השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: שבת שלום :)

שלי =]

השבוע שעבר: -שיר השבוע: געגועים -נינט טייב -אלבום השבוע: - סרט השבוע: בליינד דייט, ולשם שינוי - בקולנוע .
- ספר השבוע: אין.....! - האדם שעשה לכם את השבוע: אמא! - משפט השבוע: "הדררררר תפסיקי עם זה אני אהרוג אותך " - דבר שהשגתם השבוע: חוסר שעות שינה . וטראומה לחיים שלמים . - מאכל השבוע: מי בכלל רצה לאכול =\ - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הסיגד.. בפנימייה .. - משהו שהרס את השבוע: זה לא הרס את השבוע, זה הרס את החיים!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת לסבא המושלם שלי,
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעור גיטרה :) - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליטל סתם: - תמונת השבוע: פשושה שליייי, אבל זה לא מהשבוע..

yanushhh

New member
שלי =]

השבוע שעבר: היה מעייף.... - שיר השבוע:Mims - Like This - אלבום השבוע:---- - סרט השבוע:כל השבוע לא ראיתי טלויזיה... - ספר השבוע:---- - האדם שעשה לכם את השבוע: אמא....היא קנתה לי שמיכה חדשה :)....חחחח - משפט השבוע: "היא כמו בת דודה שלי.....מי שיגע בה אני יז*** אותו מכות"......חחחח - דבר שהשגתם השבוע: שמיכה חדשה וחמה... - מאכל השבוע: עוגיות מזרחיות....חחחח - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מצאתי עבודה :) - משהו שהרס את השבוע: כל הרגליים שלי כואבות בגלל העבודה ועכשיו אני צולעת....... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לישון.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יכאבו לי הרגליים..... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בטח שאת הדר....

שלי...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: אין קץ לילדות / ברי סחרוף - אלבום השבוע: אריק ברמן- הראשון - סרט השבוע: בתול בן ארבעים... שנכנס אוטומטית לרשימת הסרטים הכי אידיוטיים שראיתי.. - ספר השבוע: -- - האדם שעשה לכם את השבוע: שרון ואוריה - משפט השבוע: "אור למה הם הוציאו את ג'ובאנייייייייי?!?! עד שהיה משהו מעניין במשחק הזה!"
- דבר שהשגתם השבוע: חברה סלב. - מאכל השבוע: ארומה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההבטחה שחברה שלי נתנה לי - משהו שהרס את השבוע: התקשורת הארורה הזאת שגרמה לי להיות עצבנית בגלל העליהום שהיא עושה על בית"ר, כמו שכבר הרבה זמן לא הייתי עצבנית. [ולמה אני לא מופתעת שהדבר הראשון שרואים כשפותחים את העיתון של שבת הוא כתבה על ה"אוהדים המופרעים של בית"ר"? ] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: קיום של ההבטחה ניראה לי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה משעמם בגלל שכולם טסים לפולין. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הממממממ סתם: - תמונת השבוע:

גמני וגמני..שבת שלום.!

השבוע שעבר: ואיייי אחד המעייפים.!! - שיר השבוע: בגלל החזרות אצלנו במעו"ז אזזזז שיגעו אותי עם השיר הכוח שבאהבה של יהודה לוי. - אלבום השבוע: -- - סרט השבוע: אין לי זמןןןןןןןן לראות סרטים. - ספר השבוע: וספר לקרוא?!?!? לא.. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: "יא מגעילה..." - דבר שהשגתם השבוע: אמממ..לא משהו מיוחד. - מאכל השבוע: בשרים על האש..ביומולדת של אחי החתיך. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שיחה עם עדי הנשמה שלי. - משהו שהרס את השבוע: לא היה משהו כזה. השבוע שבפתח: ואייי בע"ה יהיה מצויין.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: משכורת.!!!!!!!!!!!! ואז שופינג. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מקווה להמון דברים.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שנראה..סבבה.! סתם: אוהבתתתתתתתתת אותכם. - תמונת השבוע:

שליייייייייייי

שעבר: בצפר בצפר בצפר בצפר בצפר - שיר השבוע:נומי נומי - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: " מוח סמים והשפעות" או משהו כזה.. למחר מיבחן במדעים - האדם שעשה לכם את השבוע: המורה קלטה אותי אוכל.. ולא עשתה לי כלום [אני גם לא מאמין שהמורה שלי ניכנסה לאדם שעשה לי תשבוע..] - משפט השבוע: מיכאל תטפס זה חזק... בום אההה - דבר שהשגתם השבוע: כמה מכות במרפקים בירכים וקצת דם שנישפך לא נורא יעבור... - מאכל השבוע: ג'חנון על באר ביער... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: תיפסתי על גבוהה ליד הערבים ותליתי דגל ישראל - משהו שהרס את השבוע:גשם השבוע שבפתח: בצפר לישון בצפר לישון ולישון בבצפר גם למה לא.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגיע כבר חנוכה חופשששש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה איזה נגיף קטלני ואיכשהו כל הערבים [זה כולל שמאלנים..] ימותו- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליאן היפה שלי סתם: - תמונת השבוע:

who is this

New member
אני אני אני

השבוע שעבר: - שיר השבוע: קשה להתרכז של פלפלים אדומים חריפים - אלבום השבוע: יחפה נינט טייב (רק כי קיבלתי אותו מדוד שלי משום מה) - סרט השבוע: לא ראיתי סרטים טובים - ספר השבוע: וגם לא קראתי... - האדם שעשה לכם את השבוע: אחותי... - משפט השבוע: "תשמע אם הייתי צריך טרמפ לעדי אז ישר היו מסכימים אבל זה אתה וחברה זה קודם כל" בן דוד שלי מנסה להסביר לי למה חברה שלו תכזה לטרמפ לפני שסך הכל הייתיע צריך להגיע לרעננה.. מהרצליה - דבר שהשגתם השבוע: משכורת - מאכל השבוע: ציפס - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לצאת עם אחותי לפאב והשבת ברעננה - משהו שהרס את השבוע: וואלה לא היה וטוב שכך השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר הדרבי!! יאללה מכבי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמכבי ינצחו בדרבי ושאני אזכה לעשות את מה שאני מתכנן - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את מי שרוצה לראות אותי..

מנדה1

New member
עכשו אני! :]

השבוע שעבר: מגעיל ברמות! - שיר השבוע: ירח משוגע של פפבלו.. - אלבום השבוע: לא.. - סרט השבוע: נייט - ספר השבוע: ממש לא! - האדם שעשה לכם את השבוע: האא תומי ... - משפט השבוע: "זה לא מדבק.." - דבר שהשגתם השבוע: רק מחלות.. - מאכל השבוע: האא פיצה! - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההתחלה של החזרות של התיאטרון בבית"ר.. - משהו שהרס את השבוע: כן.. הרבה! דלקת גרון דלקת אוזניים כאבי שיניים בטן וראש.. אף נוזל..אפטות[פצעים בפה] ווהכי גרוע??! כמה ילדים מעצבנים במיוחד! השבוע שבפתח: בעזרת השם יהיה מצוין - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שתומי יבדוק עם הוא יכול לבוא.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתומי יגיד בסוף שהוא בא! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: תומי.. שאולי אמור לבוא! סתם: שבוע מקסים לכולם!!! :)

למעלה