השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר:
- שיר השבוע:
- אלבום השבוע:
- סרט השבוע:
- ספר השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע:
- דבר שהשגתם השבוע:
- מאכל השבוע:
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם:
- תמונת השבוע: שבוע טוב :)

......

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: יקירתי/ אסף אמדורסקי
- אלבום השבוע: לא שמעתי דיסקים השבוע..
- סרט השבוע: מרתון פרקים של איך פגשתי את אמא
- ספר השבוע: --
- האדם שעשה לכם את השבוע: שרון ועודד
- משפט השבוע: I'm dexter, and i'm not sure what I am." I just know there's something dark in me, and I hide it. I certainly don't talk about it, but it's there... always. This dark passenger. And when he's driving, I feel... alive. Half sick with the thrill of complete wrongness. I don't fight him. I don't want to. He's all I've got. Nothing else could love me, Not even... especially not me. Or is that just a lie, the dark passenger tells me?"
- דבר שהשגתם השבוע: עודף שעות שינה D=
- מאכל השבוע: זיתים מבושלים
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: קשה להחליט מה היה יותר משמח- החמישייה של בית"ר על הפועל או החמישייה של ריאל על ולנסיה
- משהו שהרס את השבוע: שעמום נוראי מהשביתה האידיוטית הזאת. השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתסתיים השביתה..
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מעין סתם:
- תמונת השבוע:

1anna6

New member
שלי שלי וואי התגעגעתי לזה

השבוע שעבר: היה מעולה - שיר השבוע: sacred ו1000meer של טוקיו - אלבום השבוע: zimmer 483 - סרט השבוע:---- - ספר השבוע:---- - האדם שעשה לכם את השבוע: היילי אהובתי - משפט השבוע: שלהלהלהלהלהלהלהלה - דבר שהשגתם השבוע: פוסטר של טוקיו וצמידים וחתימה שהיילי הכינה לי - מאכל השבוע: קורנפלקס - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ema טוקיו זכו באינטר אקט - משהו שהרס את השבוע:ema לינקין פארק זכו בלהקה הטובה בעעעעעעעע השבוע שבפתח: יהיה טוב - משהו שאתם מחכים לו השבוע:כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נחיה ונראה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: היילי סתם: - תמונת השבוע:

JaboGirl

New member
moi../images/Emo68.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: אחריות/יוני בלוך - סרט השבוע: סימפסונס - ספר השבוע: שמשון - משפט השבוע: "זה לא ענין של מה בכך.." - דבר שהשגתם השבוע: ג'יפון חדש ליום הולדת!! - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חמשוש
- משהו שהרס את השבוע: התחממות גלובלית השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא חדו"א - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: עוד חמשוש
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חזי, מתי אתה בא שוב לחיפה?!
סתם: - תמונת השבוע: תמונות תראו-אותי-אני-מצלמת-את-עצמי-במראה שליטההה

מנדה1

New member
שלי.. קריסי

השבוע שעבר: היה קשה אבל מדהים! - שיר השבוע: האאאא from sarah with love.. - אלבום השבוע: אין כרגיל - סרט השבוע: לא ראיתי כמעט - ספר השבוע: האא באנגלית הגיבן מנוטראדם - האדם שעשה לכם את השבוע: האאא יאנה!!! לחלוטין יאנה.!! - משפט השבוע: חחחחחחח אבל זה לא הולך ככה! - דבר שהשגתם השבוע: הסתפרתי... - מאכל השבוע: פיצה של המסורת של יום שבת.. עם המעו"ז! - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: האאאא לא.. - משהו שהרס את השבוע: כן! שיחה קשה שהייתה לי עם תום..שאח שלי פתח ת'גבה וגם שבר את הזרוע.. השבוע שבפתח: מקווה שיהיה מושלם! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: =שביתה= - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שביתה.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יאנה,ניצן,האאא ועכברי שלי [בר יצחק] סתם: שיהי לכולם שבוע מושלם!! ואמן אמן שיהיה שביתה!

שלייי

השבוע שעבר: שומ דבר מעניין - שיר השבוע: 747 של הג'ירפות - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אור האחראית של הפורם. שלחה לי הודעההה!!! " - משפט השבוע: מיכאל אתה דפוק - דבר שהשגתם השבוע: רמפהה לרולרר - מאכל השבוע: פיתה + לבנה+ זעתר+ שמן זית - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ליקפוץ את הרמפה שבניתי נהנהנהנה. ולריב עם כמה ערבים ליד הגדר חחח - משהו שהרס את השבוע: לינחות לריצפה.. סתם סתם לא נחתתי על הפנים או משהו.. רק שברתי יד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיקרה משהו מעניין.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: שבוע טוב - תמונת השבוע

../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Dido - Thank You - אלבום השבוע: Dido - סרט השבוע:
אמריקאן פאי - ספר השבוע: אין .. - האדם שעשה לכם את השבוע: סבאאאאאאאאא !!!!!
- משפט השבוע: " סבא אני באה אלייך " - דבר שהשגתם השבוע: סופ"ש אצל סבא, שווה יותר מכול דבר חומרי בעולם הזה.. :) - מאכל השבוע: סלט טונה חח - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חמשוש עם סבא.. הכי נהנתי בעולם - משהו שהרס את השבוע: נקיונות בפנימייה כול יום כול היום.. בעעע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פנימייה? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: סרט סתם: - תמונת השבוע:
היא ישנה. אבל סתכלו איזה תוכן מושלם !

בקשר למשפט, זה נשמע דבילי כזה בלי הסבר

אז התקשרתי להודיע לו את זה מיום ראשון. ככה שיצא לי להגיד את זה לפחות פעמיים בכול יום במהלך השבוע

who is this

New member
שלי...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: מה נשאר לי מוש בן ארי וטל שגב - אלבום השבוע: סטאדיום ארקאדיום - סרט השבוע: בחירות או להיות - ספר השבוע: באדולינה - האדם שעשה לכם את השבוע: הבוס שלי - משפט השבוע: "נו יש קידום" - דבר שהשגתם השבוע: ויטמינים - מאכל השבוע: ויטמינים - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סוף מסלול של עודד - משהו שהרס את השבוע: ליברפול ניצחה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים לעבוד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: סקס - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מישהי לא משנה מי סתם: - תמונת השבוע:

ליברפול לא סתם ניצחה...

היא פשוט דרסה את בשיקטאט. ובניון יצא כי תותח בעולם

למעלה