השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

באיחור אבל תחיו עם זה
השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע:

shanimoshe9

New member
בלה בלה בלה...

השבוע שעבר:נחמד - שיר השבוע:לא יודעת איך קוראים לו ולא רשום לי. - אלבום השבוע:אין - סרט השבוע:למי יש זמן?! - ספר השבוע:למי יש זמן שוב?! - האדם שעשה לכם את השבוע:אמא - משפט השבוע:---- - דבר שהשגתם השבוע:עשיתי 3 עגילים חדשים באוזניים - מאכל השבוע:נשרה משהו טעים.... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:לא היה - משהו שהרס את השבוע: ברוך ה' שום דבר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לקבל ציון טוב באנגלית.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אצליח במבחן באנגלית =\ - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מקווה שהיא תבוא למעו''ז=סתיו!!! סתם:מתה עליכם חמודים וחמודות...למה הפורום נהיה יבש לעזאזל!!!??? - תמונת השבוע: אין :)

who is this

New member
בלה בלה בלה

השבוע שעבר: - שיר השבוע: יש יותר משיר אחד... - אלבום השבוע: אין - סרט השבוע: לא ראיתי השובע סרטים - ספר השבוע: וגם לא קראתי - האדם שעשה לכם את השבוע: לא היה מישהו מיוחד - משפט השבוע: "ומה אם זו הפעם האחרונה שתראו אותנו, ובפעם הבאה זו תהיה תמונה בעיתון?" - דבר שהשגתם השבוע: פתחתי חשבון חייל וקיבלתץי תיק מבנק הפועלים - מאכל השבוע: חומוס - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הביקור בענתות ובברקן - משהו שהרס את השבוע: ההפסד לברקן השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לבלות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אהנה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אור גולני

....

השבוע שעבר: - שיר השבוע: איסלנד/ שלמה ארצי - אלבום השבוע: שפויים - סרט השבוע: - - ספר השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: אחותי ודוד שלי - משפט השבוע: המוכרים באילת שענו לי באנגלית עילגת אחרי ששיגעתי אותם ועשיתי כאילו אני תיירת
- דבר שהשגתם השבוע: חחח המון - מאכל השבוע: כל מיני מסעדות וכאלה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אילת.. - משהו שהרס את השבוע: שאורי התגייס מה שאומר סוף לבדיחות על השלווה והתה צמחים ונסיעות מסודרות למשחקים :/ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא משנה... סתם: - תמונת השבוע:

מנדה1

New member
שלי ! :)

השבוע שעבר: היה נחמד ביותר.. - שיר השבוע: big girls dont cry - אלבום השבוע: פחח לא - סרט השבוע: למי יש זמן עם חמש חוגים ,בית"ר,חברים,מבחנים,עבודותת ואח קטן?? - ספר השבוע: ספר באנגלית.. לקריאה - האדם שעשה לכם את השבוע: האא.. לא - משפט השבוע: "אבל למה אתן מעצבנות?" - דבר שהשגתם השבוע: כלום מכלום.. - מאכל השבוע: האאא פיצה של סבתא! יאמיי P: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: האא נייט - משהו שהרס את השבוע: כמה דברים קטנים.. אבל הם לא השפיעו על השאר.. השבוע שבפתח: בעזרת ה' הכל יהיה טוב.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יצליח במחבן באנגלית.. ומדעים.. ותנ"ך.. ומורשת.. ומתמטיקה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתיויייייייייייי סתם: האא לא אין סתם ככה.. שיהיה לכולם שבוע מושלם!! :)

למעלה