך החומוס ומלכת האמבטיה
- האדם שעשה לכם את השבוע: ארז פפיר
- משפט השבוע: "אני למשל עולה עם טבעת נישואים".. שבר לי ת'לב
- דבר שהשגתם השבוע: תעודת יושר
- מאכל השבוע: ספנג'
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ כל השבוע היה טוב
- משהו שהרס את השבוע: נגמר דקסטר :((( השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את הקורס
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיודיעו שהשביתה ממשיכה
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד מיוחד סתם:
- תמונת השבוע:

מנדה1

New member
שלי ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: היה עם עליות ומורדות - שיר השבוע: האא חלום עצוב.. - אלבום השבוע: ))))) - סרט השבוע: ))))) - ספר השבוע: מתי אתה חוזר? - האדם שעשה לכם את השבוע: אההה יש מישההו כזה.. אבל עדין חסוי.. ובנוסף גם מאיוש! - משפט השבוע: "יאאאא אני מתרגשת".. חחחח - דבר שהשגתם השבוע: נעליים חדשות.. כסף ואישור לטיול.. והתארגנות בלחץ אטומי בגלל יזמים צעירים - מאכל השבוע: פיצה של אחרי המסיבה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: עשהוואחד עשה--) המסיבת חנוכה - משהו שהרס את השבוע: האאא לא נראה לי.. השבוע שבפתח: הולך להיות מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נעליםם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: טיול-בוגריםםםםםםםםםםםםםםםםם - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם!!! ועוד מישהו בנוסף.. סתם:

שליייי

השבוע שעבר: כלום דבר מעניין - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: תכלס.. יש הרבה בעיקרון... - משפט השבוע: לא ללכת לבנות בלילה.. [מהמסע בוגרים...] - דבר שהשגתם השבוע: חוץ מספינצ'..? דגל של "חוזרים הביתה" של דוגית אלי סיני ועוד ישוב מגורש.. שאבי פרחן נתן לי.. אחלה בנאדם באמת שירבו כמותו בארץ אמן... אה הוא גם אמר שאסור לחתום על חוק פינוי ביזוי.. חשוב מאוד - מאכל השבוע: ספינצ' של אמא של ליאתי.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המסע ברור.. והחלק בשדרות עם אבי פרחן - משהו שהרס את השבוע:שלא ניצלתי את הטיול עד הסוף.. אבל לא נורא. ומישהו מבוגר ומגעיל כימעט גרם לי להישתגע ולפרק אותו.. גם קשור לביתר... וגם את השם שלו אני לא יגיד כי זה לא מכובד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כל החברים הסטלים מביתר... סתם: חבל שבשדרות היו גם כאלא שאני לא אוהב ליראות. אני לא יגיד שם כי זה לא מכובד אבל אני מקווה שיודעים אל מי אני מדבר. אולי המילה "מושחת" תזכיר לכם מי זה... - תמונת השבוע

למעלה