השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: שבוע טוב נשששששששמות D=

who is this

New member
לא לבעלי לב חלש...

השבוע שעבר: לא משהו... - שיר השבוע: long road to ruin - foo fighters - אלבום השבוע: אין - סרט השבוע: המופע של אסי וגורי - ספר השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: כל החברים שלי.. - משפט השבוע: "תהיה חזק" - דבר שהשגתם השבוע: דח"ש - מאכל השבוע: כל האוכל שהביאו לנו.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: השבעה? - משהו שהרס את השבוע: ממ מעניין מה יכל להרוס לי את השבוע? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חנוכה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נס חג החנוכה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברים דודים וחיות אחרות סתם: ועכשיו ברצינות - ברגעים קשים אתה מגלה את החברים האמיתיים... - תמונת השבוע:

שלי...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: הוזה אותך מולי/ אייל גולן, לוחמת/ אייל גולן - אלבום השבוע: בשבילך נוצרתי/ אייל גולן - סרט השבוע: המופע של אלי ומריאנו - ספר השבוע: -- - האדם שעשה לכם את השבוע: אורן ואבירן. הם הצילו אותי מפגיעת אבן בראש מהאוהדים העלובים של נתניה :/ - משפט השבוע: No Astar- No Life! - דבר שהשגתם השבוע: כושר? חח - מאכל השבוע: השווארמה של בת האיכר אחרי המשחק הייתה אחד הדברים הכי טובים שאכלתי מעודי
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שהתקבלתי לקורס שופטייים :) - משהו שהרס את השבוע: נאדה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: קורס שופטים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח לרוץ 2700 ב12 דק' [פ'חחח כן ברור שאני אצליח] - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסתר סתם: - תמונת השבוע:

shanimoshe9

New member
שלי שלי שלי

השבוע שעבר: נחמד... - שיר השבוע: לוחמת של אייל גולן - אלבום השבוע: בשבילך נוצרתי של אייל גולן - סרט השבוע:פוסידון-סרט חזק! - ספר השבוע: לא יצא חיחיח - האדם שעשה לכם את השבוע:דודה שלי - משפט השבוע:שוקו זה קטשופ חחחחח - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:דייסה שאני הכנתי -טעים ברמות! - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נולד לי בן דוד חדש! מה יותר טוב מזה? - משהו שהרס את השבוע:נהייתי חולה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הברית של הקטנצ'יק - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להספיק ללמוד לכל המבחנים :-\ - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מממ...את כולם! אבל אין מצב סתם: שבת שלום לכולם נראה אותכם במסע בוגרים! - תמונת השבוע: אין

שלי.

השבוע שעבר: גשם גשם גשם - שיר השבוע: "סביבון סוב סוב סוב חנוכה הוא חג טוב..." - אלבום השבוע: - סרט השבוע: אסי וגורי ההופעה [אצל עומר..] - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: תיקווה המגעילה. והמערכון של הילד והאמא בכלא.. - משפט השבוע:" אפשר לינסוע איתכם עד חדרה..? " מישפט של טרמפ לחץ... - דבר שהשגתם השבוע: לא מגלה... - מאכל השבוע: סוגבניות המון המון ואל תיתווכחו איתי אומרים סוגבניות - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:שהמנהל שלי עדיין חי השבוע שבפתח: חנוכהההההה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר השבוע ויהיה לי זמן לישון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהבצפר שלי ישבוט - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל מיני... במסע בוגרים מקווה שמישהו יגיע סתם: - תמונת השבוע:

למעלה